切換到寬版
  • 1550閱讀
  • 12回復

[求助]亨利配點,裝一問 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線ambrosefufsc

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2009-05-31
咁多位高手︰ ]eKuR"ob0  
我依加用緊亨利。 jsN[Drra  
IE`3I#v  
我想問亨利去到120LV果時(留點既時候),各項能力值應該有幾多點? r%.k,FzGZY  
/*qRbN  
另外,用咩裝比較好? Mk}T  
我用緊︰終鍊 炎冰頭 終鍊 y(J~:"}7)  
                          皇衣     炎冰盾 .G[/4h :.  
                終手 龍神鞋 終手 G ?$ @6  
係咪好有問題?係咪應該用晝頭,晝甲、晝盾同埋豬鞋?炎冰盾、頭洗唔洗轉? lnyb4d/  
eM<N?9s  
希望有高人可以指點我
離線gordonchim
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2009-05-31
引用樓主ambrosefufsc於2009-05-31 14:42發表的 亨利配點,裝一問 : ?8-Am[xH  
咁多位高手︰ B->AY.&j  
我依加用緊亨利。
我想問亨利去到120LV果時(留點既時候),各項能力值應該有幾多點?
.......
`dZ|Ko%k  
個人認為150lv前都係以高攻為主, .TGw+E1k  
因為可以易d升lv, (DiduSJ  
所以我認為皇衣+終裝就ok~~ ?@'&<o0p#  
4CM'I~  
仲有你話轉晝夜頭,甲,盾, RCWmdR#}V  
呢d係150lv後既事, RN k|h  
晝夜頭,甲,盾唔會配豬鞋, >jI.$%L$  
多數都係配黑石鞋, |n 26[=\B  
咁你裝完就會有大約2700攻+2000防~~~
離線leo159050
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2009-06-02
能力值應該爆攻防2000hp1500hp1500hp200敏捷 ?\o~P  
終鍊 皇頭 終鍊 hP"2X"kz&  
         皇衣 炎冰盾 i=gZ8Q=H  
終手 終鞋 終手
[img][/img]
離線623
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2009-06-02
用成套朱雀, 3}|[<^$  
加番血唔錯了
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2009-06-02
引用第3樓623於2009-06-02 12:33發表的  : OijuOLt  
用成套朱雀, |3]/C rR_  
加番血唔錯了
h&'|^;FM  
l'"nU6B&  
>Z!!`0{  
用成套朱裝必定要8000血 gzs \C{4D  
b?}mQ!  
用皇頭好過炎冰 G&*P*f1 S  
23?u_?+4i  
炎冰比皇頭加多小小MP nm5DNpHk  
;I4vPh5Q  
但係皇頭比炎冰加多50攻加吾知幾多防
離線623
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2009-06-02
引用第4樓波仔xd於2009-06-02 12:35發表的  :
用成套朱裝必定要8000血
.......
[BE_^d5&  
I agree with u :D uMQI Aapb  
朱雀最強 !!!
離線神丁
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2009-06-02
引用第4樓波仔xd於2009-06-02 12:35發表的  :
用成套朱裝必定要8000血
.......
.:?v;rYk{  
炎冰頭加攻多過皇頭架- -但係加得百幾防(我比較中意炎冰頭- -)
離線合味絕狂
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2009-06-02
要高攻,皇頭係好過炎頭的(因為皇頭+150攻200防的, 仲有少少hp,mp,sp)(但炎冰係主+hp,mp,sp
離線無雙
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2009-06-03
終鍊 皇頭 終鍊 (1CP]5W  
         皇衣 終盾 @{@b^tk  
終手 龍神鞋 終手
離線軒轅黃帝
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2009-06-03
+油仲之....
離線@woody@
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2009-06-03
頭,鍊,手,甲都ok ;SXkPs3q  
但係應該用 Kii@Z5R_?  
T}!9T!(HdF  
   古龍盾 w yxPvI`   
黑石鞋
http://img2.gelbooru.com/images/387/1b6e29b46396a6b1216ef9b592c4f7d880d6f395.jpg
離線623
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2009-06-03
引用第8樓無雙於2009-06-03 17:50發表的  : ds*gL ~k^  
終鍊 皇頭 終鍊 V(cU/Aia^  
         皇衣 終盾 yPmo1|'X>d  
終手 龍神鞋 終手
Dh^l :q+c  
古骨好d的-_-r
離線魂(5682)
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2009-06-07
終鍊 炎冰頭 終鍊   MY{Kq;FvRP  
          皇衣     古龍盾 y a$yRsd`  
終手 黑石鞋 終手
快速回復
限100 字節

上一個 下一個