切換到寬版
  • 1502閱讀
  • 19回復

好耐冇上黎+玩LFO [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線冰freeze

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2009-07-23
我個陣時玩到迪雲佢地出左個空間之後就冇玩了(雷龍個關,個s名係咩=3=?)
想問下之後出左d咩新關?關咩係乜?睇番d s都好ma~

e家lfo玩家又有幾多有keep住玩lfo?bug有冇少左?
我停玩之前個主玩人物叫 「天奉牌娘一小鈴」 啊~,仲有「加里」(各個有加里名字既人物)(加里本身係我表弟既,但係佢因唔知咩事少玩,甚至冇玩)
,認得我既朋友唔該出句聲同埋講下你lfo名係咩,睇下我認唔認得你~

我評評隻game先
整game整得都唔錯,我指同人對戰/打關個陣(之前我仲勁話隻game廢,我太唔成熟同客觀了)
介面都ok..但係d字體太囧了,有d人物個異轉造型不太ok(e.g:米兒)
系統特色方面都ok,招式同動作都ok,story都唔錯,我搵唔到野再讚la

但係個死oscar成日呃錢,d招,人,包勁呃,d bug係度勁耐又唔整走
又成日d系統唔知咩事,壞壞地,由其個卡片系統,每次出新野,好多時都出左事,要收番再叫玩家重入,勁煩~
成日整埋d廢系統(道具系統可能係其中之一),平時唔維護,搞到有時ser出事(我指好耐之前,但係之前我聽講有人係維護其間有人入到去)

諗唔到有咩壞/好處 la,有人諗到再講上黎la,所以就此收筆,事關我又要沖涼
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2009-07-23
引用樓主冰freeze於2009-07-23 21:30發表的 好耐冇上黎+玩LFO :
我個陣時玩到迪雲佢地出左個空間之後就冇玩了(雷龍個關,個s名係咩=3=?)
想問下之後出左d咩新關?關咩係乜?睇番d s都好ma~
e家lfo玩家又有幾多有keep住玩lfo?bug有冇少左?
我停玩之前個主玩人物叫 「天奉牌娘一小鈴」 啊~,仲有「加里」(各個有加里名字既人物)(加里本身係我表弟既,但係佢因唔知咩事少玩,甚至冇玩)
.......

冇玩幾個月姐..
唔耐唔耐=.=
天奉牌娘呢個名見過..
好似係卓男黎的= =
按此進入→LFO資料博物館
為所有lfo玩家回憶而設
離線冰freeze
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2009-07-23
幾個月...對我黎講都ok耐ga la
at論我平時冇乜點上水,潛水睇post,但係e排少左上
可能我遲d又潛番落去~
離線光之使者
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2009-07-23
先話你知 , 下午peak有位先生在大街狂彈人
絕對是新bug , 非常危險的說
離線冰freeze
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2009-07-23
題外:
你簽名幅圖,個mon個windows,咁似日本版xp既@@
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2009-07-23
引用第4樓冰freeze於2009-07-23 21:39發表的 :
題外:
你簽名幅圖,個mon個windows,咁似日本版xp既@@

明顯係日本電腦- -
按此進入→LFO資料博物館
為所有lfo玩家回憶而設
離線冰freeze
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2009-07-23
睇唔出=3=
where you?
離線andychang3m
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2009-07-24
幅相唔一定去影囉好冇

依家故事講到合體戰神=]
希望我地有機會一齊玩
離線墮落惡魔
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2009-07-24
引用第3樓光之使者於2009-07-23 21:39發表的  :

peak =v=""?
知唔知邊個?
離線自己

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2009-07-24
引用第3樓光之使者於2009-07-23 21:39發表的  :

奇拿...制裁人類的神!

現玩遊戲:lfo,lol,mc,mkz
離線光之使者
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2009-07-24
引用第8樓墮落惡魔於2009-07-24 09:11發表的  :
peak =v=""?
知唔知邊個?

根據資料顯示 , 絕大機會是一名名為[彈機小王子]的1LV星仔做的
離線【霆】xd
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2009-07-24
幾個月姐,.
我都冇玩成年
而家都係玩番
離線kaka7657
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2009-07-30
喂喂~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~我都好耐冇玩lfo~比d意見~#!@@!~!#!~~~!!!!!!
離線derek917
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2009-07-30

加fd彈人??
我叫917..我2年無玩架喇T_T
柒ken 收山吧
離線txan003
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2009-07-30
我~~~囧囧囧囧囧囧囧囧囧囧囧囧囧囧囧囧囧
           囧                 囧               囧                    囧
           囧                 囧               囧                    囧
           囧 囧囧囧囧囧               囧囧囧囧        囧
           囧                                                            囧
           囧                                                            囧
           囧                  囧囧囧囧囧                      囧
           囧                 囧              囧                     囧
           囧                 囧              囧                     囧
           囧囧囧囧囧 囧 囧囧囧囧囧囧囧囧囧囧
離線光之使者
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2009-07-30
引用第13樓derek917於2009-07-30 13:05發表的  :
加fd彈人??
我叫917..我2年無玩架喇T_T

不是加fd彈人這種方法了.....
這種新彈人方法可以不洗加fd , 不洗人地同自己一間房
因為呢個人而家好似失左蹤影 , 所以我都找不到這個bug的缺點和所須的條件

不過有機會 彈埋自己 和 要自己入一間房
離線zerix
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2009-07-30
引用第15樓光之使者於2009-07-30 14:25發表的  :
不是加fd彈人這種方法了.....
這種新彈人方法可以不洗加fd , 不洗人地同自己一間房
因為呢個人而家好似失左蹤影 , 所以我都找不到這個bug的缺點和所須的條件
.......

我記得呢個bug好似舊既=+=

離線kaka7657
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2009-07-30
大地之武我唔識點運用佢呀=] 打人都唔勁ge................
離線peter9_13
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2009-07-30
引用第17樓kaka7657於2009-07-30 17:39發表的  :
大地之武我唔識點運用佢呀=] [表情] 打人都唔勁ge................

關e個post乜事囧
e個玩家係gm?
[/URL]
離線c_saiming
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2009-07-30
樓主= =
加里係我同學-_-
《明咭店》收絕音,地龍等"放六獸,土流,五箭,赤道 [$350放迪倫異信AC]
快速回復
限100 字節

上一個 下一個