切換到寬版
  • 884閱讀
  • 16回復

☆打火機小店☆ [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線dennis1514

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2009-01-19

發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2009-01-21
可以幫人打死亡塔(自己用番自己AC):
你攞魔魔裝都得,最高紀錄去到33層,
只收EQ
---------------------------------------------------------------------------
幫人升lv/招lv(要有裝,要收招/人,到時揀卡計level)
1.保證不會偷裝/武器
2.唔可以吹(係忙碌既情況下)
3.係msn如果震到我9彩果d,會停升到你震完為止
4.盡量不要在升緊的時候入果個ac

借ac守則:(停止)
1.唔可以偷裝/武器
2.升左lv唔好加點(除非得到本人認可同得到本人指示)
3.本人會以借既日數來揀閣下既招/人
4.在閣下使用本人ac時不會有其他人進入ac
5.唔可以係我ac用bug/外掛
6.若使用期限完畢,本人會立即改pw,請依照使用期限離開ac
7.不可刪除內存人物

AC1:9.0豪華包-BANK:127LV撒卡有細凶,
                                  150LV血狂有浴血狂號,
                                  197LV奧龍有灰飛,沖爆,異信,狂炮
   1天:$20既野
   7天:$100既野
1個月:$200既野
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
AC2:8.5龍外-BANK:163LV馬龍有旋風,獨龍,異信,密彈
                                  104LV撒卡有細凶
                         BOC:125LV撒卡有細凶,壞骨
1天:$10既野
7天:$40既野
1個月:$100既野
---------------------------------------------------------------------------------
AC3:8.5龍外-BOC:132LV風尊有十級,風精同春風
                                152LV米兒一轉差女媧,有異信,愛心,聖女
                                  69LV迪雲有昇龍真昇超昇異信
1天:$15既野
7天:$45既野
1個月:$120既野

-----------------------------------------------------------------------
交易紀錄:
1.[ibbs]stevengh用9.0豪華包同我換歷奇153 ac[成功]

2.[ibbs]大俠陳用奧龍人物,衝爆牛獄,灰飛煙滅,凶獸血漿,狂獸怒吼炮換我瞬移劍同冰鋒巨刃[成功]
3.[ibbs]大俠陳用馬龍異信換我NO.2交易用剩的15蚊[成功]
4.[ibbs]skiy000用PEAK 200M game$換我豬肉叔叔拖鞋同皇帝的新衣[成功]
5.[ibbs]stevengh借1天卓男ac換我暗殺刺雨[成功]
6.[ibbs]大俠陳用馬龍人物,旋風神拳,獨龍鑽,超獨龍鑽,轟地雷,馬龍異信,機關炮轟炸換我毀天滅地同穿梭破空閃[成功]
7.[ibbs] 大俠陳用引力棍換我烈火焚身[成功]
8.[ibbs] std的917 用青狗大哥皮帶,破空閃,彗星閃刀,毒翼轉生,猛毒掌,毒霧噴泉,毒霧攻擊換我U1 500點[成功]

成功個案:8
失敗個案:0
離線冰魂
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2009-01-21
勇心加大地之武換你冰鋒巨刃 ok? plz
[ 此帖被冰魂在2009-01-21 17:58重新編輯 ]
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2009-01-21
Re:☆打火機小店☆(放冰鋒巨刃封天空襲,     物品一律100m game)
引用第2樓冰魂於2009-01-21 17:50發表的  :
勇心加大地之武換你冰鋒巨刃 ok? plz [表情]

唔好意思呀,我無地尊,同埋對勇心無興趣,very sorry,下次我抽多d好野比你同你換啦
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2009-01-21
今日一推~食件煎堆~
離線ken輝
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2009-01-21
我收,,,,,bank ser,,,每件100M?
青龍甲X1
青龍介子X2
青龍耳環X1
青龍鞋X1
青龍頭盔X1
青龍盾X1
玄武鐵鞋X1
玄武拳套X2

收既pm我傾,只限peak/bank
離線墮落惡魔
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2009-01-21
冰鋒巨刃我收
go my post
http://ibbs.hk/read.php?tid=56138
離線as24295685
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2009-01-21
十卡鑽石鍊 LAW OK
100m
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2009-01-22
引用第7樓as24295685於2009-01-21 22:19發表的  :
十卡鑽石鍊 LAW OK
100m

聽日交易啦
引用第6樓墮落惡魔於2009-01-21 22:18發表的  :
冰鋒巨刃我收
go my post
http://ibbs.hk/read.php?tid=56138

我放左比大俠陳sor
引用第5樓ken輝於2009-01-21 22:17發表的  :
我收,,,,,bank ser,,,每件100M?
青龍甲X1
青龍介子X2
青龍耳環X1
青龍鞋X1
.......

聽日交易啦
離線stevengh
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2009-01-22
我要 新衣 豬肉鞋 古龍骨甲:)
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2009-01-30
今日一推~
離線brancolam
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2009-01-31
十卡鑽石鍊X1
我要law 100m ?pm我傾
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2009-01-31
引用第11樓brancolam於2009-01-31 13:32發表的 :
十卡鑽石鍊X1
我要law 100m ?pm我傾

MSNTALK
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2009-02-01
Re:☆打火機小店☆(放封天空襲,主打:無外掛幫升,借ac,物品任何SER一律100m g ..
推呀~推呀~推呀~
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2009-02-03
Re:☆打火機小店☆(放封天空襲,主打:無外掛幫升,借ac,物品任何SER一律100m g ..
推上去推上去推上去推上去
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2009-02-06
推上去~
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2009-02-19
推呀挫呀
~
快速回復
限100 字節

上一個 下一個