切換到寬版
  • 2463閱讀
  • 25回復

2008-09-04 [置頂] 越一科技致所有客戶的最後警告 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線a353975044

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-09-04
致各位越一的客戶越一科技再次強調對於一切以非官方認可的不法方式去更改遊戲帳戶資料本公司是絕對不能接受,所有過去曾被封鎖的帳戶已被官方記錄在案並保留一切法律追究權利,這些不法行為直接侵犯到本司的利益而令本司遭受損失,對於嚴重侵犯及更改遊戲內容的玩家不但遭受永久停權,本司更會將有關不法行為證據交由警方作進一步處理絕不給予任何機會。
但考慮到部份新玩家因不小心處理自己的帳戶或遭受蒙騙而被他人利用帳戶作不法之遊戲更改,所以官方將於2008年8月5日早上6時正,會將伺服器內所有異常數值道具全面還原到正常之狀態,此乃本公司最終給予玩家之機會,因此一切數值均由官方作出適當調整,玩家不得異議。
此後如帳號被「全伺服器監察系統」偵測到持有異常資料,將立即強制帳號離線並封鎖帳號使用權3天,如因此導致任何回溯,官方將不會負責。若發現帳號解封後依然重複再犯,官方不排除作永久停權及更進一步的行動。
官方重申:所有聲稱被他人誤導、蒙騙或借出帳戶而導致帳戶有異常的玩家,官方絕無特赦,在此再次向玩家們聲明,官方不讚成玩家將自己的帳號轉借、共用或交給他人作一切的行為,如因上述事項引致的任何損失,官方絕不處理及作出任何回溯,特此提醒各玩家小心處理及保管自己的帳戶.。
最後越一科技保留最終決定權及追究權,對於嚴重破壞遊戲的玩家會令作處理,當各玩家在此公告刊出後仍繼續進入遊戲即代表閣下已清楚及同意遵守上述之決定並明白到假若利用不法方式去更改遊戲帳戶資料將有可能受到檢控及因導致越一科技一切的有形及無形損失而遭致法律追究賠償。
越一科技有限公司謹啟

離線jason魔神
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2008-09-04
點解要置頂呢,你認為呢個POST有資格置頂咩
離線zzzson

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2008-09-04
引用第1樓jason魔神於04-09-2008 19:45發表的  :
點解要置頂呢,你認為呢個POST有資格置頂咩

係官網果到置頂呀=_=
你認為版主會比這個POZ置頂嗎?
2008年8月5日早上6時正一早過左囧rz
離線ip84650
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2008-09-04
u1係唔係打錯野,將9月打錯左做8月
離線leehowa
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2008-09-04
唉= ="佢copy人地個網 copy埋個名ja 你唔洗咁串
離線4503
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2008-09-04
正啊!!! 我fd死緊啦 但係3日會唔會小d- -係都7日啦 用得多bug 應該第一次就封殺啦
想要其他問我
離線tommychow321
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2008-09-04
其實u1都好好人的了
比左機會我地
係我地唔珍惜唔改過    
[ 此帖被tommychow321在2008-09-04 22:00重新編� ]
悟地除了力量外 還有戰術↓!!
離線0099090

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2008-09-04
U1又淆底
好聽D:比機會我地:D
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2008-09-04
引用第6樓tommychow321於2008-09-04 21:21發表的  :
其實u1都好好人的了
比左機會我地
係我地唔珍貴唔改過 [表情]  [表情]  [表情]

你覺得u1真的是給玩家機會嗎= ="  只是他們發覺封太多人會令生意大大減少 , 才會現在利用 "殺一警百"的方式來玩我們。

離線0099090

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2008-09-04
引用第8樓暴走疾風於2008-09-04 21:49發表的  :
你覺得u1真的是給玩家機會嗎= ="  只是他們發覺封太多人會令生意大大減少 , 才會現在利用 "殺一警百"的方式來玩我們。

一針見血
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2008-09-04
以上幾位都說得對的+_+
u1只是想搵我們笨!!
想呃我地錢!!!
離線bruce_ice
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2008-09-04
次次都話係最後
http://ibbs.hk/?u=16692
↑↑↑↑送迪倫1set  
╭╮
│└╮
└─╯
離線自己

發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2008-09-04
咁就唔洗擔心d野~

現玩遊戲:lfo,lol,mc,mkz
離線jeffreyxchen
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2008-09-04
=.=上次又話比多次 依家又比多次
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2008-09-04
引用第11樓bruce_ice於2008-09-04 22:04發表的  :
次次都話係最後 [表情]

咪係囉- -
次次都最後
幾時先最後
u1想呃我地錢先比機會
佢地根本無真心比過一個機會我地
乜都係最後最後
想呃錢炸?!
離線toys01
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2008-09-04
講起黎先好笑
U1話會將所有異常資料清零
玩家不能有異議
咁之前比人警告果班人
無用BUG都比人警告,
咪即係程式視那些正常物品為異常資料
咁果D人既物品咪要受程式"處理"
果D人既AC咪要任程式魚肉!?
又一次比U1食番D錢
離線墮天使
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2008-09-04
唔關事既人可以唔洗理佢d咁既廢up
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2008-09-04
引用第15樓toys01於2008-09-04 22:13發表的  :
講起黎先好笑[表情]
U1話會將所有異常資料清零
玩家不能有異議
咁之前比人警告果班人
無用BUG都比人警告,
.......

唔係...xpxp唔係的
官方可能打錯
佢話8月5日早上六時
但d人話應該係9月5日早上六時
官方打錯左- -
可能聽日先開始將d異常野歸零
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2008-09-04
我地係u1既錢來源,當佢唔淆低真係鎖800人ac(唔理佢有bug定冇bug),咁d人就一路咁放棄,離開lfo,搞到佢生意大打折扣,us既老板同tw既老板係到嘈,最後朱西就要破產,成間野就咁冇,就算三國拳霸同海王之門既錢ok都唔可以支援到lfo果d錢,佢淆哂低唔鎖係暗示我就殺人,你地好唔玩外掛,玩外掛得死路一條,再加下佢講個程式係垃圾一個,竟然冇bug都話人有問題,咁就更加係朱西佢地問題,懶懶行既制作商就會比第二間野代x(例:機甲硬膠傳,曙光,cs online),仲有樣野,話明客戶,隻係我地係客,我地走佢都死,佢先唔會咁做,朱西係咁,自己又淆,汁未汁囉,仲有2隻game不過都冇人玩,一係魔獸王唔係卡game係好似lfo咁既game啦
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線陸道
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2008-09-05
搞錯- -
搞到我第一次比人封之後即刻刪哂所有人物- -(雖然之前都無用過bug)
快速回復
限100 字節

上一個 下一個