切換到寬版
  • 4351閱讀
  • 158回復

風影小店~~~~~貨品應有盡有,一定不會令你失望~~~~~~~~絕對歡迎加我msn傾計 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線風影

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2006-09-01
風影小店~~~~~貨品應有盡有,一定不會令你失望~~~~~~~~絕對歡迎加我msn傾計
~~~~~~~~~~~~~~~~記住~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
你想買個樣野,不過係60$網用錢以下的,你可以買多幾樣野或加野或用野買,
        因為有時好多人話唔夠錢     買唔到d野,我希望唔好咁煩

~~~~~~~~~~~如睇到有d重複,唔好覺得好矛盾,個d係代放或代收的~~~~~~~~~~~~

仲有好多野係代收或代放的,請給意見
代收:ex人物

多謝合作!

價高者得

急收:
猛虎棍勁(巳收)
漫天飛矢(巳收)
約翰人物
約翰招(防護壁)
玄武人物
玄武招
烈火焚身
大轟炸
邪鬼人物
邪鬼招
天魔招炎冰重炮)

放:
~~~~~~~~~~~~~~~~請注意~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
招:               可用網錢或交換招式和人物      

現卡:
星奇招:
真十字旋風拳 120$網用錢
破空拳       6 0$網用錢
旋風砲拳     60$網用錢
米兒招:
龍飛鳳舞     60$網用錢
愛心轟炸     60$網用錢
魔導使之榮光  60$網用錢
域多招:
彗星閃刀      60$網用錢
龍翼招:
火鳳凰      60$網用錢
龍翼ex招:
餓虎殺       60$網用錢      
幻音神巫招:
魔獸召喚       60$網用錢 
小丹招:      
昇天腿         3 0$網用錢
佛恆招:
如來神掌 20$網用錢
我佛慈悲x2     40$網用錢(一個)
小力招:
究極爆裂破     60$網用錢
迪雲招:
超升               60$網用錢
真龍波         120$網用錢
龍光砲         120$網用錢
紅魔鬼招:
怒火中燒      60$網用錢
霍雷招:
雷神護體      120$網用錢
邪鬼招:
邪神降臨      120$網用錢
歷奇招:
霸王流星擊      60$網用錢
霸王轟山拳    60$網用錢
溫蒂招:
風之精靈       60$網用錢
馬龍招:
旋風神拳      60$網用錢
超獨龍鑽         120$網用錢
旋風神拳         120$網用錢
玄武招:
陀虎訣x3     60$網用錢(一個)
亨利招:
降龍掌       120$網用錢
矢雨驟臨       60$網用錢
悟地招:
真虎翔霸         120$網用錢
菲沙招:
鑽石風暴         120$網用錢

yahoo:

小丹招:
真旋風腿x2   120$網用錢
邪鬼招:
邪神怒吼       120$網用錢 
唯我獨尊x3   120$網用錢
金甲士招:
金龍斬X3    60$網用錢 
金龍乍現       60$網用錢
龍翼ex招:
虎威腿x2     60$網用錢
餓虎殺       60$網用錢
茱迪招:
伏虎勢       40$網用錢
迪雲招:
龍光砲       120$網用錢
悟地招:
真虎翔霸x2   120$網用錢
真狂虎斬       120$網用錢
超虎翔霸x3   120$網用錢
米兒招:
神之寬恕       60$網用錢 
大天使之降臨   120$網用錢
迪雲招:真昇龍霸120$網用錢
域多招:
彗星閃刀       60$網用錢 
快速逃跑       60$網用錢 
破空閃         40$網用錢
亨利招:
降龍掌         120$網用錢
歷奇招:
霸王流星擊    60$網用錢 
霸王轟山拳x2 60$網用錢
溫蒂招:
十級暴風       120$網用錢
卓男招:
絕地一擊x2     60$網用錢
核子爆彈       120$網用錢
JACE招:
出擊!機械邪鬼     60$網用錢
旋龍招:
爆破拳        40$網用錢
旋龍流星拳     60$網用錢
佛覺招:
佛我同在       40$網用錢
陸道招:
追魂十字斬x2   60$網用錢
比提招:
吸血x2       60$網用錢
幻音神巫招:
魔獸召喚       60$網用錢
馬龍招:
超毒龍鑽       120$網用錢
達爾招:
絕龍劍         120$網用錢

人物:

小力人物x2     20$網用錢
陸道人物       30$網用錢
亞真人物       20$網用錢
龍翼ex人物     120$網用錢
亨利人物       60$網用錢
deep人物       120$網用錢

yahoo:
佛恆人物       10$網用錢
天魔人物       120$網用錢
比堤人物       80$網用錢
琪琪人物       10$網用錢
璇瓏人物       30$網用錢

召喚書:

鐵忠仁x2       60$網用錢

百合           30$網用錢

小野豬         30$網用錢

河童           30$網用錢

ya:

飛女          40$網用錢

百合           30$網用錢

雪怪           40$網用錢

毒蠍x2       20$網用錢

女鬼x2       40$網用錢

卡比           20$網用錢

紙袋男x2       10$網用錢

鐵忠仁         60$網用錢

裝、wp:(自己出價)

皇頭 皇鍊 謎甲 龍甲  龍鞋 炎冰盾 七聖巨刀 雷龍偃月刀 皇者之劍  
等等好多

(all boc、peak)~要咩裝~wp可以係msn問我...

有d得好少~有d有大量...

有未入裝:

總裝~皇裝一套~七聖巨刀 ~炎冰盾~雷手~等勁多

lfo錢:  

boc  bank

入面都有幾億...
交易方法:

除左ya~全部現卡...

可以...網錢...
msn慢慢傾

可換...add我msn慢慢傾

msn:[email protected]

絕不昆人

全部價錢可議~

經過好多人的意見,我會寫得清楚一點,也再次說聲對唔住
[ 此貼被風影在2006-09-13 18:16重新編輯 ]
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2006-09-01
我有烈火$60網錢ok?

離線風影
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2006-09-01
對唔住,我暫時未有網用錢,可否等多幾日呢
離線皇道使者

發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2006-09-01
我有棍勁,yahoo$60 ok?
你比先,ok就pm我即比。

我前路有右與左,面對決擇難兼顧... ...
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2006-09-01
引用第2樓風影2006-09-01 17:24發表的“”:

好呀,等就pm我。

離線風影
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2006-09-01
引用第4樓新生疾風2006-09-01 17:26發表的“”:
好呀,等就pm我。

多謝你咁信我
離線風影
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2006-09-01
引用第3樓☆金柑☆2006-09-01 17:25發表的“”:
我有棍勁,yahoo$60 ok?
你比先,ok就pm我即比。

離線lfoking
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2006-09-01
ADD 左你MSN
離線swordgx

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2006-09-01
約翰人物可以換D咩
sleep
離線風影
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2006-09-01
引用第7樓lfoking2006-09-01 17:29發表的“”:
ADD 左你MSN

你可否再add我msn
離線皇道使者

發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2006-09-01
引用第6樓風影2006-09-01 17:28發表的“”:
.......

ok,我就等左你幾日,你幾日後就一定要比yahoo$60我,如果唔係我就放比其他人。
注意:請寫名是換棍勁。(pm交易)

我前路有右與左,面對決擇難兼顧... ...
離線lfoking
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2006-09-01
ADD 左LA
離線風影
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2006-09-01
引用第8樓swordgx2006-09-01 17:29發表的“”:
約翰人物可以換D咩

你可以出合理的招式或人物或網用錢來換取
離線風影
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2006-09-01
引用第11樓lfoking2006-09-01 17:31發表的“”:
ADD 左LA

咁你見唔見到我on呢
離線風影
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2006-09-01
引用第10樓☆金柑☆2006-09-01 17:31發表的“”:
ok,我就等左你幾日,你幾日後就一定要比yahoo$60我,如果唔係我就放比其他人。
注意:請寫名是換棍勁。(pm交易)

ok^^唔該
離線lfoking
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2006-09-01
引用第13樓風影2006-09-01 17:32發表的“”:
.......

見唔到你on
離線lfoking
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2006-09-01
我個msn [email protected]
離線~瘋人~

發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2006-09-01
閣下之收及放之物品有點矛盾。

收玄武,又放玄武

無適當解釋即當作企圖欺騙會員
離線神‧嵐
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2006-09-01
i have 猛虎棍勁
離線風影
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2006-09-02
引用第17樓瘋人‧羊2006-09-01 17:49發表的“”:
閣下之收及放之物品有點矛盾。
收玄武,又放玄武
無適當解釋即當作企圖欺騙會員

ok,多謝你的意見,我會重新整理一下^^
快速回復
限100 字節

上一個 下一個