切換到寬版
  • 3508閱讀
  • 31回復

[其他類別]發現了米兒新招 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線豬扒仔

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2009-02-28
— 本帖被 炎‧龍 執行鎖定操作(2009-03-06) —
眾天使之大降臨 C>-"*Lt  
-/*{^[  
沒有改圖
[ 豬扒仔在2009-02-28 21:50重新編輯此帖 ]

離線y0142294
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2009-02-28
lag機ge問題 0(.C f.B~  
lag機咪係咁lo~
離線石王
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2009-02-28
神lag?改既? v7RDoO]I  
雖然亂左d,但係好似隻粉紅色既鳳凰
domo統治的時代!
離線豬扒仔
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2009-02-28
不是改啊,是lag機創出

離線calvinkhf
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2009-03-01
型到你呀!!
CK小店 : http://ibbs.hk/read.php?tid=54264
離線阿丞
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2009-03-01
屈曬囉...我見都味見過
離線
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2009-03-03
天使開party /6fsh7 \  
o晒...下次你試下用聖女...可能勁多個十字架
放天龍95lv廢逍遙ac一個.仲有其他野..有意pm
離線std的917
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2009-03-04
太無聊 YZd4% zF  
次次都貼呢d圖 .#SWfAb2h  
係都貼大聖天,下次你玩大天好d
離線7088

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2009-03-04
你膠完未? &F)lvtt|  
呢到係創作分享區 呀 唔係 係笑話區 洗唔洗等你膠完先?
點解咁春多文盲
離線豬扒仔
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2009-03-04
引用第8樓7088於2009-03-04 06:37發表的  : @uHNz-c  
你膠完未? MCvjdc3:  
呢到係創作分享區 呀 唔係 係笑話區 洗唔洗等你膠完先?
R lv|DED$  
膠?你都識話創作分享啦.何來有笑話啊 S;= D/)[mr  
找到笑話我切比你煲湯派街坊,呢到係創作區,唔係罵人區 D`+'#%%x  
唔鍾意既離開,我唔阻你,但你別再作胡亂的批評 G'%mmA\  
膠的定義是什麼啊?難道你現在以自己的行為做例子嗎? AO/R 2a(:  
膠是這樣用的:你別再胡亂發膠帖啊~

離線笨笨s!u
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2009-03-04
明顯lag機做成架啦
離線疾風煉獄
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2009-03-04
引用第9樓豬扒仔於2009-03-04 19:45發表的  :
膠?你都識話創作分享啦.何來有笑話啊 |bA\>%~  
找到笑話我切比你煲湯派街坊,呢到係創作區,唔係罵人區 edD19A  
唔鍾意既離開,我唔阻你,但你別再作胡亂的批評 >La!O~d  
膠的定義是什麼啊?難道你現在以自己的行為做例子嗎? 1?\G6T  
.......
)cxLpTr  
你都知係創作分享區 ,創作,何來有. K_; '-B  
膠的定義,一個人的愚昧固執,而果個人唔知,但你就係固執 ]y:2O P  
http://evchk.wikia.com/wiki/%E8%86%A0 +/E`u|%|\]  
切咩
]
離線豬扒仔
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2009-03-04
引用第11樓疾風煉獄於2009-03-04 20:16發表的  :
你都知係創作分享區 ,創作,何來有. cHP~J%&L  
膠的定義,一個人的愚昧固執,而果個人唔知,但你就係固執 `3GYV|LeQ  
http://evchk.wikia.com/wiki/%E8%86%A0 3HCH-?U5  
切咩[表情]
<u`m4w  
創作新技能,不是創作嗎? s 1~&PH^  
固執?我只是把他糾正過來, _!_%Afz  
他實在對本人十分不禮貌 _=$:<wIE[  
令我對他很失望

離線疾風煉獄
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2009-03-04
引用第12樓豬扒仔於2009-03-04 21:50發表的  :
創作新技能,不是創作嗎? N./l\NtZ  
固執?我只是把他糾正過來, | 6/ # H*  
他實在對本人十分不禮貌 4 s&9A/&pC  
令我對他很失望
s[2>r#M  
lag,只是1個技copy至全畫面 MbbKo-7 F$  
不是創作,我睇唔出你有咩創作過,係創作,都u1創作la,你只係影
]
離線豬扒仔
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2009-03-04
引用第13樓疾風煉獄於2009-03-04 21:54發表的  :
lag,只是1個技copy至全畫面 0x1#^dII  
不是創作,我睇唔出你有咩創作過,係創作,都u1創作la,你只係影
QA"mWw-Ds  
我是創作後再影,LAG都要LAG得有技巧,分佈技能位置也是一種技巧 0D.qc8/V4.  
分佈得不好就不美,機的容忍度也是影響這幅相的美感 l!7O2Ai5  
你說我,你不如說這post &i{>Li  
http://www.ibbs.hk/read.php?tid=75685 i*l-w4D^U  
他只是用了元力多,也沒有創作,也沒有lag &l-1.muQ  
我建議你不要再駁斥了 I[g;p8jr  
思考一下什麼是創作吧! ,z@"pI b  
有時唔洗改圖也可以很美
[ 豬扒仔在2009-03-04 23:07重新編輯此帖 ]

離線疾風煉獄
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2009-03-05
引用第14樓豬扒仔於2009-03-04 23:00發表的  :
我是創作後再影,LAG都要LAG得有技巧,分佈技能位置也是一種技巧[表情] xa&5o`>1G  
分佈得不好就不美,機的容忍度也是影響這幅相的美感[表情] knb 9s`wR  
你說我,你不如說這post[表情] ?BA~$|lfxu  
[表情]http://www.ibbs.hk/read.php?tid=75685 @ )< 3Z  
.......
|08'd5  
點有技巧,分佈技能位置?全畫面,係你分咩,LAG,有咩LAG,要廢機? p~bx  
唔改圖,唔好係創作分享區.果個post, e+冇元力多用,so等沉
]
離線豬扒仔
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2009-03-05
引用第15樓疾風煉獄於2009-03-05 18:17發表的  :
點有技巧,分佈技能位置?全畫面,係你分咩,LAG,有咩LAG,要廢機? q:a-tdv2  
唔改圖,唔好係創作分享區.果個post, e+冇元力多用,so等沉
*{ fL t  
技巧在於天使的樣子,現在只能清楚看見1副天使的樣子,如果沒有技巧 A. wuB  
便會很多樣子,lag在於機的品質,機可忍耐的時間也可影響畫面中天使 L,7+26XV"B  
的數量,不能變到全畫面都是天使翼,你說服不到了,你又沒有例證說服人 o >Faq+@  
理據也便遭我駁斥,看來你不要再胡言亂語,訓練一下說服人的技巧吧! s"-gnW  
創作是沒有界限的!

離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2009-03-05
咁鬼多天使翼 邊到好-,-
離線阿里路亞
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2009-03-05
其實我一直都好疑惑- - J *nWCL  
點解可以lag到咁神- -?
離線疾風煉獄
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2009-03-05
引用第16樓豬扒仔於2009-03-05 19:03發表的  :
技巧在於天使的樣子,現在只能清楚看見1副天使的樣子,如果沒有技巧 5=hMTztf!!  
便會很多樣子,lag在於機的品質,機可忍耐的時間也可影響畫面中天使 AQm#a;  
的數量,不能變到全畫面都是天使翼,你說服不到了,你又沒有例證說服人 a1 v%G  
理據也便遭我駁斥,看來你不要再胡言亂語,訓練一下說服人的技巧吧! ,?oC+9w  
.......
./i5VBP5  
天使的樣子,點有技巧,3,4開?示範一下 'aqlNBG*  
機的品質,改機?愈改愈廢 q#_<J1)z  
機可忍耐的時間,夠忍耐時間會爆?
]