切換到寬版
  • 3901閱讀
  • 49回復

大家.jason魔神 係昆狗.昆完又昆 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線chong4

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-09-06
我話用 沖天腿換佢既 唯我獨尊(邪鬼).佢話ok.之後就交易.我屋企冇得玩LFO.家長又唔肯俾我成日去機鋪打機.所以我就過咗大約幾個星期先入 唯我.點知入唔到.跟住我就同佢講.佢就問我想點.我就話要轟烈算喇.跟住佢就話等佢考完試先俾我.點知之後佢就一直唔上msn/顯示為離線.跟住有一日俾我係ibbs度見到佢.佢先肯俾 轟烈 我.佢仲話叫u1幫佢查上次果張唯我.之後我過咗一排先去機鋪入.點知又入唔到.寫住[已被使用]之類既字.跟住我就同佢講.我仲話我昆佢喎.你話係唔係好唔低呀
1條評分
係我心目中最重要既人唔係自己.而係你.
離線leo666
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2008-09-06
但係有冇證據  
放超.虎威腿EX
離線jason魔神
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2008-09-06
咁你有咩證明,u1的信,圖,msn對話,呢個人話張唯我唔得,跟住我賠張轟烈佢,係全新未用過,現在仲想昆多我張卡,已send信去u1查卡,唔排除報警,無證據係到屈人,我有交易記錄,超過15個交易記錄係人地先係無事的
離線chong4
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2008-09-06
就係因為我信佢.所以冇影到相. 你問我有冇證據.咁你呢.你又有冇證據證明你張卡真係冇用過好.就報警.
離線jason魔神
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2008-09-06
引用第3樓chong4於2008-09-06 21:14發表的  :
就係因為我信佢.所以冇影到相. 你問我有冇證據.咁你呢.你又有冇證據證明你張卡真係冇用過好.就報警. [表情]
有,就係我的交易記錄
離線chong4
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2008-09-06
交易記錄係你自己寫既.你寫咩都得啦
離線jason魔神
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2008-09-06
引用第5樓chong4於2008-09-06 21:17發表的  :
交易記錄係你自己寫既.你寫咩都得啦

有人會回post,證明交易成功
離線chong4
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2008-09-06
你同佢交易成功係佢既事.依家係你昆我.交易唔成功.枉我當初仲咁信你
離線jason魔神
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2008-09-06
引用第7樓chong4於2008-09-06 21:21發表的  :
你同佢交易成功係佢既事.依家係你昆我.交易唔成功.枉我當初仲咁信你 [表情]

你無證據係到屈人,我昆你做咩,係人都唔會昆張20$的卡la
離線chong4
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2008-09-06
回 8樓(jason魔神) 的帖子
你都識講啦.20蚊.咁我又昆你做咩.我對得住天地良心.我發誓我昆你既話.我不得好死.即卡係車撞.
離線chong14
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2008-09-06
jason魔神死昆9,昆me fd野!
離線chong4
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2008-09-06
仲有.你上次果張 唯我 又點.你話叫u1幫你查.點呀.查成點呀.我有冇昆你呀.
離線jason魔神
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2008-09-06
引用第11樓chong4於2008-09-06 21:28發表的  :
仲有.你上次果張 唯我 又點.你話叫u1幫你查.點呀.查成點呀.我有冇昆你呀.
就係因為我信你所以咪賠張轟烈給你
離線0099090

發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2008-09-06
我同過魔神交易
我主動比先
佢都無昆
你地一定有D誤會
or樓主係昆9
只有兩個可能
離線chong4
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2008-09-07
我小你呀.你唔知就唔好出聲亂講啦.你話我昆
佢同你交易成功姐.唔代表佢同個個人都交易成功嫁.佢趁住自己有交易記錄來昆人囉.你夠唔夠膽以自己人格來保證佢唔昆人先
1條評分
離線chong4
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2008-09-07
引用第12樓jason魔神於2008-09-06 22:22發表的  :
就係因為我信你所以咪賠張轟烈給你

你話信我.咁你信我又做咩叫u1幫你查張 唯我 呀.要查姐係唔信我啦.仲係度講信.你咁昆人.遲早有報應呀
1條評分
離線jason魔神
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2008-09-07
引用第15樓chong4於2008-09-07 08:24發表的  :
你話信我.咁你信我又做咩叫u1幫你查張 唯我 呀.要查姐係唔信我啦.仲係度講信.你咁昆人.遲早有報應呀

係你叫我查張卡,我咪查囉
離線chong4
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2008-09-07
引用第16樓jason魔神於2008-09-07 09:25發表的  :
係你叫我查張卡,我咪查囉

喂~大佬.張 唯我 係你自己話查個喎.依家又想屈埋我呀.
離線極速
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2008-09-07
解決方法:
.樓主返返你同佢msn既屋企個到,開個msn,並開埋個msn對話
    影底相,post上黎..
.打電話去u1個到,,問佢呢張卡係幾時用過(講個序號密碼),問埋入左落咩ac/ip到..並係電話到 錄音..再post上黎

樓主話佢係過左幾個禮拜先入到,,如果係係佢未有得打機前,,比人入左,,即可代表樓主清白

我相信樓主係清白的@@

一張沖天腿只值20$,唯我值50$,,聰明人都唔會咁蝕同人換咖啦,,係咪??

而jason魔神佢話佢冇昆既證據就係佢個15個以上既交記
佢可以同人地交易成功,但唔代表今次同樓主交易會係成功!!

樓主話個唯我入左,要求佢賠返個轟烈..如果jason魔神唔係知個唯我係比佢/人地入左既話,,佢點會拎多張卡出黎哂&賠償???

一句講到尾,,我支持樓主!!!
jason魔神只係恃住佢個幾個交記,,就話自己係冇昆到,,反被昆....呢d案件大家都睇得多啦
我百分之九十認為jason魔神係昆的

我百分之百之持樓主係冇昆!!
按下圖
離線jason魔神
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2008-09-07
引用第18樓極速於2008-09-07 09:39發表的  :
解決方法:
.樓主返返你同佢msn既屋企個到,開個msn,並開埋個msn對話
    影底相,post上黎..
.打電話去u1個到,,問佢呢張卡係幾時用過(講個序號密碼),問埋入左落咩ac/ip到..並係電話到 錄音..再post上黎
.......
我係急收沖天腿,幾個星期都唔入,跟住話我昆人囉,你得8個交易記錄,係度屈埋一份,佢都無證據話我昆人,你唔知,咪係度嘈la