切換到寬版
  • 2331閱讀
  • 55回復

本小店!! 有特快幫升升到150lv!!! 收天地玄門點數 可lfo野換 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線ckc

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-10-01
新開ckc小店!有幫升/破關服務!!收天尊招!!

成日更新

新增:    水鬼纏身  金光劍影  荊棘纏身  狂虎彈  立地成佛
深淵爆發            淩霄舞空
音速射球(異)    爆發!萬能地雷   魔法皇的咒詛(異)  
霸王流星擊  究極爆裂破  烈焰狂奔(太加)  
達摩禪震    雷鳥                 

有大量裝備(未入):
白虎頭盔   白虎手飾   白虎盾   鳳凰吊墜   鳳凰鐵盾
皇者盔甲   謎之盔甲   鳳凰大劍  皇者頭盔  鳳凰頭盔
鳳凰手鐲

本MSN只得一個:[email protected]...小心比呃!!!
不要屈本小店!!!

本店係<<新開>>有ok文易記錄先開小店!!
都算白名單<呢個係我新開既ac>如果唔信我係白名單可以上呢個網睇下我個名http://ibbs.hk/read.php?fid=8&tid=30694
本小店不昆人            <"!!!如昆可報警!!!">
本小店一律你先   <白名單除外>絕不昆人  如昆 <如上↑>

交易方法:msn / e-mail / lfo / 面交 >haa!!
先pm左先之後加msn!!!<講低要d咩>
msn:[email protected]
e-mail:[email protected]<一定要pm左先><講低要咩>

本小店白名單有:
小影乂<多次合作>
◆滅殺◇小店<勁有禮貌/多次合作>
toys01  <-----佢勁好人.又幫人

本小店黑名單係<[email protected]>   <----昆左我400 i-gash點---->
佢LFO名係<邪鬼EX>小心!!!

本小店收的招有:<可用yahoo / i-gash /或叫我幫升換>
<急收><龍光炮 / / 地龍斬 / 無尚轉生(米兒異招)>
       <爆裂真龍波 真龍百裂拳      yahoo網用錢 >
       <   冰火五重天  炎冰重炮  冰火飛馳  灼冰展翅  >
       <異轉信物: 天火結晶體   寒極天火  穿天轟炸   冰火世界
       <雷神之鎚   雷神護體

本小店收<yahoo / 現金 ><現金可在""中環瑪頭""交易船費10蚊      ,不入數>

(Y)=yahoo (H)=復刻  (X)=X-card (P)=只序

pm之後加msn同我傾價錢!!!
本小店放的招有:

迪雲:
星奇:
米兒:
小丹: 音速射球(y) 信物 (y)
悟地:
璇瓏:人物(y)
馬龍:
歷奇:霸王流星擊(y)
域多:
佛覺:立地成佛x2 達摩禪震(y)
佛恆:
茱迪:
菲雲:
菲沙:
溫蒂:
霍雷:雷鳥(y)
約翰:透身咒   魔法皇的咒詛(異) (y)
達爾:
亨利:
陸道:
黃金親衛兵:金龍乍現   金光劍影(y)
亞真:猛毒掌x2
幻音神巫:
紅魔鬼:
比堤:
邪鬼:  
天魔:
龍翼:狂虎彈(y)
龍翼EX: 
龐士:
琪琪:淑女旋風腿
柏高:瘋狂襲擊x2  神探快槍手
姬絲: 藥水投擲  爆發!萬能地雷x2 (y)
卓男:
申武玄:
地藏:
十兵衛:
托比:究極爆裂破((y)
安雅:
玄武:絕虎勢
樂雲:荊棘纏身(y)  淩霄舞空(y)
蓋亞:
宇歷斯:
泰加:唯我獨尊 烈焰狂奔(y)
蓮娜:
奧龍:
迪倫:
撒卡:
黃帝:
蚩尤:
黑羅剎:
巫神:深淵爆發(y)
夜剎:  水鬼纏身(y)
烏邪:
魔姥:
血狂:
白帝:
樊嬅:

幫升:(特快)<要你先比招在之後升lv>
1-100(60yaho)-1-2
100-150(60yaho)2-3
幫升條件:要有勁招先可以升!!
我會問下你有咩招!!!
下面有幫升記錄!!

交易記錄:

1.用冰穿同[email protected]換地龍波..散彈波  ""我先""<成功>
2.用40 i-gash點同小影乂 [ibbs白名單換真昇龍霸  ""我先""<成功>
3.用40 i-gash點同  新之店  換天刀..滑刀   ""我先""<成功>
4.用20 i-gash點同◆滅殺◇小店換奧異..地龍波   ""我先""<成功>
5.我用米迢粒砲.鋼鐵xx換佢驚天掌  ""我先""<成功>
6.我用60yahoo換軒既聖天  妖藤纏身   我先<成功>
7.我用域多 馬龍人物換ckl1995  既10蚊  佢先<成功>
8.我用轟地雷換  ckl1995既  15蚊  佢先<成功>
9.我用60yahoo換   CZ   既a123456  既邪鬼人物  我先 <成功>
10.我用狂龍亂舞死亡小店既超昇"我先"  <成功>
11.oaos121用60yahoo收我狂虎炮   "佢先"<成功>
12.我用龍翼EX人物換低能的我  吸血同 天魔人物  "佢先"<成功>
13.我用鬼神用潛龍爪換不明軟件既潛龍爪   悟地異信   悟地  "佢先"<成功>
14.我用極地大火山換ckl1995  既20 蚊  "面交"  <成功>
15.我用亡命光速換ckl1995既20蚊 "面交"<成功>
16.我用40蚊換ckl1995既邪神怒吼  "面交"<成功>   ""成日面交"""
17.我用破空拳換lfo內既星仔既超虎  "電交" 佢先  <成功>
18.我用灰飛換康既雷尊信物  雷昇 勿殺一斬  "我先" <成功>
19.我用鎖定換lfo既vortor 10蚊  面交 "佢先" <成功>
20.我用100$蚊同lfo既天火★天魔邪神  換得戰神降臨  ""面交""荃灣愉景新城""  <十分成功>
21.我用神風換得達爾劍狂  40蚊    ""面交""成功"""
22.我用烈刀換shura1986既真豹  ""佢先"""<成功>
23.我用滅絕人性換瞬星既地龍.信物 幻鬼喚""佢先""<成功>
24.我用藥水投擲+赤鬼 換極♂霍雷超虎+蝙蝙+沖天"""佢留家電我先""  <成功>
25.我用破空換lfo既星仔  撤卡人物  ""佢先""<成功>
26.我用絕0同冰穿換A1994109既真虎  ""佢先""我比家電<成功>
27.我用卡合換A1994109既石破  同  馬龍信物  ""佢先"<成功"
28.我用破邪換[email protected]既天尊人物 ""我先""<成功?
29.我用豹皇疾風腿換[email protected]既天之怒  ""我先"" <成功>

幫升交易記錄:
1.我幫◆滅殺◇小店升人物  68升90 換鋼鐵護甲..太加人物   ""我先""<成功>
2.我幫達爾☆升迪雲1-100lv "60yahoo"  ""佢先""<成功>
3.我幫達爾☆升迪雲100-130lv"60yahoo"  ""佢先""<成功>
4.我幫達爾☆升悟地1-100lv "60yahoo"  ""佢先""<成功>
5.我幫傑升星仔66-150換左悟地信 昇鬼 轟烈  ""我先""<成功>
6.我幫傑升冰佬120-150   換戰昇  """我先 """<成功>
7.我幫[email protected]升冰佬由134升150  60yahoo ""佢先""<成功>
8.oaos121用60yahoo叫我升ex   27-120   "佢先"<成功>
9.我幫牙彥升光頭佬80-115換戰之   "我先"<成功>
[ 此帖被ckc在2009-01-23 11:58重新編輯 ]
離線ckc
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2008-10-02
推!!!快d買啦
離線ckc
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2008-10-03
推!!!!!
離線tik8822
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2008-10-03
女下換你60ya
離線ckc
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2008-10-03
引用第3樓tik8822於2008-10-03 19:51發表的  :
女下換你60ya

太貴啦!!
離線ckc
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2008-10-05
推!!!
離線狂虎龍翼
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2008-10-05
米兒異信換你60ya

離線牙濠
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2008-10-05
米異信換你
邪降
一係聖天換邪降
PM我 急
離線marco3231
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2008-10-05
必殺一斬 女媧下凡我有
離線ckc
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2008-10-05
引用第7樓牙濠於2008-10-05 12:58發表的  :
米異信換你
邪降
一係聖天換邪降
PM我 急

好!!!
我同邪降同你換聖天!!
加我msn傾
離線ckc
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2008-10-05
引用第8樓marco3231於2008-10-05 13:02發表的  :
必殺一斬 女媧下凡我有

我收左啦!!!女下!!
必殺一斬你想要咩換??
離線ckc
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2008-10-05
引用第7樓牙濠於2008-10-05 12:58發表的  :
米異信換你
邪降
一係聖天換邪降
PM我 急

加左我msn未牙
[email protected]
快d啦!!邪降換聖天使
離線ckc
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2008-10-05
引用第6樓狂虎龍翼於2008-10-05 12:52發表的  :
米兒異信換你60ya

米兒異信我有啦
離線虎王悟地
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2008-10-05
用唔用錢收招?
離線路仁甲
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2008-10-05
收真十60 YAHOO換
離線路仁甲
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2008-10-05
有冇人有女下 60YAHOO換 !急
有冇人有啊!!!!!!!!!!!
離線ckc
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2008-10-06
引用第13樓虎王悟地於2008-10-05 13:27發表的  :
用唔用錢收招?

咩野用錢收--''
離線☆牙匯★
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2008-10-06

超昇龍霸
米兒信物

樓主留言:

我有米兒信
超昇點換

http://ibbs.hk/read.php?tid=67892
離線撤卡ex
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2008-10-06
必殺一斬+米兒信物+聖天使降換你邪神降臨OK?
離線ckc
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2008-10-07
引用第18樓撤卡ex於2008-10-06 19:09發表的  :
必殺一斬+米兒信物+聖天使降換你邪神降臨OK?

聖天降   米兒信  我收左啦
你仲有咩招
快速回復
限100 字節

上一個 下一個