切換到寬版
  • 3945閱讀
  • 46回復

[自創小說]高叉魔王攻打撒旦教 PART1 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2008-08-29
引用第19樓糯米滋於2008-08-29 23:11發表的  :
我講錯? uQazUFw  
你作果d文比人話你差你有咩感受? sufidi  
說話留一善,日後好相見 vBx*bZ  
唔該諗下自己有咩錯
/:d03N\9k  
我自己講野我唔怕直,咁事實上佢口語多,再加上我唔係疾佢,更加唔係串佢,我話佢白係指篇文,仲有,你次次都話我唔好架啦,同你講都變藍藍路,唔知我講咩就由加下開始留意下我講野,我係講野直,唔鍾意可以唔理,講完,仲有唔鋸既搵板主,同你講都哂氣,以為自己係榮耀會員就好似大哥大咁,唔怪得有d會員真係當你係神咁拜,我就唔會當你係神,我當你係蟲,仲要係毛毛蟲 Ls)y.u  
比板主禁都咁講
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2008-08-29
引用第20樓火仔於2008-08-29 23:20發表的  :
我自己講野我唔怕直,咁事實上佢口語多,再加上我唔係疾佢,更加唔係串佢,我話佢白係指篇文,仲有,你次次都話我唔好架啦,同你講都變藍藍路,唔知我講咩就由加下開始留意下我講野,我係講野直,唔鍾意可以唔理,講完
^IGutZov  
如果你係死都要贏 &S}%)g%Iv9  
ok你贏 w|:UTJ>@  
但我想你諗諗 ..6 : _{wg  
如果你係發文果個 S%gb1's  
比人話你白文 5_Yl!=  
你有咩感受 .| CcUmx  
我只係想你明白呢一點 Yn4c6K  
說話直唔係唔好 _Qg^>}]A1  
但希望你都留有余地 \PU3{_G]  
唔好直插人地心臟 :W(3<D7\  
係好難受嫁
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2008-08-29
引用第21樓糯米滋於2008-08-29 23:23發表的  :
如果你係死都要贏 5Nc~cD%0tK  
ok你贏 ^{&Vv(~!Q  
但我想你諗諗 k%-_z}:3V  
如果你係發文果個 TJFxo? gC"  
.......
y;Xb." e~  
比人話白文?得你先會咁講,魔人講野夠值啦,又唔見我串佢,唔串你,成件事,根本上係你話我多,好似中毒魔人呀,話都會話,不過最多講唔明,要打書面,你,唔好提啦,好似想我死咁,仲衰過自己(5984),2個真係有飛,你同5984
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2008-08-29
引用第22樓火仔於2008-08-29 23:28發表的  :
比人話白文?得你先會咁講,魔人講野夠值啦,又唔見我串佢,唔串你,成件事,根本上係你話我多,好似中毒魔人呀,話都會話,不過最多講唔明,要打書面,你,唔好提啦,好似想我死咁,仲衰過自己(5984),2個真係有飛,你同5984
9,|{N(N<!  
係我先咁講 hR,VE'A  
但點解係呢個主題入面你有咁講? }Kc[pp|9<  
如果係想你死 a@`15O:  
就寸你 f`'? 2  
唔係想講比你知 !xmv CH=2  
人地o既感受
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2008-08-29
引用第23樓糯米滋於2008-08-29 23:35發表的  :
係我先咁講 kKr|PFz  
但點解係呢個主題入面你有咁講? :0 G "EM4  
如果係想你死 ^FNvVbK|`  
就寸你 1A\Jh3;Q  
.......
i zJa`K  
我都講明,唔係疾佢,更加唔係串,我係指篇文,再加上佢都話多謝意見,我都知佢岩岩作,我講野直到成支槍咁,仲有你不留講野都係咁,5984同你真係有得飛,就算比迪路同魔人講我都唔架意,ed野成日都有,仲有我唔想同你嘈,哂我手力,魔人周唔周都咁講,唔明你想講咩,唔想望,迪路就話叫我改篇野,由口語變書面,你就唔同,次次都話我唔想望,我篇野話明比踩,我就唔怕比人話,再加上你係唔會明係ibbs諗一篇大約200以上既lfo故事係幾難,因為你未試過,我更唔想係到同你嘈,嘈到上迪路/嵐人,最後同你講一聲,我唔係當你係人,我當你係麥當勞叔叔(隻係藍藍路),因為你講D野我真係唔明,感受e樣我就明,你話咩我頂人心臟,我邊有咁大攻擊力,當我係迪倫??
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2008-08-30
引用第24樓火仔於2008-08-29 23:43發表的  :
我都講明,唔係疾佢,更加唔係串,我係指篇文,再加上佢都話多謝意見,我都知佢岩岩作,我講野直到成支槍咁,仲有你不留講野都係咁,5984同你真係有得飛,就算比迪路同魔人講我都唔架意,ed野成日都有,仲有我唔想同你嘈,哂我手力,魔人周唔周都咁講,唔明你想講咩,唔想望,迪路就話叫我改篇野,由口語變書面,你就唔同,次次都話我唔想望,我篇野話明比踩,我就唔怕比人話,再加上你係唔會明係ibbs諗一篇大約200以上既lfo故事係幾難,因為你未試過,我更唔想係到同你嘈,嘈到上迪路/嵐人,最後同你講一聲,我唔係當你係人,我當你係麥當勞叔叔(隻係藍藍路),因為你講D野我真係唔明,感受e樣我就明,你話咩我頂人心臟,我邊有咁大攻擊力,當我係迪倫??
r.1/ * i  
因為你睇我唔順眼 dL;C4[(N  
so我d意見咪以為我寸緊你囉 %oVoE2T{@  
我有d意見真心比 Y1 RiuJtL  
你就以為我寸 !14aw9Q  
唔怪得你叫火仔 nXHU|5.I  
乜都咁火 b37F;"G  
你話我似5984 H9'Y` -r  
點似法 qOaI4JP@  
仲有 _  dFZR  
我當你係智障仔囉 gC^4K9g  
字都識打 M$&aNt;  
係揮(同音字都好,唔係飛) =xwA'D9]  
我唔識飛 xb/L AlJ  
仲有我唔係話你頂人心臟 FPj j1U`C  
係講野句句插人心臟(意思即係話說話講到不留余地,說話中正人地要害) r[; .1,(  
你唔明我果d字 ]BAM _  
係因為你淨係打d唔係同音字又唔係同意思o既字 (p4|,\+  
你中五啦 9_yO 6)`  
唔該學下咩叫字(呢句我就真係寸你) pw;  
藍藍路都識字 b0W~*s [4  
你唔識 )Los\6PRn  
你咪仲衰過藍藍路? r|!w,>.  
想話人衰唔該自己爭氣d DY2r6bcn`  
叻過人你咪話到人囉
離線7088

發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2008-08-30
引用第18樓火仔於2008-08-29 23:08發表的  :
都係果樣野,改哂口語佢,仲有撤卡唔係好串,點解2個大佬面對面竟然叫你好,咩唔係話,想打敗我地古龍騎士團,下年先(請用書面語thx) -$Y@]uf^  
p.s(離題)馬屁怪真係少見,竟然幫一個藍藍路既人,真係天才啦,仲有事實你真係抄我名,我都係保障我自己廢事比人屈昆野,正一馬屁怪,咁想拍未跳ser去tst拍死佢,死奧龍,當我唔知你係麥水,竟然叫糯米滋e個冇氣會員做米哥諗起都好想笑幾聲
U)IW6)q  
sorry qRXQL"Pe_l  
我諗你搞錯左d野 l :sZ  
我叫7088 Y=RdxCCx4  
佢講得好我緊係會專重一個老手 Oc\Bu6F  
唔通專重你呢d傻仔? E]z Td$v6  
仲有,我唔係幫一個藍藍路既人 y$6m| 5  
我係以我個人身份去幫一個有道理既人 -]8cw#y 0A  
ps:我唔係罵戰,只係想同d人講下道理,版主覺得我罵戰就禁言,係咁多
點解咁春多文盲
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2008-08-30
引用第26樓7088於2008-08-30 00:02發表的  :
sorry .xXe *dm%  
我諗你搞錯左d野 sTu6KMn  
我叫7088 tvNh@it:F  
佢講得好我緊係會專重一個老手 0Q@ &z  
.......
^[]G sF  
EL_rh TWw  
想叫佢諗下人地感受 QbGc 9MM  
就好想爆火咁寸人 <]f ru1  
冷靜一下先啦 SM> V o+  
心平氣和同你講緊道理
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2008-08-30
引用第26樓7088於2008-08-30 00:02發表的  :
sorry Jb'l.xN  
我諗你搞錯左d野 $N$ ZJC6(@  
我叫7088 I@ dS/  
佢講得好我緊係會專重一個老手 I!IWmU6FN  
.......
3QL I|VpO  
你就傻仔,佢叫老手,邊個老d借問聲,我又06佢又06,仲有你咁樣都人身攻擊,馬屁怪,你唔係叫7088.你叫7087,又柒又白痴,硬硬地
離線7088

發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2008-08-30
我再比d野大家睇 3nVdws  
收聲啦,死奧龍,估我唔知你係麥水,160lv死奧龍,你到拍馬屁,你都幾鍾意拍馬屁,竟然話我唔要面,好似你唔要面多,咁串柒柒,好,成全你,跳ser去tst同我個ex打,唔怕架,咁鍾意做拍馬屁呀啦,我就成全你 =]r<xON%S  
馬屁怪,收聲啦,你咩新鮮羅白皮,番去你個死人亂到
Y{P0?`  
Quote:首先 我冇隻150lv {Lj]++`fB]  
第二 你係咪青山出黎 NUVFG;  
第三 唔通差話好呀?唔倨咪出黎ibbs .. 0eQwi l@  
你就青山,咁你又知我叫火仔,下,仲有你160lv我打錯野唔好意思囉,馬屁怪,你唔鋸就去tst搵我
`Q d_Gu,M  
某個係tst叫火仔係其他ser叫屎上的人pm我既內容 ha6jbni  
仲有最後一樣野 T/NeoU3 p  
糯米滋 DyiyH%SSD  
m記叔叔(恰吉版) CR$\$-  
  1#H=<iJ  
<uXZ*E  
cPcp@Dp  
級別: 榮譽會員 _97A9wHj  
#Z8= z*4  
wfH#E2+pk  
發帖: 11371 `]L&2RS  
icash: 2552 aiP.\`>}  
宣傳: 0 5c?1JH62o8  
公會組織: 藍藍路fans club $5XE'm  
火仔 {[V<mT2/  
爆急收神風爆裂 /]~Oa#SQ:  
  rt+%&% wt  
9&R. <I  
m,i@  
級別: 五星會員 d(u"^NH;  
P !:LA b(  
xij`Mr  
發帖: 2690 ~>:uMXyV2t  
icash: 9428 3z$9jN/<u  
宣傳: 0 \A@Mlpe&t  
公會組織: 疾風俠義堂 &S/@i|_  
以上話語給某個以為自己大哂既人 tOx)t$ix  
點解咁春多文盲
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2008-08-30
引用第28樓火仔於2008-08-30 00:04發表的  :
你就傻仔,佢叫老手,邊個老d借問聲,我又06佢又06,仲有你咁樣都人身攻擊,馬屁怪,你唔係叫7088.你叫7087,又柒又白痴,硬硬地
7noxUGmFw  
你06年-10-31號申請 9?8Yf(MC%u  
我06年-05-22號申請 +6dq+8msF  
咁我問你 y8j wfO3  
邊個係度耐d? >K<n~;ON|  
g\;&Z  
難道你而家唔係人身攻擊嗎? !Zf< j  
話人白痴,硬同柒 =ELl86=CG  
唔知呢d算唔算人身攻擊?
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2008-08-30
引用第29樓7088於2008-08-30 00:05發表的  : g9N_s,3jC  
我再比d野大家睇 -M{.KqyW  
mU d['Z  
比呀比呀,大家齊齊死炸,一味話我青山,你又知既,話唔賣你你嵐人元出來,原本要10年,之後因為冇事先出番來,出到來又嵐到去同人嘈,之後比人抓,拜老手,你不如拜賣佢做你呀哥.係到嘈,叫你做馬屁怪都算比面你,唔叫馬屁怪呀,叫你做拍馬屁王都得,係到嘈嘈嘈,唔鋸搵板主,係未到扮哂硬膠
離線7088

發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2008-08-30
引用第30樓糯米滋於2008-08-30 00:08發表的  :
你06年-10-31號申請 h5+L/8+J^z  
我06年-05-22號申請 5Vq&w`sW  
咁我問你 vz {Z tE"  
邊個係度耐d? =Fu~ 0Wc  
.......
m+Um^:\jX  
我都估唔到d人咁鬼勁 'aLTiF+  
咁就叫拍馬屁 @nPXu2c?u7  
喂喂 專稱都叫拍馬屁 冇野呀 eaNMcC1  
d人真係唔識講道理 PG@Uygahu  
我未見過d人咁鬼自大囉
點解咁春多文盲
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2008-08-30
引用第31樓火仔於2008-08-30 00:08發表的  :
比呀比呀,大家齊齊死炸,一味話我青山,你又知既,話唔賣你你嵐人元出來,原本要10年,之後因為冇事先出番來,出到來又嵐到去同人嘈,之後比人抓,拜老手,你不如拜賣佢做你呀哥.係到嘈,叫你做馬屁怪都算比面你,唔叫馬屁怪呀,叫你做拍馬屁王都得,係到嘈嘈嘈,唔鋸搵板主,係未到扮哂硬膠
K |Z]  
嵐人元? D(z}c,  
係咪瘋人院 z8 n=\xL  
唔該想寸人首先學好係咩字 A7eF.V&  
你咁樣寸人比人笑 0\/cTNN  
仲有馬屁怪同馬比怪有咩唔同 7QnQ=gu  
咩叫你做馬屁怪已比面你 ]&oQ6  
唔叫你做馬屁怪 Pr>Pxsr&  
唔一樣嫁? >I*Qc<X91  
佢扮先硬膠 - JMlk:~  
唔似得d人唔扮都硬膠
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 34樓  發表於: 2008-08-30
真係正到爆-V- ` 6'dhB  
C{5^UCJkg  
榮譽會員VS五星會員 $h)VKW^\  
I7Uj<a=(q  
等我無聊UP幾句先- - K]bw1K K  
z}gfH|  
火仔,,,我覺得你真係吾岩 m0$4  
(*XSr Q  
就算冇睇糯米話你,,,我都諗住用引用話你 L)mb.U$`c|  
r6u ) 6J=  
講講道理,,,如果你話佢成日話你膠文之類說話 A/xo'G  
<* 4'H  
我就吾知啦下-V-我又未睇過你D"文 {&qB!axj  
l7p*: :(9  
但係我見到你自己無啦啦又話人 !(&N{NH9  
'9w.~@7  
咁吾通人地話人膠文,,你又跟埋佢學埋人? --t5jSS44  
.3Ag6YI0N  
若果你咁話人,,等同話自己 Z: e|~#  
0</]Jo%  
我咁講吾係話幫邊個-V-只係吾順眼 yn;sd+:z  
c}l?x \/  
同埋,,幫邊個,,,叫米哥  都吾一定叫做馬屁精 doj$chy  
faqh }4  
如果你有一個好尊敬既人,,,比人話你係馬屁精 L FncY(b  
?F! ='6D}b  
你受吾受得起? ?)2&L Vrf  
n>5/y c"/q  
回返題-V-故事入面口語化左係比書面較難睇 kv)IG$S 0  
<z2*T \B!8  
同埋D"人名吾好跟小新D"名- - H:x{qS4Si  
xGU~FU  
可能比某某人話咩咩精之類-V-
離線7088

發帖
icash
只看該作者 35樓  發表於: 2008-08-30
引用第34樓波仔xd於2008-08-30 00:16發表的  : ov@N13 ,$  
真係正到爆-V-
榮譽會員VS五星會員
等我無聊UP幾句先- - /3>5ex>PN  
.......
]'%Z&1 w  
應該係榮譽+四星VS五星 b-Q%c xJ  
不過都唔關事 /xu#ZZ?8F_  
你真係講哂公道說話 F79 !B  
唔似d人蠻不講理 7/:C[J4GTN  
下面張圖比某人既 GmJ4AYEP  
點解咁春多文盲
離線goldcat0807
發帖
icash
只看該作者 36樓  發表於: 2008-08-30
引用第35樓7088於2008-08-30 00:35發表的  :
應該係榮譽+四星VS五星 NukcBH  
不過都唔關事 m,TN%*U!  
你真係講哂公道說話 $}*bZ~  
唔似d人蠻不講理 Vh1R!>XY  
.......
bIR&e E  
04u^Q  
野蠻既血? E5H0Yo.Wi  
係咪璇瓏XD zlw+=NX  
3b#eB  
P.S榮譽,四星,五星你地d帖睇都睇到人腦殘= =
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 37樓  發表於: 2008-08-30
引用第35樓7088於2008-08-30 00:35發表的  :
應該係榮譽+四星VS五星 ,?OWwm&J  
不過都唔關事 H2plT  
你真係講哂公道說話 nNN~ Z'bG  
唔似d人蠻不講理 V5ySOgzw,  
.......
19r4J(pV  
`~0^fSww  
Vg>\@ C .s  
其實只係路過- -不過咁講法可能又有一個憎我既人/____\ !sJ*0  
;g:!WXd  
!P_8D*^9  
引用第36樓goldcat0807於2008-08-30 00:38發表的  : jgz}  
TVVr<r  
^iHwv*ss  
野蠻既血? 9}=]oX!+V  
係咪璇瓏XD V\!6K  
323zR*\m  
.......
NQFMExg,  
,bLHkBK  
aR2Vvo  
五星- -話我定話火仔先-3-
離線7088

發帖
icash
只看該作者 38樓  發表於: 2008-08-30
引用第36樓goldcat0807於2008-08-30 00:38發表的  :
野蠻既血? w[WyT`6h!  
係咪璇瓏XD
.......
|9 Gng`)  
有幾腦殘-.- &V$qIvN$  
我只係正經咁慢慢回帖..(默 JB_<Haj  
引用第37樓波仔xd於2008-08-30 00:40發表的  : &?#,rEw<x  
wU9H=w^  
hZ#ydI|  
(Ov{gj^  
五星- -話我定話火仔先-3-
)t$<FP  
緊係話串樓主個個 %X--`91|u  
ps:點解你講野好似女人型-_-(唔識打,唔係人身攻擊-.-)
點解咁春多文盲
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 39樓  發表於: 2008-08-30
引用第38樓7088於2008-08-30 00:40發表的  :
緊係話串樓主個個 *FINNNARB  
ps:點解你講野好似女人型-_-(唔識打,唔係人身攻擊-.-)
/8)-j}gZa  
2/T4.[`t  
k2"DFXsv  
CJDnHuozc  
可能係-3-  <---衣個符號吧-V- 8RA]h?$$J  
H}Jdnu|ko  
但係咁樣講法-___-||| U #u=9%'  
3?R56$-+  
搞到我HURT"哂/____\
快速回復
限100 字節

上一個 下一個