切換到寬版
  • 8780閱讀
  • 131回復

[其他類別]已成了罵戰post-3-" [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線希乂撒古
發帖
icash
只看該作者 60樓  發表於: 2008-12-11
咁你自己又唔係勁 有咩資格話人差?你話得人差姐係你話你自己勁啦  (ZizuHC  
起碼好過佢 zw[m9N5\h  
但我冇話過自己勁 m0SlOgRsk  
你鬧我係咪即係代表你好串? T^KKy0ZGM  
串唔係你所諗得咁膚淺
1條評分
離線ivaruts
發帖
icash
只看該作者 61樓  發表於: 2008-12-11
引用第60樓希乂撒古於2008-12-11 22:14發表的  : SJ,v?=S!  
咁你自己又唔係勁 有咩資格話人差?你話得人差姐係你話你自己勁啦 vs4>T^8e  
起碼好過佢 '=pU^Oz<}  
但我冇話過自己勁 y)@wjH{6  
你鬧我係咪即係代表你好串? K0>zxqY  
串唔係你所諗得咁膚淺
o+'6`g'8  
我吊 你老未係 你好能煩啊 吵吵吵 無啦啦你話咩人差啊 你又唔係勁 你咁能勁米比我地睇下你d改圖囉 頂你 之前就串到死 依家就扮曬野啊 以為自己好能有品啊 我係要串你架啦 你唔能鐘意米走囉
離線mca05006006

發帖
icash
只看該作者 62樓  發表於: 2008-12-11
引用第60樓希乂撒古於2008-12-11 22:14發表的  : I?CZQ+}Hq  
咁你自己又唔係勁 有咩資格話人差?你話得人差姐係你話你自己勁啦 oB7_O-3z  
起碼好過佢 _[BP 0\dPW  
但我冇話過自己勁 hZb_P\1X  
你鬧我係咪即係代表你好串? E1 2uZ$X  
串唔係你所諗得咁膚淺
FSO).=#  
最大問題係你依家有當初有評人地既圖? F== p<lrs  
你只係話cut圖好悶 XiWmV  ?  
就冇話佢d圖 K&-"d/QuLg  
你唔比人地cut得好令?
1條評分
離線希乂撒古
發帖
icash
只看該作者 63樓  發表於: 2008-12-11
引用第61樓ivaruts於2008-12-11 22:16發表的  :
我吊 你老未係 你好能煩啊 吵吵吵 無啦啦你話咩人差啊 你又唔係勁 你咁能勁米比我地睇下你d改圖囉 頂你 之前就串到死 依家就扮曬野啊 以為自己好能有品啊 我係要串你架啦 你唔能鐘意米走囉
0jfuBj5!  
你比我更無品=] 7 tp36TE  
打粗口很威威 l[J8!u2Xp  
用不用頒個獎 l]SX@zTb  
========== *4 n)  
一定要勁先評得? >\8+: oS^  
你無腦的嗎? zQ PQ  
不懂爬post? #-J>NWdt  
我沒說過不喜歡 xIn:ZKJ'  
^^ i.#:zU%o  
========== !)$Zp\Sg  
~TtiO#,t  
我沒以為自己很有品,不過比你們有品得多了 Zd+bx*rD  
起碼不會像你們不能被人插的性格

發帖
icash
只看該作者 64樓  發表於: 2008-12-11
引用第63樓希乂撒古於2008-12-11 22:25發表的  :
你比我更無品=] 6u%&<")4HP  
打粗口很威威 pCG}Z Ka  
用不用頒個獎 fqd^9wl>P6  
========== D_ Mm W  
.......
lq uLT6]  
你依家根本係睇死cut圖 你根本冇留意人地既技術 另外我都睇唔出你幾有品囉
離線希乂撒古
發帖
icash
只看該作者 65樓  發表於: 2008-12-11
引用第64樓mca05006006於2008-12-11 22:28發表的  :
你依家根本係睇死cut圖 你根本冇留意人地既技術 另外我都睇唔出你幾有品囉
N>E_%]Ch  
比你更有品就行了 jWgX_//!  
的確,cut圖不用技術

發帖
icash
只看該作者 66樓  發表於: 2008-12-11
引用第65樓希乂撒古於2008-12-11 22:29發表的  :
比你更有品就行了 r|Z{-*`  
的確,cut圖不用技術
{G-kNU  
睇唔出你比我有品囉 afk>+4q  
另外你的知識都好有問題啦 sRfcF`7  
邊個話cut圖唔洗技術?
離線希乂撒古
發帖
icash
只看該作者 67樓  發表於: 2008-12-11
引用第66樓mca05006006於2008-12-11 22:31發表的  :
睇唔出你比我有品囉 \NC3'G:Ii  
另外你的知識都好有問題啦 7z-[f'EIUI  
邊個話cut圖唔洗技術?
^Dx&|UwiZa  
你的語氣已經出賣了你 ;}t(Wnu.  
=============== K^[?O{x^B  
可能對我來說不用技術
離線bon1

發帖
icash
只看該作者 68樓  發表於: 2008-12-11
引用第67樓希乂撒古於2008-12-11 22:33發表的  :
你的語氣已經出賣了你 cnLro  
=============== oU/5 a>9~  
可能對我來說不用技術
3o qHGA:}  
那你應該證明出來你如何有品... _G0 x3  
##{taR8  
光說沒用的...-,-
(:

發帖
icash
只看該作者 69樓  發表於: 2008-12-11
引用第67樓希乂撒古於2008-12-11 22:33發表的  :
你的語氣已經出賣了你 {8aTV}Ha2  
=============== Q20 %"&Xp]  
可能對我來說不用技術
he4(hX^  
語氣? CWlw0 X  
咁你之前既語氣又點? M`>E|" <  
仲有 係網上單是文字又點睇得出語氣? 1"g<0 W  
你話對你黎講不用技術? rGO8!X 3d  
咁姐係話你好勁?
離線希乂撒古
發帖
icash
只看該作者 70樓  發表於: 2008-12-11
引用第68樓bon1於2008-12-11 22:34發表的  :
那你應該證明出來你如何有品...
光說沒用的...-,-
JO;Uus{?  
^^ 9my^ Y9B  
我沒說過我有品 q7!{?\T%  
我只是說我比他們更有品 ] @'!lhLi  
你沒仔細思考過嗎 Z7#+pPt!  
你不能從語氣下判斷嗎?

發帖
icash
只看該作者 71樓  發表於: 2008-12-11
引用第70樓希乂撒古於2008-12-11 22:36發表的  :
^^ 4JEpl'5^Q  
我沒說過我有品 C}X\|J  
我只是說我比他們更有品 #QPjk R|\  
你沒仔細思考過嗎 N;d] 14|  
.......
u y+pP!<  
哦 話人個腦有病個d都叫有品
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 72樓  發表於: 2008-12-11
引用第63樓希乂撒古於2008-12-11 22:25發表的  :
你比我更無品=] 5xBbrU;  
打粗口很威威 xoL\us`A  
用不用頒個獎 Q/?$x*\>  
========== [KQi.u  
.......
-4K5-|>O  
TrNF=x>  
o4;(Zi#Z  
gr{ DWCK  
對不起呵,,,之前引用你的說話你回覆後現在才回覆 =AT."$r>  
b$7 +;I;  
罵戰咁耐睇開頭都係因你戈句"又玩cut圖 好悶"  k'YTpO  
DH=hH&[e(d  
那你怎解釋你所謂的"有品" FwK] $4*  
xLE)/}y_7H  
我不理其他人有沒有品 vI?, 47Hj+  
[7-?7mp!B  
如果你是說道理,,我不明你為何會說這句 "7 yD0T)2  
yu|>t4#GT  
衝口而出?無聊?還是,,,? d5b%  W3  
DD Z@$L!  
希望你可以為此作出道歉,, eE Kf|I  
K:M8h{Ua  
若果不想道歉的話,,不緊 8|^7ai[am  
y7{?Ip4[  
相信樓主也是大方的 IBGrt^$M  
LD?sh"?b  
---------------------------------------------------- @iiT<  
/1 dT+>  
你話人地CUT圖好悶,,但係相信IBBS冇條規例話吾比CUT圖囉 pCDmXB  
@W<m 4fi  
可能係你D所謂既高手論壇有掛,,我吾知啦 +3gp%`c4  
=wJX 0A|  
衣到係IBBS,,吾係高手論壇 RCrCs  
;a/E42eN;  
你要嘈,,勞煩你移玉手轉到你的高手論壇去 mv><HqDL1  
TC('H[ ]  
----------------------------------------------------- ZcsZ$qt^  
b>W %t  
又要引用你的句子了 s"|Pdc4  
hP h-+Hb  
你鬧我係咪即係代表你好串? s~>}a  
串唔係你所諗得咁膚淺 x;S @bY  
S/ *E,))m  
gUlo]!$  
看你那句真的些少想笑 [^ )g%|W  
&m3lXl  
人地話人,,你就話人諗串吾係咁膚淺 v19-./H^ j  
4*L_)z&4;  
我想知串人洗吾洗知道那深層既定義,, x2EUr,7  
F [M,]?   
你話吾係咁膚淺牙MA,,咁請你解釋一下 K9[UB  
H}!r|nG  
就算人地係串你,,,你呢位道理之人有冇諗點解人地要串你 ' QG?nu  
R-:2HRaA  
你樣衰串你?還是其他因素?相信不會吧,,反省一下吧
離線希乂撒古
發帖
icash
只看該作者 73樓  發表於: 2008-12-11
引用第35樓mca05006006於2008-12-10 20:57發表的  :
我知你青山出黎 9p/Bh$vJ  
你唔好咁話你自己啦 . vV|hSc  
你係ibbs話人地當關我事啦 8m MQ[#0:}  
就算唔關我事 3mgD(,(^  
.......
>%G1"d?j  
比你好得多了
離線bon1

發帖
icash
只看該作者 74樓  發表於: 2008-12-11
引用第70樓希乂撒古於2008-12-11 22:36發表的  :
^^ y0#2m6u  
我沒說過我有品 L_T5nD^D  
我只是說我比他們更有品 "[J^YKoF  
你沒仔細思考過嗎 +rd+0 `}C  
.......
V&5wRz+`W  
證明你怎比別人有品... \~W'v3:W  
8=l%5r^cq  
看不出...-,-
(:

發帖
icash
只看該作者 75樓  發表於: 2008-12-11
引用第30樓希乂撒古於2008-12-10 17:23發表的  :
唔係改得差就一定好?佢自己放上黎就預左比人評 人地有冇病又關你咩事啊 <----呢句唔係應該比你架咩,我地吵又關你叉事 膠就米係到膠啦 自己錯仲話人<----我好想笑你,你玩開真心膠的嘛? 用下個腦先鬧人,如果唔係就會比人當你9up架啦.......
5+vaE 2v  
你又幾有品?睇唔出囉
離線希乂撒古
發帖
icash
只看該作者 76樓  發表於: 2008-12-11
@罵戰咁耐睇開頭都係因你戈句"又玩cut圖 好悶   *w&e\i|7  
那你怎解釋你所謂的"有品" ,bi^P>X  
還不懂 P0@,fd<  
你某人有品 Tk }]Gev  
不代表自己覺得自己很有品 j%kncGS  
小明有一個蘋果,小強比他多一個,那是不是小強有很多個蘋果? TH;hO).u  
========= TOt dUO  
我沒說cut圖有罪 & 21%zPm  
我只是說很悶而已
離線希乂撒古
發帖
icash
只看該作者 77樓  發表於: 2008-12-11
引用第75樓mca05006006於2008-12-11 22:44發表的  :
你又幾有品?睇唔出囉
[,Gg^*umS  
比你好少許 ,+k\p5P  
不過不代表我有品 0mE 0 j  
=============
1條評分

發帖
icash
只看該作者 78樓  發表於: 2008-12-11
引用第77樓希乂撒古於2008-12-11 22:45發表的  :
比你好少許 )=+|i3]U  
不過不代表我有品 rI\FI0zIp_  
=============
{}9a6.V;}  
係囉 你咁厚面皮係要話比我地有品都冇法架 要唔要我教你寫個醜字?
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 79樓  發表於: 2008-12-11
引用第76樓希乂撒古於2008-12-11 22:44發表的  : +A+)=/i ;  
@罵戰咁耐睇開頭都係因你戈句"又玩cut圖 好悶   X w1*(ffk  
那你怎解釋你所謂的"有品" *~`(RV  
還不懂 q.vIc ?a  
你某人有品 Ry&6p>-  
不代表自己覺得自己很有品 tbr=aY$jY  
.......
gGYKEq{j(  
+`4A$#$+y  
[E_9V%^  
4+n\k  
相信你說那句很悶巳經是錯了吧 )X7A  
9r9NxKuAO  
我不知你悶有何意思,, Z+SRXKQ  
9c],<;{'  
是你自己勁CUT,,還是多這類POST? :RYTL'hes  
x`s>*^  
如果你認為多這類POST是悶的話,, , gHDx  
0RfZEG)  
那請你不要在這裡了,,還是那句 [g,}gyeS(  
\V:^h [ad  
回你的高級論壇吧 *8q.YuZ  
+ZYn? #IQ  
---------------------------------------------  XppOU  
DG/Pb)%Y  
你有品過他們還是他們有品過你我不想知 okXl8&mi  
9WHddDA  
我只知你說的"有品過你" 4i bc  
xw%0>K[  
我現在引用你的說話 b>k y  
 _F{C\}  
我波仔xd,,有品比你好得多了
快速回復
限100 字節

上一個 下一個