切換到寬版
  • 1480閱讀
  • 34回復

dream_夢之小店  主打:迪雲人物,潔淨的聖服 新增極快代升服務 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線dream369

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2009-12-31
唔係好多野
自出價  勿亂出

人物:
迪雲
安雅
巫神

信物:
魔法王密碼
終極魔心臟
潔淨的聖服
終極魔心臟

招式:
魔導使之榮光
鬥志激昂
佛我同在
連環旋風閃
猛毒掌
末日火焰
淑女旋風腿
亂拋垃圾
藥水投擲
原子能量
透身咒
符文替身術
十字旋風拳
旋風炮拳

異招:
愛心光波
魔法光斬刀
魔法皇的咒詛
煉獄之門
聖女的祈禱
審判之火

其他:
摩摩星人   X3
空間轉移器7日  X3

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

收野:
U1點
仲有其他可以問我

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
4星以上或白名單我先

先留言後add msn
可面交(網吧面交or地鐵面交)
有意者可以add本人MSN:[email protected]
[ dream369在2010-02-21 02:20重新編輯此帖 ]
離線dream369
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2009-12-31
交易記錄
#1.我用真十同乂豪 換黃帝人物(我先,成功)
#2.我送迪雲二信比[email protected](因某事情)(佢先,成功)
#3.我用慘絕同大俠陳換黃帝二信(我先,成功)
#4.我用比提墨鏡同t2283061換U1 500點(佢先,成功)
#5.我用暗念7日+吸血+魔獸召喚同換k敬n蚩尤人物(我先,成功)
[ dream369在2010-02-21 02:16重新編輯此帖 ]
離線dream369
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2010-01-01
白名單~黑名單
白名單:
乂豪 (佢好人,唔昆,加左我白名單)
佢的post:http://ibbs.hk/read.php?tid=89553&fpage=2&toread=&page=1

黑名單:
暴走賢(話換野....同佢傾左一陣都唔知佢係咪換,好似想玩野咁)
[ dream369在2010-01-05 20:35重新編輯此帖 ]
離線dream369
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2010-01-01
代升服務
1~50
時間:1小時
價錢:2招or我要的野
50~100
時間:1~2小時
價錢:U1點or其他野(msn傾)
1~100
時間:1天
價錢:$60
1~150
時間:2~3天
價錢:$120

本人唔會用任何的bug,外掛升

價錢可在MSN詳談
信我先好同我交易

本人在考試期間會停止代升服務,直到考試完後
[ dream369在2010-01-13 13:43重新編輯此帖 ]
離線dream369
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2010-01-01
推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推
離線dream369
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2010-01-02
推推推推推推推推推推推推推推
離線dream369
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2010-01-03
Re:dream_夢之小店  主打:迪雲人物,潔淨的聖服,黑洞原粒子 新增極快代升 ..
冇人要= =推推推推推推推推推推推推推推推推扭推推推推推
離線dream369
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2010-01-03
Re:dream_夢之小店  主打:迪雲人物,潔淨的聖服,黑洞原粒子 新增極快代升 ..
推推推推推推推推推推推推
離線k敬n
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2010-01-03
太陽彈換你魔法王密碼 ,聖女的祈禱,魔法皇的咒詛,魔導使之榮光.....ok?
離線dream369
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2010-01-03
Re:Re:dream_夢之小店
引用第8樓k敬n於2010-01-03 18:27發表的 Re:dream_夢之小店  主打:迪雲人物,潔淨的聖服,黑洞原粒子 新增極快代升 .. :
太陽彈換你魔法王密碼 ,聖女的祈禱,魔法皇的咒詛,魔導使之榮光.....ok?

msn傾
[ dream369在2010-01-07 21:08重新編輯此帖 ]
離線dream369
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2010-01-05
推推推推推推推推推推推推推推推推
離線暴走賢
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2010-01-05
魔發王密碼點放
離線t2283061
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2010-01-05
:dream_夢之小店  主打:迪雲人物,潔淨的聖服,黑洞原粒子 新增極快代升服務
比堤墨鏡咩價
離線dream369
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2010-01-06
推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推
離線dream369
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2010-01-07
推推推推推推推推推推推推推推推推推
離線dream369
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2010-01-08
推推推推推推推推推
離線dream369
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2010-01-09
推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推
離線lwl960413
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2010-01-09
迪雲我收
離線dream369
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2010-01-09
PM左你
離線千草
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2010-01-09
4星以上或白名單佢先?
咁4星以下 係咪你先
0n9 版主玩針對 無得避 無得擋
快速回復
限100 字節

上一個 下一個