切換到寬版
  • 1366閱讀
  • 7回復

本人少少的估計,但可能有機會發生〔偵測系統〕 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線enginesentai

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-08-28
大家都知道偵測系統是可以測到很多異常的【記錄】,那麼.異常招式記錄也許有被記錄下來.

先讓大家回想以前,記得有1次更新.u1不小心把悟地,迪雲,邪鬼等人物的異轉招式解放出來.再把這招式回收.

再回到系統,系統偵測可以偵測到未推出招式的記錄.但因為上次u1把招式回收,但因為是未正式推出.所以都叫做異常招式. 

總結:因為該人物有以前被解放招式的異常記錄,當被偵測系統發現有異常招式的記錄存在,那麼.. 大家可以想想9月3日有什麼事發生
離線爆丸=]
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2008-08-28
幾個月之前先正
以前既記錄都會有?
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2008-08-28
引用第1樓爆丸=]於2008-08-28 15:29發表的  :
幾個月之前先正
以前既記錄都會有?

因為是check記錄的,就如今天我買入了一些程式.之後可以把以前的修改為現在,把以前記錄放下來. 那即是說,1.0有人使用bug,他的記錄會記下來.系統是把ac出生開始偵測的.  還有,你相信u1是幾個月之前做的嗎(?) 我相信是買的某 PoXXXXXX程式
離線hk3286

發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2008-08-28
引用第2樓enginesentai於2008-08-28 15:31發表的  :
因為是check記錄的,就如今天我買入了一些程式.之後可以把以前的修改為現在,把以前記錄放下來. 那即是說,1.0有人使用bug,他的記錄會記下來.系統是把ac出生開始偵測的.  還有,你相信u1是幾個月之前做的嗎(?) 我相信是買的某 PoXXXXXX程式

但記錄唔係u1系統入面既咩?
你用其他software改記錄
同改game有乜分別
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2008-08-28
引用第3樓hk3286於2008-08-28 15:43發表的  :
但記錄唔係u1系統入面既咩?
你用其他software改記錄
同改game有乜分別

咪係囉,我沒說是使用software.我是教正岩岩回我的人.做個比喻,明未

我要講的這個會員講了出來 〔但記錄唔係u1系統入面既咩〕 沒錯.所以所有記錄都存在的
離線魚旦二號

發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2008-08-28
仲有以前好似連圖示都冇就有得出冰火飛馳同我行我道

個陣係未出呢兩招
離線殘影之歌

發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2008-08-28
N年前既時候,我記得U1只會記錄AC入面3個月內既資料=  =
因為有一次我隻野回溯到去幾個星期前,之後我過左4個月打去CS度講
佢話唔幫得我改,因為冇記錄,佢地得3個月內既資料=  =
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2008-08-28
引用第6樓殘影之歌於2008-08-28 16:16發表的  :
N年前既時候,我記得U1只會記錄AC入面3個月內既資料=  =
因為有一次我隻野回溯到去幾個星期前,之後我過左4個月打去CS度講
佢話唔幫得我改,因為冇記錄,佢地得3個月內既資料=  =

呢個係刪佐人物既問題,資料沒記錄3個月就自行刪除.因為角色不在了3個月,如是2個女之內.仍有些少記錄..但不知是什麼
快速回復
限100 字節

上一個 下一個