切換到寬版
  • 1223閱讀
  • 25回復

㊣㊣(FinIsH小店)㊣㊣ [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線lee7993321

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2009-08-22
慢慢睇(FinIsH小店)
█ ▇ ▆ ▅ ▄ ▃ ▂ ▁ ▁ ▂ ▃ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▃ ▂ ▁ ▁ ▂ ▃ ▄ ▅ ▆ ▇▇ ▆ ▅ ▄ ▃ ▂ ▁ ▁ ▂ ▃ ▄ ▅ ▆ ▇
給你兩個地方,防昆狗先-﹏-"
交易小貼士
http://www.ibbs.hk/read.php?tid=27223

http://www.ibbs.hk/read.php?tid=1871
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●
交易方法:
PM交易
MSN交
電話交易
點卡(停止中)
新增:入數
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●
岩的話先係到回post ,之後pm我,再睇下點樣交收~~
我冇回就係我不在線,唔得間
有可能可以我兩三招,換你一招(因為我有d招真係唔值錢 T.T)
我收野,多數你地唔會係到有野岩ka啦-_-"
睇價做人._.
停止用錢/點收卡,重新開始用錢/點收卡時,會再改

(速)
  會用yahoo$$ /u1點收
收:
yahoo$$/u1點 (50$/100$) [只用我放的野換]
達爾:冰封刀法
迪雲:龍光砲(速),真昇,超昇(速)散彈波,真龍怒嚎,異轉信物x2(速)/異轉技能 (先收異信之後先收異轉技能)
邪鬼:邪神怒吼以外的技能,異信,異轉技能 (先收異轉之後先收異轉技能)
陸道:追魂十字斬(速)五連鏢,忍流化雨
比提:兄弟同轟,音速手刀
暗黑系人物
黃帝人物
放: (y=yahoo卡)

柏高人物x1
茱迪人物x1
禿鷹腳刀x1(y)
黃金親衛兵人物x1
佛恆:如來神掌技能x1
奧龍:衝爆牛獄技能x2(y)
米兒:神之寬恕x1(y)
亞真:猛毒掌x2(y/現)
馬龍:馬龍人物x2(y/現),旋風神拳x2 (y)
璇瓏:璇瓏流星拳x1(y)
比提:蝙蝠鍊成x1(y), 亡命光束x1(y)
歷奇:鬥志激昂x1(y),霸王轟山拳x1(y)
地藏十兵衛:殘影術x1(y)
魔化蓮娜:魔骨鐮刀x1(y)
新生約翰:魔法光斬刀x1(y),魔法皇的咒詛x1
星仔:旋風炮拳x1(y)
約翰:破邪結界x1(y),防護壁x1(y)
佛覺:立地成佛x1(y)
歷奇人物x1
終極龐士:暗黑石破天驚x2
琪琪:臀臀旋風炮x1
樂雲人物x1(代放)
小丹:真豹影拳x1(代放)

※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※

代昇服務
本人只接:
1-60 60-100 的代昇
代昇服務只收yahoo$$/u1點/我收的野
代時請自行改密碼.代昇後自行再改密碼
請自確定代昇的ac 沒有用bug定會被封鎖ac的行為
如果因為你曾經用bug/外掛 被gm封鎖了ac,本店不付任何責任。
代昇期間你可以不時登時查看進度,本店絕對不會使用up lv是派給的點數(除非要求)
同時不會學習任何的技能(除非要求)
本店絕對不會使用 bug等外掛之類去增快up lv進度。

◎◎◎◎◎◎◎◎◎◎◎◎◎◎◎◎◎◎◎◎◎◎◎◎◎◎◎
如想換卡
請先在這留言,之後加我的msn
加msn請比明來意,並先給我知道你在這地方留了言,
所有卡片可以先向我要求查序號
電交不接受手電號碼,同時如果電話不能即時使用就你先
msn時不必問我,你先我先問題.如果非留家電,基本上一定係你先
交易之前會有機會中止交易
交易記錄良好,我可先
■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■
我的msn:[email protected]
(注意!!!請先回復,後作PM
■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■
想加入黑名單的方法有
1.代昇時不停吹我
2.msn跟我打hi,其後問咩,之後話冇野,即鎖msn入黑名單
3.交易時說粗口
4.交易時有可能叫你留卡一日,不過轉頭又話同人換左,即入黑名單
5.條件多多,最後不換的即入黑名單
6.不停msn向我說一些費話,例如在keybored上亂打字,即鎖msn入黑名單
7.昆我者,即入黑名單,鎖msn,加唱該玩家門票一張
8.如果我比電,不時打來煩我者,即入黑名單
9.加我msn,不過冇pm我,又長期唔出聲,鎖加黑名
☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆

黑名單:
1.[email protected]------ibbs名(meru)
加我msn,不回復post,不pm 完全唔知做咩 msn一開始就好大牌就話[比你個post我]
態度極差,問佢兩句野,答左我就講88 最後更用一句[咪煩] 令我加佢入黑名單

☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆

白名單:
吾尊者(一次換咁多野,夠哂料入白名啦)
[ lee7993321在2009-08-30 22:34重新編輯此帖 ]
由3.0 玩玩下停左,E家重玩的玩家!

發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2009-08-22
忘了打上的交易記錄
交易記錄: (人名紅色低)(成功綠色低)

1.用神之寬恕換得五連鏢[我先][交易成功] PM交收
2.23/8/2009   用600 MY CARD點同吾尊者換必殺一斬,求敗刀法,狂龍斬,狂龍亂舞滑翔刀[我先][交易成功] MSN交收 (狂龍亂舞未入手)
3.23/8/2009   吾尊者送絕龍劍給我 MSN接收
3.25/8/2009   [email protected]音速手刀換我璇瓏流星拳,破邪結界〔佢先〕[交易成功]  MSN交收
4.25/8/2009   lty柏高換佢散彈波〔佢先〕[交易成功]  MSN交收
[ lee7993321在2009-08-26 12:09重新編輯此帖 ]

離線飛魚
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2009-08-22
風之精靈收唔收?!
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2009-08-23
引用第2樓飛魚於2009-08-22 23:59發表的  :
風之精靈收唔收?!

只收風專異信,異技...

離線.軒〞︽
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2009-08-23
我有風神之咒x1(Y)鏡心婆婆的項鏈x1(L),你點換?
[img]http://img18.imageshack.us/gal.php?g=09060818584631.jpg[/img]
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2009-08-23
Re:(新手小店)主收Deep技能/異轉技你
引用第4樓.軒〞︽於2009-08-23 01:11發表的  :
我有風神之咒x1(Y)鏡心婆婆的項鏈x1(L),你點換?

我兩樣要哂,想要咩就看看吧~~
唔岩心水,我可以慢慢講到佢OK為止
[ lee7993321在2009-08-23 01:20重新編輯此帖 ]

離線虎王悟地
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2009-08-23
你用唔用錢收野??
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2009-08-23
引用第6樓虎王悟地於2009-08-23 02:27發表的  :
你用唔用錢收野??

會,我加番上去先~~

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2009-08-23
一日一推

離線吾尊者

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2009-08-23
加左你msn;]]上線
估唔到=3=係咁易散架
離線.軒〞︽
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2009-08-24
Re:Re:(新手小店)主收Deep技能/異轉技你
引用第5樓lee7993321於2009-08-23 01:13發表的 Re:(新手小店)主收Deep技能/異轉技你 :
我兩樣要哂,想要咩就看看吧~~
唔岩心水,我可以慢慢講到佢OK為止

60yahoo網錢換/600i gash換ok?加左你msn
[img]http://img18.imageshack.us/gal.php?g=09060818584631.jpg[/img]
離線lty
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2009-08-24
散彈波收唔收?!
MSN:[email protected]
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2009-08-24
推推推推推~~~~

注意~~!!! 請先PM

發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2009-08-25
推推推推推

離線65767548
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2009-08-25
我收霸王轟山拳
我post有冇野岩你
http://ibbs.hk/read.php?tid=69907
收元力淨化器...放多個ac呀!!
我個post係
http://ibbs.hk/read.php?tid=69907
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2009-08-25
我有迪雲異轉信物
係唔係可以ya/u1點換?
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2009-08-25
引用第14樓65767548於2009-08-25 11:47發表的  :
我收霸王轟山拳
我post有冇野岩你

唔好意思,冇野岩我

引用第15樓tommywu於2009-08-25 12:23發表的  :
我有迪雲異轉信物
係唔係可以ya/u1點換?

現停止用點數/錢收野

發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2009-08-26
超強神力一推                     

發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2009-08-29
你們的交換就是我推推推推推推的動力!!!

離線虎王悟地
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2009-08-29
風尊異轉信物可以換到幾多i-gash?
快速回復
限100 字節

上一個 下一個