切換到寬版
  • 4028閱讀
  • 8回復

小鬥士之水滸轉(打虎個part~~!) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線聰仔orz~~

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2006-03-04
— 本帖被 牙奇 執行鎖定操作(2007-07-06) —
係好耐好耐以前... umCmxm r&  
有兩個道家兄弟 |9X2AS Qu  
佢地為左打勝老虎拿得名義和金錢就不停做運動!!  cp0yr:~  
----------------------------------------- A4Q{(z-?  
(勇氣圖)迪雲:聽講楊谷遠景楊江有一隻老虎,重話邊個打死佢就想金3000!!同會比稱為打虎英雄! { ft |*  
(講野圖)星奇:好呀我地一齊去啦! | GN/{KH]  
-------(去到楊谷遠)------- 'p@m`)Z  
(勇氣圖)迪雲:兄弟我地到左楊谷遠ga景楊江啦,大家小心d呀! )0g!lCfb  
(講野圖)星奇:我地兄弟有一身底只,無咁易死ga! fIJX5)D  
(講野圖)迪雲:拳打嵐山猛虎 + R~ !G  
(講野圖)星奇:腳踢北海九龍 y=Z[_L!xr  
(講野圖)迪雲:道智 R<ORw]  
(講野圖)星奇:道人! lCTXl5J5  
(一齊講)我地一定要win呀! Zr=B8wuT  
p.s.係水滸轉入面係有4兄弟叫做,道智,道人,道勇,道全! Cq'{ %  
-------(去搵老虎中...)------- HTMg{_r(%  
(棄女圖)星奇:點解我地搵左咁耐,,連一隻貓都搵唔倒..老虎真係係度? 7P]i|Q{  
(講野圖)迪雲:唔好放棄住,聽講老虎好鐘意哩埋係d草叢度,我地試下打下d草啦! VTY #{  
-------(去搵老虎中...)------- 1.TIUH1  
(講野圖)迪雲:喂老三(星奇)e道有一個坑!! &Pc.[k  
(自大圖)星奇:等我去睇下啦!:) /1$u|Gs *  
-------(入到去...)------- <PM.4B@  
迪雲入到去見倒有隻老虎追住星奇,,, Spin]V  
(累圖)星奇:快d走呀!... DiGH o~f  
(講野圖)迪雲:餓虎不傷非迪人!就算隻老虎幾餓都唔會傷人! T3LVn<Lm\  
(講野圖)星奇:但係隻老虎走緊過來呀!點算呀!? ]2YC7  
(講野圖)迪雲:等我來應付佢啦! fRq+pUx U  
(戰鬥圖)老虎:WoWwOwWoW 0A-yQzL|  
(戰鬥圖)迪雲:呀渣渣渣!!! KZa6*,, s  
-------(經過一場戰鬥後老虎就走左啦) (!qfd Qq#  
(經方圖)星奇:老大古唔倒你叫兩叫隻老虎就走左wo=.=" C6h[L  
------------------------------- P1Eg%Y6  
~~~~~~~完完完完完完~~~~~~~~~
[ 此貼被聰仔orz~~在2006-03-04 16:18重新編� ]
離線可樂
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2006-03-05
笑話來的嗎==?.............很無聊,很有趣的笑劇!?
離線聰仔orz~~

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2006-03-05
唔洗咁直呀ma=.="
離線~yikman~
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2006-03-05
引用第2樓聰仔orz~~2006-03-05 19:58發表的「」: s&Al4>}.f  
唔洗咁直呀ma=.="
EwgNd Gcj  
咁你sin會改
離線火人2世
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2006-03-06
唔明 wo~~~~~~乜東東
1條評分
我反PEAK
~火人2世~ 52 lv
離線~南嵐~
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2006-03-15
引用第4樓火人2世2006-03-06 10:54發表的「」: rc7c$3#X  
唔明 wo~~~~~~乜東東
yx6^ mis4  
xDSiTp=)O  
無意義回覆!警告1次!
剛9歲時,我偶然遇上「童話」,雖然「童話」很美,但老天卻要我遇上「LFO」,在選擇時,我很迷網,突然,「搞鬼」衝出來,幫我解決了這件事-選擇「搞鬼」,但「搞鬼」太邪門了,所以我離開了「搞鬼」,「吞食天地」把我從迷網中找回我自己,但發現我和「吞食天地」合不來,所以只好告別網路世界。
離線~yikman~
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2006-03-15
引用第5樓a0111232006-03-15 17:01發表的「」:
無意義回覆!警告1次!
0}'/pN>  
only扣威望??
離線~南嵐~
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2006-03-17
~yikman~,我有做錯ma?我是新仔,有很多事也不明白,希望你能夠幫我一把^^"
剛9歲時,我偶然遇上「童話」,雖然「童話」很美,但老天卻要我遇上「LFO」,在選擇時,我很迷網,突然,「搞鬼」衝出來,幫我解決了這件事-選擇「搞鬼」,但「搞鬼」太邪門了,所以我離開了「搞鬼」,「吞食天地」把我從迷網中找回我自己,但發現我和「吞食天地」合不來,所以只好告別網路世界。
離線~yikman~
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2006-03-19
引用第7樓a0111232006-03-17 21:24發表的「」: '=Jz}F <  
~yikman~,我有做錯ma?我是新仔,有很多事也不明白,希望你能夠幫我一把^^"
(4`Tf*5hHa  
不是不是~