切換到寬版
  • 897閱讀
  • 13回復

sell 1個終極ac有 迪倫=齊 有黃金之蒼龍,吞天,迪雲=齊 唔信可以借ac看 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線黑仔叔叔

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2009-09-24
                                                                       有招先會講

有e-mail,有栢力,有升序

迪雲=齊(包括跟招)
米兒:龍飛鳳舞
星奇:旋風炮拳,十字旋風拳,破空拳,真十字旋風拳,爆裂狂轟,異轉信物,魔界地獄
悟地:狂虎斬,超虎翔霸,真狂虎斬,真虎翔霸,終極皇道,異轉信物,超虎斬
溫蒂:連環旋風閃,十級暴風,風之精靈,天降甘露    
菲雲:大轟炸,烈火焚身,閻王追殺令,異轉信物  
菲沙:鑽石風暴,冰川寒流,宇宙冰河,卡比合擊,異轉信物,冰寒穿心戟
歷奇:霸王轟山拳  
撒卡:邪狼凍牙拳,勢凶夾狼
宇歷斯:真天鏡,天之怒,天風烈,天籟
迪倫:神龍百烈拳,昇龍殺,真武之道,黄金之蒼龍,吞天
玄武:陀虎訣,絕虎勢,醉八虎
卓男:絕地一擊,核子爆彈,鋼鐵護甲,異轉信物,米迦勒粒子炮
龐士:霸雷彈,無極地獄,石破天驚,怒雷之陣,萬毒之身,異轉信物,煉獄之門,暗黑石破天驚
龍翼EX:虎威腿,餓虎殺,虎威腿EX,狂虎砲,滅絕人性,異轉信物,超.猛虎拳EX,鬼神震怒  ,超氣功
天魔:冰火五重天,極地大火山,炎冰重炮
邪鬼:唯我獨尊,邪神降臨,邪神怒吼,異轉信物,戰神昇龍霸 ,巨戰,戰降
比堤:慘絕人寰,蝙蝠練成,吸血,亡命光束,異轉信物
達爾157:狂龍斬,絕龍劍,必殺一斬,異轉信物,烈寒刀,狂龍亂舞,滑翔刀
陸道:追魂十字斬,忍流化雨
域多:破空閃,彗星閃刀,快速逃跑
神母:齊
虎X皇
                                       可免費升3-4個150Lv

仲有未打的

可面交
                             msn:[email protected]
                              e-mail:[email protected]
[ 黑仔叔叔在2009-09-25 22:20重新編輯此帖 ]
離線chiyui1995
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2009-09-25
迪倫:蒼龍,吞天
有冇咁多人有呀
呢個ac幾錢呢
離線黑仔叔叔
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2009-09-25
Re:sell 1個終極ac有好多人齊招  入來看看
4000 up
離線黑仔叔叔
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2009-09-25
Re:sell 1個終極ac有好多人齊招  入來看看
4000$ up
have 50 people
離線黑仔叔叔
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2009-09-25
push push
離線黑仔叔叔
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2009-09-25
push no on7
離線黑仔叔叔
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2009-09-25
push+push+push
離線冷血白痴
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2009-09-25
唔好傻啦,依家冇人收4000蚊架啦,你2000蚊都未必有人要,因為迪倫依家唔係最勁!
離線飛魚
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2009-09-26
引用第7樓冷血白痴於2009-09-25 22:25發表的  :
唔好傻啦,依家冇人收4000蚊架啦,你2000蚊都未必有人要,因為迪倫依家唔係最勁!

講左我既心聲
離線xx1535
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2009-09-26
你依個咁多4000

我不如要風哥果個5000 又多你咁多野

加上有信用

點知你係米bugd招出黎(((估,......
離線johnexe888
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2009-09-26
引用第9樓xx1535於2009-09-26 00:53發表的 :
你依個咁多4000
加上有信用
.......

講得好
離線格特
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2009-09-26
引用第9樓xx1535於2009-09-26 00:53發表的  :
你依個咁多4000
加上有信用
.......

閣下奧昇怎得來的
PEAK招人VS
離線黑仔叔叔
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2009-09-26
i am not bug
[ 黑仔叔叔在2009-09-26 16:54重新編輯此帖 ]
離線hihiyoyoyo
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2009-09-26
i buy davis oe
快速回復
限100 字節

上一個 下一個