切換到寬版
  • 3937閱讀
  • 46回復

[自創小說]高叉魔王攻打撒旦教 PART1 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線28758047

發帖
icash
只看樓主 正序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-08-28
撒旦教主:他們差不多到了 bh p5<N  
Uf\nFB? ^  
白帝:教主咩事? v2+!1r7@  
sJG5/w  
撒旦教主:高叉一族挑戰我們 :6{`~=  
)|bC^{kH!l  
                    (一羣人來到) a W%5~3  
51B lM%  
H1EDMhn/  
^aZAw%K  
高叉魔王:你好 撒旦教主 >~nF=   
 k1 -~  
撒旦教主:你好 #Q"O4 b:8  
 #^#HuDH  
高叉魔王:現在我介紹我的手下比你認識 ^dm!)4W  
^:=f^N=^  
撒旦教主:是誰 @>Mxwpl?  
*^%*o?M~  
高叉魔王:T back男士 他是我的手下 威力強大 t.Nb? /  
2&!bfq![  
安德魯:我想挑戰他 .L6Zm U  
R&f^+0%f  
T back男士:好 E:`v+S_h  
%@"!8Y(j  
              (安德魯用組邊血彈攻T back男士全吃) Ro(Zmk\t  
(la[KqqCO  
安德魯:又話威力強大原來三腳貓功夫 p[AO' xx  
eLD|A=X?  
T back男士:哇 好熱牙牙牙 5ExDB6Bx@y  
Px FWJ?=  
T back男士:我仲有絕招 5N[9 vW  
Z;l`YK^-  
        (T back男士用箭西拳攻安德魯全反彈比T back男士全吃) !p/%lU65  
8;14Q7,S  
T back男士:沒可能 Z4hrn::  
RDqFL.-S  
白帝:看來呢個人威力好差 . #lsic8]  
:Y,BdU  
安德魯:(心想)呢個T back男土同我的實力差好遠 <S75($  
ikD 1N  
高叉魔王:好勵害 `Z"Q^  
~@ jY[_  
T back男士:好熱牙好 u"1rF^j6k  
s*/bi W  
高叉魔王:T back 你沒用 7CXW#H  
C'yppl%  
T back男士:比一次機會 e=vsuqGT  
eB> s=}|  
高叉魔王:我唔會比機會你 C)'q QvA  
wr(*?p]R  
高叉魔王 用雷電將T back男士自爆) U6E\AvbRn  
T back男士:哇 好熱下 救命  0|&\'{  
8lF\v/vN  
撒旦教主:呢個人兩三下比人打敗實在太勁 哈哈 l5xCz=dw  
s~I6SA&i  
高叉魔王:你  唯有最後一招 Y6i _!z[V[  
G7!W{;@I  
白帝:有咩招快D出 xL|;VyD  
S"Lx%  
      (突然有人出現) 2d% }- nw  
k3?rp`V1  
動感超人:哈哈 ;W>Cqg=  
c~QS9)=E  
高叉魔王:係你 "tjLc6Xl^  
Wq*b~Lw  
                        完 tE6!+c<7  
[ 此帖被28758047在2008-08-29 01:30重新編輯 ]
離線牙歷

發帖
icash
只看該作者 46樓  發表於: 2008-09-16
引用第45樓mankit94104於2008-09-16 20:49發表的  :
佢唔係交友區貼相果個- - U9b?i$  
交友區貼相果個冇星架個名- -
*m?/O} R  
車- - W9NX=gE4  
原來係咁- - lHgs;>U$  
編輯下個帖先- -
離線mankit94104
發帖
icash
只看該作者 45樓  發表於: 2008-09-16
引用第44樓牙歷於2008-09-16 20:42發表的  :
真少見._. \rv<$d@L  
你竟然來我的地頭回帖._.
13taFV dU  
佢唔係交友區貼相果個- - @S|XGf  
交友區貼相果個冇星架個名- -
離線牙歷

發帖
icash
只看該作者 44樓  發表於: 2008-09-16
引用第43樓雪糕☆於2008-09-16 20:38發表的  : ]q4rlT.i  
加油- - Ofs <EQ  
第1次唔錯
\-g)T}g,I  
蠟筆小新- -? |ZmUNiAa  
我記得係青少年及兒童不宜 - -
[ 此帖被牙歷在2008-09-16 21:09重新編輯 ]
離線雪糕☆
發帖
icash
只看該作者 43樓  發表於: 2008-09-16
加油- - ff^=Ruf$  
第1次唔錯
離線7088

發帖
icash
只看該作者 42樓  發表於: 2008-08-30
引用第41樓波仔xd於2008-08-30 00:47發表的  :
算啦- -你咁講搞到我都覺得自己係 LU!a'H'Q  
.......
9w7n1k.  
唔係呃post  tVN  
只係離左題 "]} bFO7C  
回:樓主係咪係c字頭論壇發個個-.-
點解咁春多文盲
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 41樓  發表於: 2008-08-30
引用第40樓7088於2008-08-30 00:44發表的  :
唔好咁-.- :74y!  
我只係講笑
s Z].8.  
ig/xv  
cK(C&NK  
GjvOM y  
算啦- -你咁講搞到我都覺得自己係 N 5lDS  
Pd_U7&w,5  
都係吾用"-3-"  <--衣個符號- - Mh]Gw(?w  
-lY6|79bF  
PS"我地等同呃POST- -?等扣分/___\
離線7088

發帖
icash
只看該作者 40樓  發表於: 2008-08-30
引用第39樓波仔xd於2008-08-30 00:44發表的  :
可能係-3-  <---衣個符號吧-V- RbOUfD(J4  
.......
(c=6yV@  
唔好咁-.- p>v$FiV2N  
我只係講笑
點解咁春多文盲
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 39樓  發表於: 2008-08-30
引用第38樓7088於2008-08-30 00:40發表的  :
緊係話串樓主個個 99e.n0  
ps:點解你講野好似女人型-_-(唔識打,唔係人身攻擊-.-)
;#W2|'HD  
q$d>(vb q  
24 'J  
z% ?+AM)P  
可能係-3-  <---衣個符號吧-V- ~ D j8 z+^  
PbJ(:`u  
但係咁樣講法-___-||| |.: q  
RB7tmJ c  
搞到我HURT"哂/____\
離線7088

發帖
icash
只看該作者 38樓  發表於: 2008-08-30
引用第36樓goldcat0807於2008-08-30 00:38發表的  :
野蠻既血? *w`sM%]Rq  
係咪璇瓏XD
.......
Qz1E 2yJ  
有幾腦殘-.- vm8eZG|  
我只係正經咁慢慢回帖..(默  ?(1 y  
引用第37樓波仔xd於2008-08-30 00:40發表的  : -l*|M(N\  
Jq-]7N%k/  
F0TB<1  
,?%Zc$\LW  
五星- -話我定話火仔先-3-
+Mb.:_7'  
緊係話串樓主個個 l_d5oAh   
ps:點解你講野好似女人型-_-(唔識打,唔係人身攻擊-.-)
點解咁春多文盲
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 37樓  發表於: 2008-08-30
引用第35樓7088於2008-08-30 00:35發表的  :
應該係榮譽+四星VS五星 |0b`fOS  
不過都唔關事 kbQ>a5`,x  
你真係講哂公道說話 E{`fF8]K  
唔似d人蠻不講理 G9cUD[GB  
.......
IOmfF[  
.t!x<B  
+I|vzz`ZVr  
其實只係路過- -不過咁講法可能又有一個憎我既人/____\ V b?oJhR  
X.{S*E:$u  
\~$#1D1f  
引用第36樓goldcat0807於2008-08-30 00:38發表的  : "ze|W\Bv!  
"<1{9  
?+@?Up0wGO  
野蠻既血? ! l8PDjAE  
係咪璇瓏XD ##>H&,Dp[  
l'_r:b  
.......
fIU#M]Xx  
S4z;7z(8+  
`Ggbi4),  
五星- -話我定話火仔先-3-
離線goldcat0807
發帖
icash
只看該作者 36樓  發表於: 2008-08-30
引用第35樓7088於2008-08-30 00:35發表的  :
應該係榮譽+四星VS五星 3 Za}b|  
不過都唔關事 ~Mxvq9vaD  
你真係講哂公道說話 wb l&  
唔似d人蠻不講理 t%=tik2|7  
.......
ISvpQ 3{)s  
0 kW,I  
野蠻既血? &D*b|ilvc  
係咪璇瓏XD C~/a-  
 f.)O2=  
P.S榮譽,四星,五星你地d帖睇都睇到人腦殘= =
離線7088

發帖
icash
只看該作者 35樓  發表於: 2008-08-30
引用第34樓波仔xd於2008-08-30 00:16發表的  : f3y=Wxk[  
真係正到爆-V-
榮譽會員VS五星會員
等我無聊UP幾句先- - b& U62iq  
.......
c7H^$_^=  
應該係榮譽+四星VS五星 y?3; 06y|  
不過都唔關事 K{+2G&i  
你真係講哂公道說話 'LDQgC*%  
唔似d人蠻不講理 rYk0 ak  
下面張圖比某人既 wUJcmM;  
點解咁春多文盲
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 34樓  發表於: 2008-08-30
真係正到爆-V- {{!-Gr  
:Zlwy-[  
榮譽會員VS五星會員 &H+xzN  
h{qgEIk&  
等我無聊UP幾句先- - +b 6v!7_  
2~[juWbz  
火仔,,,我覺得你真係吾岩 [nh>vqum  
m]&SNz=  
就算冇睇糯米話你,,,我都諗住用引用話你 !8 b ^,  
7d\QB (~  
講講道理,,,如果你話佢成日話你膠文之類說話 K (|}dl:  
rvM{M/4  
我就吾知啦下-V-我又未睇過你D"文 nJ;.Td  
4<v&S2Yq  
但係我見到你自己無啦啦又話人 ~}Pfu  
B#R|*g:x  
咁吾通人地話人膠文,,你又跟埋佢學埋人? EdX$(scu~B  
N$tGQ@  
若果你咁話人,,等同話自己 *n!J=yS  
"J1 4C9u   
我咁講吾係話幫邊個-V-只係吾順眼 -G=]=f/'  
fV~[;e;U.  
同埋,,幫邊個,,,叫米哥  都吾一定叫做馬屁精 GLODVcjf  
fN2lLn9/u  
如果你有一個好尊敬既人,,,比人話你係馬屁精 G!yP w:X  
2~2 O V  
你受吾受得起? Ho]su?  
zT{ VE+=  
回返題-V-故事入面口語化左係比書面較難睇 19] E 5'AI  
-Qe'YBy:  
同埋D"人名吾好跟小新D"名- - Uw:"n]G]D?  
 0+8e,  
可能比某某人話咩咩精之類-V-
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2008-08-30
引用第31樓火仔於2008-08-30 00:08發表的  :
比呀比呀,大家齊齊死炸,一味話我青山,你又知既,話唔賣你你嵐人元出來,原本要10年,之後因為冇事先出番來,出到來又嵐到去同人嘈,之後比人抓,拜老手,你不如拜賣佢做你呀哥.係到嘈,叫你做馬屁怪都算比面你,唔叫馬屁怪呀,叫你做拍馬屁王都得,係到嘈嘈嘈,唔鋸搵板主,係未到扮哂硬膠
LIrb6g&xj_  
嵐人元? ;n},"&  
係咪瘋人院 jj>]9z  
唔該想寸人首先學好係咩字 Ir]\|t  
你咁樣寸人比人笑 zW nR6*\  
仲有馬屁怪同馬比怪有咩唔同 fc@A0Hf  
咩叫你做馬屁怪已比面你 IR bfNq^:  
唔叫你做馬屁怪 FgO)DQm  
唔一樣嫁? _vZOZKS+  
佢扮先硬膠 ,u!sjx  
唔似得d人唔扮都硬膠
離線7088

發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2008-08-30
引用第30樓糯米滋於2008-08-30 00:08發表的  :
你06年-10-31號申請 mBC+6(5V  
我06年-05-22號申請 B?wq=DoG  
咁我問你 L=h'Qgk%  
邊個係度耐d? .sA.C] f  
.......
H']+L~j  
我都估唔到d人咁鬼勁 CQ2jP G*py  
咁就叫拍馬屁 < 7$1kGlA  
喂喂 專稱都叫拍馬屁 冇野呀 YoE3<[KD(  
d人真係唔識講道理 ]R? 4{t4  
我未見過d人咁鬼自大囉
點解咁春多文盲
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2008-08-30
引用第29樓7088於2008-08-30 00:05發表的  : |)G<,FJQE_  
我再比d野大家睇 a}u Sm/S  
w*MpX U<  
比呀比呀,大家齊齊死炸,一味話我青山,你又知既,話唔賣你你嵐人元出來,原本要10年,之後因為冇事先出番來,出到來又嵐到去同人嘈,之後比人抓,拜老手,你不如拜賣佢做你呀哥.係到嘈,叫你做馬屁怪都算比面你,唔叫馬屁怪呀,叫你做拍馬屁王都得,係到嘈嘈嘈,唔鋸搵板主,係未到扮哂硬膠
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2008-08-30
引用第28樓火仔於2008-08-30 00:04發表的  :
你就傻仔,佢叫老手,邊個老d借問聲,我又06佢又06,仲有你咁樣都人身攻擊,馬屁怪,你唔係叫7088.你叫7087,又柒又白痴,硬硬地
4H<lm*!^  
你06年-10-31號申請 d`6 ' Z  
我06年-05-22號申請  rXU\  
咁我問你 DFTyMB1H  
邊個係度耐d? \^%}M!tan  
)F2OT<]m,  
難道你而家唔係人身攻擊嗎? +2j AC r  
話人白痴,硬同柒 BF<ikilR  
唔知呢d算唔算人身攻擊?
離線7088

發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2008-08-30
我再比d野大家睇 3Ims6I]  
收聲啦,死奧龍,估我唔知你係麥水,160lv死奧龍,你到拍馬屁,你都幾鍾意拍馬屁,竟然話我唔要面,好似你唔要面多,咁串柒柒,好,成全你,跳ser去tst同我個ex打,唔怕架,咁鍾意做拍馬屁呀啦,我就成全你 UZsH9 o  
馬屁怪,收聲啦,你咩新鮮羅白皮,番去你個死人亂到
*`RkTc G  
Quote:首先 我冇隻150lv `^y7f  
第二 你係咪青山出黎 h2""9aP !  
第三 唔通差話好呀?唔倨咪出黎ibbs .. 5[u]E~Fl}  
你就青山,咁你又知我叫火仔,下,仲有你160lv我打錯野唔好意思囉,馬屁怪,你唔鋸就去tst搵我
'X2POay1  
某個係tst叫火仔係其他ser叫屎上的人pm我既內容 iW /}#  
仲有最後一樣野 ox (%5c)b|  
糯米滋 cjIh}:| '  
m記叔叔(恰吉版) {,~3.5u   
  J6aef ^>  
& 9 ?\b7  
FG*r'tC~r  
級別: 榮譽會員 ilx)*Y  
Np0u,t%vs  
q#=(e:aCb  
發帖: 11371 4Wm@W E  
icash: 2552 7VFLJr t  
宣傳: 0 :zF,A,)  
公會組織: 藍藍路fans club 'y3!fN =h  
火仔 %Qdn  
爆急收神風爆裂 V% 6I\G2/:  
  ={wcfhUl+  
8eHyL  
m-"w0Rl1T  
級別: 五星會員 3x'|]Ns  
*itUWpNhr  
}2<7%FL  
發帖: 2690 ~AT'[(6  
icash: 9428 8C9-_Ng`  
宣傳: 0 DX K?Cv71z  
公會組織: 疾風俠義堂 <;Zmjeb+#  
以上話語給某個以為自己大哂既人 hp-<2i^"!  
點解咁春多文盲
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2008-08-30
引用第26樓7088於2008-08-30 00:02發表的  :
sorry 8(&[Rs?K  
我諗你搞錯左d野 \B,@`dw  
我叫7088 GqaCj^2f  
佢講得好我緊係會專重一個老手 G.a bql  
.......
CxOob1@  
你就傻仔,佢叫老手,邊個老d借問聲,我又06佢又06,仲有你咁樣都人身攻擊,馬屁怪,你唔係叫7088.你叫7087,又柒又白痴,硬硬地
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
快速回復
限100 字節

上一個 下一個