切換到寬版
  • 4720閱讀
  • 146回復

超平賣清貨,主打代練.1個勁又平ac,赤焰,聖降,冰戟,重鎚Z,巨戰,已入閃 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線lovemybaby55

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2009-03-22
有意請pm我
本人msn:[email protected](唔好加錯牙)
如果你有野岩...你就回post先再pm我...
交易紀錄在2樓
收野同黑白名單在3樓

2星以上可以你先..要有post..如果新手上路以下的話就比家電..冇家電唔換^_^''..本店唔受133打黎
放:我括住y就係yahoo..冇括就係卡...括左序就係序-V-''..
50點ok點!
小丹:銀河旋風
迪雲:暫冇
璇瓏:旋龍焰舞
米兒:愛心光波,聖天使降臨hot
菲雲:烽火連天
馬龍:青狗合擊,超獨龍鑽,獨龍鑽,捐血救人
域多:彈地小刀
歷奇:霸王重鎚Z hot
亨利:漫天飛矢
霍雷:雷鳥雷極震
邪鬼:巨大戰魂hot
天魔:暫冇
終極魔人:毀天滅地(Y)
黃金親衛兵:異轉信物,戰神之盾(異)
比堤:吸血(Y)
迪倫:暫冇
龐士:萬毒之身,異信
玄武:怒虎棍法-武虎(Y)
安雅:人物(序)
毛神:深淵爆發(Y)森羅咒(Y)
蓋亞:暫冇
桐生雪姬:冰蝴蝶 hot
魔姥:暫冇
樊嬅:穿心箭
達爾:必殺一斬
泰加:真虎翔霸
樂雲:暫冇
宇歷斯:天之怒
菲沙:冰寒穿心戟
菲雲:赤道之焰
地藏十兵衛:人物
蓮娜:暫冇
黃帝:暫冇
烏邪:人物,封天空襲(Y)
黑羅剎:暫冇
幻音神巫:深夜鈴聲
琪琪:粉紅脈衝(Y)
夜剎:水鬼纏身(Y)
申武玄:暫冇
邪狼丸:人物 葉子飛鏢
鬼鎧:暫冇
勇心:暫冇
血狂:血肉模糊
龍翼ex:鬼神震怒,虎威腿
龍翼:暫冇
奧龍:衝爆牛獄
朱迪:迴旋二段擊(Y)
佛覺:人物
紅魔鬼:怒火中燒
佛恆:如來神掌(序)
陸道:暫冇
溫蒂:暫冇
約翰:暫冇
暗黑菲沙:雪影飛砂
暗黑菲雲:暫冇
(面交只限hkd..)可用MY CARD點換...
升lv區:超抵超平...(一定要有鳳劍,關卡任務炎冰鬥士,有魔魔星就最好..有勁招可幫你升一兩lv...超抵)
(唔好崔我升得太慢..總之限期內升到..要信我..)
1-100lv(my card150點)(1日內升到)(招換)
100-150lv(my card300點/60YA)(2-3日內升到)(招換)
1-150lv(my card300點/120YA)/(4日內升到)(招換)
升招區:
1招1-10lv(60YA/500U1點)(2日內)(招換)
連技(例散彈波)只升到9lv
1招1-10lv(60YA/500U1點)(3日內)(招換)

裝:
晝夜光刃
鳳凰大劍
終極之劍
黑曜石之斧
皇者之劍
幻魔神劍
晝夜神盾
雷電王盾
朱雀神盾
皇者項鍊
朱雀吊環
終極頭盔
白虎頭盔
黑曜石頭盔
皇者頭盔
雷電戰甲
晝夜堅甲
皇帝的新衣
朱雀神甲
雷電手套
白虎手飾
朱雀神腕
皇者手鐲
畫夜神盾
炎冰頭盔
新生悟地服裝
終極手鐲
元力手套
大鼻子眼鏡
風精靈盾牌
護法指環
關羽臉譜
十卡鑽石鍊
破邪劍
特種部隊召喚書

AC區:
(入左10.0豪包!!)ac1:boc:迪雲151lv1轉齊技有異信有異信異招有終昇同地龍,卓男1轉差核爆同鋼謢有異信異招差米炮,邪鬼150lv1轉有邪怒差奧義有異信異招有戰之道同戰昇...達爾150lv1轉差奧義有異信異招差地龍斬.....星奇150lv1轉齊招有異信異招得十裂,亨利1轉差矢臨有異信異招齊...天魔1轉差灼冰同冰飛...樂雲1轉差驚天同民心冇異信..仲有其他...龍翼有虎牙,撤卡有撤兇..馬龍有青合...有27個人物;迪雲,光兒,星奇、悟地、約翰、璇瓏、馬龍、姬絲、泰加、菲沙,申武玄、卓男、安雅,黃金親衛兵、龍翼、黑羅剎、魔姥、巫神、烏邪,托比,天魔,邪鬼,達爾,撒卡、佛覺、血狂,樂雲..送e-mail....450蚊即放....+送我已有的已入閃3張,,未入招1招,,

已入閃區!~
魔獸骨頭,翔天穿空矢*3,忘我之道*2,天災風暴,聖光鴿子,成魔之路*3,虎牙炮轟*2,音速手刀*2,銀河旋風*2,絕對零度,滑翔刀,邪狼丸人物,
醉虎神道,地龍波,怒爆一擊,彈地小刀,超璇瓏拳,忍法.人偶送葬,怒虎棍法-武虎,黑幕再現,地龍追命箭,元力淨化器,魔法破邪彈,
青狗授權書,邪神降臨,黑洞原子粒,龍光炮,地尊人物(特別版紫色),回天斬,巨大戰魂*2,穿心箭,天刀秘笈,幻影星塵,安雅人物,大地之武
蘿拉耳環,勇心人物*2,灼冰展翅,失落的雷鳴,電極黑洞,終極超昇龍,天神轟臨*2,潔淨的聖服,昇龍殺.冥王破
[ lovemybaby55在2009-08-09 14:10重新編輯此帖 ]
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2009-03-23
交易紀錄:
1.我用蓋亞人物同中毒腦人換地龍波(我先)(成功)(msn交)
2.我用忘我之道同emu365(ibbs)換極地(我先)(成功)(msn交)
3.我用大地之武+銀河旋風同牙文(ibbs)換五連箭(我先)(成功)(msn交)
4.我用真旋+超璇+幻星再送安雅人同細乂耀換邪拳(我先)(成功)(msn交)
5.我用音速手刀+天災風暴同0o牙樂o0(ibbs)換戰之道(我先)(成功)(msn交)
6.我用忍流化雨+忍法.人偶送葬同littlefunqoo換邪神降臨(佢先)(成功)
7.我用狂獸狂吼炮同billy97換30$(面交)(成功)
8.我用100$同lfobody換元力淨化器(面交)(成功)
9.我用80$同~嘉敏~換達爾人物(面交)(成功)
10.我用100$同lfobody換血壓暴漲(面交)(成功)
11.我用民心同小影換絕龍劍(我先)(成功)(msn交)
12.我入數200$同幾多番換絕龍劍+求敗+狂龍斬+樹靈(我先)(成功)
13.我用絕零同[email protected]換五重天(佢先)(成功)(msn交)
14.我用銀河旋風同oO幻Oo月影換璇瓏亂舞(佢先)(成功)(msn交)
15.我用五重天同littlefunqoo換40蚊(面交)(成功)朋友價
16.我用引力棍同[email protected]換烈刀(我先)(成功)(msn交)
17.我用地龍波同幾多番換安雅人物(我先)(成功)(因為急用所以先咁換)(msn交)
18.我用黑日殺機同某人換50蚊(面交)(成功)
19.我用大武換小傑老伯魔導使之榮光(我先)(成功)(msn交)
20.我用忘我+粉紅脈換某人500U1點(我先)(成功)(msn交)
21.我入數大俠陳真十字,旋炮,破空,爆烈狂,異信(我先)(成功)
22.我入數大俠陳超昇,真昇,散彈,異信(我先)(成功)
23.我用40蚊買某人龍光炮(面交)(成功)
24.我用20蚊買我fd天魔(面交)(成功)
25.我用大武,黑旋,毀天換lfobody終昇(面交)(成功)
26.我用60蚊同lfobody換極光剌擊(面交)(成功)
27.我用10蚊換林同學蓮信...(面交)(成功)(佢傻得制.我昆佢話10蚊..佢真係信..哈)
28.我用10蚊換林同學霍信..(面交)(成功)
29.我送林同學安雅人...(lfo交)(成功)(因為佢太傻...送番個人物比佢算數)
30.我用天災+翔天換小傑老伯唯我(我先)(成功)(msn交)
31.我用電極黑洞換jasonchan000的60網用(佢先)(成功)(msn交)
32.我用翔天換某人安雅(佢先)(成功)(game交)
33.我用赤道換潛龍爪+女下([email protected])(佢先)(成功)
34.我用蓮信+獵牙換saizen的180網用(我先)(成功)(pm交)
35.我用虎牙換某人狂龍亂(佢先)(電交)(成功)
36.我幫升75-150(kkleong2005)換佢1000U1(佢先)(msn交)(成功)
37.karas用蓮娜換我醉神(佢先)(msn交)(成功)
38.我用霍信換[email protected]換龍飛(我先)(msn交)(成功)
39.我幫[email protected](升96-146lv)換佢60網用(佢先)(msn交)(成功)
40.@woody@用魔骨x刀換我怒爆一擊(佢先)(成功)(msn交)
41.我幫升101-150lv(kkleong2005)換佢500U1(復活平d)(佢先)(成功)
42.我送kkleong2005音射(msn送)
43.我用黑幕換s20071613的妖藤纏身(我先)(成功)(pm交)
44.littlefunqoo用60網用換我灼冰(fd價)(佢先)(成功)(msn交)
45.我用一閃換仔ex是也的十烈(佢先)(成功)(msn交)
46.我用勇心換艾斯亞的鈴聲(佢先)(成功)(pm交)
47.我用幫升100lv-150lv換恨60網用錢(佢先)(成功)(msn交)
48.我用回天斬換[email protected]的唯我獨尊(佢先)(成功)(msn交)
49.我用唯我同巨戰換大俠的9.0同聖女的乜乜(我先)(成功)(pm交)
50.我用獵牙換牙迪60網用(我先)(pm交)(成功)
51.我用昇龍殺換恨60網用(佢先)(msn交)(成功)
52.我用天轟同saizen換mycard 150點(我先)(成功)
53.我用天轟同少里涼親換my card 150點(我先)(成功)(天轟已賣哂,2張賣到2日放哂..超平放.v.)
54.我用醉神+暗黑菲雲個招(月歷的)換saizen的my card150點(成功)

白名單:
1551(幾多番)
大俠陳
中毒腦人
@woody@
求其啦
暴走疾風

黑名單:
雪橇(ibbs)搵我升lv...好似我錯哂咁...佢個msn又膠膠地...我班fd都咁話..之後叫佢換個msn加我...佢叫我加佢...依家係佢搵我幫升..仲要我加..
正膠西..又冇禮貌...
[ lovemybaby55在2009-07-01 10:28重新編輯此帖 ]
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2009-03-24
收:
MY card 點(150/350/400/450)...(急收)..
CASH(長收)
[ lovemybaby55在2009-06-01 20:15重新編輯此帖 ]
離線saizen

發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2009-03-24
蘿拉耳環我有,pm我出價.=
敗者無一死 將來富如山
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2009-03-24
我暫時唔收住._.''..sor
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2009-03-24
每天一推!~
[ lovemybaby55在2009-04-16 14:05重新編輯此帖 ]
離線光之龍翼
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2009-03-24
忘我之道要咩換
去我post睇http://ibbs.hk/read.php?tid=76398
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2009-03-26
sor....已放了...未改.. ...
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2009-03-28
推推推推~
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2009-03-28
每日一推~~~~推推推
離線@woody@
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2009-03-29
係唔係
亨利:翔天穿天矢換4套?
http://img2.gelbooru.com/images/387/1b6e29b46396a6b1216ef9b592c4f7d880d6f395.jpg
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2009-03-29
每日一推~推推推~
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2009-03-29
引用第10樓@woody@於2009-03-29 00:10發表的  :
係唔係
亨利:翔天穿天矢換4套?

係....但係我要自選-33-''
離線saizen

發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2009-03-29
引用第12樓lovemybaby55於2009-03-29 13:26發表的  :
係....但係我要自選-33-''

樓主請回pm.=
敗者無一死 將來富如山
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2009-03-29
引用第13樓saizen於2009-03-29 13:48發表的  :
樓主請回pm.=

已回pm......推推推~~推推推
離線saizen

發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2009-03-29
獵牙120yahoo收理=]幫我留吧=]
敗者無一死 將來富如山
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2009-03-29
引用第15樓saizen於2009-03-29 15:35發表的  :
獵牙120yahoo收理=]幫我留吧=]

我幫你留-_-''....我信息個到夠15個...唔可以再send...比你msn我
離線saizen

發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2009-03-29
引用第16樓lovemybaby55於2009-03-29 15:51發表的  :
我幫你留-_-''....我信息個到夠15個...唔可以再send...比你msn我

我已加你msn.=
我msn :[email protected]
msn傾.=
你要del pm.=
[ saizen在2009-03-29 16:07重新編輯此帖 ]
敗者無一死 將來富如山
離線edison
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2009-03-29
我有天之怒
有冇人可以用真豹同我換
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2009-03-29
引用第18樓edison於2009-03-29 18:06發表的  :
我有天之怒
有冇人可以用真豹同我換

你有天之怒關我咩事??....我放天之怒wo
快速回復
限100 字節

上一個 下一個