切換到寬版
  • 2144閱讀
  • 21回復

暗黑人物的故事發展    我估的... [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線唯b

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2009-01-03
我覺我故事會糸有一個新人物出   佢好勁既  之後開左個新組織
都糸想打天下既   之後佢就同迪云佢地打  之後呢個人好快走左
第2次出返呢就有暗黑人物  其實就好呢個新人物有種好勁既能力
就糸同人打完之後就可以copy人  佢就copy左佢幾個 仲可以加入暗黑元力 
同返迪云打     <我估既>大家有咩唔高興就sor    如果有人post過就
封左去   我好耐冇上黎  多謝哂  
[ 此帖被唯b在2009-01-03 21:24重新編輯 ]
離線haolki
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2009-01-03
如果可以就唔好再post尼d估黑人物故
事la,因為咁樣有好多人借機呃post
所最好唔好再post la
收淨化器.暗迪.爆真.真龍百烈拳
離線唯b
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2009-01-03
哦   唔好意思  因為我 唔糸成日on  我唔知  我岩岩先見到大家講緊
一糸封左個post去     我糸到糸大家講聲   對唔住<----唔好扣分
離線std的917
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2009-01-03
不如話不同時空的另一個迪 雲,星仔,冰尊,火尊,米兒
之後話撒卡打開左時空夾縫,之後暗人黎到地球
但一個時空不能存在2個同一樣的人,之後擊敗暗人番另一個時空
離線低能的我
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2009-01-03
有人講過的,雖然內容唔一樣...
離線無神論乂
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2009-01-03
我覺咁樣唔算呃post囉!!
話明討論區..人地有自由討論d咩嗎!!
故事算係lfo野
唔想討論就話呃post..冇自由ge討論區何來討論價值!!
pd:會唔會出到暗黑中毒會呢??
離線
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2009-01-03
其實應該完左撒卡呢個故事先有暗黑人,
因為撒卡未完,又出既話會好亂
放天龍95lv廢逍遙ac一個.仲有其他野..有意pm
離線haolki
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2009-01-03
引用第3樓std的917於2009-01-03 13:36發表的  :
不如話不同時空的另一個迪 雲,星仔,冰尊,火尊,米兒
之後話撒卡打開左時空夾縫,之後暗人黎到地球
但一個時空不能存在2個同一樣的人,之後擊敗暗人番另一個時空

咁黑人異轉個時係咪
番來穩個5個報復呀
離線haolki
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2009-01-03
引用第5樓無神論乂於2009-01-03 13:41發表的  :
我覺咁樣唔算呃post囉!!
話明討論區..人地有自由討論d咩嗎!!
故事算係lfo野
唔想討論就話呃post..冇自由ge討論區何來討論價值!!
pd:會唔會出到暗黑中毒會呢?? [表情]

我既意思係有同樣既post la
y唔係個個post到回,要開尼個post
如果冇人開過
你開就話討論姐
有人開過你又開
咁就唔同講法la
離線唯b
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2009-01-03
大家唔好嘈la  封左個post去la   唔好意思  
離線h414960
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2009-01-03
me閞過 暗人x諾夫make 的  what 新人呸  

離線唯b
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2009-01-03
引用第10樓h414960於2009-01-03 13:53發表的  :
me閞過 暗人x諾夫make 的  what 新人呸  

我睇唔明你講咩野
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2009-01-03
係撒卡同迪雲打果事,用三重殺咒把迪雲既血拿走(同火影入面卡卡西拿人血一樣),之後放係佢果到用基因改做一個迪雲出來.佢心入面得殺迪雲,佢唔殺迪雲,迪雲就殺番佢,同事抓住既米兒都係咁做,係佢身上拿血,ex單人同冰火尊打,又用鬼神拿人d血,再加上基因,完成暗黑5人組,心入面得殺正板,唔殺正板就比正板殺
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線唯b
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2009-01-03
引用第12樓火仔於2009-01-03 14:03發表的  :
係撒卡同迪雲打果事,用三重殺咒把迪雲既血拿走(同火影入面卡卡西拿人血一樣),之後放係佢果到用基因改做一個迪雲出來.佢心入面得殺迪雲,佢唔殺迪雲,迪雲就殺番佢,同事抓住既米兒都係咁做,係佢身上拿血,ex單人同冰火尊打,又用鬼神拿人d血,再加上基因,完成暗黑5人組,心入面得殺正板,唔殺正板就比正板殺

哦   糸咁  thx
離線h414960
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2009-01-03
又一件白木 ibbs 冇球

離線bighoi
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2009-01-03
引用第12樓火仔於2009-01-03 14:03發表的  :

你點知--?
離線michael1212
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2009-01-03
12. 盡量不要發表提問越一未公開的資料,詳細 按此

-.-做得野啦版主
離線hk3286

發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2009-01-03
有創意
但有點兒勉強
離線川爻仔
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2009-01-05
引用第16樓michael1212於2009-01-03 16:34發表的  :
12. 盡量不要發表提問越一未公開的資料,詳細 按此
-.-做得野啦版主

其實我都覺得呢D都算討論者
點解唔比發表呢
有送卡活動
http://ibbs.hk/read.php?tid=72947
離線王子少軒
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2009-01-05
錯區呀,朋友- -
流鼻血中.....
快速回復
限100 字節

上一個 下一個