切換到寬版
  • 3156閱讀
  • 23回復

笑話數則 每日更新(15/9) 記得回帖 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線傻豬

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-08-31
一.有一日老師係度教緊書

有個學生突然同老師講 : 老師 我要屙屎

老師聽完就教導學生 : 你可以用另一種文明的表達方式說啊!

這學生想了想就 : 老師 我屁股想吐 

其他學生笑死

二. 女:一個女人可以使男人變成百萬富翁嗎?

男:可以 如果個男既係億萬富翁既話

三. 某一班正在上游泳課

老師說 : 邊個唔落水 我就係成績冊上面刪左佢個名

一個學生答 :只怕我一下水 我家的户口冊使要把我的名字刪掉

四: 女孩都是這樣嗎?

在我英雄時年時,有一個女生願意為我失去性命,她意志堅定的說
   你再纏住我 我就去死....

在我外出旅遊時,有一個女生 她願意等我等到下一世 她溫柔婉約地說
   要做我男朋友 等下一世先啦.....

在我窮困潦倒時 有一個女生 她願意同我一齊絢情 她眼眶泛紅地說
   你再唔還錢比我 我就同你同歸於盡......

唉!世間女子何期痴情 但係都唔能夠使我駐足停留 至今仍然身影孤單,
     想來不勝謙虛......

五,蜜月

一對情侶漫步在花前月下

男:有咩比中秋明月更好呢?
      女:睇黎只有「蜜月』了

六. 長篇笑話 醫學系既學生
       大學中,就是不乏一些愛捉弄人既老師.....前幾堂病理學課上到一半
   大家照常睡覺的睡覺 ,看書的看書 老師突然發左一份各種性病既
   資料........

好多同學都無理到 掉在書包的一旁 當計算紙的當計算紙
    接飛機既接飛機.........

直到最後一課,豬頭老師就宣佈一件晴天霹靂既大消息 : 期末考試既
   題目90%係上次既性病資料中抽取!

啊!啊啊!啊啊啊! 突然 教室中哀鴻遍野 尖叫聲此起彼落 同時
   出現了以下不堪入耳既對話

(以下內容可能令人作嘔同笑死 請大家小心)

奇怪 明明記得我有愛滋....而且疱疹多了一份??
      啊?你有疱疹 比我比我!!!!
      什麼你把梅毒當計算紙掉了?

一名同學幾經辛苦 搵到一份資料 就大叫 : 太辛運啦 我有淋病了!

喂 邊個有愛滋 我所有性病都有齊 就係差愛滋

哈哈!愛滋病我有啦 好彩我一直留住....

這時 班長發揮出同胞腺 想幫大家再印過一篇
  佢就大聱講 : 邊個既性病唔齊? 記得落堂黎搵我 只係得呢一個小息哦
  過左就唔等你啦!

七. 馬場主人

有一個馬場主人 佢幫所有馬都起一個B字頭既名
   其中有一匹叫做 BAD NEWS
     有人就問點解要叫壞消息
   佢就答 壞消息跑得最快

八.一對夫妻係沙灘上曬大陽 但係老公就不斷咁望靚女

佢老婆就同佢講 你已經成家立窒了 真不知害臊

佢老公就答 打個比方 雖然你係度節食 但係你都會睇菜單

九 女友問男友 你一個月既駛費係點安排

男友答30%食飯 30%車費 30%住宿 20%娛樂

女友 咁咪即係120%囉

男友 呢個咪正係我既難題所在囉

十,女:戀愛既條件係咩?
     男:女人同埋男人
   女:廢話!
     男: 沒錯 仲有一堆廢話

十一.男 : 親愛既,你最想我做咩啊

女 : 就係三個地方吻我

男 : 一菜一碟,無問題 邊三個地方呢?

女 : 巴黎 威尼斯同埋倫敦囉

十二. 情侶吵架

女 : 你每一樣野都比唔上人地!

男 : 沒錯 特別係女朋友   

十二.一個細路問一個啊婆 你有無假牙?
        佢答無 之後個細路比左一包糖佢,之後去左廁所

十三.一日有個啊婆係度用面包喂隻雀

之後有個後生仔就同佢講 : 你知唔知印度有好多人無野食嫁,你仲咁曬
                             野

啊婆就答 我都知,但係我扔不到咁遠

十四.有個新請返黎既蛋糕師傅收到佢師傅叫佢整一個蛋糕加寫上happy birthday 既訂單

點知過左一日佢同佢師傅講做唔到

師傅問點解

佢答 做蛋糕就易 但係我唔識將蛋糕放入打字機

十五. 一個老師問同學A 牛包有咩用? 同學A唔識答

同學B就答了 用黎將牛肉包埋一齊囉

老實說 我沒有查過是否有一樣的 如有 請通知我
[ 此帖被傻豬在2008-09-15 20:12重新編輯 ]
1條評分
聶風 倣決 步驚雲 誰將決勝千里?
離線a13456
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2008-08-31
難倒=_=
1條評分
離線dennis237
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2008-08-31
第3個唔係好明- -

離線ericlo325
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2008-08-31
引用第2樓dennis237於2008-08-31 11:13發表的  :
第3個唔係好明- -

佢家族會冇左佢個名
來http://ibbs.hk/read.php?tid=39881&keyword=
離線x盾矛x
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2008-08-31
1條評分
http://ibbs.hk/read.php?tid=61046&fpage=2
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2008-08-31
我記得是post過
第一個很搞野
離線傻豬
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2008-08-31
引用第2樓dennis237於2008-08-31 11:13發表的  :
第3個唔係好明- -

因為佢唔識游 會比水浸死 明未?
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2008-08-31
第2個我笑左
其他無乜點笑
女人洗錢速度真係可以同音速一樣=_=
離線tommychow321
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2008-08-31
第一同第二個最搞笑
我每日回
你每日更新喎XD
悟地除了力量外 還有戰術↓!!
離線傻豬
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2008-09-01
引用第8樓tommychow321於2008-08-31 20:31發表的  :
第一同第二個最搞笑
我每日回
你每日更新喎XD [表情]

多謝支持 我一定更新

引用第7樓糯米滋於2008-08-31 19:31發表的  :
第2個我笑左
其他無乜點笑
女人洗錢速度真係可以同音速一樣=_=

嗯 仲要買既野都唔平
離線狂虎ex

發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2008-09-01
不如一個笑話一個POST
多威望D =)
離線傻豬
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2008-09-01
引用第10樓狂虎ex於2008-09-01 13:38發表的  :
不如一個笑話一個POST
多威望D =)

一日好似唔可以發太多個

加上一個咪仲方便 分咁多個咁煩
離線小海白
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2008-09-01
4個個係抄功夫灌籃
離線冰之呂忍
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2008-09-01
第1個都係最好笑
狼牙傳說!!!
離線傻豬
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2008-09-02
引用第13樓冰之呂忍於2008-09-01 16:14發表的  :
第1個都係最好笑

多謝

引用第12樓小海白於2008-09-01 13:46發表的  :
4個個係抄功夫灌籃

我會查一下嫁啦
離線凶龍迪倫
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2008-09-02
第七個笑話我有少少唔明 30%食飯 30%車費 30%住宿 20%娛樂 =120%?樓主係咪打錯?同埋第七個笑話既笑點係邊?我搵唔到
離線傻豬
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2008-09-03
引用第15樓凶龍迪倫於2008-09-02 18:55發表的  :
第七個笑話我有少少唔明 30%食飯 30%車費 30%住宿 20%娛樂 =120%?樓主係咪打錯?同埋第七個笑話既笑點係邊?我搵唔到 [表情]

即係應該係100% 但係佢多左20% 即係佢唔夠錢用囉
離線迷戀風
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2008-09-06
引用第16樓傻豬於2008-09-03 16:16發表的  :
即係應該係100% 但係佢多左20% 即係佢唔夠錢用囉

唔係呀  佢果個意思係佢全部都30%  搞到多左20%出尼

姐係每個月都唔夠錢用

如果總共係100%既話姐係佢岩岩好用晒
離線傻豬
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2008-09-08
引用第17樓迷戀風於2008-09-06 00:04發表的  :
唔係呀  佢果個意思係佢全部都30%   搞到多左20%出尼
姐係每個月都唔夠錢用
.......

就係咁啦,你講得岩
離線超型地尊
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2008-09-08
:)太搞gag了
快速回復
限100 字節

上一個 下一個