切換到寬版
  • 1222閱讀
  • 8回復

[求助]約翰問題 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線├無奈┤

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2009-09-03
我想問約翰齊招學招的次序 ??? nq_$!aB_K  
如果要學晒異轉招又有咩招5洗學(一轉招)除了透身咒  C O6}D  
4S42h_9  
ok急 $'\kK,=  
 GAfc9  
thx P.Tnq  
W7!Rf7TK  
離線放acc的人
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2009-09-03
回血個招5洗學 vL_yM  
10lv都係-多過+的 /5E0'y,|P  
人地講
離線k-man
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2009-09-03
引用第1樓放acc的人於2009-09-03 16:21發表的  : MY{Kq;FvRP  
回血個招5洗學 y a$yRsd`  
10lv都係-多過+的 SkV pZh  
人地講
vgc ~%k62c  
人地講 不是真?
離線gordonchim
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2009-09-03
引用第1樓放acc的人於2009-09-03 16:21發表的  : %^W(sB$b  
回血個招5洗學 &T-:`(  
10lv都係-多過+的 "LY hYkI  
人地講
8;~,jZ s  
回血除左計招lv, dw#pObH|`  
仲計你有幾多血(唔知基血定用左裝)
離線〞魂__
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2009-09-03
爆爆波→破邪彈→結界→招飛碟(5記得名→時律→留點
魂_5682
離線光之使者
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2009-09-03
引用第1樓放acc的人於2009-09-03 16:21發表的  : `)=sQ2P  
回血個招5洗學 ) fuAd G  
10lv都係-多過+的 }uD*\.  
人地講
ZDK+>^A)  
你聽邊個講....未玩過不好開玩笑 !! "2!5g)iO  
更新左之後我都未試過沒血 A;xH{vo{  
當然要準確答案可以來找我 ktY  
/xg1i1Et  
回樓主 : 首先參考下更新擋... gBgaVG  
? MRT  
LFO 1.0.229更新檔現已公開(節錄) Y qKQm+G  
•【調整】角色「約翰」招式-治療術設定。 *wdNZ  
3cqc<  
LFO 1.0.232更新檔現已公開(節錄) M%13b$i~f  
‧【調整】角色「約翰」招式-破邪彈設定。 pcQzvLk  
‧【調整】角色「約翰」招式-破邪爆破波設定。 ;Uypv|xX  
‧【調整】角色「約翰」招式-氣旋斬設定。 'eQ*?a43  
‧【調整】角色「約翰」招式-破邪結界設定。 lE bV)&'  
‧【調整】角色「約翰」招式-防護壁設定。 ZV/g_i #  
‧【調整】角色「約翰」招式-時律守護者設定。 MA=gCG/JD  
pmUC4=&e  
破邪彈改左之後又勁又快 &)V uh=  
>.g T9  
破邪爆破更甚 , 不止出招快左高攻左 , 中招後可以飛起人地 , 易全中即閃 , 不閃就連氣旋 _y[B/C,q  
2j^8{Agz  
氣旋都是改下個D[氣旋]的位置 , 位置改左在前方 , 中/遠距離攻擊好有用 , 攻擊力不洗講 , 命中率比之前大大提升 lR ZuXo9<  
]o9^?iU]  
結界就沒左屈同混亂的效果 , 但是就比以前高攻了很多 , 學左都不洗驚會曬學點 , 但是(可能)會比以前的學招次序推後左 ;k1VY Ie}  
 #3C] "  
+防是沒衰過 , 出招速度快好多 , 比起以前vs時人地捉破綻的機會低好多 \!)1n[N  
K?S5C8  
治療雖然會-HP , 但是升到某個LV / 加血會加番多D , 但是點升LV ? 可以找一DLV甘上下的john , 請他同你一齊升LV(互補體力的戰術?!) 最可惜的都是治療沒左無敵時間 /u'V>=D;f  
6 #jpA.;  
時律就不清楚 , 但是個人認為/心理作用 , 覺得比以前的HITS數少了 , 但是仍是一招實用的招 , 希望有人能解答改左D咩 Y4Jaw2b  
:Mu]* N  
如果你怕沒學點 , 可以不學奧義 , 不過而家我2XXLV只是沒學彈同透身 , 都7XX學點 ['c*<f" D2  
學招次序 : 爆破 > 結界 > 彈 > 時律 > 治療 > 氣旋 > +防(不值得參考 , 反正遲D都會學曬)
離線龍皇迪倫
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2009-09-04
引用第1樓放acc的人於2009-09-03 16:21發表的  : ^,fMs:  
回血個招5洗學 /n1H; ~f]  
10lv都係-多過+的 0e~4(2xK  
人地講
ftqeiZ 2  
一定唔會lor fXx !_Z  
我米兒個招4lv都+啦 <`=(Ui$fD  
約翰都差唔多 pTcN8E&Unz  
回血一定要學的

愛莉(會心一擊)
離線sk001093
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2009-09-04
回血必學,我覺得約翰學左破邪結界先會好D,果招屈怪幾好用
LFO友交個朋友,可以既話加我FaceBook/Skype
加之前InBox我
[email protected]
離線gordonchim
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2009-09-04
引用第7樓sk001093於2009-09-04 16:27發表的  : H.s:a#l?  
回血必學,我覺得約翰學左破邪結界先會好D,果招屈怪幾好用
A}(Q^|6  
破邪結界改左= = \9jvQV/y  
學破邪爆破波先, %@x.km3e2  
高攻,升lv招~~
快速回復
限100 字節

上一個 下一個