切換到寬版
  • 3213閱讀
  • 14回復

Runescape討論區  版主已批 有冇玩都回下啦! [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線冰獄

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-12-31
這裡是Runescape的討論區,有人有玩Runescape嗎?
留留言、吹吹水啦!
所有任務(Quest)完成,所有等級:平均型
我的ac:freezedman5 LV:72    
Link:www.runescape.com
如要找我幫忙,請PM我

簡單介紹:
這個遊戲(Runescape),是全英文,一個模仿現實的遊戲,需java的online game,但不用Dowload,男女都可玩。
       (以下我由英文改中文)
       在這個遊戲中,很易上手,你可以訓練等級,如做會員有更多等級可訓練(付款),非會員等級:烹飪、手工藝、捕魚、生火、斬樹、採礦、鍛造、魔法、祈禱、攻擊、強壯、防禦和一個他們自創的等級,每一等級最高是99,一開始是1,但攻擊總體等級是3,最高等級126。
       另外,有任務可做,任務可提升任務點數,完成任務還可以得到錢或經驗。
       每一節日(英國認定)也有節日任務,完成後,所得的物品是稀有,
       你可以玩他創作的小遊戲,例:部落戰爭、神之拳頭等...
       可以自由選擇武器、裝甲、服裝、髮型等等.......
       可以加朋友,自己創造小部落去戰爭,有些動作可以做,例:旋轉、是、否、跳舞等......有些要破解,例:思想、防禦盾、空氣箱等......
       非會員的版圖也算大,自由度大,不時會有隨機小任務(可能會是做小小的任務;可能會是送給你物品;可能會是有怪物襲擊你)
       還有,有荒野可以探險,有某world(sever)可以進行PVP,玩家對玩家,在這world可以自由打對方,到一些多對戰地方可以和朋友組隊,合擊敵人。

有問題可在這裡問,我會解答!
有玩這遊戲或將會玩的網友,留留言!
我的最強裝甲Game圖:

我完成節日任務後的稀有衣服:

這是我的參考等級和攻擊總體表、荒野地圖、世界地圖、所有魔法和祈禱種類的列表:
[ 此帖被冰獄在2009-01-01 21:20重新編輯 ]
我在BANK多多指教!!
離線飛毛腳
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2009-01-03
大佬 唔識睇d eng-.-
同成日比怪2挑1-.-
離線↗滅絕↖
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2009-01-03
我又玩下先
THX................
離線eeeex
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2009-01-03
唔好玩的:p...
好耐之前的遊戲:x

離線ldx09x
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2009-01-13
我小學有玩,我52lv, name:pokeboy45
離線↗滅絕↖
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2009-01-14
睇唔明
玩左陣冇玩了
離線人仔
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2009-01-15
我玩過...
不過已是小學的事了
好像玩到64LV
另外開左個pure str...
當然現在無玩
http://ibbs.hk/?u=23164
被無視中
離線hotcat
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2009-01-17
我63lv frankie2486
你就好用到rune甲
我連果個任務都味做:x
離線冰獄
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2009-01-20
引用第7樓hotcat於2009-01-17 18:09發表的  :
我63lv frankie2486
你就好用到rune甲
我連果個任務都味做:x

要唔要我幫你?
離線derekwong18
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2009-04-03
我一個任務都冇做

我41 lv, 名叫derekwong19
退出了ibbs一年多
離線冰獄
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2009-04-10
引用第9樓derekwong18於2009-04-03 22:53發表的  :
我一個任務都冇做
.......

使唔使我幫你解下任?
你用緊咩甲?
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2009-04-15
引用第10樓冰獄於2009-04-10 00:33發表的  :
使唔使我幫你解下任?
你用緊咩甲?

紫色甲(5記得叫咩),想用rune甲,不過要做龍任務
唔使,有人幫緊我
順便問一個問題
點樣改pw??
我fd話有得改
退出了ibbs一年多
離線date
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2009-06-17
有.....d美國英國人冇咩online game先玩runes 姐
有好d玩好d la ......有跑果d當然玩跑la............
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2009-08-25
引用第12樓date於2009-06-17 10:58發表的  :
有.....d美國英國人冇咩online game先玩runes 姐
有好d玩好d la ......有跑果d當然玩跑la............ [表情]

點改pw
話比我聽
退出了ibbs一年多
離線anarki999
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2010-04-01
大家好,我 2005 開始玩 RuneScape=.=" 唔經唔覺都有 5 年了=.="
話雖如此..只係做過一年 member=.=.. 半年係 The Undead V , 另外半年係 Pvp Zuriel X.

仲有一個 acc 既..好似係 79 lv combat , 但太廢了=.=.我都放棄左佢...

我第一次拿到既節日禮物係依個... 2005年既 Holloeween

Account:
The Undead V (Zerker pure , 96 lv combat )
Pvp Zuriel X (Corrupt Pure , 80 lv combat )

The Undead V's stats:

Pvp Zuriel X's stats:

歡迎大家 add 我 Msn: [email protected]
快速回復
限100 字節

上一個 下一個