切換到寬版
  • 751閱讀
  • 8回復

OGS [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線低能的我

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-11-02
我係11月2日(即係OGS的第二日),我11點鐘到OGS的場地,跟住到左1點幾先入到去裡面,裡面lfo的攤位竟然冇人,但等左兩粒鐘先入到去   
到左lfo的攤位,個黑邪巫術包買哂,但聖靈魔法包同V9.5 忍法王之戰會場特別包仲有n咁多個,然後我夜晚再去多次,個聖靈魔法包同V9.5 忍法王之戰會場特別包都仲有好多個
聖靈魔法包裡面係冇天魔人物個序號,之後我去問d人,佢地話入個天魔異轉信物個序號,就會有埋天魔人物,係唔係真的?
u1係唔係想玩人,出多個個序號又唔駛死的
離線adam6hau
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2008-11-02
引用樓主低能的我於2008-11-02 21:15發表的 OGS :
我係11月2日(即係OGS的第二日),我11點鐘到OGS的場地,跟住到左1點幾先入到去裡面,裡面lfo的攤位竟然冇人,但等左兩粒鐘先入到去 [表情]  
到左lfo的攤位,個黑邪巫術包買哂,但聖靈魔法包同V9.5 忍法王之戰會場特別包仲有n咁多個,然後我夜晚再去多次,個聖靈魔法包同V9.5 忍法王之戰會場特別包都仲有好多個 [表情]
聖靈魔法包裡面係冇天魔人物個序號,之後我去問d人,佢地話入個天魔異轉信物個序號,就會有埋天魔人物,係唔係真的?
u1係唔係想玩人,出多個個序號又唔駛死的 [表情]

都說了u1剩低好多嫁啦 -v-
都唔知邊個話第1日就賣晒 吹水 =v=
互相理解
最後的對話
離線paco1102
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2008-11-02
引用樓主低能的我於2008-11-02 21:15發表的 OGS :
我係11月2日(即係OGS的第二日),我11點鐘到OGS的場地,跟住到左1點幾先入到去裡面,裡面lfo的攤位竟然冇人,但等左兩粒鐘先入到去 [表情]  
到左lfo的攤位,個黑邪巫術包買哂,但聖靈魔法包同V9.5 忍法王之戰會場特別包仲有n咁多個,然後我夜晚再去多次,個聖靈魔法包同V9.5 忍法王之戰會場特別包都仲有好多個 [表情]
u1係唔係想玩人,出多個個序號又唔駛死的 [表情]

u1既野一向馬虎!
玩開天魔果d人,冇喇喇比佢昆左個天魔人物
離線lfoqazwsx
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2008-11-02
引用第1樓adam6hau於2008-11-02 21:21發表的  :
都說了u1剩低好多嫁啦 -v-
都唔知邊個話第1日就賣晒 吹水 =v=

ad你咪都唔知乜又係到踩場啦 乜野負面新聞你又一定要火上加油既
迪倫個合11月1日3點就以經冇晒 d人全部都買迪倫個合 天魔個合完全冇人買剩得多係正常
離線eric22006
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2008-11-02
我本身以為佢分開左2個序號
我諗住冇左我個天魔人物
點知係咁...
冇得放=[
離線adam6hau
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2008-11-02
引用第3樓lfoqazwsx於2008-11-02 21:28發表的  :
ad你咪都唔知乜又係到踩場啦 乜野負面新聞你又一定要火上加油既
迪倫個合11月1日3點就以經冇晒 d人全部都買迪倫個合 天魔個合完全冇人買剩得多係正常

重點只放在迪倫一個人物身上?

天魔竟然重有咁多合無人買呀 真係令人感到唏噓

引用第4樓eric22006於2008-11-02 23:34發表的  :
我本身以為佢分開左2個序號
我諗住冇左我個天魔人物
點知係咁...
冇得放=[

因為 u1佢只想賺玩家錢
唔畀炒家(玩家)賺玩家錢
互相理解
最後的對話
離線中毒魔人

發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2008-11-02
引用第5樓adam6hau於2008-11-02 23:38發表的  :
因為 u1佢只想賺玩家錢
唔畀炒家(玩家)賺玩家錢

慳返啖氣啦

成日係到離間啲玩家
離線adam6hau
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2008-11-02
引用第6樓中毒魔人於2008-11-02 23:40發表的  :
慳返啖氣啦
成日係到離間啲玩家

慳返啖氣啦

成日係到離間啲ibbs會員
互相理解
最後的對話
離線hk3286

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2008-11-02
迪倫第1日賣晒係正常
至於天魔