切換到寬版
  • 8777閱讀
  • 131回復

[其他類別]已成了罵戰post-3-" [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線希乂撒古
發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2008-12-09
引用第18樓saizen於2008-12-09 20:25發表的  :
大家講得岩,呢個人成日話人地廢,但係我又5覺佢好勁喎[表情] #{;k{~;PF  
自已5鐘意人地d圖係到係咁話人廢囉= =
'tH_p  
cut圖我唔識咩? [@ .!~E)P  
就算我廢都好,我都自己畫 ,y#Kv|R  
cut圖又要幾多時間呀 ;=MU';o  
你試下放呢D所謂既改圖去D高手論壇比人睇呀?
離線極♂霍雷
發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2008-12-09
不如叫冰尊條野 那黑線是啥@@? G3Hx! YW  
;U+3w~  
'c9 ]&B  
引用第20樓希乂撒古於2008-12-09 22:01發表的  :
cut圖我唔識咩? G[uK-U  
就算我廢都好,我都自己畫 (x;@%:3j$  
cut圖又要幾多時間呀 n FHUy9q  
)q8pk2  
K0|FY=#2y  
改圖中既改係解更改 改動 變動 6d<r= C=  
&5B'nk"  
lfo中你睇到e招嗎?? 2} /aFR  
(R=:X+ k  
我就睇唔到 f<d`B]$(  
2DrP"iGq5  
cut圖有罪嗎?? Z>k#n'm^z  
"o-z y'I  
我覺得冇 $ r@zs'N  
6]WAUK%h  
你cut圖很強嗎?? 用短時間cut到一張 z!ZtzD]cb  
*&^Pj%DX  
我就唔得la 我得小畫家 cut一粒都未cut完 B" 1c  
)Q&(f/LT  
你懂得尊重嗎?? BYL)nCc  
/T0F"e)Ci  
我懂得 可是你不太懂 +V ;l6D  
On9A U:\  
你唔like人地cut圖既你咪睇lo 6*78cg Io  
Rq'S>#e  
怕睇到你更眼殘 k8&;lgO '  
HdUQCugxx:  
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2008-12-09
引用第20樓希乂撒古於2008-12-09 22:01發表的  :
cut圖我唔識咩? 24 'J  
就算我廢都好,我都自己畫 6,8h]?u.  
cut圖又要幾多時間呀 xX&+WR  
%HhnSi1K  
U2#"p   
 ?Jm^<  
^eY!U%.  
你CUT出黎牙,,學樓主CUT牙,, ^,TO#%$iE  
]nn98y+  
如果你自己CUT得吾好邊有資格話人 S%;O+eFYb  
-V77C^()8d  
CUT圖又要幾多時間?你所謂既高手論壇係咩? t%0VJB,Q2  
yW=::=  
CZ?還是,,,?其實清楚表明你的論點
離線牙生
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2008-12-09
碌炮同個身 太遠 嗯"""
.
離線saizen

發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2008-12-10
引用第22樓波仔xd於2008-12-09 23:13發表的  :
你CUT出黎牙,,學樓主CUT牙,, D#C~pdp  
.......
m=:9+z  
55,講得岩,人地都話新手改圖,一定5會太靚架la, x=P\qjSa  
邊有人一開始就改得好勁架,人係要有進步=]
敗者無一死 將來富如山
離線希乂撒古
發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2008-12-10
引用第21樓極♂霍雷於2008-12-09 23:01發表的  : r),kDia  
不如叫冰尊條野 那黑線是啥@@?
.......
!*N@ZL&X  
我冇唔尊重樓主 pz*3N  
佢話任插的 +I|vzz`ZVr  
=== KkbDW3-  
你CUT出黎牙,,學樓主CUT牙,, 如果你自己CUT得吾好邊有資格話人 CUT圖又要幾多時間?你所謂既高手論壇係咩? CZ?還是,,,?其實清楚表明你的論點 b]#AI qt  
高手論壇?去下官壇啦,你以為ibbs全部人改圖個個都好勁呀,你試下放上去,比人話好既一定唔過6個 hL{KRRf>  
你又知我cut得唔好?? 8OU\V5i[,q  
有幾難cut 8Fu(Ft^9  
有個套索就搞掂 .Yn_*L+4*  
=========== kn 4`Fa;)O  
短時間 oD .Cs'  
何謂短時間 f.$af4 u  
我冇話cut圖冇罪 583|blL  
不過樓主話任插 '-~~-}= sJ  
我未插下佢囉 dUZ ,m9u  
廁所插人又唔見你班縮頭烏龜吵生晒? Zb>?8  
新手大晒呀<--廁所講既 (hbyEQhF  
作品拎出黎係比人評審 fIU#M]Xx  
唔係淨係比人讚 m-#2n? z-  
講下少少都唔比既 V U3upy<  
唔好放出黎囉 Why`ziks  
係咁簡單
[ 此帖被希乂撒古在2008-12-10 16:09重新編� ]
離線saizen

發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2008-12-10
引用第25樓希乂撒古於2008-12-10 16:03發表的  :
我冇唔尊重樓主 E:nF$#<'N  
佢話任插的 lt8|9"9<  
=== A3/k@S-R2  
你CUT出黎牙,,學樓主CUT牙,, 如果你自己CUT得吾好邊有資格話人 CUT圖又要幾多時間?你所謂既高手論壇係咩? CZ?還是,,,?其實清楚表明你的論點 SE  %pw9  
.......
M .mfw#*  
都講左話5鐘意就咪回囉,自已又5係勁,係到話人d圖悶, t'ql[  
你咁鐘意去高手論壇,咪5好上ibbs睇人地改圖囉
敗者無一死 將來富如山
離線希乂撒古
發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2008-12-10
引用第26樓saizen於2008-12-10 16:13發表的  :
都講左話5鐘意就咪回囉,自已又5係勁,係到話人d圖悶, <Q3c[ Y  
你咁鐘意去高手論壇,咪5好上ibbs睇人地改圖囉
>[email protected]N]7  
你唔好話唔中意比人插 gg2( 5FPP  
讚得唔插得就唔好放上黎啦硬膠
w\O;!1iU  
我有話我中意去咩?你冇病呀 3^yK!-Wp(  
比下意見都唔得呀
Nj/ x. X  
唔勁唔評得呀依家 jmZI7?<z  
貝多芬個D係咪唔比人評呀 utV_ W&  
用下個腦啦
離線saizen

發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2008-12-10
5想變成罵戰,之後樓主個post比人封,所以5想同1個小朋友嘈 dSHDWu&  
|vj/Wwr  
回樓主:點解5 post 多d ar,加油吧=]
[ 此帖被saizen在2008-12-10 21:23重新編輯 ]
敗者無一死 將來富如山
離線mca05006006

發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2008-12-10
引用第27樓希乂撒古於2008-12-10 16:16發表的  :
你唔好話唔中意比人插 /yZcDK4  
讚得唔插得就唔好放上黎啦硬膠
~"A0Rs =  
我有話我中意去咩?你冇病呀 r9XZ(0/p  
比下意見都唔得呀
s5. CFA  
.......
*0ro0Z|Iq  
你都幾得意喎 :k#HW6p  
依家人地又唔係改得差 #<xm.  
咁你插乜啊 g RzxLf`K  
人地有冇病又關你咩事啊 VIbq:U  
你覺得悶米唔好睇or唔好黎ibbs囉 "<gOzXpa  
你日日做人又唔見你話悶唔做? DHRlWQox  
膠就米係到膠啦  * v#o  
自己錯仲話人
1條評分
離線希乂撒古
發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2008-12-10
引用第29樓mca05006006於2008-12-10 16:57發表的 :
你都幾得意喎 Ho]su?  
依家人地又唔係改得差 !5N.B|N t  
咁你插乜啊 -Qe'YBy:  
人地有冇病又關你咩事啊 Uw:"n]G]D?  
.......
M3au{6y  
唔係改得差就一定好? {.]7!ISl5  
佢自己放上黎就預左比人評 xYB{;K  
人地有冇病又關你咩事啊 <----呢句唔係應該比你架咩,我地吵又關你叉事 ;FEqe 49  
膠就米係到膠啦 自己錯仲話人<----我好想笑你,你玩開真心膠的嘛? pK4)yu+  
用下個腦先鬧人,如果唔係就會比人當你9up架啦 1.>m@Slr>  
================== ptaKf4P^r  
5想變成罵戰,之後樓主個post比人封,所以5想同d小朋友嘈 回樓主:點解5 post 多d ar,加油吧=] lLIA w$  
唔夠人講就彈開 @}ZVtrz  
罵戰唔係你話完就完
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2008-12-10
引用第25樓希乂撒古於2008-12-10 16:03發表的  :
我冇唔尊重樓主 ,z?':TZ  
佢話任插的 ch]29  
=== wyG;8I  
你CUT出黎牙,,學樓主CUT牙,, 如果你自己CUT得吾好邊有資格話人 CUT圖又要幾多時間?你所謂既高手論壇係咩? CZ?還是,,,?其實清楚表明你的論點 :Tq~8!s  
.......
[ /ZO q  
我新手個陣咪又係比人插 :hA#m[  
大把唔識改圖既人插得仲勁
離線7088

發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2008-12-10
引用第31樓廁所為上於2008-12-10 17:52發表的  :
我新手個陣咪又係比人插 B1Oq!k  
大把唔識改圖既人插得仲勁
CQ2jP G*py  
插咩? < 7$1kGlA  
個d野? ^}C\zW  
======硬膠====== jqkqZF  
樓主起馬好過某某用小畫家亂畫叫改圖既人
點解咁春多文盲
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2008-12-10
引用第32樓7088於2008-12-10 19:22發表的  :
插咩? Xry4 7a )  
個d野? %%wNZ{  
======硬膠====== *9i{,I@  
樓主起馬好過某某用小畫家亂畫叫改圖既人
|WUG}G")*x  
個d野? s9d_GhT%-  
======你說得自己很對====== L_s:l9!r  
那條黑線是否為了隱藏格仔-_-?
離線saizen

發帖
icash
只看該作者 34樓  發表於: 2008-12-10
引用第30樓希乂撒古於2008-12-10 17:23發表的  :
唔係改得差就一定好? :,I:usW"  
佢自己放上黎就預左比人評 :a)u&g@G  
人地有冇病又關你咩事啊 <----呢句唔係應該比你架咩,我地吵又關你叉事 :/Qq@]O>  
膠就米係到膠啦 自己錯仲話人<----我好想笑你,你玩開真心膠的嘛? ?pZOeqqu$  
.......
+d;bjo 2  
唉,小朋友ge想法真有趣XD
敗者無一死 將來富如山

發帖
icash
只看該作者 35樓  發表於: 2008-12-10
引用第30樓希乂撒古於2008-12-10 17:23發表的  :
唔係改得差就一定好? {> 0wiH#!E  
佢自己放上黎就預左比人評 e@OX_t_  
人地有冇病又關你咩事啊 <----呢句唔係應該比你架咩,我地吵又關你叉事 9 |vLwQ  
膠就米係到膠啦 自己錯仲話人<----我好想笑你,你玩開真心膠的嘛? \} :PLCKT  
.......
*=7U4W  
我知你青山出黎 ,nB5/Lx  
你唔好咁話你自己啦 tC9n k5~  
你係ibbs話人地當關我事啦 g'qa}/X  
就算唔關我事 1 Ya`| ?FS  
咁我睇你唔順眼啊 A$:U'ZG_  
我係要吵你啊 qm o9G  
個ac係我既 eHDN\QA 2  
隻手又生係我到既 #?9;uy<j.q  
你吹波? s}% M4  
你可以串番我架 假如你夠我串既話 l2P=R)@{  
你又知我係小朋友? nQ,H MXj  
你唔比我大個你啊 `lt"[K<  
唔夠人串就話驚人del post同唔想同我地串 Gk /fBs  
你好冇品囉 A=wh@"2  
驚唔夠串? vOpK Np  
做縮頭烏龜 ? 7s{GbU\  
仲有我幾時有話罵戰完? <<R*2b  
你眼有病啊 b`O'1r\Y;  
依家係你自己話唔串啊
1條評分
離線炎‧龍
發帖
icash
只看該作者 36樓  發表於: 2008-12-10
引用第35樓mca05006006於2008-12-10 20:57發表的  :
我知你青山出黎 orMwAV  
你唔好咁話你自己啦 'Xq| Kf (  
你係ibbs話人地當關我事啦 j yUCH*@  
就算唔關我事  DwE[D]7o  
.......
T !WT;A   
我睇到想笑.....
http://www.ziondaily.com/2.0/web/portal/
離線結城リト
發帖
icash
只看該作者 37樓  發表於: 2008-12-10
希望大家唔好為我呢個post引起罵戰,希望大家平心靜氣吧
離線希乂撒古
發帖
icash
只看該作者 38樓  發表於: 2008-12-10
引用第35樓mca05006006於2008-12-10 20:57發表的  :
我知你青山出黎 e+ BQww  
你唔好咁話你自己啦 O6a<`]F  
你係ibbs話人地當關我事啦 ]]9R mh=  
就算唔關我事 $f=J2&D,Cz  
.......
{xB!EQ"  
別離題好嘛? =I;ZMJR  
沒有道理卻一把嘴炮的人 Tc &z:  
==== zFw s:_ i  
呀,還有 I%X6T@P  
這場罵戰不是單靠串嘴的 j2.|ln"!  
你明白啥叫做道理嘛? {Y=WW7:Qx  
不要下下取笑我所打的話 sRL`dEl4l  
為甚麼我又不見你針對我的論點來串 >xYpNtEs  
不要亂笑= ] m6&~HfwN  
否則被人當你是膠笑的話就不好的了 O/a4]r+_  
======== "ZoRZ'i  
不用下下用小朋友的來嘲笑我 1AfnzGvA  
有膽就針對我所打的論點 lC("y' ::  
外表成熟又如何 #+HJA42  
心智不成熟也是無用武之地
[ 此帖被希乂撒古在2008-12-10 21:39重新編� ]

發帖
icash
只看該作者 39樓  發表於: 2008-12-10
引用第38樓希乂撒古於2008-12-10 21:28發表的  :
別離題好嘛?  ceh j;  
沒有道理卻一把嘴炮的人
?U5{Wa85D  
你唔夠串?驚啊 )oDHeU<&  
引用第36樓炎‧龍於2008-12-10 21:19發表的  : |\<`Ib4j  
v/0QOp  
我睇到想笑.....
'()xHEGl3  
.....笑咩-_-?
快速回復
限100 字節

上一個 下一個