切換到寬版
  • 2427閱讀
  • 29回復

悟地更新後沒有想像中差 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線tsunate
發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2009-09-24
引用第18樓bk的卓男於2009-09-24 19:05發表的  :
高手囉
鬼車連真虎
高手高手
好技術好技術

係呀!我打親D卓男初初都唔出核爆,唔夠打時未又屈番核爆。
我睇完你地回既Post,就知你地全部唔識用悟地,呢個角色完全唔係打正面,就算未改版高防既真虎都唔係車正面,呢個關係於起手有Bug既問題,重有老手係唔多出真虎,以前呢招係對付逃跑中既對手出多,車敵背重創對手,得閒問下老手啊路點玩悟地先勁,佢最初玩既角色就係悟地,重有悟地不嬲起手都唔係高格招力,係破到,你地咪搞錯先,我唔知點解你地成日話到冇防就廢,咁擋掣用黎做乜先,下下屈格招,過DNF未岩晒你地囉,洗乜咁辛苦開咁多個Post唱U1,來來去去得你地幾個係到搞事多,你地咪當疾風同超人盲唔知你地咩居心先得假,郁不郁就唱衰LFO,傻都留意到啦!
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2009-09-24
引用第20樓tsunate於2009-09-24 19:52發表的  :
我睇完你地回既Post,就知你地全部唔識用悟地,呢個角色完全唔係打正面,就算未改版高防既真虎都唔係車正面,呢個關係於起手有Bug既問題,重有老手係唔多出真虎,以前呢招係對付逃跑中既對手出多,車敵背重創對手,得閒問下老手啊路點玩悟地先勁,佢最初玩既角色就係悟地,重有悟地不嬲起手都唔係高格招力,係破到,你地咪搞錯先,我唔知點解你地成日話到冇防就廢,咁擋掣用黎做乜先,下下屈格招,過DNF未岩晒你地囉,洗乜咁辛苦開咁多個Post唱U1,來來去去得你地幾個係到搞事多,你地咪當疾風同超人盲唔知你地咩居心先得假,郁不郁就唱衰LFO,傻都留意到啦!

1)打親D卓男<<咁姐係唔係all啦  咁你就唔好一概而論啦神人,我話同你個ser d人打親都拉登,咁代表全ser人都係拉?智障
2)唔多出真虎?老手唔出真虎嫁傻仔  有冇同d真係老既老手又有技術既老手打呀?睇你咁低技術就知冇啦
    分分鐘人地音刀鬼車d廢技搞掂你啦
3)有人話冇防就廢咩?就算有又點
    的確冇防能力就低,咁就梗係廢
    你唔好話我知冇防勁左呀神人7.7
4)下下屈格招?勁wo,原來你神到可以招招都撞到人地招,你同我打呀
    我出招你先好出招同我格wo<<你認為有人做到咩kai里?
5)唱u1?唔知邊個神手係壇到係咁開post教人破HS呢,唉,真係笑死人
6)傻都留意到啦<<有眼既人都睇到啦,睇到你d衰行呀
https://www.sendspace.com/file/e4r8v8
離線tsunate
發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2009-09-24
引用第21樓bk的卓男於2009-09-24 19:58發表的  :
1)打親D卓男<<咁姐係唔係all啦  咁你就唔好一概而論啦神人,我話同你個ser d人打親都拉登,咁代表全ser人都係拉?智障
2)唔多出真虎?老手唔出真虎嫁傻仔  有冇同d真係老既老手又有技術既老手打呀?睇你咁低技術就知冇啦
    分分鐘人地音刀鬼車d廢技搞掂你啦
3)有人話冇防就廢咩?就算有又點
.......

技術老手,你講緊我?拳皇賽總決賽D人叫我做後備,就係因為我打贏暗塵X(啊路兄),佢轉個頭唔洗就改廢我用既角色啦,跟手奧龍異轉就出晒屈招,唔洗咁多1234567啦同我講技術啦!冇防就廢既人兄。簡單D問下死神cy點用悟地啦。
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2009-09-24
引用第22樓tsunate於2009-09-24 20:06發表的  :
技術老手,你講緊我?拳皇賽總決賽D人叫我做後備,就係因為我打贏暗塵X(啊路兄),佢轉個頭唔洗就改廢我用既角色啦,跟手奧龍異轉就出晒屈招,唔洗咁多1234567啦同我講技術啦!冇防就廢既人兄。簡單D問下死神cy點用悟地啦。

打嬴阿路有幾勁?
一向都係唔見佢有技術
純粹屈點姐
佢輸俾你九成九你冇品屈人啦
奧龍出晒屈招
咁佢而家都平均d招
咁你仲想點?
洗唔洗全世界既人d招變到1攻
https://www.sendspace.com/file/e4r8v8
離線alplane
發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2009-09-24
引用第23樓bk的卓男於2009-09-24 20:08發表的  :

打嬴阿路有幾勁?
一向都係唔見佢有技術
純粹屈點姐
.......

阿路好撚勁呀?叫佢同我單挑sd
咪用阿路做擋箭牌啦,tsunate
hkgolden cultural club
離線屈基
發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2009-09-24
改埋奧義未好囉-3-
離線訓教三世
發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2009-09-24
引用第22樓tsunate於2009-09-24 20:06發表的  :

講咁多做咩姐,同我打埸咪得
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2009-09-24
引用第26樓訓教三世於2009-09-24 22:13發表的  :
講咁多做咩姐,同我打埸咪得

老蕉
人地咁鐘意屈人招
我驚人地用埋晒d低技術屈你招炸
離線ming6339
發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2009-09-24
引用第20樓tsunate於2009-09-24 19:52發表的  :

DNF?
正game一隻
係垃圾代理代左姐
dnf人地出埋動畫
lfo?出出下漫畫又唔出
dnf係陳年佳作
lfo係2d作品
兩者無得比
你唔識玩dnf收陣皮啦
離線吉野家
發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2009-09-25
睇完好想打樓主因為驚佢講完 U1即改野兒家夠打
其他人既連回重傻 U1改野幾時要問過玩家面對現實zzz
本人晚間上1次ibbs,日間忙多數去學開船,想交易就pm我或直接搵阿陳!
快速回復
限100 字節

上一個 下一個