切換到寬版
  • 1574閱讀
  • 7回復

版主請鎖,無謂再引起罵戰,唔該 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線逆剎思

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-11-04
— 本帖被 暴走疾風 執行鎖定操作(2008-11-06) —

呢條友自己搵我換野,我又唔知佢邊個,咪同佢講要有十個幫升記錄先ok,佢同我講話自己有150個交易記錄,問我係咪講緊廢話,之後仲話我係文盲囉,仲好大人大義話原諒我,我真係未試過同人換野都仲要受咁ge氣囉,請大家小心d呢個人s023241
[ 此帖被逆剎思在2008-11-05 20:48重新編輯 ]
歡迎大家去526卡店參觀一下~
離線saizen

發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2008-11-04
Re:我同人換左咁耐野,真係未見過咁無家教,自己搵我換野仲要串我!?(錯區 ..
宜家d小朋友係咁架la,樓主真係慘,我會認住呢個小朋友=]
敗者無一死 將來富如山
離線小傑老伯
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2008-11-04
Re:我同人換左咁耐野,真係未見過咁無家教,自己搵我換野仲要串我!?(錯區 ..
真係慘 唔好理佢
。◕‿◕。 •ิ.•ั
離線s023241

發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2008-11-05
Re:
系你有問題先
仲夠膽post出黎
仲要錯埋區..
勁野
P.S. 串你=冇家教 - -? 咁你都幾有問題下...
你自己話無興趣先 系你自己衰左先  之後話要受氣 ,
你都幾搞笑下..
出到去我諗你比人打左了..
仲有,
我諗上面個d睇都冇睇過
就亂咁決定.. 系咪 ?
第2個就跟風呃post.. 是嗎 ?
[ 此帖被s023241在2008-11-05 18:09重新編輯 ]
http://ibbs.hk/?u=6678          
↑↑Cick入去即可獲得LFO閃卡序號一組↑↑
離線逆剎思
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2008-11-05
話完我智商有問題,係青山出來,仲出來串番我?..?
我只是話無興趣知你的交易記錄,係你自己好有家教地作了幾篇文來[讚揚]我。
香港有法治ar 小朋友,咩叫做你諗我出到去比人打左了呀? 你算是恐嚇嗎?
希望各位會員見到佢咁有[禮貌]的行為,能夠有所警剔
離線s023241

發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2008-11-05
Re
引用第4樓逆剎思於2008-11-05 18:12發表的 Re:我同人換左咁耐野,真係未見過咁無家教,自己搵我換野仲要串我!?(錯區 .. :
話完我智商有問題,係青山出來,仲出來串番我?..?
我只是話無興趣知你的交易記錄,係你自己好有家教地作了幾篇文來[讚揚]我。
香港有法治ar 小朋友,咩叫做你諗我出到去比人打左了呀? 你算是恐嚇嗎?
希望各位會員見到佢咁有[禮貌]的行為,能夠有所警剔 [表情]

1.好似系你話我智商有問題
2.點解唔可以繼續串你 ?
3.我好心咁提醒你 你竟然咁樣話我
4.你幾歲呀 , 話我小朋友
5.我咁好心 你竟然話我行為[禮貌]?
6.私人恩怨應該pm/msn講的 唔好系度浪費論壇資源
7.不得發表私人的訊息
8.你這樣算是挑釁我發生罵戰嗎?
離線逆剎思
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2008-11-05
Re:Re
引用第5樓s023241於2008-11-05 20:05發表的 Re :
1.好似系你話我智商有問題
2.點解唔可以繼續串你 ?
3.我好心咁提醒你 你竟然咁樣話我
4.你幾歲呀 , 話我小朋友
.......

你鐘意點講就點講,我宜家post出來只係想提醒咁多位會員原來換野都會俾人話係由青山出來,我都打左如果錯區請移,我只係想大家知道你搵人換野野竟然可以無lala話到我岩岩由青山出來咁神手姐
仲有,我何時有話過你智商有問題?~?
而且由一開始都係你發表左對我ge人身攻擊pm,我先反駁你,唔係應該係你挑起罵戰嗎?
離線s023241

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2008-11-05
Re:Re:Re
引用第6樓逆剎思於2008-11-05 20:28發表的 Re:Re :
你鐘意點講就點講,我宜家post出來只係想提醒咁多位會員原來換野都會俾人話係由青山出來,我都打左如果錯區請移,我只係想大家知道你搵人換野野竟然可以無lala話到我岩岩由青山出來咁神手姐[表情]
仲有,我何時有話過你智商有問題?~?
而且由一開始都係你發表左對我ge人身攻擊pm,我先反駁你,唔係應該係你挑起罵戰嗎?

1.唔系無啦啦 系你無禮在先
2.你無禮1次再1次 我先話你系青山出黎
3.系你對我無禮先,加上你都有人身攻擊我,這算是什麼 ?
4.擺明系你挑起...
p.s.下次請在私人訊息/msn講 廢事比人禁言 。