切換到寬版
  • 2266閱讀
  • 59回復

快樂小店..主打代升..信心十足..急收樂雲異信..有意可pm..交易記錄已有24個 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線qwerop2

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-10-25
1.)1區    (代升)                                                                                樂古分店:  http://nakuz.com/viewthread.php?tid=3474525&extra=page%3D1

代升服務:
1~100 (要有魔王)                                   白名單:心灰意冷 :(http://crazy-zone.com/discuz/viewthread.php?tid=81629&extra=&page=1)
1~50  (要有魔王)  
50~100(要有魔王)                                   Cz分店: http://crazy-zone.com/discuz/viewthread.php?tid=84080 代升最好去 cz睇 清楚d
1-150 (要有魔王)            可換招...最好係有人物+招咁

可換招/ yahoo(網用錢)
可以170lv     以下   
可用招/ya$$換     最好用招/人物/異信果d  /入數    
有意+msn: ([email protected])                                  
                  如有須要....本人可以電交
[ qwerop2在2009-02-07 12:39重新編輯此帖 ]
離線qwerop2
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2008-10-26
{請各位人士留意清楚我聯絡,係呢個post到留言通知我先...
為提防假冒 請認明正牌請認清楚是否真正本人先
至交易,避免不必要既損失}
X卡最好面交...要係將軍o 面交
2.) 2區         (x)=卡     (y)=yahoo      (c)=產品包

迪雲:
星奇:
米兒:
小丹:
悟地:
璇瓏:
馬龍:
歷奇:
域多:
佛覺:
佛恆:
茱迪:
菲沙:冰鋒巨刃(c)
菲雲:
溫蒂:鏡心婆婆的項鏈(y)
霍雷:爆旋陀螺(Y),電極黑洞(Y,X)x2
約翰:
達爾:
亨利:援速箭(y)x2
陸道:
黃金親衛兵:
亞真:
幻音神巫 :
紅魔鬼:
比堤:
邪鬼:
天魔:
龍翼:
龍翼EX:
龐士:
琪琪:
柏高:
姬絲:
卓男:
申武玄:
地藏十兵衛 :
托比:
安雅:
玄武:
樂雲:忘我之道(x)
蓋亞:人物(y)
宇歷斯:
泰加:
蓮娜:
奧龍:
迪倫:
撒卡:人物(y)
神母號:
終極魔人:
索特:
黃帝:
蚩尤:
黑羅剎:
巫神:
夜剎:
烏邪:
魔姥:人物(x)
血狂:血肉模糊(x)
白帝:
樊嬅:人物(c)
[ qwerop2在2009-02-03 21:59重新編輯此帖 ]
離線qwerop2
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2008-10-26
交易記錄:                (樂古)

傻仔康BB: 60ya換我代升50~100(交易成功)
[ qwerop2在2009-02-07 13:40重新編輯此帖 ]
離線qwerop2
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2008-10-26
交易記錄:       i bbs
[email protected] add完我...講哂之後唔信我...(交易失敗)
kingkong018: 代升唔地人物95-150換愛心光波同蝙蝠鍊成  (我先) (交易成功)
[ qwerop2在2009-02-07 13:40重新編輯此帖 ]
離線qwerop2
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2008-10-28
交易記錄:(cz)
1.我用米兒異信換(惡魔使者)星仔異信(佢先)      交易成功
2.我用龍光砲換(不留名)的迪氏全家幅  (我先)   交易成功
3.我用黃帝換(不留名)蚩尤人物 (佢先)                 交易成功
4.我用雷尊異信換(心灰意冷)代升 1-100 (佢先) 交易成功
5我送天羅地網比 (心灰意冷)          
6.我用bb相換 (心灰意冷) 120-150            (我先)交易成功
7.我用60ya換(心灰意冷) 奧龍異信              (我先)交易成功
8.我用120ya換(心灰意冷) 代升 米兒and樂雲150lv(我先)交易成功
9.我用天魔人物換(心灰意冷)代升亨利1-149lv  (我先) 交易成功         <<< 好衰因為唔幫我升到150 但留左10經比我@@"
10.我送迪雲全套比(心灰意冷)      
11.我送左天魔人物比(我係和尚輝)
12.我幫(冰火天魔) 天魔人物升10-150lv 佢用120ya換    (我先)交易成功
13.我用88$$/350 MYcard換(monkeywong)絕虎勢、怒虎棍法--武虎、醉八虎樂雲:人物、凌霄舞空、樹靈鞭雷鳥..黑洞原子粒(我先)交易成功
14.我幫(k之店)(587)升nani人物36-150lv 換神之寬怒.爆破拳.雷烏電...我先 (交易成功)
15.我幫(心灰意冷)升冰尊1-150換佢1000cz分    (我先)    (交易成功)
16我幫(k之店)(587)升4隻人物1-150lv1隻156-160LV換deep人物同狂龍+豹影拳  (我先)
17我幫(panhin)升天魔人物1-150換魄力支C 我先       交易成功""
18我幫(心灰意冷)升龍翼人物1-150換2000cz分  (我先) (交易成功)
21我幫(9988776565)升約翰人物1-150 換7000分 (佢先)  (交易成功)
22我幫(9988776565)升亨利1-100換 深淵爆發.必殺一斬   (我先) (交易成功)
23.我幫(Mr.gay)升雷尊1-150換60ya+雷烏電極(佢先) (交易成功)
24.我幫(Mr.gay )升卓男70-130換神之寬怒(佢先) (交易成功)
25.我幫(Mr.gay )升卓男130-135+亨利116-150換比提人物.比提異信(佢先) (交易成功)
[ qwerop2在2009-02-07 13:47重新編輯此帖 ]
離線qwerop2
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2008-10-28
放ac:    入面有:
約翰:     異轉到                                                                                      想要幾多lv都ok會幫升
達爾:
亨利:
陸道:
黃金親衛兵:
星奇:異轉到
米兒:
小丹:
悟地:
菲沙:150 異轉到
菲雲:異轉到
溫蒂:異到
霍雷:異到
龍翼:
龍翼EX:
比堤:
邪鬼:150lv異到
龐士:異到
佛恆
茱迪 :
璇瓏:
歷奇:
黃帝:有齊招
蚩尤:100lv 有齊招
黑羅剎
卓男:

[ 此帖被qwerop2在2009-01-06 17:20重新編輯 ]
離線qwerop2
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2008-10-29
放ac:2
↓↓  BANK                                                                        ↓↓PAKE
亨利:158lv  一轉冇招  異轉有地龍                       歷奇:79lv 有異信 有流星拳
樂雲:150lv 齊招冇異信                                          安雅:16lv 有爆極破
nani:99lv冇招                                                         璇瓏:150LV  有異信 有璇瓏亂舞 .爆破拳

[ 此帖被qwerop2在2009-01-06 17:20重新編輯 ]
離線qwerop2
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2008-10-29
交易記錄: lfo

1.我幫大小姐一風尊升(風尊人物) 1-150換120ya (交易成功)
2.我幫牙你飛刀仔升(城多人物)1-150換 500u1點+9.0新手序 (交易成功)
3.我幫(冰火天魔)升天魔人物 10-150 換120ya  (交易成功)
4.我用60ya換奧龍異信(佢先) (交易成功)
[ 此帖被qwerop2在2009-01-02 23:01重新編輯 ]
離線張大哥
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2008-10-29
我想要電極黑洞呀 要點換
離線qwerop2
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2008-10-30
推推推........
離線qwerop2
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2008-10-30
引用第8樓張大哥於2008-10-29 21:53發表的  :

你可以用網用.入數
離線qwerop2
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2008-10-31
今日推推推~~~
離線qwerop2
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2008-11-01
張大哥....如果要的靖回覆....
離線qwerop2
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2008-11-02
今日一推~~~~~
離線qwerop2
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2008-11-02
引用第8樓張大哥於2008-10-29 21:53發表的  :

請回覆~~~~
離線qwerop2
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2008-11-08
推~推~推~推~~~~~
離線qwerop2
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2008-11-12
推推~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
離線qwerop2
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2008-11-14
推推推~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
離線qwerop2
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2008-11-21
推推推~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
離線r186780
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2008-12-02
電極黑洞?YA
好可愛
快速回復