切換到寬版
  • 1553閱讀
  • 4回復

ianmahk昆人仲話我昆人 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線poko

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-12-09
可用龍翼異信換你異信,怒爆一擊,沖爆牛肉嗎? pm易啦.

龍信我唔想要住 ... 你只係可以用龍信換???
ianmahk - 2008-12-09 12:47 換唔換得
頭先打漏左,個異信係奧龍ge,換唔換?
ianmahk - 2008-12-09 12:48 Re:收野
Quote:龍信我唔想要住 ... 你只係可以用龍信換???

我有冰飛同巨戰,choose一個.
poko - 2008-12-09 12:49 Re:換唔換得
Quote:頭先打漏左,個異信係奧龍ge,換唔換?

龍信換 o龍信??
poko - 2008-12-09 12:50 Re:收野
Quote:我有冰飛同巨戰,choose一個.

巨戰我收左 唔記得de 冰飛+龍信??
ianmahk - 2008-12-09 12:51 Re:換唔換得
Quote:龍信換 o龍信??

唔係,係龍信or冰飛or巨戰換奧龍異信,怒爆一擊,沖爆牛肉(3個)
poko - 2008-12-09 12:52 Re:換唔換得
Quote:唔係,係龍信or冰飛or巨戰換奧龍異信,怒爆一擊,沖爆牛肉(3個)

冰飛 換異信 + 其中一招 ok??
ianmahk - 2008-12-09 12:53 Re:換唔換得
Quote:冰飛 換異信 + 其中一招 ok??

咁冰飛換你奧龍異信加怒爆一擊啦
poko - 2008-12-09 12:54 Re:換唔換得
Quote:咁冰飛換你奧龍異信加怒爆一擊啦

ok 加我msn [email protected]
ianmahk - 2008-12-09 12:56 Re:換唔換得
Quote:ok 加我msn [email protected]

我冇msn,pm易啦.
ianmahk - 2008-12-09 13:00 換唔換ga
pm易啦
poko - 2008-12-09 13:00 Re:換唔換得
Quote:我冇msn,pm易啦.

pm 的話 你先 ok??
ianmahk - 2008-12-09 13:01 Re:換唔換得
Quote:pm 的話 你先 ok??

你先啦,我3星,你明日,我4十個交記,你冇交記,你先啦.
poko - 2008-12-09 13:04 Re:換唔換得
[quote]你先啦,我3星,你明日,我4十個交記,你冇交記,你先啦.[/quote

ok 異信:XE841273532449241057
J7TG W2TD MSM2 J2S7

HG192513191299667719
J1QJ C56G DGMR ZE9G
ianmahk - 2008-12-09 13:05 Re:換唔換得
Quote:[quote]你先啦,我3星,你明日,我4十個交記,你冇交記,你先啦.[/quote

ok 異信:XE8 ..

等我一陣,我唔會off住,我宜家未入得住,等陣,sor
poko - 2008-12-09 13:05 Re:換唔換得
Quote:你先啦,我3星,你明日,我4十個交記,你冇交記,你先啦.

喂 比左 快D入完SEND比我
ianmahk - 2008-12-09 13:08 Re:換唔換得
Quote:喂 比左 快D入完SEND比我

我入左喇
ianmahk - 2008-12-09 13:08 Re:換唔換得
Quote:喂 比左 快D入完SEND比我

但係2個都入左,你昆我.
poko - 2008-12-09 13:09 Re:換唔換得
Quote:我入左喇

係lo 我比先會叫你 入完比再比我 你玩野 你昆我
ianmahk - 2008-12-09 13:10 Re:換唔換得
Quote:係lo 我比先會叫你 入完比再比我 你玩野 你昆我

你昆我就昆我啦,2個都入左.
poko - 2008-12-09 13:12 Re:換唔換得
Quote:你昆我就昆我啦,2個都入左.

好笑 係lo 你叫我等等 之後自己入左 話我入左 我比入過既你 我有咩著數 仲要叫你入完 先 我昆你既話 我都唔會話ok 仲要比埋你 叫你去入
ianmahk - 2008-12-09 13:13 Re:換唔換得
Quote:好笑 係lo 你叫我等等 之後自己入左 話我入左 我比入過既你 我有咩著數 ..

我點知你會唔會博我係一d大家都收左序,先入ge人
poko - 2008-12-09 13:14 Re:換唔換得
Quote:我點知你會唔會博我係一d大家都收左序,先入ge人

哇我比埋密碼你 仲點博你 仲有 你有比過序我咩 係到話人自然係到昆人 又唔加msn
ianmahk - 2008-12-09 13:15 Re:換唔換得
Quote:哇我比埋密碼你 仲點博你 仲有 你有比過序我咩 係到話人自然係到昆人  ..

我唔知你,總之入過,我唔理係你入又好,俾人爆卡又好,總之入過的就係你昆我.
poko - 2008-12-09 13:17 Re:換唔換得
Quote:我唔知你,總之入過,我唔理係你入又好,俾人爆卡又好,總之入過的就係你 ..

係lo 好笑 咁你咩都講得la
ianmahk - 2008-12-09 13:18 Re:換唔換得
Quote:係lo 好笑 咁你咩都講得la

咁真係入唔到,我冇昆.
poko - 2008-12-09 13:21 Re:換唔換得
Quote:咁真係入唔到,我冇昆.

超好笑 有冇人見過人地比完野 冇叫人地比佢 仲係叫佢要確定先好比番佢要既野佢

咁叫昆人??? 你同我解釋下 阿三星會員
poko - 2008-12-09 13:27 Re:換唔換得
Quote:咁真係入唔到,我冇昆.

點呀 冇野講 咁咪係認自己昆lo 咪再講d y理黎同我講 
ianmahk - 2008-12-09 13:33 Re:換唔換得
Quote:超好笑 有冇人見過人地比完野 冇叫人地比佢 仲係叫佢要確定先好比番 ..

我係lfo見過
ianmahk - 2008-12-09 13:34 Re:換唔換得
Quote:點呀 冇野講 咁咪係認自己昆lo 咪再講d y理黎同我講 

之後仲有佢話佢只係食飯 唔係唔講野 話我昆人唔認

我地個D對話  睇下 咁講都得 話我唔知你 係我既問題 加上我比完佢之後 都有話叫佢入完快D 比我 係入完  正常人昆人 有咩可能會話你入完 咁仲叫昆????
I am 1234....

stupid,caught me if you can !!!!!!!!!!
離線saizen

發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2008-12-09
都話冇圖5當證據ar ,post圖先la,5係等扣分吧= =
敗者無一死 將來富如山
離線心灰意冷
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2008-12-09
我之前add佢msn 之後問下佢天神幾錢

佢話100蚊 之後我話唔要拉

之後佢就加我入黑名單

問下價都要比人加黑名單 勁--
離線ianmahk
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2008-12-10
引用第2樓心灰意冷於2008-12-09 23:11發表的  :
我之前add佢msn 之後問下佢天神幾錢
佢話100蚊 之後我話唔要拉
之後佢就加我入黑名單
.......

你咪講d唔講d啦,我問你係咪有心買,你話係,之後我話120yahoo.你就話仲差人錢,所以買唔到.你咪係到話我啦,如果你係差人錢,我60蚊你都買唔起啦,係到扮買野,其實係到哂我時間,自私到死,仲話我唔岩.
離線牙痴
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2008-12-10
40交記好多咩?
我有200以上我都唔寫= =
明日同七星未又係一樣= =
歡迎分享新教(基督教信仰)