切換到寬版
  • 16018閱讀
  • 201回復

大家真係要小心laughing呢個人(今次佢真的昆人,有人中左招,有埋証明) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線tonytonytony

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2009-08-30
佢個post http://www.ibbs.hk/read.php?tid=86699,大家都見到,佢post話有奧昇,咁我就想同佢收,
佢個post都講明話:奧昇只換不放住

如有迪格斯可以跟我換
之後我就有一set迪格話想同佢換(冇龍虎),我問佢,係咪要埋龍虎(如果),佢就話:有冇都冇所謂 如果有就最好,我會加哈邦(有冇可能啊,佢post都未話有呢個人物),呢樣都可以算,我當佢未更新
之後,我問佢奧昇有冇圖睇,佢就話:我唔想影張奧昇出黎比人偷圖
之後.我就問佢係咪可以面交,之後佢話佢住天水圍,又話我都要返工
夜晚:11:35分放,唔會得閒,(都唔會有人放奧昇係唔會面交啦,仲有,有冇可能日日都呢個時間放工啊)
之後佢就話:如果你可先我可以加烈追加異信(有冇咁好死,我比先,佢就送烈追風異信?!)
大家評下啦,一睇就知佢冇可能咁多野,佢仲要係新手上路,想信佢都冇可能
msn記錄:
乂  叛逆之徒乂影月   乂*∵*★**∵*◢◣***↘*☆*∴ 說:
hi
你係咪有奧昇
Laughing哥    - 說:
你看我帖見到我有show出黎咪知有lo- -
如何
乂  叛逆之徒乂影月   乂*∵*★**∵*◢◣***↘*☆*∴ 說:
想收
迪格野換
ok~
當然最好啦
你有迪格什麼
我要一set
2招
冇一set- -
2招加錢換ok?
不了
我要一set!
  = =
真係唔收錢啊?
係咪要有埋龍虎
你有冇先

有冇都冇所謂 如果有就最好
我會加哈邦
迪格斯超界力量、念源體90天、虎神彈、翔龍擊

哈邦我都有- -
我2隻
同埋你張奧昇有冇得睇picture
你post冇話你有哈邦人物- -
當然- -
新開的
奧昇有冇得睇picture啊咁
我唔想影張奧昇出黎比人偷圖
- -
唔信我就唔好交易
= =
序號都係幫昆狗既一個系統
我係我個post有說明
係唔係面交先
我唔係要序號,我係要圖
不會
我冇講??
圖一樣唔會
唔會面交?
因為之前都有同類個案

我住天水圍
我黎你度都唔得?
我都要返工
夜晚:11:35分放
你有冇迪格斯?

1set?

如果你可先我可以加烈追加異信
等陣
我睇下上唔上到lfo先
算吧
我先你就加烈追風,
真係冇可能可以信你
那就唔好信
現在都有6個人同我傾- -
我都煩到死
我開始好亂
我都要一個一個咁去應
[ tonytonytony在2009-08-31 21:19重新編輯此帖 ]
SABER~
離線笨圻╭
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2009-08-30
咁佢有冇昆到你?
有冇都好我都會小心!
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2009-08-30
只是一個提醒吧!
SABER~
離線laughing
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2009-08-30
引用第2樓tonytonytony於2009-08-30 23:10發表的  :
只是一個提醒吧!

你明唔明咩叫 唔放住?

我唔放住  放 = 我要錢

換  =  以物易物

唔該小朋友睇清楚先放上黎啦 我可以叫版主扣你分

唔同你交易就放上黎  你認為我會怕你?  

如果你要影響我生意  就係要同我開戰  我隨時準備  

你唔好咁無文明啦  學埋哂d小朋友  你仲細?

你認為我會怕你   呢句野你都用埋  勁  虛了? 唔好引所有人笑啦  好臭呀 哥仔
[ laughing在2009-08-31 00:23重新編輯此帖 ]
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2009-08-31
引用第3樓laughing於2009-08-30 23:38發表的  :
你明唔明咩叫 唔放住?
我唔放住  放 = 我要錢
.......

你叫吧,你認為我會怕你?,我叫你睇清楚先岩
SABER~
離線laughing
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2009-08-31
引用第4樓tonytonytony於2009-08-31 00:12發表的  :
你叫吧,你認為我會怕你?,我叫你睇清楚先岩

你怎也影響不了我交易 至少我冇昆到人  有本事就拎我昆佐人既證據出黎  

啊~ 唔記得了  你好似話想換  我係我交易帖好清楚講明   如果唔信我  可以不交易 你自己係唔信  之後仲要開呢d帖

叫大家小心 小心你自己先吧  交易得咁無品 學人交易

我現在只是字面警告
離線小新bb
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2009-08-31
佢打只換不放住-.-
講左=冇講=/=
廢UP=/=
離線laughing
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2009-08-31
引用第6樓小新bb於2009-08-31 00:23發表的  :
佢打只換不放住-.-
講左=冇講=/=
廢UP=/=

算啦-.- 發帖者跟本冇腦的
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2009-08-31
引用第5樓laughing於2009-08-31 00:22發表的  :
你怎也影響不了我交易 至少我冇昆到人  有本事就拎我昆佐人既證據出黎  
啊~ 唔記得了  你好似話想換  我係我交易帖好清楚講明   如果唔信我  可以不交易 你自己係唔信  之後仲要開呢d帖
.......

小心我自己?我有昆人嗎?你恐我?我提醒人地係我既自由,唔到你去理
SABER~
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2009-08-31
引用第7樓laughing於2009-08-31 00:24發表的  :
算啦-.- 發帖者跟本冇腦的

佢話緊你啊,你文盲的?
佢話只換,唔放住,話你廢up啊,仲有,,如果你真係昆人既,那怕遲D無證據?
[ tonytonytony在2009-08-31 00:33重新編輯此帖 ]
1條評分
SABER~
離線ianchan
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2009-08-31
覺得樓主都言之有理,,
laughing:如果有人肯11:35分去天水圍同你面交你係咪肯先?
另外,真金不怕紅爐火,你真係有既,又怕咩比人偷圖?
在此我必須聲明,本人只係以事論事
絕無偏幫成份
另外:感謝樓主
離線laughing
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2009-08-31
引用第9樓tonytonytony於2009-08-31 00:27發表的  :
佢話緊你啊,你文盲的?
佢話只換,唔放住,話你廢up啊,

你連發2個帖 算咩意思? 不會使用修改功能?

借問 我有冇昆到人 你講

IANCHAN  

佢諗自己 有冇諗我呀 我自己做到咁夜 條氣都唔多好 仲要出黎等又咩? 你當我超人呀?

真金不怕紅爐火:  朋友 呢個世界好現實咖  人地比序我查我都唔信啦  係唔係真金呀 我唔會比我自己既野被人利用去昆人
離線chung456
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2009-08-31
你係有做咩唔比人查序先?
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2009-08-31
引用第11樓laughing於2009-08-31 00:32發表的  :
你連發2個帖 算咩意思? 不會使用修改功能?
借問 我有冇昆到人 你講
.......

算吧,我知你真係文盲的,我個post講明只係一個提醒..
SABER~
離線laughing
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2009-08-31
引用第13樓tonytonytony於2009-08-31 00:37發表的  :
算吧,我知你真係文盲的,我個post講明只係一個提醒..

你就文盲   傻傻地  自己睇下呢個係咩區招   【LFO行騙報告區 】  係度提醒  有冇腦咖你  話人之前諗下自己啦  你影響我交易我真係唔會同你講笑 最憎d咁既人

查序?  自己睇下呢個post:有一些個案  是會員查序 之後以序去昆了人  

也有人跟我說過小心  所以沒有  

不便之處,敬請原諒

這個個案:http://ibbs.hk/read.php?tid=85833
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2009-08-31
引用第14樓laughing於2009-08-31 00:38發表的  :
你就文盲   傻傻地  自己睇下呢個係咩區招   【LFO行騙報告區 】  係度提醒  有冇腦咖你  話人之前諗下自己啦  你影響我交易我真係唔會同你講笑 最憎d咁既人
查序?  自己睇下呢個post:有一些個案  是會員查序 之後以序去昆了人  
.......

自己睇下呢個係咩區招?你打緊咩字(我想問),仲有,係人都有腦的,你冇腦的說?,諗下我自己?!點諗,教我吧,邊個得閒同你講笑,我提醒人地,
SABER~
離線chung456
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2009-08-31
引用第14樓laughing於2009-08-31 00:38發表的  :
.......

原來是這樣,咁你都做得岩既...
離線ianchan
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2009-08-31
要得到自己要既野係要辛苦d嫁啦
人地比序你,你都唔信,唔代表你比序人,人地唔信wo
大家都係保障自己姐,比人check下序可以保障你誠信,何樂而不為??
如果怕有人扮有你d野既,pm比樓主check,如果真係知有人扮既,都只會係樓主姐.
離線laughing
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2009-08-31
引用第15樓tonytonytony於2009-08-31 00:42發表的  :
自己睇下呢個係咩區招?你打緊咩字(我想問),仲有,係人都有腦的,你冇腦的說?,諗下我自己?!點諗,教我吧,邊個得閒同你講笑,我提醒人地,

你仲未明白呢個區的用處

你所講的跟本是自保  沒有足夠證據~

行騙報告區   被人行騙後才到這裡打出有關的資料

而你呢  只是自己純粹推測

無品行為

-------------------------------------------------------------------

ianchan

人地比序你,你都唔信,唔代表你比序人,人地唔信wo

你知唔知自己講錯乜野(?)

人地比序你 你都唔信  唔代表你比序人 人地唔信wo

如果是昆狗  當然信啦  因為佢有你既序  可以拎你既序去比人查 之後昆人  自己睇下我岩岩post上黎個帖啦

有幾辛苦? 大不了唔交易 不過d小白鐘意開帖搞人地既台嘛 我咪同佢玩lo 睇邊個死
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2009-08-31
引用第18樓laughing於2009-08-31 00:44發表的  :
你仲未明白呢個區的用處
你所講的跟本是自保  沒有足夠證據~
.......

純粹推測?!你岩岩講明話如果我比先,你就送烈追風異信,我有証明的,睇清楚啲
SABER~