切換到寬版
  • 2415閱讀
  • 73回復

[膠之小店]急收剋絕擊,絕地殺,十級暴風,新增破雷,虎牙截擊... [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線klp203952

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2009-07-04
[ 膠之小店]

本人長收真錢!面交地點:藍田地鐵站/寶林地鐵站(如果唔係 E 2個地點站既話就要比番車錢我!)

現與mantik0323一齊放招 , 有招岩既話請pm我地

近日財政達到赤字所以急收真錢!!!!!!!!

收以下物品:

急收:閻王蓋亞招式:絕地殺
剋-絕擊

急收物品可用錢收

收:             元力淨化器
                 人物格
                  驚天掌
                 人尊異信
                 霸雷彈
                 怒雷之陣
                 邪鬼一轉招
                 超昇龍霸
                 真昇龍霸
                 火尊異信
                 U1點
                 虎威腿EX
                 十級暴風

收既物品可用錢(最好唔洗)但係要平!!!!!!!!!!!!!!!!!!

放以下招式:

柏高: MAX手指火箭炮 x2          (Y)

幻音: 魔鬼的伸冤                      (Y)

申武玄:引力棍                           (X)

陸道:索命出鞘                           (X)

卓男:異信                                    (Y)

連娜: 人物                                  (Y)

撒卡: 勢凶夾狼                          (Y)

黑羅剎:黑幕再現                       (X)

夜剎: 水鬼纏身                          (X)

巫神:森羅咒                               (X)

安德魯:百足纏手                       (X)

新生悟地:虎牙截擊                   (X)

新生璇瓏:旋龍焰舞                   (X)

新生龐士: 暗黑石破天驚          (Y)

黃金戰士: 戰神之盾                  (Y)

新生火尊: 烽火連天                  (Y)

新生約翰:魔法破邪彈               (X)   

狂化樂雲:破雷x2                        (X)

妖化連娜:異角之門                   (X)

摩摩星朋友

摩摩星迪倫cosplay戰鬥服(30天)

7天空間轉移通行證

OK點數150點

Y=YAHOO         X=X  CARD

放已用閃
火葬                     X  CARD
君臨寶劍             X  CARD
實驗品x2             X  CARD
聖天使降臨         X  CARD
虎威腿                 復刻版
天風烈                 X  CARD

索命出鞘          X-CARD
破雷                   X-CARD

已用閃全部都係$3一張!

放冰尊ac齊招(差OE,冰鋒巨刃)
   米兒有神之寬恕,大天使之降臨,龍飛鳳舞,魔導使之榮光
    邪鬼人物,有異信
    ex人物
   悟地人物
   域多人物
   星奇人物
   小丹人物,有真豹影拳
   亨利人物
   約翰人物,有破邪結界,透身咒
   陸道人物,有忍流化雨,五連鏢,追十
   溫蒂人物
   霍雷人物
   龍亦人物,有我行我道
   龐士人物
   幻音人物
   茱迪人物
   馬龍人物
   歷奇人物
   黃金親衛隊人物
   紅魔鬼人物
   fuku人物
   璇瓏人物
   新武玄人物
   柏高人物
   琪琪人物,有臀臀旋風炮
   安雅人物
   玄武人物
   托比人物

放5主角新生服裝
    晝夜神盾
    晝夜手
    晝夜影鞋
    晝夜連

新增代升服務: lv1~50  $15
                                                                                                   lv50~100 $25
                                                                                                   lv100~130$35
                                                                                                   lv130↑  $50

放的招式都收真錢!

要的就回帖,然後add我  
msn:[email protected]
         [email protected]

白名單:
1)大俠陳 , 絕不昆人,同佢交易實成功!
2)hokinpanben , 係我個同學 , 佢一定會叫你比佢先,之後佢先會比貨你,一定成功!
3)mantik0323,結識多年,絕不昆人,但一定要你先,一定成功

黑名單:
1)乂小龍乂 , 放我飛機 ,叫我去旺角地鐵站等佢,講好話3點,我3點到左打比佢.佢阿哥話佢去左教會,跟住話要3:40先番,
我等佢等到4:30,佢阿哥話佢仲未番嚟 明放飛機 ,白白哂左我$20幾車錢!

交易記錄:
1)   5/31/2009    11:00am
我用$100換了a13456的心欲斷+虎威腿+爆裂狂轟(面交)
2)  1/9/2009  18:20:29
我用$50換hokinpanben的魔界地獄(我先)
3)   12/9/2009   22:37:37
我用君臨寶劍+實驗品x2換1410的衝爆牛獄+狂虎斬(我先)
4)   22/9/2009   07:14:32
我用$15換hokinpanben的唯我獨尊(佢先)
5)22/9/2009    22:14:07
我用聖天使降臨+火葬+唯我獨尊換大俠陳的真狂虎斬(我先)
6)27/9/2009    21:21:36
我用鎖定追擊換虎王悟地的真龍怒嚎(我先)
7)27/9/2009     21:25:47
我用真龍怒嚎換大俠陳的黑幕再現(我先)
8)29/9/2009
我用入數換大俠陳地尊人物,牢動破,大地之武,閻王面具,半月破(我先)(獲得大俠陳贈送連娜人物)
9)30/9/2009
我用$180買了rayson111的滿月斬(面交)
10)4/10/2009
我用連娜人物換了qqwess的龍光炮+魔導使之榮光(佢先)
11)5/10/2009
我用引力棍換了qqwess的邪鬼異信(佢先)
12)13/10/2009
我幫mantik0323將邪鬼升至lv70換得追魂十字斬(佢比招先)
13)17/10/2009
我幫[email protected]將米兒升至lv100換得五連鏢+雷震(佢比招先)
14)19/10/2009
我用虎威腿EX換得[email protected]的滅絕人性+真虎(悟地)
15)20/10/2009
我用驚天掌換得61223069的$100(面交)
16)20/10/2009
我用赤道之炎換得kennf_fu的$90(面交)
17)22/10/2009
我用天之怒換得mantik的$40(入數)
18)24/10/2009
我用彈地小刀換得路人乙的民族之心(面交)
19)25/10/2009
我用成魔之路換得某某的$80(面交)
20)25/10/2009
我用超昇龍霸換得klc00000的$70(面交)
21)26/10/2009
我用代升換得kenchan的真武之道(入數)
22)26/10/2009
我用真龍怒嚎換得[email protected]的龍光炮(msn交)
23)29/10/2009
我用滅絕人性換得王同學的$60(面交)
24)30/10/2009
我用代升換得小傷的石破天驚(msn交)
25)1/11/2009
我用虎威腿換得小傷的$20(入數)
26)2/11/2009
我用黑石鞋,終手X2換得 lvhoho1997的破邪結界(msn交佢先)
27)4/11/2009
我用$20換得jjhoho的大轟炸(入數)
28)7/11/2009
我用$30換得jjhoho的煉獄困室(面交)
29)16/11/2009
我用索命出鞘換marco199311的散彈波+烈火焚身(msn交我先)
30)22/11/2009
我用破雷換得(不明)的$20(入數佢先)
31)23/11/2009
我用破雷換得暴走疾風的滅絕人性(我先,msn交)

全部都成功!
[ klp203952在2009-11-25 23:21重新編輯此帖 ]
http://v.youku.com/v_show/id_XMTM2NjMxMzgw.html
離線klp203952
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2009-10-01
push~~~~~
http://v.youku.com/v_show/id_XMTM2NjMxMzgw.html
離線litkamwa2
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2009-10-01
加左你MSN
離線乂小龍乂
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2009-10-01
虎牙截擊+我MSM  [email protected]   
離線klp203952
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2009-10-03
push~~~~~
離線乂小龍乂
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2009-10-03
虎牙截擊   
離線雷神

發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2009-10-03
超虎翔霸換你虎牙截擊
得唔得都pm我
離線klp203952
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2009-10-04
Re:[膠之小店]新增百足纏手,索命出鞘,森羅咒,虎牙截擊,黑幕再現,璇瓏焰舞 ..
收真錢!!!!!
離線klp203952
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2009-10-04
Re:[膠之小店]新增百足纏手,索命出鞘,森羅咒,虎牙截擊,黑幕再現,璇瓏焰舞 ..
push
離線qqwess
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2009-10-04
連娜: 人物    我要

http://ibbs.hk/read.php?tid=86892&fpage=3
離線klp203952
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2009-10-04
pm  你了qqwess
離線龍翼87
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2009-10-04
虎牙截擊點放?
pm me
離線klp203952
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2009-10-05
push once a day~
離線klp203952
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2009-10-05
push~~~~~
離線klp203952
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2009-10-05
pm你了龍翼87
離線乂小龍乂
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2009-10-05
   SO  GOOD
離線龍翼87
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2009-10-05
膠之小店]新增百足纏手,索命出鞘,森羅咒,虎牙截擊,黑幕再現,璇瓏焰舞 ..
引用第14樓klp203952於2009-10-05 21:05發表的 Re:[膠之小店]新增百足纏手,索命出鞘,森羅咒,虎牙截擊,黑幕再現,璇瓏焰舞 .. :
pm你了龍翼87

收唔到pm
唔用錢收
離線klp203952
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2009-10-05
Re:膠之小店]新增百足纏手,索命出鞘,森羅咒,虎牙截擊,黑幕再現,璇瓏焰舞 ..
引用第16樓龍翼87於2009-10-05 21:29發表的 膠之小店]新增百足纏手,索命出鞘,森羅咒,虎牙截擊,黑幕再現,璇瓏焰舞 .. :
收唔到pm
唔用錢收

算了
離線klp203952
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2009-10-06
push
離線klp203952
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2009-10-07
push~
快速回復
限100 字節

上一個 下一個