切換到寬版
  • 6486閱讀
  • 116回復

此刻玩LFO與否都入這帖投票吧 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線王子少軒
發帖
icash
只看該作者 60樓  發表於: 2009-08-26
Game物價高,經濟能力上負擔不起
這是對的 - -
流鼻血中.....
離線紅〝月
發帖
icash
只看該作者 61樓  發表於: 2009-08-26
最狗係d彈機狗-.-
昆狗e d冇得講- -"
只可怪自己唔小心- -"
彈機狗個d u1唔封真係膠
lfo ac已放...本人從lfo消失
離線aaronlam
發帖
icash
只看該作者 62樓  發表於: 2009-08-26
物價高係問題
離線冷追風
發帖
icash
只看該作者 63樓  發表於: 2009-08-26
講真 某d玩家只係識得賴
d野貴又賴u1 有bug 外掛又賴u1
講真 ed問題玩家又真係冇責任咩

點解d野會貴 就係因為就算u1賣幾貴 都依然有人問津
你睇動漫 AGS果d
d包幾百一個 但係d玩家依然成打成打咁買=.=
一間正常ge公司都識食住條水一直上啦 唔通真係見好就收?
現實世界唔係咁簡單架=.=

外掛 bug果d 冇玩家整 又何來出現=.=
你話系統有bug,server bug果d 就真係u1唔做野姐
bug道具bug名聲bug招 ed呢?
如果你想講只係因為u1唔做野先不斷有ed問題
咁香港夠有警察啦 咪一樣有賊
禁外掛禁bug ed唔係做左就得
就算你有一個幾勁幾好ge防外掛程式 都一樣有玩家諗方法整番d 外掛出黎

所以e2個問題某程度上d責任唔係係哂u1身上
話LFO廢之前可以玩諗下d玩家又如何呢?
離線kim哥
發帖
icash
只看該作者 64樓  發表於: 2009-08-26
引用第63樓冷追風於2009-08-26 17:03發表的  :
講真 某d玩家只係識得賴
d野貴又賴u1 有bug 外掛又賴u1
講真 ed問題玩家又真係冇責任咩
點解d野會貴 就係因為就算u1賣幾貴 都依然有人問津
.......

可是,彈Game bug已是刻不容緩的問題,連Game都入不到還能談什麼?
離線冷追風
發帖
icash
只看該作者 65樓  發表於: 2009-08-26
引用第64樓kim哥於2009-08-26 17:58發表的  :
可是,彈Game bug已是刻不容緩的問題,連Game都入不到還能談什麼?

u1又唔係真係1d責任都冇
如果u1日日cheak住 裝哂最勁ge server 最勁ge防外掛
問題係可以有改善
但係會唔會又衍生出另一個問題呢?

如果裝防外掛,個程式到時又真係彈人
開個real player聽歌又話你用外掛
到時又會唔會有e類帖出現?

如果係裝勁server,d野就一定要加價
到時會又一堆人出黎鬧

如果u1搵人日日cheak住啦
24小時gm留守係咁係大街到行
一有bug就封 一有人用彈機bug就封ser整
24小時服務
咁就唔會有bug ge問題啦~
就算真係咁 日日要封ser你話煩唔煩
要請個人番黎做ed野係咪又要成本?
到時係冇哂彈機bug投訴
但係又一堆成日封ser,d野好貴ge投訴呢
離線zcbm13579
發帖
icash
只看該作者 66樓  發表於: 2009-08-26
i think there is too much bug in this game
8個異轉了=]
離線francis
發帖
icash
只看該作者 67樓  發表於: 2009-08-26
引用第66樓zcbm13579於2009-08-26 18:46發表的  :
i think there is too much bug in this game

but gm never try to find out the solution

放迪倫acc
離線zcbm13579
發帖
icash
只看該作者 68樓  發表於: 2009-08-26
引用第67樓francis於2009-08-26 18:49發表的  :
but gm never try to find out the solution

yeah the gm's maybe too busy or not responsible
8個異轉了=]
離線francis
發帖
icash
只看該作者 69樓  發表於: 2009-08-26
引用第68樓zcbm13579於2009-08-26 18:52發表的  :
yeah the gm's maybe too busy or not responsible

they are focusing on $$,but not lfo

放迪倫acc
離線alexnww
發帖
icash
只看該作者 70樓  發表於: 2009-08-26
入面好多野都超貴- -
呃錢既
離線tsunate
發帖
icash
只看該作者 71樓  發表於: 2009-08-26
引用第64樓kim哥於2009-08-26 17:58發表的  :

你地講咁多偉論都係想U1執姐,不如索性叫香港唔好出遊戲好過,口吻似足香港政府咁,起完數碼港後話一定要搞好遊戲產業,結果未人人失業。出Games黎都被你地小,個個玩外國Games囉,不過外國Online大多數要用信用卡玩,咁小學生未唔洗玩?到時慢慢蠶食晒香港既遊戲市場,最終好似百佳惠康咁囉,貴貴都要買,個陣重PK過兒家。講到Bug,香港隻隻Games都多,睇下爛橙D遊戲就知,簡直乜Bug都有,裝左防外掛未一樣被人破左,不如玩家們自律下重好,成日晒時間去做埋D損人又不利己既野,不如讀好D寫程式重好啦!寫D好Games出黎比人玩,好似小鴻咁。睇見兒家Online Games咁多Bug,真係要埋怨業界點解唔向立法局提出立法管制,最好要有坐監既阻嚇力。
離線伯樂
發帖
icash
只看該作者 72樓  發表於: 2009-08-26
VS成日搵唔到人挑
Game度多屈狗
Game物價高,經濟能力上負擔不起
太多外掛/彈機狗,火滾
都係ed啦
離線kim哥
發帖
icash
只看該作者 73樓  發表於: 2009-08-26
引用第71樓tsunate於2009-08-26 19:48發表的 :
你地講咁多偉論都係想U1執姐,不如索性叫香港唔好出遊戲好過,口吻似足香港政府咁,起完數碼港後話一定要搞好遊戲產業,結果未人人失業。出Games黎都被你地小,個個玩外國Games囉,不過外國Online大多數要用信用卡玩,咁小學生未唔洗玩?到時慢慢蠶食晒香港既遊戲市場,最終好似百佳惠康咁囉,貴貴都要買,個陣重PK過兒家。講到Bug,香港隻隻Games都多,睇下爛橙D遊戲就知,簡直乜Bug都有,裝左防外掛未一樣被人破左,不如玩家們自律下重好,成日晒時間去做埋D損人又不利己既野,不如讀好D寫程式重好啦!寫D好Games出黎比人玩,好似小鴻咁。睇見兒家Online Games咁多Bug,真係要埋怨業界點解唔向立法局提出立法管制,最好要有坐監既阻嚇力。

我不明白你怎麼會厚臉皮至扭曲別人的文字意思,無恥

哪句話讓是表示了想U1結束營運,你眼睛有問題?
我只是說連game也不能正常運作又怎能玩,這句哪有你所說的意思,放屁!

小朋友,想發表這種狗屁不通的「偉論」也得看看自己狗眼瞎了沒有。

引用第65樓冷追風於2009-08-26 18:27發表的  :

u1又唔係真係1d責任都冇
如果u1日日cheak住 裝哂最勁ge server 最勁ge防外掛
問題係可以有改善
.......

據我所知彈game bug在動漫前已有,到現在一個月有多了...
離線夜叉丸
發帖
icash
只看該作者 74樓  發表於: 2009-08-26
LFO  D外掛=  =
搞到我係金彈機
一講起我都有D火
My Guardian Characters嚴重上腦.....(ry~
離線kaka7657
發帖
icash
只看該作者 75樓  發表於: 2009-08-26
lfo d 地形好差,你地feel唔feel到?只可以打橫走=0=好似傻仔咁.........==唔係話你地
離線冷追風
發帖
icash
只看該作者 76樓  發表於: 2009-08-26
引用第73樓kim哥於2009-08-26 21:37發表的  :
據我所知彈game bug在動漫前已有,到現在一個月有多了...

時間同我所講ge野冇衝突
就算佢過左年幾兩年先去搞
都係叫有搞丫
就算佢即刻搞啦
個人認為唔駛1日 又有一堆其他投訴出現

要一隻十全十美ge game係冇可能
邊有可能個個玩家都滿足哂
整得bug黎搞掂左一堆 又另一堆嫌貴ge
唔好講LFO 就算1d仲係之前果d收費入月卡入點game
冇bug冇外掛冇屈狗冇彈機啦 都依然有人搵到野出黎鬧
問心果句丫 你ge目的又係咩?
可能唔係上面果位咁話要u1執咁啦
不過我諗你都係想佢減價,冇bug,冇外掛,server一日到黑都係咁順,冇彈機狗,冇屈狗,成日係咁更新出新野,玩一隻近乎完美ge online game姐
不過單機game應該會適合你小小啦
又可能你冇目的 只係想講下啦
如果你係只係想講下ge 就唔好只係講d咁負面ge野啦
而且 個個人立場唔同 就算佢支持u1
都冇必要話人狗眼放屁呀
況且佢又唔係錯得哂
如果香港真係立法d遊戲商唔整bug就要清佢盤
d玩家彈人機用bug用外掛就捉你坐6個月監
咁就冇問題啦?
但係政府冇咁做 就知道ed野其實好小事
冇必要日日話u1衰ge
就算你要話我狗眼放屁都係咁講
我就唔係話要幫u1 只係睇唔過眼d一味要彈人d衰野ge玩家姐
離線§恨§
發帖
icash
只看該作者 77樓  發表於: 2009-08-26
講起vs真係火都黎
依個壇隻核爆狗
入到黎.我打緊字
佢就龍光炮我
都算
佢重要係埸頭出龍光
我行到去就走去埸尾龍光
一路係咁
到最後又異轉埸頭散彈埸尾散彈
我叫佢拉登夠未
佢同我講因為我係核爆狗
仲話係戰術
ok!
離線ip84650
發帖
icash
只看該作者 78樓  發表於: 2009-08-26
引用第76樓冷追風於2009-08-26 23:07發表的  :
時間同我所講ge野冇衝突
就算佢過左年幾兩年先去搞
都係叫有搞丫
.......

動漫過左1個月
你可以忍受成咁q多bug嗎?
唔好話搞bug
連動漫招都未出晒
你估d人好手火9多時間?
成個暑假做過咩
唔通真係連1個bug都搞唔好嗎?
學生都要番學啦
番學仲打咩q機
佢根本係冇心搞
就算過左幾年,搞番好都冇用
如果好似你咁
覺得做好一樣野,第2樣野又會出黎的話
呢個game等汁
離線冷追風
發帖
icash
只看該作者 79樓  發表於: 2009-08-26
引用第78樓ip84650於2009-08-26 23:11發表的  :
動漫過左1個月
你可以忍受成咁q多bug嗎?
唔好話搞bug
.......

唔係我覺得 係一定
係其他game到已經睇得到
整左防外掛 冇咁多外掛ge時候又會鬧個防外掛亂咁封佢
我就唔係話u1唔做野係岩
只係想講 玩家都要有d知足先得
bug ed野 ko左都要預左會比人整番出黎
我ge意思係 就算u1肯搞
你地又真係會乖乖咁接受衍生出黎ge新問題?
如果得ge 咁就雙贏啦
不過我覺得又有一班人出黎鬧過ge機會會大d囉