切換到寬版
  • 1344閱讀
  • 30回復

COME(急收新招,天魔異信同異招,連霸 用錢平收) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線jacob

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2009-08-18

迪倫人物

天尊
----------------------------------
天羅地網
天神的制裁
天罰
天籟

米兒
---------------------------------------
無尚轉生
聖天使降臨

邪鬼
-------------------------------------
戰神降臨

龐士
-----------------------------------
連環霸雷彈
萬念俱灰

撤卡
----------------------------------
逆狼牙襲
孤狼高嗚
凶獸基因
魔狼疾風腿
三重殺奏

迪雲
真龍百裂拳
爆裂真龍波

樂雲
-------------------------------
蘿拉耳環

地尊新招
8.0新招

EZ:分店 http://every-zone.com/discuz/viewthread.php?tid=62509&extra=page%3D1

交易記錄
同adrian 買左比提人物同全招!!
同adrian 買左JOHN 人物同全招!!
用$120網錢同RYOMA.ECHIZEN 買迪雲人物!!
天蠍用$60網錢換左我野蠻之女!!!
4679123用散彈換左我既虎威!!
用網錢換左tommy_22個鬥志激昂
[color=maro叻123向我買左鬥志激昂
毒男用oe換我玄武人物
kelvin6228向我買龍光砲
用eq 換左 雷頭
賣左龍光俾SUPERRICKY ~ 佢話入左!!等待驗正
冰之太陽用左woody 奧義換左我既臀臀旋風炮
用120網錢買了kaka88的真虎
用醉八虎換炒飯仔@BOC的米兒
用邪鬼異轉信物同換了hoholun的卓男人物加60網用錢
用邪降換左=超忍陸道= 的龍x鳳舞
用龍光砲換了csc726的核子
用怒雷換hstony2 幫我升龐士
用野換hstony2 幫我升達爾
用黑羅剎換了Lfo_Julian 的真天鏡
用猛毒掌換broken_dreams的7.5包序號
寫住甘多先
[ jacob在2010-05-29 19:37重新編輯此帖 ]
離線龍翼87
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2009-08-18
Re:無名商店又來了~!!有虎威ex,極光,魔界(急收新招,天魔異信同異招~ 用錢 ..
天籟,連霸,爆波,蘿耳,三重,終極魔
用唔用錢收
離線招招招招
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2009-08-18
Re:無名商店又來了~!!有虎威ex,極光,魔界(急收新招,天魔異信同異招~ 用錢 ..
我天罰+天籟換你虎威ex+轟裂異度空間
離線aegisblitz
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2009-08-18
有終魔,爆真,三重
會用錢收嗎?
離線tony56
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2009-08-18
無尚轉生要唔要?只$
離線乂雷龍乂
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2009-08-18
蘿拉耳環換你EX腿
收真昇呀
離線jacob
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2009-08-18
無名商店又來了~!!有虎威ex,極光,魔界(急收新招,天魔異信同異招~ 用錢 ..
引用第2樓招招招招於2009-08-18 19:58發表的 Re:無名商店又來了~!!有虎威ex,極光,魔界(急收新招,天魔異信同異招~ 用錢 .. :
我天罰+天籟換你虎威ex+轟裂異度空間

你加多小小野吧~可唔可以俾你個POST 我睇下
離線訓教三世
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2009-08-18
引用第6樓jacob於2009-08-18 21:30發表的 無名商店又來了~!!有虎威ex,極光,魔界(急收新招,天魔異信同異招~ 用錢 .. :
你加多小小野吧~可唔可以俾你個POST 我睇下

佢係昆狗來
離線jacob
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2009-08-18
無名商店又來了~!!有虎威ex,極光,魔界(急收新招,天魔異信同異招~ 用錢 ..
引用第1樓龍翼87於2009-08-18 19:10發表的 Re:無名商店又來了~!!有虎威ex,極光,魔界(急收新招,天魔異信同異招~ 用錢 .. :
天籟,連霸,爆波,蘿耳,三重,終極魔
用唔用錢收

平既話就會收
離線jacob
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2009-08-18
引用第7樓訓教三世於2009-08-18 21:31發表的 Re:無名商店又來了~!!有虎威ex,極光,魔界(急收新招,天魔異信同異招~ 用錢 .. :
佢係昆狗來

你有D 咩野證據話我昆人
第一 我唔識你
第二 我都無同你交易過
第三 我都無昆過你

有時D 野唔係亂UP
要講證據
你甘樣含血憤人,日後你真係俾人昆野,我覺得唔會有人相你LO
離線訓教三世
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2009-08-18
引用第9樓jacob於2009-08-18 21:34發表的 無名商店又來了~!!有虎威ex,極光,魔界(急收新招,天魔異信同異招~ 用錢 .. :
你有D 咩野證據話我昆人
第一 我唔識你
第二 我都無同你交易過
第三 我都無昆過你
.......

我話個招招招招
離線乂雷龍乂
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2009-08-18
招招招招的確係昆狗,佢係我頭像果個巨星
我係言仔
收真昇呀
離線jacob
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2009-08-18
引用第10樓訓教三世於2009-08-18 21:40發表的 Re:無名商店又來了~!!有虎威ex,極光,魔界(急收新招,天魔異信同異招~ 用錢 .. :
我話個招招招招

甘就真係多謝哂
頭先錯怪左你,唔好意思
離線光之龍翼
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2009-08-19
蘿拉耳環 換 粉身碎骨+虎威ex+邪神降臨ok??
PM我
離線jacob
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2009-08-19
NO~SOR
離線jacob
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2009-08-19
push~~~~~~~~~~~~~~~~
離線meru
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2009-08-19
Re:無名商店又來了~!!有虎威ex,極光,魔界(急收新招,天魔異信同異招 用錢平 ..
hi
我有聖天使
要就加我msn:[email protected]
離線jacob
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2009-08-21
Re:無名商店又來了~!!有虎威ex,極光,魔界(急收新招,天魔異信同異招 用錢平 ..
PUSH~~~~~~~~~~~~~~
離線jacob
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2009-08-23
PUSH~~~~~~~~~
離線jacob
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2009-08-24
PUSH~~~~~~~~~~~~~~~~~
快速回復
限100 字節

上一個 下一個