切換到寬版
  • 5323閱讀
  • 73回復

LFO vs Dungeon & Fighter(DNF) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線tsunate

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2009-06-19
朋友介紹呢隻新遊戲DNF,自已可上 http://www.youtube.com/watch?v=_sFnAdDY4IQ 呢度睇睇。
本人睇完以為係LFO2既預覽屈機版,好似睇雷霆傘兵登陸法國奧曼海灘咁!聽聞呢隻遊戲代理重話直挑LFO,
如果LFO走上呢條屈機又唔平衡既滅亡之路,就好似DNF咁樣一定好快沉,一隻毫無技術可言既戰爭動作遊戲。
離線光明仔sky
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2009-06-19
dnf 香港呢邊依家內測緊, 有人話好有人話唔好, 
聽聞中日韓都好受歡, 可能橙同u1有過節 所以u1比橙串,
爛橙一般, 不過就冇u1咁細間, lfo話搞卡通夠冇左件事, 
u1同雲起類似, u1廢到嘔 runup無炭用既=_=

好似大富翁咁 去到個位得張粉紅你買唔買? 雖然買左冇乜用 因為手上冇粉紅, 不過梗係買左先算架啦.
我諗今次係鬥搶呢隻game代理權, 橙搶贏, u1咁耐係台灣乜都搶唔到

今次u1比臭橙串 可能橙認為呢隻勝在人多唔係單機 起碼有人陪你玩,
lfo依家比人係咁搶客, 堆人潮拱下拱下就比人唔覺意拱走幾個=_=
u1依家可能知死了=_=
[ 光明仔sky在2009-06-21 00:45重新編輯此帖 ]
越一隻海王之門關門大吉 下隻輪到LFO講BYE BYE
離線a布
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2009-06-19
地下x與勇士...
QQ有代理呢隻game
e家''抬''彎個邊封測緊!
離線法伊
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2009-06-19
見到一大堆雷射砲已唔想玩
離線hotcat
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2009-06-19
Gamania將會在香港動漫電玩節2009與一眾玩家見面,在見面的同時,我們將會帶給大家各款可以令你玩到血脈沸騰的新遊戲,當中《Dungeon & Fighter》更是風靡全亞洲,全亞洲累積會員人數更突破1億的重點遊戲;還有以3D可愛風格著稱的一款大型cute版的西遊類型遊戲、以及一款相信會令到大家玩到手舞足蹈的休閒巨著等等。屆時更會有多項現場大型比賽舉行,不論是想優先體驗各款精彩遊戲的您,或者是購買限量版產品包的您,7月31日至8月4日,我們將會在香港會議展覽中心Hall-1攤位E01 (正門入口),約定你喲!
=========================
爛橙接收了-.-
離線錯愛小謙
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2009-06-19
睇佢個樣都fong唔好好玩
離線阿里路亞
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2009-06-19
要技術都未到lfo,係sdx達更考技術
離線吾尊者

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2009-06-19
引用第3樓法伊於2009-06-19 07:20發表的  :

哈哈;]]有同感
估唔到=3=係咁易散架
離線自己

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2009-06-19
引用第3樓法伊於2009-06-19 07:20發表的  :

x2
1條評分

現玩遊戲:lfo,lol,mc,mkz
離線tsunate
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2009-06-19
引用第1樓光明仔sky於2009-06-19 05:19發表的  :
dnf 香港呢邊依家內測緊, 有人話好有人話唔好, 
聽聞中日韓都好受歡, 可能橙同u1有過節 所以u1比橙串,
爛橙一般, 不過就冇u1咁細間, lfo話搞卡通夠冇左件事, 
u1同雲起類似, u1廢到嘔 runup無炭用既=_=

好彩LFO轉走番VS路線,DNF全亞洲雖突破1億人數,相信因為D人冇野好玩,日韓等地又唔識咩叫LFO,所以U1做野真係唔可以再半桶水咁,惰惰閒咁,應該正面迎擊敵人,雖然DNF係盟軍,人多勢眾,但太亂,LFO就係德軍,勝在精銳,有漫畫幫助,遊戲性又比拳皇街霸等靈活得多,相信LFO比DNF有可取之處。
離線magictoby
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2009-06-19
引用第9樓tsunate於2009-06-19 10:20發表的  :
好彩LFO轉走番VS路線,DNF全亞洲雖突破1億人數,相信因為D人冇野好玩,日韓等地又唔識咩叫LFO,所以U1做野真係唔可以再半桶水咁,惰惰閒咁,應該正面迎擊敵人,雖然DNF係盟軍,人多勢眾,但太亂,LFO就係德軍,勝在精銳,有漫畫幫助,遊戲性又比拳皇街霸等靈活得多,相信LFO比DNF有可取之處。

再唔改革好似單機系統咁既lfo 輸硬!
離線tytf0203
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2009-06-19
畫面仲假過lfo
個個都係渣炮射......
離線小男孩
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2009-06-19
單機game 咁點夠人玩
放天火結晶體,寒極,穿天一set放
平放AC
ac2:250 lv卓男
ac3:241享利
ac5:201lv冰人+兩個200幾lv龐士)
ac6:225 冰火人)
ac7:250奧龍
信得過我先好買
離線紅蓮~月
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2009-06-19
lfo個vs成日lag到乜咁,及唔上爛橙個三小俠(本人經常玩),而且lfo個戰績太唔顯眼啦,一d威嚇性都冇,最慘係lfo唯一既每星期皇者爭霸戰都冇埋,仲有咩好玩,但lfo d故事就好好睇,比起三小俠有過之而無不及,因為好似有遊戲d故事比人post上黎睇
離線chiutszchun
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2009-06-19
lfo都就汁 7.7
離線tsunate
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2009-06-19
引用第13樓紅蓮~月於2009-06-19 11:46發表的  :
lfo個vs成日lag到乜咁,及唔上爛橙個三小俠(本人經常玩),而且lfo個戰績太唔顯眼啦,一d威嚇性都冇,最慘係lfo唯一既每星期皇者爭霸戰都冇埋,仲有咩好玩,但lfo d故事就好好睇,比起三小俠有過之而無不及,因為好似有遊戲d故事比人post上黎睇

DNF成億人數,每地幾千萬人玩未一樣,好似鬼佬隻Company of Heroes Online既Server未一樣係超級電腦,多人戰未一樣Lag都PK!除非大部份玩家用同一寬頻同CPU達Intel Core Dual、GPU係NVIDIA 9系以上、4G-Ram,重要行Windows 7玩,防火牆就用LooknStop、防毒就用NOD32,咁就好穩定,我轉曬以上配套已經好少斷線同Lag機,除官方斷我線外。
[ tsunate在2009-06-19 12:15重新編輯此帖 ]
離線牙濠
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2009-06-19
關LFO咩事?
離線alex2007
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2009-06-19
見到隻game,超誇張,已經唔想玩........
Just always be noob
離線zcbm13579
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2009-06-19
引用第14樓chiutszchun於2009-06-19 11:58發表的  :
lfo都就汁 7.7

點解LFO就來汁粒
8個異轉了=]
離線ming6339
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2009-06-19
地下城&勇士唔係汁左咩
有人好似出私服
快速回復
限100 字節

上一個 下一個