切換到寬版
  • 1248閱讀
  • 13回復

玩邊個人物好??(可能有d多人) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線lee7993321

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2009-08-22
— 本帖被 汝吾之 從 LFO遊戲討論區 移動到本區(2009-08-22) —
我有幾個人物想玩 分別係... x>bGxDtu*  
_qO'(DKylC  
幫我睇一個 Tpd|+60g  
Xmm) z  
有異信,異技.我會打埋出泥 bk=ee7E7>  
>\o._?xSA  
陸道技能:   (已在其他ser開角)      Ab In\,x  
     忍法.人偶送葬 S0' ACt`  
     忍法.控影術 w$DHMpW'  
Rz#q68  
菲沙技能:   (已在其他ser開角) ~Jh1$O,9o  
     鑽石風暴 jc bq #  
     冰川寒流 F;L8FL-  
     宇宙冰河 'N3)>!Y:8  
y}U}AUt  
邪鬼技能: sR4B/1'E  
     邪神怒吼 ^)UX#D3b  
6Vj=SYK  
約翰技能: @GWJq 3e  
     破邪結界 {[)n<.n[g  
     防護壁 vB%os Qm  
     透身咒 Lb,wn{  
d.0K~M   
卓男技能: Z0[d;m*  
     絕地一擊 ]Zz.n5c  
     異信 ueyQ&+6r  
NZ"nG<;5  
小丹技能:     (已確定會玩) r])V6 ^U  
     豹影拳 mKBO<l{S  
     真豹影拳 #:NY9.\o  
     昇天腿 ni85Ne$  
     真旋風腿 IG Ax+3V  
     異信 ifcp!l+8  
\iP5.3C  
安雅技能:        (已在其他ser開角)  b]gVZ-  
     潛龍爪 RcC5_@W  
     爆極破 FuM:~j v  
     妖藤纏身 KL yI*`  
}/lyrjV  
星奇技能:     (已在其他ser開角) P-/"sD  
     爆裂狂轟 mxE <  
     旋風炮拳 cgi:"y F  
     十字旋風拳 cLf<YF  
     破空拳 `W:z#uNG]  
bC /Ql  
有冇人認為應該玩咩人?? Ms#rvn!J  
如果係的話,可唔可以講埋用咩技能up lv p,.6sk  
T#<Q[h=  
好小開post,如果有錯同小生講番聲...
[ lee7993321在2009-08-22 01:28重新編輯此帖 ]
由3.0 玩玩下停左,E家重玩的玩家!

離線chiyui1995
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2009-08-22
小丹,你又多佢招,有異信
離線@@俠俠@@

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2009-08-22
菲沙 ;{aGEOP'U  
信物好平 @dUN3,}  
易升
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2009-08-22
引用第1樓chiyui1995於2009-08-22 00:59發表的  : 14" 57Jt8  
小丹,你又多佢招,有異信
!:m.-TE  
2Kf/Id1  
多謝你的意見,本新已經有小小想玩小丹-﹏-” .1q}mw   
e M Hz/;I  
p_g`f9q6D  
b _<n]P*)  
引用第2樓@@俠俠@@於2009-08-22 01:00發表的  : Pmo<t6  
菲沙 #G.eiqh$a  
信物好平 A[8m3L#k  
易升
5 ty2e`~K  
/IG{j}  
\yu7,v  
多謝你的意見,不過我諗諗先-.-”

離線ip84650
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2009-08-22
比我就玩邪鬼 vMB61 |O  
一轉技最貴果招你都有 o0]YDX@T  
跟住果d招好平 nj'5iiV`]  
本身果幾招都好屈 5XUm}D$  
如果唔鐘意邪鬼 Xg96I: r'p  
就玩陸道,可以屈控影
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2009-08-22
引用第4樓ip84650於2009-08-22 01:10發表的  : $C;i}q#  
比我就玩邪鬼 e{@RBYX@+c  
一轉技最貴果招你都有 J`U]Ux/L  
跟住果d招好平 !:!(=(4$P  
本身果幾招都好屈 pE&G]ZC  
如果唔鐘意邪鬼 V ml 6\X  
.......
>) u;X  
D{6 y^@/  
多謝你的意見-3-  ?"mZb#%  
我好好好考慮...

離線k敬n
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2009-08-22
陸道幾好玩,異信又唔難收 ~^1y(-cw  
約翰都唔錯,有得回血
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2009-08-22
引用第6樓k敬n於2009-08-22 01:16發表的  : +Ww] %`_  
陸道幾好玩,異信又唔難收 R.rc h2  
約翰都唔錯,有得回血
y''~j<'  
a yA;6Qt  
不過~~約翰我個d技好似唔方高攻wow

離線k敬n
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2009-08-22
引用第7樓lee7993321於2009-08-22 01:17發表的  :
不過~~約翰我個d技好似唔方高攻wow
i<"lXu  
唔一定高攻先有用- -
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2009-08-22
引用第8樓k敬n於2009-08-22 01:21發表的  :
唔一定高攻先有用- -
3=.YQE0!dx  
[7vV#s3kJ  
唔高攻.up lv唔會唔方便咩??

離線武魂
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2009-08-22
建議樓主玩菲沙/安雅
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2009-08-22
引用第10樓武魂於2009-08-22 01:26發表的  : nJ;^Sz17Q  
建議樓主玩菲沙/安雅
<O1R*CaP  
296}LW  
多謝意見-3-” sycAAmH<  
yqx5_}  
菲沙已經決定左係其他ser在角玩 -3-” `;UWq{"  
安雅一樣 -3-”

離線s023241

發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2009-08-22
玩邪鬼吧! q94;x|63  
你既然都有邪神怒吼-.-
http://ibbs.hk/?u=6678          
↑↑Cick入去即可獲得LFO閃卡序號一組↑↑
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2009-08-22
引用第12樓s023241於2009-08-22 01:35發表的  : /yI4;:/  
玩邪鬼吧! O*~,L6# }  
你既然都有邪神怒吼-.-
>PA*L(Dh%  
3F;C{P!  
多謝各位的意見,得到各位高人的意見後,我決定主玩邪鬼 -﹏-” d,^O[9UWo  
他角就分配到其他ser吧-_-” e0P[,e*0  
好在其他ser 總有朋友可以給我eq -﹏-” O(-p md,  
這樣就完結了,我也可以安心的鎖post了 -3-” l e/j!  
ve d]X!  
多謝各位大大的幫助 >3<