切換到寬版
  • 3926閱讀
  • 46回復

[自創小說]高叉魔王攻打撒旦教 PART1 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線28758047

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-08-28
撒旦教主:他們差不多到了 O-~ 7b(Z  
[.'|_l  
白帝:教主咩事? y'~U%,ki6  
+]A:M6P:{v  
撒旦教主:高叉一族挑戰我們 3kIN~/<R+7  
Ym{tR,g7  
                    (一羣人來到) ?U5{Wa85D  
6?mibvK  
+[AQUc  
% X+:o]T  
高叉魔王:你好 撒旦教主 ~'iHo]9O  
'()xHEGl3  
撒旦教主:你好 }=UHbU.n~!  
E$:*NSXj  
高叉魔王:現在我介紹我的手下比你認識 W*4-.*U8a  
ox>^>wR*  
撒旦教主:是誰 .TMs bZ|j  
^aMg/.j  
高叉魔王:T back男士 他是我的手下 威力強大 5uNJx5g  
YX7L?=;.@  
安德魯:我想挑戰他 *:YiimOY"  
"Hb"F?Yb  
T back男士:好 pV +|o.<C  
_ Yx]_Y9I  
              (安德魯用組邊血彈攻T back男士全吃) ,p@y] cr  
\H~T>j{N  
安德魯:又話威力強大原來三腳貓功夫 *_{j=sd  
[vK ^Um  
T back男士:哇 好熱牙牙牙 |zNX=mAV  
_AYK435>N  
T back男士:我仲有絕招 o\<ULW*  
Xy&A~F  
        (T back男士用箭西拳攻安德魯全反彈比T back男士全吃) %~JJ.&  
2c,9e`  
T back男士:沒可能 vNY{j7l/W  
9J*\T(W  
白帝:看來呢個人威力好差 Gg3,:A_ w  
g ^2OkV(  
安德魯:(心想)呢個T back男土同我的實力差好遠 .E1rqBG  
<#y[gTJ<'>  
高叉魔王:好勵害 Y3cMC)  
N1S{suic  
T back男士:好熱牙好 {G0T$,'DR  
z'U1bMg  
高叉魔王:T back 你沒用 "f2$w  
}J`w4P  
T back男士:比一次機會 Nk 8B_{   
 O67W&nz  
高叉魔王:我唔會比機會你 )?n aN  
4 Y9`IgQ  
高叉魔王 用雷電將T back男士自爆) /cdC'g  
T back男士:哇 好熱下 救命 |`,2ri*5A  
|=ba9&q  
撒旦教主:呢個人兩三下比人打敗實在太勁 哈哈 ufZDF=$7  
7P5)Z-K[  
高叉魔王:你  唯有最後一招 j'<<4.(  
gHEu/8E  
白帝:有咩招快D出 b-?gw64#  
sPQQ"|wU  
      (突然有人出現) ]^'Kd*x  
LTCb@L{^i  
動感超人:哈哈 YnS#H"  
wn, KY$/  
高叉魔王:係你 DE8n+Rm  
FP`b>E qOH  
                        完 4JXeV&5Qk'  
[ 此帖被28758047在2008-08-29 01:30重新編輯 ]
離線28758047
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2008-08-28
Re:高叉魔王攻打撒旦教 PART2
動感超人:高叉收手 你悟會夠我地撒旦教鬥 $am$ EU?s  
高叉魔王:唔好睇小我 我怕你輸 beGa#JH,  
動感超人:龍翼 你去打高叉魔王的手下-絲物男 Rz /gtEP  
極惡龍翼:是 P[ck84F/  
高叉魔王:算 你都唔夠我打 *?>T,gx}  
動感超人:味必 咁開戰 E\EsWb  
          (動感超人用雷力槍攻高叉魔王全吃) JPUW6e07o  
高叉魔王:(心想)威力唔錯 ,0Hr2*p  
動感超人:不錯的力量 8z`G,qh  
      (高叉魔王用回力彈攻動感超人全擋 動感超人用雷力攻高叉魔王全吃) 4G0m\[Du  
高叉魔王:好熱牙 好熱牙 V>LwqS~`  
安德魯:連高叉魔王都輸 唉 .},'~NM]  
        (安德魯用鋼鐵拳打高叉 高叉全吃) w<3#1/g!2B  
高叉魔王:好熱牙好熱牙 gp?uHKsM  
安德魯:嘿嘿 `r':by0M  
                    (高叉魔王自爆) D|p9qe5%  
動感超人:安德魯你阻住我打 eHZws`W  
安德魯:......... 1{. |+S Z!  
撒旦教主:唔好傷和氣 `?@}>.  
                              完 
離線28758047
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2008-08-28
有咩可以改善下  因為我第1次整
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2008-08-28
好白呀,竟然用小新,白痴但低b,文又少字,一個小說一定要最少200字,你2篇加賣唔過200,過得100幾,你再諗多d野再作比較好,唔係疾你,真係好短
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線28758047
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2008-08-28
多謝你既意見
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2008-08-28
意見係唔該用修改功能同唔好連貼  9Q.Yl&A  
都明你講乜 8kIksy  
1R%.p7@5QU  
回火仔:你仲白 Pmx -8w  
唔知打d乜 pah'>dAL  
同音字多到睇死人
離線墮天使
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2008-08-28
點解比人打親都好熱好熱既  @@
離線0o牙樂o0
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2008-08-28
高叉魔王-.-? ]_gU#,8  
who is it?
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2008-08-29
引用第5樓糯米滋於2008-08-28 23:46發表的  : O^ yG?b  
意見係唔該用修改功能同唔好連貼 Jnov<+  
都明你講乜
回火仔:你仲白 q<1 ~ vA9  
唔知打d乜 u6JM]kR  
.......
Vc Z3 X4/  
同上面一樣,加多樣野有口語,點解2個魔王都會講你好 DTL.Bsc-.  
p.s你都識講,同音,佢果d全部係口語,改鬼哂啦以為自己係榮耀會員就係到串柒柒,比板主抓都咁話,真係藍藍路
離線michael1212
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2008-08-29
唔好鬧交啦 R\[e!g*I  
兩位 9yP;@y*d  
j\M?~=*w  
回:口語好多- -
離線7088

發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2008-08-29
我都係用返係某某論壇講個句 K}Qa~_  
再睇唔眼殘都腦殘
點解咁春多文盲
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2008-08-29
引用第8樓火仔於2008-08-29 00:03發表的  :
同上面一樣,加多樣野有口語,點解2個魔王都會講你好 *o ix6  
p.s你都識講,同音,佢果d全部係口語,改鬼哂啦以為自己係榮耀會員就係到串柒柒,比板主抓都咁話,真係藍藍路
Fsg*FH7J  
係你寸人先 F!K>Kz  
比人講你差知道心情嗎? Tid aa  
咁你就唔好咁臭寸 _aeBauD  
話樓主白 COlaD"Y  
如果佢白你都唔會好得去邊 (QB2T2x  
說話留有余地 MolgwVd  
日後都會好見d )+Pus~w  
仲有 BM f@M  
你唔好以為自己五星會員就係度寸柒柒
[ 此帖被糯米滋在2008-08-29 21:51重新編輯 ]
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2008-08-29
又係口語文呀-_-r e96k{C`j0  
ps好嬲之前係lfo識左一個叫小霸王歷奇既人 )!T/3|C  
佢同火仔一樣咁多錯字:o +"VP-s0  
不過好串:d
離線7088

發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2008-08-29
引用第11樓糯米滋於2008-08-29 01:14發表的  :
係你寸人先 1-QS~)+  
比人講你一你差知心情嗎? :\U{_@?`%  
咁你就唔好咁臭寸 u W3!Yg@  
話樓主白 p D+k*  
.......
OZ!^ak  
米哥講得好(茶 4E?Oky#}-  
d人咁唔要面-_- >&k-'`Nw  
以下為離題 {]|J5Dgfe  
佢之前仲要話人地偷名 f y8Uk;  
佢tst叫火仔 VLN_w$iEq  
人地peak叫火仔就話偷 !{41!O,K#  
轉名要諗佢架咩
點解咁春多文盲
離線絕望吧
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2008-08-29
我諗樓主應該係4502
離線飛龍之牙
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2008-08-29
引用第14樓絕望吧於2008-08-29 12:19發表的  : :P=(k2  
我諗樓主應該係4502
-s'-eQF J  
看一看ip plx
離線絕望吧
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2008-08-29
引用第15樓飛龍之牙於2008-08-29 12:41發表的  :
看一看ip plx
@gXx1hEg  
會員睇到咩 BJo*'US-Q  
諗下先講啦
離線奧龍-owen
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2008-08-29
必有字句好熱好熱,睇到我都悶,得閒改一改呀唔該!
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2008-08-29
引用第13樓7088於2008-08-29 01:23發表的  :
米哥講得好(茶 P\)iZiGc  
d人咁唔要面-_- BsYa3d=}  
以下為離題 :tv,]05t  
佢之前仲要話人地偷名 W#3Q ^Z?  
.......
."y1_dDql  
都係果樣野,改哂口語佢,仲有撤卡唔係好串,點解2個大佬面對面竟然叫你好,咩唔係話,想打敗我地古龍騎士團,下年先(請用書面語thx) Hc(OI|z~  
p.s(離題)馬屁怪真係少見,竟然幫一個藍藍路既人,真係天才啦,仲有事實你真係抄我名,我都係保障我自己廢事比人屈昆野,正一馬屁怪,咁想拍未跳ser去tst拍死佢,死奧龍,當我唔知你係麥水,竟然叫糯米滋e個冇氣會員做米哥諗起都好想笑幾聲
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2008-08-29
引用第18樓火仔於2008-08-29 23:08發表的  :
馬屁怪真係少見,竟然幫一個藍藍路既人,真係天才啦,仲有事實你真係抄我名,我都係保障我自己廢事比人屈昆野,正一馬屁怪,咁想拍未跳ser去tst拍死佢,死奧龍,當我唔知你係麥水
N7R!C)!IL  
我講錯?  {fn!'  
你作果d文比人話你差你有咩感受?  p|D/;Mk  
說話留一善,日後好相見 9|CN8x-  
唔該諗下自己有咩錯
快速回復
限100 字節

上一個 下一個