切換到寬版
  • 846閱讀
  • 10回復

[求助]蓮娜D裝 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線cyrus9090

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2009-08-07
蓮娜用咩裝最好? 3jU&zw9  
我e+用緊:終頭,皇e,終手,終練,終盾,豬鞋  大家幫我睇下有D咩唔好 評一評 pls ,w4(kcg%iQ  
基本能力如下:                     裝備能力如下: : *#-%0  
HP:2654    STR:401          HP:6104    STR:2051 o5PO =AN  
MP:1480    DEF:400          MP:2320    DEF:1500  9Q.Yl&A  
SP:1750     AGI:180           SP:5050     AGI:350 vn8aFA  
其實我都知攻係幾廢 o:'MpKm  
不過相想雙血呢招可以彌補一下=.= )dw'BNz5hT  
我仲未爆600攻防架 留點中 ec;o\erPG  
咁爆左攻防應該仲有小小點餘下 }R2u@%n{  
請大家比D意見用D點落邊度好 同裝方面有咩雖要修改(最好D裝可以高攻小小=.=) {dlXLx!B  
如果我爆左600攻防 改用1set晝裝得唔得?? ^uc=f2=>,  
順便收獵牙(爆急的)
[ cyrus9090在2009-08-07 17:32重新編輯此帖 ]
MHP3^^
離線cyrus9090
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2009-08-07
冇人回ge= ="回下la= =我真係想知蓮娜用咩裝最好= ="
MHP3^^
離線gordonchim
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2009-08-07
引用第1樓cyrus9090於2009-08-07 17:43發表的  : f8dB-FlMm  
冇人回ge= ="回下la= =我真係想知蓮娜用咩裝最好= ="
LEdh!</'24  
呢度唔係交易區,冇得推 wn%A4- %{  
p6V0`5@t  
你隻蓮娜幾LV?? $6 f3F?y7  
D點錯晒= = ^ZcGY +/~  
攻防未爆盡 =dKtV.L  
SP,MP太多 _B<X`L =  
AGI太多 #;yZ  
裝廢 #;e:A8IQ  
N4!O.POP  
如果你隻蓮娜係150LV~165LV, x 9fip-  
最好重升, 6 H$FhJF  
攻防必爆 ZY+qA   
MP1300夠 6 cXyJW  
SP1400 oMa6(3T?E  
AGI都唔洗咁多,120~130 I\ob7X'Xu!  
有剩+HP到留點, l ymCH  
150LV左,爆攻防到600 NX rlk  
CD~.z7,LC  
裝就換終鋉X2,終手X2,晝夜頭,盾,甲,黑石鞋
離線d523d323
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2009-08-07
引用第2樓gordonchim於2009-08-07 18:45發表的 :
呢度唔係交易區,冇得推
你隻蓮娜幾LV?? z2GY:<s  
D點錯晒= = G 3ptx! D  
.......
NgPk&niM  
敏100都夠 bk[!8- b/a  
MP 1000都夠了 蓮娜技好少MP R6->t #n,  
SP就1400 爆完攻防爆血爆到180留點用新裝/三轉 zO6oT1I  
[P.S]問完鎖得
離線tomkwok12

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2009-08-07
sp 1400已經足夠
離線cyrus9090
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2009-08-07
引用第2樓gordonchim於2009-08-07 18:45發表的  :
呢度唔係交易區,冇得推
你隻蓮娜幾LV?? 8 z\xrY  
D點錯晒= = E]r?{t`]  
.......
BiBOr}ZQ  
好彩136lv ja- -仲有得救架可= =? 9M c ae 31  
用豬鞋咪高D AGI囉= ="
MHP3^^
離線gordonchim
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2009-08-08
引用第5樓cyrus9090於2009-08-07 22:59發表的  :
好彩136lv ja- -仲有得救架可= =? I%Z  
用豬鞋咪高D AGI囉= ="
O#r%>;3*  
豬鞋咁廢= = ;dhQN }7  
要求又高,唔好用la~~
離線fd78
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2009-08-08
我個nina加點都冇你加得咁差,你用晝夜裝o既話,敏100夠,sp唔洗加,mp1000夠,其他就爆攻防,有點多就加爆hp(我覺得係最好o既做法,不過可能有其他更好o既加點方法)
http://ibbs.hk/?u=30275有野送
離線wrey2003
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2009-08-08
終盾可轉古龍盾   因為你防太低 &kw@,];4Z  
600攻防唔好轉1set晝裝 k VQ\1!  
晝夜頭甲盾夠用 Aiea\j Bv  
vfo~27T{(  
爆600攻防 rVsJ`+L  
你爆血
離線神丁
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2009-08-08
我反而覺得無咩問題,蓮娜加sp快,多左少少又唔驚-_-" I++. ee  
蓮娜加敏又快,加到180都唔算係問題... wec)Ctj+  
基mp多左小小-_-"不過都唔緊要-_-" & ZB  
最緊要你幾lv同埋你留點夠唔夠爆600攻防
離線
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2009-08-08
爆完攻防轉用晝夜裝就可以了... ;6hOx(>`=  
之後便加血吧... ,,|^%Ct']  
只係覺得你防真係太低
放天龍95lv廢逍遙ac一個.仲有其他野..有意pm
快速回復
限100 字節