切換到寬版
  • 2443閱讀
  • 14回復

[email protected]係昆9,小心佢+你 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線markfung

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2009-11-28
deep:昆我果個人
我愛的是誰?我知...我最愛的是誰?我真的不知...F.1已發覺對你有好感,你會喜歡我嗎?音樂考試邊首歌好,A Whole New World怕走音= =":係我

deep 說:
hi
我愛的是誰?我知...我最愛的是誰?我真的不知...F.1已發覺對你有好感,你會喜歡我嗎?音樂考試邊首歌好,A Whole New World怕走音= =" 說:
hi
你係邊個= ="
deep 說:
ibbs的
我愛的是誰?我知...我最愛的是誰?我真的不知...F.1已發覺對你有好感,你會喜歡我嗎?音樂考試邊首歌好,A Whole New World怕走音= =" 說:
咁你+我做咩
deep 說:
我放卡比合擊
比你post我
deep 說:
我無開
...
咁你收咩
喂...
deep 說:
虎牙,四翼,蓮娜
除左卡合冇野放?= ="
deep 說:

無極地獄
怒虎彈
絕對零度
無極地獄,怒虎彈,絕對零度,卡合
換?
虎牙,四翼,蓮娜
..
deep 說:
無極地獄,怒虎彈,絕對零度,卡合換虎牙,四翼,蓮娜?
no la..
deep 說:
咁你想點換?
無極,怒虎,絕對,卡合
咁你想點換?
無極,怒虎,絕對,卡合

deep 剛剛傳送來電震動。

唔換啦...虎牙留左
deep 說:
絕對,卡合換你四翼,蓮娜la
好唔好?
等等
deep 說:
我幫人收
...
你係咩野leo個fd? == "
deep 說:
收完換野
我幫std個個強化陸道收
絕對零度+無極地獄換蓮娜人+四翼魔蝶
deep 說:
ok
一定要你先
你冇post
deep 說:
你有無野加?
裝就得
deep 說:
招la如果唔係我好唔抵
機甲馬龍:密集導彈= ="
deep 說:
我無玩
絕對零度換蓮娜人+四翼魔蝶ok?
絕對虺度我唔急收= ="
deep 說:
無極地獄換蓮娜人+四翼魔蝶
...
deep 說:
零度+無極換of2蓮娜+四翼

不過你先
得不過你先
...

你又冇post= ="
deep 說:
我可俾序你check
又你比序check
deep 說:
絕對零度 YG524699058005544806
無極地獄 YG542335471159878612
換?
ok la
等等
deep 說:
我2招起碼40
未開卡
deep 說:
ok?
HG15753098846280885
T4P4-FEBC-EH5T-FWNB
四翼
到你比無極
deep 說:
四翼序少左1個字
HG157530098846280885
deep 說:
蓮娜?
四翼黎
deep 說:
俾蓮娜
SE530797514985216799
TEJM-Z1DQ-NNKZ-XGNH
到你
deep 說:
wait
絕對零度 SE530797514985216799
無極地獄 YG54233547115987861
YG524699058005544806
5H6N-TNW7-QLED-CUIE
YG54233547115987861
HFI7-CO36-23GH-AS5D
我off la
你慢慢oh
入la
入唔到

打多次pw
deep 說:
邊招?
兩招都唔得
deep 說:
wait
絕對零度
YG524699058005544806
5H3D-1AT3-B45T-DSF4
無極地獄
YG542335471159878612
1A5S-D54F-FD45-SD44
OK?
我愛的是誰?我知...我最愛的是誰?我真的不知...F.1已發覺對你有好感,你會喜歡我嗎?音樂考試邊首歌好,A Whole New World怕走音= =" 說 (下午 02:32):
咪昆啦
你比錯既pw呀

上面係msn傾交易既情況,下面簡單d講
[email protected]佢話用絕對零度+無極地獄換我蓮娜人物+四翼魔蝶,佢昆左我蓮娜人物同四翼魔蝶,佢話'幫std個個強化陸道收',佢比到序我check絕對零度:YG524699058005544806,無極地獄:YG542335471159878612,但係密碼一定唔岩,懷疑佢有可能係:msn:[email protected] ibbs: leo159050  post:http://www.ibbs.hk/read.php?tid=77450&uid=35228#1529248(佢本人岩岩話唔係佢...),因為岩岩同佢交易,佢話要同樣既野,我唔比,跟住好快就有[email protected]呢個人add我,昆我
[ markfung在2009-11-29 01:50重新編輯此帖 ]
唔好話昆狗混帳,因為「受騙的那個比騙從更混帳」(張智霖-妳太善良)
離線tonytonytony
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2009-11-28
只得文字:( 唔係好信
SABER~
離線markfung
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2009-11-29
引用第1樓tonytonytony於2009-11-28 20:16發表的  :

你覺得我好得閒作咁大篇野咩= ="
圖係我手機= ="
post上黎唔到
格式錯
冇ibbs用既格式
唔好話昆狗混帳,因為「受騙的那個比騙從更混帳」(張智霖-妳太善良)
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2009-11-30
dvRe:[email protected]係昆9,小心佢+你
引用第2樓markfung於2009-11-29 01:49發表的 :
你覺得我好得閒作咁大篇野咩= ="
圖係我手機= ="
post上黎唔到
格式錯
.......

樓主悲劇了..
按此進入→LFO資料博物館
為所有lfo玩家回憶而設
離線52052055
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2009-12-06
超憎昆9昆人
離線tonytonytony
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2009-12-06
引用第4樓52052055於2009-12-06 15:28發表的  :
超憎昆9昆人

超憎人呃post
樓主,恐怕幫唔到你lu...
SABER~
離線markfung
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2009-12-06
引用第5樓tonytonytony於2009-12-06 16:44發表的  :
超憎人呃post
樓主,恐怕幫唔到你lu...

唔洗幫既
果兩樣野都唔算值錢= ="
當破財擋災吧,囧
離線123456789di
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2009-12-09
引用第6樓markfung於2009-12-06 16:46發表的  :
唔洗幫既
果兩樣野都唔算值錢= ="
當破財擋災吧,囧

樓主下次小心d啦..
放LFO卡
到我個Post睇下
http://ibbs.hk/read.php?tid=78116
離線k-man
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2009-12-10
引用第1樓tonytonytony於2009-11-28 20:16發表的  :

人地好似你咁得閒?
離線狂虎龍翼
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2010-01-12
樓主慘~
我好彩睇左這post,冇同佢交易姐.

離線kayiu2008
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2010-01-16
樓主成日比人昆都仲肯比先既?-.-
★邪魔外道店:D
http://ibbs.hk/read.php?tid=90586
離線leungho
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2010-02-04
其實可以要求佢fb重有效= =

離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2010-02-05
引用第10樓kayiu2008於2010-01-16 11:04發表的 :
樓主成日比人昆都仲肯比先既?-.-

可能係樓主以為世上得一隻昆9掛~_~
按此進入→LFO資料博物館
為所有lfo玩家回憶而設
離線a81028332
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2010-02-05
thx 我會小心e個人
1條評分

離線lwl960413
發帖