切換到寬版
  • 6482閱讀
  • 116回復

此刻玩LFO與否都入這帖投票吧 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線ip84650
發帖
icash
只看該作者 80樓  發表於: 2009-08-26
引用第79樓冷追風於2009-08-26 23:23發表的  :
唔係我覺得 係一定
係其他game到已經睇得到
整左防外掛 冇咁多外掛ge時候又會鬧個防外掛亂咁封佢
.......

我唔理佢外掛果d
本身呢個game咁難升lv
有外掛就一定
但係佢最好快d搞好番d bug
如果唔係就等汁
離線冷追風
發帖
icash
只看該作者 81樓  發表於: 2009-08-26
引用第80樓ip84650於2009-08-26 23:30發表的  :
我唔理佢外掛果d
本身呢個game咁難升lv
.......

其實唔算難升架啦=.=
d人一星期就150到=.=
有d game升n耐先轉到職
離線ip84650
發帖
icash
只看該作者 82樓  發表於: 2009-08-26
引用第81樓冷追風於2009-08-26 23:34發表的  :
其實唔算難升架啦=.=
d人一星期就150到=.=
有d game升n耐先轉到職

但係好似我咁
真係冇個係自己升出黎
全部比錢人地升的
離線冷追風
發帖
icash
只看該作者 83樓  發表於: 2009-08-26
引用第82樓ip84650於2009-08-26 23:42發表的  :
但係好似我咁
真係冇個係自己升出黎
.......

其實只要識升
知道幾lv就打咩關
咩人物都係同一個方法升出黎
其他game仲慘呀 每個職升ge方法都唔同
有d職仲要冇人組去升ge添
離線ip84650
發帖
icash
只看該作者 84樓  發表於: 2009-08-26
引用第83樓冷追風於2009-08-26 23:43發表的  :
其實只要識升
咩人物都係同一個方法升出黎

但係問題我唔識升
最簡單係比錢人地升
講真只係見到d怪打得咁慢又升得咁慢都唔想升了
離線tsunate
發帖
icash
只看該作者 85樓  發表於: 2009-08-26
引用第73樓kim哥於2009-08-26 21:37發表的  :
據我所知彈game bug在動漫前已有,到現在一個月有多了...

大把Online Games都有彈機既情況,勁舞墨香已經係其中2隻,其他你自己上Yahoo搵,未係度膠神啦!睇下以下討論區啦:
http://www.one2bee.com/viewthread.php?tid=3363&page=3#pid23321

你就特別多偉論,冇時間就唔好玩LFO啦!咁多要求未唔好玩LFO啦!有人拿枝槍指住你玩咩?未拿係度9up當秘笈啦,外國GTA同PSP既日本Games都大拿把Bug啦!又唔見你開多幾個Post唱,日唱夜唱話LFO衰,衰你又玩,大拿把Online Games等住你過去啦,咪係度嘈啦,賣菜咩!我都走左幾隻Online先返黎玩啦!咁我未又要唱衰其他Online Games唔拿掂,你幾多歲呀?你重唔化!成個遊戲市場都係圓既,隻Game玩厭左,唔洗你唱,D人都會走啦,搞咁多事把Q咩。
[ tsunate在2009-08-27 00:35重新編輯此帖 ]
離線冷追風
發帖
icash
只看該作者 86樓  發表於: 2009-08-26
引用第84樓ip84650於2009-08-26 23:46發表的  :
但係問題我唔識升
最簡單係比錢人地升
講真只係見到d怪打得咁慢又升得咁慢都唔想升了

LFO算好啦 可以比錢人地升
唔識升都可以好快有150
其他RPG冇代升e回事
每1lv都要放時間落去
離線kim哥
發帖
icash
只看該作者 87樓  發表於: 2009-08-26
引用第85樓tsunate於2009-08-26 23:46發表的  :
你就特別多偉論,冇時間就唔好玩LFO啦!咁多要求未唔好玩LFO啦!有人拿枝槍指住你玩咩?未拿係度9up當秘笈啦,外國GTA同PSP既日本Games都大拿把Bug啦!又唔見你開多幾個Post唱,日唱夜唱話LFO衰,衰你又玩,大拿把Online Games等住你過去啦,我都走左幾隻Online先返黎玩啦!咁我未又要唱衰其他Online Games唔拿掂,成個遊戲市場都係圓既,隻Games玩厭左,唔洗你唱,D人都會走,搞咁多事把Q咩。

你這雙狗眼永遠看錯字,永遠扭曲意思斷章取義

首先你所說的話完全符合不到我的情況
你似乎忘了樓頂我所說的話,而且這post本來不是這區,只是問問已不玩的人為什麼不玩,後來才移到這裡

拜託,別再自我中心了,在自以為很會雄辯前請好好掂量掂量自己的智商是否足夠,若不足夠就是自取其辱,你很明顯在...「獻世」

或許後來有些要求,但我從來沒有要求U1一下子解決所有外掛,只要強調彈GAME BUG的急切性,由始至終是你腦袋給驢踢了的傢伙在說東道西,盡是無關的屁話

相信你玩GTA也好,什麼ONLINE game也好,最最最基本應該先解決能否入Game的問題吧?其他外掛不急,始終要時間,但解決得分先後性,我這僅是建議,意見,其他玩家亦然

你聽不懂人話就別再吠,快快滾回愛護動物協會
[ kim哥在2009-08-27 00:39重新編輯此帖 ]
離線ip84650
發帖
icash
只看該作者 88樓  發表於: 2009-08-26
呢到都幾熱鬧=]
離線tsunate
發帖
icash
只看該作者 89樓  發表於: 2009-08-27
引用第87樓kim哥於2009-08-26 23:55發表的  :
你似乎忘了樓頂我所說的話,而且這post本來不是這區,只是問問已不玩的人為什麼不玩,後來才移到這裡
.......

LFO兒家入唔到咩,我都升緊,真係入到,U1會報警做野,洗你係度落井下石,狗渣!
離線tsunate
發帖
icash
只看該作者 90樓  發表於: 2009-08-27
引用第88樓ip84650於2009-08-26 23:59發表的  :
呢到都幾熱鬧=]

係呀!kim狗係北韓返黎既,乜都好純,睇到所有Games都好完美,當大家都係狗仔朋友,幾有靈性個狠樣。
離線凶龍迪倫
發帖
icash
只看該作者 91樓  發表於: 2009-08-27
VS成日搵唔到人挑,Game度多屈狗
Game物價高,經濟能力上負擔不起  
太多外掛/彈機狗,火滾
玩到悶,打關故事都無癮  

講晒我心底話>0<不過都係自己攞黎衰,唔玩咪唔洗煩:x
離線kim哥
發帖
icash
只看該作者 92樓  發表於: 2009-08-27
引用第90樓tsunate於2009-08-27 00:03發表的  :
係呀!kim狗係北韓返黎既,乜都好純,睇到所有Games都好完美,當大家都係狗仔朋友,幾有靈性個狠樣。

引用第89樓tsunate於2009-08-27 00:00發表的  :

LFO兒家入唔到咩,我都升緊,真係入到,U1會報警做野,洗你係度落井下石,狗渣!

渣?賊喊賊還真好笑,一時又拎外國game比較,一時又話玩唔玩,
你根本回應唔到我既指責

另外打個比喻:
一個國家有分別爆發肺炎同流感,肺炎係致命既,咁人民更係要求政府放多D精力落去肺炎疫苗度啦
點知又有你呢種人出現,話格離國家都有,所以叫所有人慢慢等,無解架,連要求的聲音都唔俾

都係果句,唔識聽人話咪亂吠,係度UP三UP四自己又講唔到乜出來

PS: 北韓污穢不堪的管理層以「單純」這詞來形容,是你智商上的失敗。

好心你改左對號入座既白痴模式啦,懦左咪脆脆地認左佢囉,俾人駁到成隻狗咁重有臉係度跟人口水尾
離線tsunate
發帖
icash
只看該作者 93樓  發表於: 2009-08-27
引用第92樓kim哥於2009-08-27 00:34發表的  :
渣?賊喊賊還真好笑,一時又拎外國game比較,一時又話玩唔玩,
你根本回應唔到我既指責
另外打個比喻:
.......

走啦!9唔搭8既H1N1、H5N1既你,得閒睇下精神料啦,呢度唔係好岩你嫁,青山岩你多D!咁唔滿意咪走囉,LFO同你有仇咩?非唱衰佢不可?而且你係度唱冇用嫁,走上U1靜坐Y笨,玩得LFO就因為LFO算少Bug,話北韓返黎意思解井底之蛙,而且係話緊kim狗,你係kim狗咩?咁狗你都諗到!你都得。得閒睇下其他討論區啦,kim哥:
http://www.one2bee.com/viewthread.php?tid=3363&extra=&page=4
[ tsunate在2009-08-27 00:56重新編輯此帖 ]
離線kim哥
發帖
icash
只看該作者 94樓  發表於: 2009-08-27
引用第93樓tsunate於2009-08-27 00:43發表的  :
走啦,呢度唔岩你嫁!咁唔滿意咪走囉,LFO同你有仇咩?非唱衰佢不可?而且你係度唱冇用嫁,走上U1靜坐Y笨,玩得LFO就因為LFO算少Bug,話北韓返黎意思解井底之蛙,而且係話緊kim狗,你係kim狗咩?咁狗你都諗到!你都得。得閒睇下其他討論區啦,kim哥:
http://www.one2bee.com/viewthread.php?tid=3363&extra=&page=4

狗罵人狗,證明你連以作為一隻狗為恥的廉恥心也沒有
我重申,我從來沒有表明是「唱衰」,都說了這帖本來不在這裡,而且圍繞的僅是討論﹑建議....只是你這種傢伙一開始就激動地斷章取義,自以為取得公義

其實你想罵也罵錯人了,因為我不是叫kim,這帳號原主人已不上這論壇好久了,他給了我,而且你在指名道姓的一味亂罵,認真有惱羞成怒之意,
相信你瞎說的話跟小朋友吵架沒分別,罵你什麼就跟著說

這個世界,有一種動物最無恥,
它是狗,但並非泛指所有狗

是一頭惱羞成怒喪家犬,自己糢了還一直不知廉恥在顯擺死充,認真搞笑

同一樣的指責不想說兩遍,乾脆在這裡再引用好了

引用第87樓kim哥於2009-08-26 23:55發表的  :

拜託,別再自我中心了,在自以為很會雄辯前請好好掂量掂量自己的智商是否足夠,若不足夠就是自取其辱,你很明顯在...「獻世」

或許後來有些要求,但我從來沒有要求U1一下子解決所有外掛,只要強調彈GAME BUG的急切性,由始至終是你腦袋給驢踢了的傢伙在說東道西,盡是無關的屁話

相信你玩GTA也好,什麼ONLINE game也好,最最最基本應該先解決能否入Game的問題吧?其他外掛不急,始終要時間,但解決得分先後性,我這僅是建議,意見,其他玩家亦然

你聽不懂人話就別再吠,快快滾回愛護動物協會
離線cheung_1993
發帖
icash
只看該作者 95樓  發表於: 2009-08-27
引用第93樓tsunate於2009-08-27 00:43發表的  :
走啦,9唔搭8既你,呢度唔岩你嫁!咁唔滿意咪走囉,LFO同你有仇咩?非唱衰佢不可?而且你係度唱冇用嫁,走上U1靜坐Y笨,玩得LFO就因為LFO算少Bug,話北韓返黎意思解井底之蛙,而且係話緊kim狗,你係kim狗咩?咁狗你都諗到!你都得。得閒睇下其他討論區啦,kim哥:

你一味叫人地走啦,走啦,有咩用牙
佢都只係叫大家投票下姐
但係你又玩到咩狗牙,豬牙,羊牙.....
你咁得閒,打下飛知啦豬哥哥
係到復復機機
離線§恨§
發帖
icash
只看該作者 96樓  發表於: 2009-08-27
引用第90樓tsunate於2009-08-27 00:03發表的  :

連帖
別嘈了
一陣要鎖帖就煩了
離線cheung_1993
發帖
icash
只看該作者 97樓  發表於: 2009-08-27
走啦!9唔搭8既H1N1、H5N1既你,得閒睇下精神料啦,呢度唔係好岩你嫁,青山岩你多D!咁唔滿意咪走囉,LFO同你有仇咩?非唱衰佢不可?而且你係度唱冇用嫁,走上U1靜坐Y笨,玩得LFO就因為LFO算少Bug,話北韓返黎意思解井底之蛙,而且係話緊kim狗,你係kim狗咩?咁狗你都諗到!你都得。得閒睇下其他討論區啦,kim哥:

加上9唔搭8既係你
狗牙,豬牙,羊牙,又咩北韓牙
你娘好嗎??
你咁得閒幫下你老母拉客啦
離線bbqonqq
發帖
icash
只看該作者 98樓  發表於: 2009-08-27

你叫得人做kim哥你就尊重d喇唔該.

講野又冇禮貌又剩又冇智識冇文化冇水平

兩大神獸宿命之對決
離線kim哥
發帖
icash
只看該作者 99樓  發表於: 2009-08-27
引用第96樓§恨§於2009-08-27 00:59發表的  :
連帖
別嘈了
一陣要鎖帖就煩了

其實我一早已不想跟那種人糾纏,但那種對號入座的行為令人很難忍耐
這投票帖而已,並非聲討,我很不希望好好的帖令那種東西糟蹋給變質了
說不定那東西的目的就是如此,我希望版主作出適當決定,別被那傢伙得逞