切換到寬版
  • 1833閱讀
  • 29回復

大家唔好傳謠生事!!! [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線leungho

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-10-20
我星期6send信比U1!!!

我ask近日有傳言越一公司執笠??會唔會?

佢比1個回覆我!

標記此郵件Re: 近日有傳言越一公司執笠??                             2008年10月20日 星期一 上午8:07
寄件人: "LFO" <[email protected]>加入寄件人到通訊錄
收件人: [email protected]

你好

如果不是官方發出的公告並沒有可信性 越一客戶服務部

----- Original Message -----
From: Gfhdfg Ghjgh
To: [email protected]
Sent: Saturday, October 18, 2008 5:18 PM
Subject: 近日有傳言越一公司執笠??

近日有傳言越一公司執笠??會唔會?

離線箭神亨利
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2008-10-20

如果佢話真係會執笠既話你估仲會唔會有人玩

如果真係執笠都唔會同你講
離線源b
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2008-10-20
唔執笠咪好lo   但係點解仲未出漫畫架
離線leungho
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2008-10-20
引用第1樓箭神亨利於2008-10-20 16:53發表的  :

如果佢話真係會執笠既話你估仲會唔會有人玩
如果真係執笠都唔會同你講

你好想U1執咩!?
我估好多玩家會想lfo唔執!
[ 此帖被leungho在2008-10-20 17:45重新編輯 ]

離線牙迪

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2008-10-20
用腦諗下先

佢會吾會話自己汁笠倒自己米?
離線箭神亨利
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2008-10-20
引用第3樓leungho於2008-10-20 17:10發表的  :
你好想U1執咩!?[表情]
我估好多玩家唔會想lfo唔執![表情]

你=/=全部玩家

玩家唔想會lfo唔執...?

你在和應我嗎?
離線神‧嵐
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2008-10-20
唔通u1話:我聽日執粒呀,唔好玩lfo呀
離線炎炎之夏
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2008-10-20
咳咳...我想說....遊戲公司會告訴你 自己在何時倒閉嗎?
他們難道會說自己倒閉而 不在玩家身份 找[[著數]]
離線夜雲
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2008-10-20
如果u1說自己會倒閉
那1/11還會有人去嗎
不用說都知道了
離線紅蓮~月
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2008-10-20
講真!執唔執笠唔到u1話事,難道佢地冇哂玩家都仲會仲開!?仲有阿,我冇玩lfo咁耐,都留意到lfo大街少左人,連e個論壇都少左人
離線狂虎龍翼
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2008-10-20
引用第3樓leungho於2008-10-20 17:10發表的  :
你好想U1執咩!?[表情]
我估好多玩家會想lfo唔執![表情]

講得好,我都唔想u1 88

離線jkliopppp
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2008-10-20
lfo有一種其他game冇既氣氛~~
離線francis
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2008-10-20
引用樓主leungho於2008-10-20 16:47發表的 大家唔好傳謠生事!!! :
佢比1個回覆我!
.......

佢更係咁覆你喇,唔通周街唱

放迪倫acc
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2008-10-20
ad e個硬膠王中既硬膠王講d野搞到2個論壇d人係到嘈,可以用魔藍聖帝(指佢係藍藍路既boss)來型用佢,仲要比u1,你冇打電話算好彩,我怕佢話話你呼佳啦,lfo汁粒!!
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線leungho
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2008-10-20
引用第13樓火仔於2008-10-20 20:59發表的  :
ad e個硬膠王中既硬膠王講d野搞到2個論壇d人係到嘈,可以用魔藍聖帝(指佢係藍藍路既boss)來型用佢,仲要比u1,你冇打電話算好彩,我怕佢話話你呼佳啦,lfo汁粒!!

我係想一D人,唔好傳謠生事,o個D人係唱lfo,唱U1!
如果唔係,我會post咩?
我唔係傳謠o個D人!
我係想比實情比傳謠o個D人see!令佢o地唔好傳謠!
佢o地令大多數玩家唔玩lfo!
我係想比D信心比佢o地玩lfo!

離線adam6hau
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2008-10-20
引用第13樓火仔於2008-10-20 20:59發表的  :

咁大家繼續玩LFO吧 咁就無問題了
記得日日玩 月月玩
希望佢有得玩落去
互相理解
最後的對話
離線四葉草
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2008-10-21
引用樓主leungho於2008-10-20 16:47發表的 大家唔好傳謠生事!!! :
佢比1個回覆我!
.......

唉!又係呢個問題!你不如得閒上大街睇睇啦,除放學放假會多D人之外,跟本其他時段都處於好少人,加上大街變細左,你可能會感覺多D人玩緊,不過我最中立,LFO你入去都未必玩到2個鐘就Out啦,因為太悶又多Bug啦,而且招式互抄先慘,可以話收唔收都得,箭佬除外,總之全隻遊戲冇乜創意,加上封AC事件可能隨時又黎多次大屠殺(應該亞洲遊戲展之後,呢個係U1慣常用既大屠殺手法,正所謂唔殺緊D又點賺多D呢)。比著你重會5會好似以前咁勁收野,我都冇收野好耐囉,而且個箭佬都停左升LV,講真角色齊招都冇保障,你重會5會浪費時間去升LV呢?LFO搞成咁係U1自己造成,就算真係執笠,佢都唔會話比你聽啦,起碼昆埋你今次遊戲展先啦,睇兒家LFO個勢,出年應該88得啦,加上以前老玩家們講過,如果迪爺一量產,隻遊戲就玩完,我唔知當中咩道理,因為我剩鍾意玩箭佬,所以影響唔到我去玩呢個所謂LFO靈魂既角色,加上又貴又唔係勁,唔合乎我既經濟預算,而且上次連今次應該有600-700個少迪企街,如冇意外,量產角色會進一步改廢攻擊力以達至平衡,所以連靈魂角色都量產改廢得既時候,你自己應該清醒衡量下隻遊戲重有幾耐命。再睇以前出升級包包,起碼有2-3個故事任務送,兒家得1-2個送,重要等好耐先整好,U1可能請唔起人材或短視只掛住搵快錢?再睇交易區個個都開始唔收網錢只收真錢,並且賤放AC同招式,就知好多玩家已經開始套現離場,所以你平常心對待呢隻遊戲啦,有得玩未玩住先囉,就算真係執笠時你都唔會走去自殺嘛。

其實造謠黨同保皇黨都係唔岩,事實LFO重未執笠,造謠都冇用。但保皇都唔應該盲目去幫官方,除左佢有好處比你就冇野好講。平心而論,隻遊戲真係咁掂就唔洗連迪倫真天魔都急住量產啦,如果保皇重執迷不悔,情況同兒家銀行業有咩分別,速銷雷曼產品昆水,幾自私幾冇道德,誤導無知既玩家去買野,就係為左托住LFO,你係人唔係人呀!記住!要托住LFO唔係我地既責任,係U1自己既本份,做得好自然大把人幫襯啦。唔通死都話雷曼好咩?
[ 此帖被四葉草在2008-10-21 03:05重新編輯 ]
離線無神論乂
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2008-10-21

唔係講笑佢傳謠u1汁有可能比u1告!!
(之前有人話東亞汁..比東亞告都有)
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2008-10-21
想知U1係咪會倒閉
11月會有公佈
冇就即係機會較小

離線四葉草
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2008-10-21
引用第17樓無神論乂於2008-10-21 15:21發表的  :
唔係講笑佢傳謠u1汁有可能比u1告!!
(之前有人話東亞汁..比東亞告都有)

照你咁講ibbs cz加埋,由有LFO個日開始,我諗閒閒地有過萬人話過U1執笠,未計其他討論區,咁續個告佢地未唔洗執兼有賠償,每個賠幾萬實發達。
快速回復
限100 字節

上一個 下一個