切換到寬版
  • 5723閱讀
  • 123回復

lfo要走的路………… [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線大俠陳

發帖
icash
只看樓主 正序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2009-09-20
呢個game主打是vs,小了外掛絕對是有益大家,絕對影響唔到人流量,唔洗比人彈game,vs用外掛比人一拳ko,小了人是因為有d人玩不到,一時無外掛玩適應不了而不滿者,風氣改變了,當年人稱bug狗的人,今天已被稱為bug神,bug是永遠不會消失的,因為無bug而不玩,將來有bug又回來@@,好心就唔好咁過份啦玩得,成日放條龍在大街,在大街叫賣外掛,成日彈人game,唔封你ac都偷笑啦,玩已經不對,玩到影響到人就唔好啦,希望改善一下啦。
無外掛肯定好多人會出來同人一齊爆關,唔會一個人悶升lv,其實樂趣同好處都會多好多,點解你地無外掛會唔開心?
不過很害怕,好快就會比人破解,防外掛工作呢幾年都浪費了好多人力、物力,做了又比人破,唔做又傳遍天下、日日不停彈game、大街講的都是放大量外掛,做成鎖房單板機,外掛出現都有一定關系。
而lfo要平衡,大多數招起手無防,是因為想大家運用戰略、出招時間、走位去打vs,不會企係度狂出無敵防的招打極都打不入咁無聊,坦白講自己玩的角色的強招突然被改弱一定會很不滿,什至唔想玩去反u1。
但呢d無辦法去改變,因為lfo現在係去平衡,u1希望lfo   vs係一個技術的表現的方向行緊,開了個頭行到一半已經是無可能停下,雖然唔知可以做到有幾平衡,但差距縮短後,vs會好玩d,lfo會長命d。

以上言論可能會引起好多人不滿,但是希望大家用心去想一想,u1、lfo要走的路不是我同你可以去阻止,繼續玩還是不玩,自行決定吧,不滿都唔好插到我上天,留下小小位比我下台吧,唔該晒

以上本人言論並不代表一切,最終決定權決定在u1手上

彈game  d人話未封,其實彈game係點的,唔想比人彈game的話,請比詳細說明我。(主要是在大街點樣可以彈人game。)
其實是不是已經封了?
[ 大俠陳在2009-09-22 00:54重新編輯此帖 ]
WhatsApp、WeChat:61301310
離線吉野家
發帖
icash
只看該作者 123樓  發表於: 2009-09-25
引用第120樓青豆於2009-09-24 22:20發表的  :
依家冇晒啲彈機真係爽呀!!!! [表情]

今日我未被彈丸過喎 好彩
本人晚間上1次ibbs,日間忙多數去學開船,想交易就pm我或直接搵阿陳!
離線std的917
發帖
icash
只看該作者 122樓  發表於: 2009-09-24
引用第120樓青豆於2009-09-24 22:20發表的  :
依家冇晒啲彈機真係爽呀!!!! [表情]

誰說無....少左而已....
離線alexnww
發帖
icash
只看該作者 121樓  發表於: 2009-09-24
咩冇哂-口-
仲有彈機
不過少左~
離線青豆
發帖
icash
只看該作者 120樓  發表於: 2009-09-24
依家冇晒啲彈機真係爽呀!!!!
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 119樓  發表於: 2009-09-24
alplane
級別: 二星會員

發帖: 668
icash: 1073
宣傳: 0
公會組織: 高登文化組
引用 推薦 編輯 舉報 只看 留言 複製  
lfo係咪收得皮?
介紹別人用Scicube-立刻獲得宣傳勳章
大俠陳已被起底

top Posted: 2009-09-24 17:18 | 116 樓  

你個簽名做咩?我今日著灰色底,好誘人嫁^^,你又著咩底?
[ 大俠陳在2009-09-24 18:23重新編輯此帖 ]
WhatsApp、WeChat:61301310
離線as102030
發帖
icash
只看該作者 118樓  發表於: 2009-09-24
引用第116樓alplane於2009-09-24 17:18發表的  :
lfo係咪收得皮?

收得皮嫁啦
問題系幾時姐
收左皮第一個笑:s
離線chanho1995
發帖
icash
只看該作者 117樓  發表於: 2009-09-24
引用第113樓tsunate於2009-09-24 07:28發表的  :
其實CSO轉用安博士專業版唔用nProtect係有原因,因為np多bug,經常出現error,易因小問題hang左,表面np好似好強,即係好似LFO咁,但因為程式舊多bug問題,困擾左爛橙好耐,除非重寫np,唔係都會被淘汰。最近被新破既HS檔其實好陰濕,加上防改數據方面做左手腳,令破解HS同改Game既人以為好開心可以偷到野,但背後隱藏著另一樣更可怕既野,呢個秘密我唔講啦,人唔犯過罪坐過監就唔知錯係邊,總之用左就麻煩多多。

你連回= =

回樓主:其實我覺得唔洗要防外掛... 真係遲比人破 而且整左防外掛之後lag成咁...
離線alplane
發帖
icash
只看該作者 116樓  發表於: 2009-09-24
lfo係咪收得皮?
hkgolden cultural club
離線tsunate
發帖
icash
只看該作者 115樓  發表於: 2009-09-24
引用第112樓rara=)於2009-09-23 19:19發表的  :
今日更新左lfo又好似冇咁疾-.-
不過始終都覺得u1冇必要整個防掛,因為整左遲早都比人破解=.=

Lag機既問題係關地區寬頻線事,U1位於舊工廠區,連線能力一定差,加上香港互聯網既網路狀態差,一般玩家帳戶多數都係100以上的Ping(衰過台灣好多),韓日國最差的網路Ping不會超過2位數字,所以如果你用寬頻專線玩,就一定穩定唔Lag,不過好Q貴。
離線tsunate
發帖
icash
只看該作者 114樓  發表於: 2009-09-24
引用第111樓alexnww於2009-09-23 14:46發表的  :
因為佢根本由頭到尾都冇修正過d bug
佢只係加個防掛令人開唔到
但係遊戲的漏洞咪又係都係度

修正?舊GM係出名既Bug9黎,佢點會倒自己米?
離線tsunate
發帖
icash
只看該作者 113樓  發表於: 2009-09-24
引用第112樓rara=)於2009-09-23 19:19發表的  :
不過始終都覺得u1冇必要整個防掛,因為整左遲早都比人破解=.=

其實CSO轉用安博士專業版唔用nProtect係有原因,因為np多bug,經常出現error,易因小問題hang左,表面np好似好強,即係好似LFO咁,但因為程式舊多bug問題,困擾左爛橙好耐,除非重寫np,唔係都會被淘汰。最近被新破既HS檔其實好陰濕,加上防改數據方面做左手腳,令破解HS同改Game既人以為好開心可以偷到野,但背後隱藏著另一樣更可怕既野,呢個秘密我唔講啦,人唔犯過罪坐過監就唔知錯係邊,總之用左就麻煩多多。
[ tsunate在2009-09-24 12:03重新編輯此帖 ]
離線rara=)

發帖
icash
只看該作者 112樓  發表於: 2009-09-23

樓主留言:

咁你點解成日更新個防毒?
反正遲早比人破

離線alexnww
發帖
icash
只看該作者 111樓  發表於: 2009-09-23
因為佢根本由頭到尾都冇修正過d bug
佢只係加個防掛令人開唔到
但係遊戲的漏洞咪又係都係度

樓主留言:

唔封只會越來越多,希望一路一路小。

離線放acc的人
發帖
icash
只看該作者 110樓  發表於: 2009-09-23
引用第109樓rara=)於2009-09-23 10:32發表的  :
其實...我覺得u1唔洗整呢個防外掛喇...
其一根本唔可以一世防哂d外掛
其二整左防外掛之後我根本vs唔到,lag到狂定格比人sm[未整之前係唔lag的](呢個係我唔玩lfo的唯一原因!)
(註:我部機已經乎合哂lfo的最高需求,姐係咩處理器,作業系統,記憶體等等,我全部乎合,咁我都要捱苦,重要花更多的金錢???)
重有...大俠話冇外掛d人就可以一起爆關,我就覺得有冇外掛d人都冇可能一起爆關,因為lfo本身已經會lag-.-
.......

我有d同意
+左好似冇+咁
一樣比人彈

樓主留言:

但係加了之後,我無比人彈過,未加之前試過連續有人不停彈連續15分鐘。

離線rara=)

發帖
icash
只看該作者 109樓  發表於: 2009-09-23
其實...我覺得u1唔洗整呢個防外掛喇...
其一根本唔可以一世防哂d外掛
其二整左防外掛之後我根本vs唔到,lag到狂定格比人sm[未整之前係唔lag的](呢個係我唔玩lfo的唯一原因!)
(註:我部機已經乎合哂lfo的最高需求,姐係咩處理器,作業系統,記憶體等等,我全部乎合,咁我都要捱苦,重要花更多的金錢???)
重有...大俠話冇外掛d人就可以一起爆關,我就覺得有冇外掛d人都冇可能一起爆關,因為lfo本身已經會lag-.-
姐係成炸一齊就lag-.-
呢個例子我都唔知講左幾多次-.-開左8/8 room,打1p1 ,下邊有個人出招,上面都緊個d都衝過黎車真技=.=
至於1.掃街我又唔覺得有咩問題,掃人街果個都唔會永無休止咁不停掃喇-.-on多一兩次就on得返
        2.有人一拳ko左你,你咪即係走場囉...
我講咁多野,都係想講u1唔應該哂時間+人力+物力整防外掛,咁只係"百害而無一利"<-----------
不過我我覺得u1唔會返轉頭的,所以我同tom告別lfo了...順便係度講埋88-.-

樓主留言:

無外掛都未必會有一齊爆關,但有外掛就用外掛爆晒,咁就更加肯定會小有人一齊爆關。
我只是聽到d人話好多外掛,快d封了d外掛佢,唔整出來,就不須要浪費時間去做野。

其實是封得太遲啦

[ rara=)在2009-09-23 10:38重新編輯此帖 ]
離線alexnww
發帖
icash
只看該作者 108樓  發表於: 2009-09-23
總之就係要封掃街-3-
一日係度一日都煩

抗議掃街!抗議彈人!
離線手殘
發帖
icash
只看該作者 107樓  發表於: 2009-09-23
我只識係friend個到彈人
但係彈人個陣會彈埋自己
so
唔係成日玩

見到d bug9 咪玩下佢@@
[ 手殘在2009-09-23 09:13重新編輯此帖 ]
u狗還我迪倫ac
離線放acc的人
發帖
icash
只看該作者 106樓  發表於: 2009-09-23
引用第105樓天行者於2009-09-23 08:31發表的  :
小朋友要搞事既話 好難改
好多論壇都係因為小朋友化而變【膠】

做咩咁話自己
離線天行者
發帖
icash
只看該作者 105樓  發表於: 2009-09-23
小朋友要搞事既話 好難改
好多論壇都係因為小朋友化而變【膠】
凡持劍的 必死在劍下
快速回復
限100 字節