切換到寬版
  • 1281閱讀
  • 12回復

[求助]菲沙問題~ [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線墮落惡魔

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-10-10
1. 菲沙有咩招唔學? + ` |A/w  
^^N|:80  
2150lv 回mp 快唔快 ? Njc@5*rJ &  
kW/G=_6  
3.如果我爆攻爆防之後,+hp +到留點果果 Lv 可唔可以? o P`l)`  
QoZV 6  
4.爆攻爆防之後,要加咩la ? )zr*Ecz  
%10ONe}  
5..菲沙 150 lv mp平均要幾多? Z3S+")^  
# rkq ? :Q  
thx ~
離線機洛士
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2008-10-10
1. 冰鋒之劍吾使學 uHgq"e  
2. 都算ok快 9J3fiA_  
3. 你都要+agi 、 mp 同 sp 去着裝 *dw.=a9  
4. +mp 、 sp 、hp ,仲有agi 要着豬鞋 、 關面 f{P1.?a  
5. 大概1400到
離線王子少軒
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2008-10-10
1.冇- - @2>UR9j  
2.都算快= = UGcmzwE  
3.+mp Q~,Mzt"}W  
4.同3一樣 _(N+z.  
5.1500-2500
流鼻血中.....
離線狂虎龍翼
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2008-10-10
1. 冰鋒之劍吾使學 LF7- ?? '  
2. 都算ok _;HdX$op  
3. 你都要+agi 、 mp 同 sp 去着裝 eEZgG=s  
4. +mp 、 sp 、hp ,仲有agi 要着豬鞋 、 關面 f$lb.fy5  
5. 大概1500到

離線bbqpvc5963
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2008-10-11
1.冇- - AVD hgJv   6K.2VY#  
2.都算快= = * :TwO=)   `zQuhD 8W  
3.+mp c6vJ;iz   :j&enP5R(q  
4.同3一樣 J@/4CSCR]   ~o'1PAW7  
5.1500-2500
離線※牙傑§
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2008-10-11
引用樓主墮落惡魔於2008-10-10 07:41發表的 菲沙問題~ : +x%u?ZR  
1. 菲沙有咩招唔學? Bu:%trlgV  
2150lv 回mp 快唔快 ? zhn ?;Fi  
3.如果我爆攻爆防之後,+hp +到留點果果 Lv 可唔可以? |*bUcS<S  
4.爆攻爆防之後,要加咩la ? tYjG8P#  
5..菲沙 150 lv mp平均要幾多? C$w%! jE  
.......
D[$ "nc/  
冇招唔洗學 *6}M.`.-  
=$'>VPQ  
不嬲都係咁-.- 'kd}vq#|  
`O\>vn  
基1300 著完裝2000幾都得
離線絕望吧
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2008-10-11
   DGvuo 8  
快過肥仔跑步 #T)Gkc"{  
不嬲都係咁   0z=KnQx"4  
{hS!IOM  
2500上就至好
離線※牙傑§
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2008-10-11
引用第6樓絕望吧於2008-10-11 12:23發表的  : +5y^c |L0  
   #0AyC.\  
快過肥仔跑步 O=Su E/q  
不嬲都係咁   kQ+y9@=/g  
PZ]tl  
2500上就至好
J^+w]2`S  
2500咁多做乜-.- F,_L}  
菲沙招咁少mp-. f`qy~M&  
-
離線絕望吧
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2008-10-11
引用第7樓※牙傑§於2008-10-11 12:25發表的  :
2500咁多做乜-.- JA^!i98{  
菲沙招咁少mp-. j*3;G+  
-
p[4 +`8  
轉風400,重要鬼死咁低攻,宇冰都係
離線※牙傑§
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2008-10-11
引用第8樓絕望吧於2008-10-11 12:30發表的  :
轉風400,重要鬼死咁低攻,宇冰都係
HxbzFu?h  
升lv要咁多mp做乜:( cyNE}  
卡合is ok:( O/eZ1YAC  
計埋vs ~ZafTCa;  
兩招都係禁 wH"9N+82M  
咁多mp做乜:(
離線阿星
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2008-10-11
引用第4樓bbqpvc5963於2008-10-11 00:32發表的  : }h y4EJ  
1.冇- - AVD hgJv   IYn`&jS{  
2.都算快= = * :TwO=)   4`?PtRX  
3.+mp c6vJ;iz   | >}CoR7  
4.同3一樣 J@/4CSCR]   .5 E)dU  
5.1500-2500
i?^ L" ,[  
你co都copy都好d啦- -
離線小傑老伯
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2008-10-11
冰劍可以唔使學 我自己隻冰尊103留點