切換到寬版
  • 2094閱讀
  • 32回復

[討論]域多個招快速逃跑有乜用? [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線剎神

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2009-05-26
域多個招快速逃跑有乜用? Ge?DD,a c  
9{S$%D  
我個人就覺得哂點.
離線哈呵嘻

發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2009-05-26
應該用黎避招 SJLs3iz_)  
或者打關時要限時 n[y^S3}%;  
個陣狂跑
離線剎神
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2009-05-26
應唔應該買?
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2009-05-26
我絕對反對衣一招-_____-||| _Fv6S}~Q  
{IBbN05 ;  
第一,,域多冇需要逃跑,, (~F}O  
"la0@/n  
如果係話逃跑好遠再攻擊 XknNb{. r  
@{3_7  
咁就會變左拉登- -汗  ( 我域多玩中距離/近攻- -彈地 )
離線剎神
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2009-05-26
唔該哂...我明點做啦
離線vincentkwan1
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2009-05-26
用泥惡搞的招,同膠神打先買啦
離線十六夜月
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2009-05-26
走佬走佬再走佬=淆既時候好有用
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2009-05-26
唔好睇少快逃... `ItPTSOi  
比人突擊個時用黎避招不知幾好用~
按此進入→LFO資料博物館
為所有lfo玩家回憶而設
離線ytc1221
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2009-05-26
e招好用呀要學, 避招一流 'c/Z W  
識用會好勁 R"JT+m  
我通常會用e招閃去人地後面出招 io4/M<6<  
10次都有7, 8次成功
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2009-05-27
引用第7樓魔法使命於2009-05-26 23:11發表的  : uI_h__  
唔好睇少快逃... X!/  
比人突擊個時用黎避招不知幾好用~
aQ.mvuMa7'  
/m+\oZ ]d  
v.e~m2u_F  
講真- -我就係睇小佢,, Z3nmC-NE  
x[eho,6)  
比人突擊戈時? 話明突擊 3h>5 6{P  
D7(kkr:r  
咁緊係突如其來,,咁突如其來既攻擊 $_0~Jzt,  
]$ iqJL  
如果你黎得切反應既話,,你擋右右/左左都可以碌去下面或者上面 OLgW .j:Ag  
\y0uGnmCj  
快逃係咪真係100%避哂所有招? c27\S?\ Jd  
AU/L_hg  
如果你黎吾切反應既話,,你快逃,,碌都吾會避到啦-____-||| F\hU V[  
b:>t1S Ul  
而且域多又吾係易升LV,,200學點,,異轉黎講成10LV- - FaE,rzn)iD  
LuUfdzH  
300MP,,碌都吾洗MP,,又可以避到招,, *Z=:?4u  
j= Ebk;6p  
相信域多既MP量都吾會多得去邊- -汗 ( 我自己2200- - ) A@k`$xevVj  
aMycvYzH  
引用第8樓ytc1221於2009-05-26 23:24發表的  : wT+b|K  
e招好用呀要學, 避招一流 9)]asY  
識用會好勁 ~xP4}gs1  
我通常會用e招閃去人地後面出招 fp2.2 @ [  
10次都有7, 8次成功
x $ oId{;  
zz~AoX7V6  
]&RC<imq  
咁堅!?有冇時間同我交流下域多咁? L]|[AyNu  
eZ[O:Wvk:  
我吾用逃跑的說:D
離線迪域路
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2009-05-27
引用第9樓波仔xd於2009-05-27 00:01發表的  :
咁堅!?有冇時間同我交流下域多咁?
.......
那, AUvUk<a  
就好似要避黃蒼,對著範圍極大的招, iw ==q:$  
迪倫者只要上/下出, op]H F4  
域多者正因為碌地收手就冇左無敵, )cd5iE:FO  
硬食,而大量放血; BLs kUrPF  
相反地,快逃只要你夠mp的話,域多者便可以連出直至黃蒼收手完畢, @z!|HLD+  
才是一等一的淆抵戰術
[ 迪域路在2009-05-27 00:20重新編輯此帖 ]
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2009-05-27
引用第10樓迪域路於2009-05-27 00:15發表的  : E 9LKVs}  
那, >w~Hq9  
就好似要避黃蒼,對著範圍極大的招, nA#FGfZ{Ge  
迪倫者只要上/下出, *$eMM*4  
域多者正因為碌地收手就冇左無敵, sD[G?X  
硬食,而大量放血; Fuuy_+p@G  
.......
W"a%IO%'  
3+j!{tJ z2  
lS.&>{  
對住迪倫呢D人物,,相信你會另有計策吧- - S?k G|y  
G(~ s(r{%I  
對住迪倫呢D人物,,相信你警覺性會增加吧- - L93&.d@m9  
Pl}>  
是嗎- -?  一時走下,,一時行近打,, n\ yDMY  
u\9t+wi}<  
相信迪倫玩家吾會博機會用黃蒼吧-_____-||| `(rnD  
CPto?=*A  
你死講話會既,,我都冇計- -汗 fi6i{(K  
1D6F WYV8  
大部分人會係失敗中吸收經驗 ( 為防止反駁,,打大部分人XD" ) 0A}'@N@G)  
TC%ENxDR  
一等一的淆抵戰術 <-- 沒有缺點嗎- -? 100% 避攻擊- -?
離線迪域路
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2009-05-27
引用第11樓波仔xd於2009-05-27 00:23發表的  :
對住迪倫呢D人物,,相信你會另有計策吧- -
.......
8hK\Ya:mP  
點解迪倫唔會出黃蒼? y$f{P:!"{3  
點解我對著迪倫要另有計謀?
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2009-05-27
引用第12樓迪域路於2009-05-27 00:28發表的  :
點解迪倫唔會出黃蒼? u;[*Z  
點解我對著迪倫要另有計謀?
zPC&p{S>  
ranLHm.nB  
VeJ M=s.y7  
第一:我冇話迪倫吾會出黃蒼,, Z`?Z1SBt  
&_L FV@/  
只係話你走黎走去,,人地吾會博血黎用者 5iG+O4n%  
^sWsP`DV  
第二:對住迪倫有另有計謀? 2W}f|\8MX  
C;u8qVI  
我想問你- -你識吾識"變通"? y?t2@f]!XK  
*$t<H-U-  
世上係咪淨係得PLAN A? 冇PLAN B? N^G:m~>  
@+9x8*~S'  
數學都有教 ( 今日學完 ) yE aim~  
t3~ZGOn  
做數列表法吾得既話,,用榭形圖就得 Mn- f  
=` 8 %qh  
( 意思即係用最好既方法,,戈隻吾得用另一隻 ) Z# +{ksU  
lHV&8fny  
另有計謀,,對住每隻人都吾一定同打法 RS$!TTeQ  
; W/K7}  
歷奇打星仔可以多用連鐵,,霸王拳,, +}XFkH ~  
Ddf7wszW  
對住迪倫,,連鐵? 人地真昇,,打翻斗戈招 ( 吾記得咩名 ) [a\U8 w  
@E(_H$|E  
都彈走你啦,,咁你識吾識轉用霸截? AI$r ^t1  
]6`]+&  
總結一句:人識改變,,會改變,,亦都會進步,, w3,1ImrXp  
lw.4O^  
發現有錯,,盡快去改,,吾會死用一個策略,,OK?
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2009-05-27
引用第9樓波仔xd於2009-05-27 00:01發表的 :
咁堅!?有冇時間同我交流下域多咁?
.......
7O_@ b$Q  
放心啦...  d"E@e21  
我有次同個迪雲VS 6;LM1 _  
佢的攻擊方式:碌到您後面>真升突擊... l3d^V&Sk  
我就用快逃走去佢後面用破空... e?Pzhh a  
(突擊中的突擊??)
按此進入→LFO資料博物館
為所有lfo玩家回憶而設
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2009-05-27
引用第14樓魔法使命於2009-05-27 00:39發表的  :
放心啦... [fN?=,8  
我有次同個迪雲VS mA ^[S.!  
佢的攻擊方式:碌到您後面>真升突擊... 2"31k2H[  
我就用快逃走去佢後面用破空... q/ x(:yol  
.......
6x1 !!X+)+  
X8F@U ^@  
放心啦- - 8Ol#-2>k$  
5t` :=@u  
如果迪雲沖埋黎既話,, d)'am 3Q  
T gpf0(  
早就行開D-____-||| *Q?ZJS ~  
.'zXO  
或者沖埋黎戈時用彈地,,佢用吾切的 fl{wF@C6  
o gcEv>0  
其實講咁多冇用,,實戰先係最重要:D TM|M#hMS  
6$1dd#  
先證明到邊個岩.___." ( 其實貪VS XD",,成全我吧 ) M;BDo(1  
NVEjUt/  
----------------------------------------------- * u_ nu>  
=B}a +0u!  
後補的:另外我記得好似如果沖去你後面 `yjHLg  
]9xuLJ)  
你碌走都好似避到,,都好似用到破空- -汗
離線迪域路
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2009-05-27
引用第13樓波仔xd於2009-05-27 00:33發表的  :
第一:我冇話迪倫吾會出黃蒼,,
.......
 ~F?vf@k  
3F5Y#[L`  
第一:我冇話迪倫吾會出黃蒼,, .A;e` cKb  
Z` 5jX;Z!  
只係話你走黎走去,,人地吾會博血黎用者 #;9I3,@/Y  
【攻高範圍大點解唔博?就好似等人碌地,等人上釣 (h)】 Z(fXN$  
Gp0H[-oF  
第二:對住迪倫有另有計謀?  ~H[  
+ .Pv:7gh  
我想問你- -你識吾識"變通"? k)Y}X)\36  
.\r=1HZ3  
世上係咪淨係得PLAN A? 冇PLAN B? /.Yf& 2X\  
V$y6=Q <c  
數學都有教 ( 今日學完 ) `6`p~  
i/ED_<_ Vg  
做數列表法吾得既話,,用榭形圖就得 ( 意思即係用最好既方法 ) q^:>sfd  
<Fkm7ME]  
另有計謀,,對住每隻人都吾一定同打法 (@t O1g  
_zAHN0d  
歷奇打星仔可以多用連鐵,,霸王拳,, wul$lJ?tE  
:}QBrd  
對住迪倫,,連鐵? 人地真昇,,打翻斗戈招 ( 吾記得咩名 ) 8(yZX4OH>  
VMry$  
都彈走你啦,,咁你識吾識轉用霸截? `Gct_6  
【引用某疾一句「就是lfo這遊戲不平衡,以造出屈場情況」…】【要平衡咪出番同等招式嚕, 大家就著大家,最緊要係過程開心】 2K^D%U  
【邊招係人地真昇,,打翻斗戈招...官網是有得check –茶】
,EkzBVgo  
_a; E>   
總結一句:人識改變,,會改變,,亦都會進步,, EV1x"}D A_  
-^ ) 0c  
發現有錯,,盡快去改,,吾會死用一個策略,,OK? K  gN=b  
【碌地就係碌地,永遠都係碌地,你想個碌地變成點? 變通變通,試說說你的看法,同時要集中主題】 UKYQ @m  
pkW }\r  
引用第15樓波仔xd於2009-05-27 00:41發表的  : 8v$ 2*$  
zf@gAvJ  
{M`yYe o  
放心啦- - 7Hghn"ol  
PI KQ}aq=  
如果迪雲沖埋黎既話,, l(c2 B  
.......
)gOV nA/M  
你們打對戰吧,很有看頭 xd~
[ 迪域路在2009-05-27 00:49重新編輯此帖 ]
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2009-05-27
引用第16樓迪域路於2009-05-27 00:44發表的  :
第一:我冇話迪倫吾會出黃蒼,,
只係話你走黎走去,,人地吾會博血黎用者 C`G+b{o  
.......
hv)>HU&  
U0%T<6*H  
 9+:SS1_  
"攻高範圍大點解唔博?就好似等人碌地,等人上釣 (h)" Xk9mJ]31LC  
lk.]!K$}  
會4500血,,如果成日左走右走,,會吾會真係用黃蒼黎博? %7w=;]ym  
|PGF g0li  
比個例子你,,如果人地屈穿心/冰河,,你會吾會走去吾會比人擊中既位置?
1NHiW v  
u|;?FQ$M  
【引用某疾一句「就是lfo這遊戲不平衡,以造出屈場情況」…】 VI xGD#m  
`,lm:x+(0  
衣句我知- -咁點? 屈場咁即係- -? 你係指屈黃蒼? 比例子PLZ- - o#"U8N%r  
NCW<~   
【碌地就係碌地,永遠都係碌地,你想個碌地變成點? 變通變通,試說說你的看法,同時要集中主題】 &a;{ed1B  
:n#8/'%1  
碌地就係碌地,,永遠都係碌地,,對,,避就係要走,,就係要碌地 #$5"&SM  
Vd+qi~kA  
我想碌地變成點? 冇點,,繼續保持原狀 zd%n)jlwR  
Lud[.>i  
變通變通,,看來不是我不集中主題,,是你吧- - KT5amct  
lN(|EI  
你死話範圍大,,避吾到,,要用快逃先避到,, z3n273W>6  
y4\(ynk  
咁會吾會有另外方法? 你既說話咁係咪證明其他角色避吾到? JfOBZQ  
6o5NeKZ  
同埋你回避我既問題,,你識吾識變通? 識吾識改變策略? tTjadnX  
y?6J%~\WP  
如果你吾識既話,,OK,,吾同頻道:D 吾洗講 ,9A1p06  
fL^$G;_?3  
同時你都要集中主題=]
離線迪域路
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2009-05-27
引用第17樓波仔xd於2009-05-27 00:53發表的  :
"攻高範圍大點解唔博?就好似等人碌地,等人上釣 (h)"
.......
ut*sx9l  
攻高範圍大點解唔博?就好似等人碌地,等人上釣 (h)" [QwBSq8)  
< `Xt?K  
會4500血,,如果成日左走右走,,會吾會真係用黃蒼黎博?   ]$7yB3S,B  
(]@yDb4  
比個例子你,,如果人地屈穿心/冰河,,你會吾會走去吾會比人擊中既位置? 5cUz^ >  
&Z3u(Eb  
走走下,自亂陣腳,走入牆角(相信唔少高手都試過),咁咪被放血得個走字(碌),你就唔會未輸過喇 \ u*R6z  
【引用某疾一句「就是lfo這遊戲不平衡,以造出屈場情況」…】 }5Zmc6S{  
KgH_-REN  
衣句我知- -咁點? 屈場咁即係- -?   .OM^@V~T  
屈場=屈招的場,不平衡 op2<~v 0?  
【碌地就係碌地,永遠都係碌地,你想個碌地變成點? 變通變通,試說說你的看法,同時要集中主題】 3(oB[9]s  
[PIh^ DhK  
碌地就係碌地,,永遠都係碌地,,對,,避就係要走,,就係要碌地 h5o6G1ur  
7&hhKEA  
我想碌地變成點? 冇點,,繼續保持原狀 Y 9}ga4  
. ),Fdrg  
變通變通,,看來不是我不集中主題,,是你吧- - ykS-5E`  
DqJzsk' d3  
你死話範圍大,,避吾到,,要用快逃先避到,, !MyCxM6  
iW?z2%#  
咁會吾會有另外方法? 你既說話咁係咪證明其他角色避吾到? <"hq}B  
仲有邊d招行得通? A{ a4;`}5  
同埋你回避我既問題,,你識吾識變通? 識吾識改變策略? 5y~ Srb?2  
I^GZ9@UE  
如果你吾識既話,,OK,,吾同頻道:D 吾洗講 qNuBK6E#4  
唔駛再如果,我識,你同時舉例thx @e#{Sm  
同時你都要集中主題=] tqFE>ojlI  
d)WGI RUx  
thx講著咁多先 好夜 88  Ajm  
carry on till tomorrow!!
[ 迪域路在2009-05-27 01:05重新編輯此帖 ]
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2009-05-27
引用第18樓迪域路於2009-05-27 00:59發表的  :
攻高範圍大點解唔博?就好似等人碌地,等人上釣 (h)"
會4500血,,如果成日左走右走,,會吾會真係用黃蒼黎博?  
.......
zHX7%x,Cq  
rqWD#FB=z  
@@z5v bs'{  
走走下,自亂陣腳,走入牆角(相信唔少高手都試過),咁咪被放血得個走字(碌),你就唔會未輸過喇 mVd%sWD  
X/f?=U  
走走下,,自亂陣腳,,即係你認為走走下就會自亂陣腳? OK %BwvA_T'Q  
M,vCAZ  
吾會自亂陣腳,,你成句 = 冇用
WkMB  
r>lo@e0G  
屈場=屈招的場,不平衡 *5KDu$'(e  
3rj7]:Vr  
屈招地證明什麼? 衣家講緊黃蒼,, 'j9x(T1M1  
8\S$iGd  
即係屈黃蒼.___.? 加上VS場不平衡會點? =/ +f3  
[{q])P;  
可吾可以講下結果
zi_0*znw  
AIG5a$}&  
仲有邊d招行得通? PVi0|  
V4ybrUWK  
轉個角度問你:即係你話冇無敵走佬代表實中? T(=Z0M   
EX/{W$ &K  
你仲係冇答我"你識吾識變通? 識吾識改變策略? " 衣個問題 $ vBFs]h  
Q%QIr  
THX"
快速回復
限100 字節

上一個 下一個