切換到寬版
  • 2197閱讀
  • 34回復

我想問下如果d卡號花左   U1會唔會比番我 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線天魔2010

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2010-01-03
我sd左信比LFO
但次次sd完都有封信sd番比我
This is the mail system at host www2.u1game.com.

I'm sorry to have to inform you that your message could not
be delivered to one or more recipients. It's attached below.

For further assistance, please send mail to <postmaster>

If you do so, please include this problem report. You can
delete your own text from the attached returned message.

The mail system

<[email protected]> (expanded from <[email protected]>): cannot update
    mailbox /var/mail/lfo for user lfo. error writing message: File too large
上面d英文我又唔明
有冇人可以幫下我

離線mybbo
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2010-01-03
你同佢地講唔比就吿去消委會
應該會比掛~
離線ttyyuu
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2010-01-03
會,但我只是說閃卡(白卡,長者卡就唔知
而家5知會唔會比番你 因我也有兩(將)閃卡花左 只要影再SEND比U1就會比PW你 序太花也應唔會比番你 PW太花就唔知(兩年前的事
離線magictoby
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2010-01-03
睇下花成點lo~
離線天魔2010
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2010-01-03
Re:我想問下如果d卡號花左   U1會唔會比番我
引用第2樓ttyyuu於2010-01-03 17:29發表的  :
而家5知會唔會比番你 因我也有兩(將)閃卡花左 只要影再SEND比U1就會比PW你 序太花也應唔會比番你 PW太花就唔知(兩年前的事 [表情]

我果個唔係卡  得張好似包裹面果d貼紙

離線magictoby
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2010-01-03
Re:Re:我想問下如果d卡號花左   U1會唔會比番我
引用第4樓天魔2010於2010-01-03 17:33發表的 Re:我想問下如果d卡號花左   U1會唔會比番我 :
我果個唔係卡  得張好似包裹面果d貼紙

o 白色底果d啊??

你影張相 send去lo~

如果佢話唔得你咪狂send send到無英文回信
離線mybbo
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2010-01-03
引用第2樓ttyyuu於2010-01-03 18:59發表的 :
而家5知會唔會比番你 因我也有兩(將)閃卡花左 只要影再SEND比U1就會比PW你 序太花也應唔會比番你 PW太花就唔知(兩年前的事 [表情]

長者卡= =搞GAG?不如信用卡,關卡...:D
ps:呢d就難講啦
你一拆就係咁定係你自己搞到咁先?
離線亨利~law
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2010-01-03
我張蓮娜都花左
send信比佢地
佢地又唔回
成班正pk>.<
離線龍翼87
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2010-01-03
會的
好耐之前我張斗葷妡閃卡都係咁
sd比佢都會比返
但你要影相比佢
離線天魔2010
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2010-01-03
引用第8樓龍翼87於2010-01-03 22:02發表的  :
會的
好耐之前我張斗葷妡閃卡都係咁
sd比佢都會比返
但你要影相比佢

有比相但成日比番封英文信我姐= =

離線光之使者
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2010-01-03
引用第9樓天魔2010於2010-01-03 22:05發表的 Re:我想問下如果d卡號花左   U1會唔會比番我 :

岩岩發現......
http://ibbs.hk/read.php?tid=91876
雖然我不太識英文....不過內容最底寫住The mail system , 應該不是u1 send比你...
離線199792321
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2010-01-03
冇可能啦.
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2010-01-03
2種可能性:
1.SD錯電址
2.U1個E-MAIL爆左...
按此進入→LFO資料博物館
為所有lfo玩家回憶而設
離線真♂虎王
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2010-01-03
如果你比既序號係冇錯既話
姐係花左幾個字 佢會比番你
因為我都試過張勾魂 花左幾個字
之後sd信比u!幫我搞番好~
離線龍翼87
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2010-01-04
引用第9樓天魔2010於2010-01-03 22:05發表的 Re:我想問下如果d卡號花左   U1會唔會比番我 :

你係咪試多次都係喺e-mail個上傳比張圖佢先
如果係咁而回英文信
不如你試下張幅相上傳另一到張sd條link比佢睇相咪得囉
離線vegeta
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2010-01-04
會,但你要連埋張卡寄信去
離線真♂虎王
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2010-01-04
中文解釋↓
這在是郵件系統

我感到抱歉必須告知你你的訊息無法
被遞送給一或更多的接受者。 它在下面是附件。

對於較進一步的協助,請將郵件寄到<郵局局長>

如果你這麼做,請包括這一項問題報告。 你能
刪除來自附上的被送回的訊息的你自己的本文。
離線555888再現
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2010-01-04
引用第16樓真♂虎王於2010-01-04 23:04發表的  :
中文解釋↓
這在是郵件系統
我感到抱歉必須告知你你的訊息無法
被遞送給一或更多的接受者。 它在下面是附件。
.......

嘩@@好勁丫你:D
ASDASD
離線francis
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2010-01-05
引用樓主天魔2010於2010-01-03 17:21發表的 我想問下如果d卡號花左   U1會唔會比番我 :
我sd左信比LFO
This is the mail system at host www2.u1game.com.
I'm sorry to have to inform you that your message could not
.......

只要你有張卡,點花都冇所謂,1定比番你

放迪倫acc
離線謙仔
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2010-01-05
引用樓主天魔2010於2010-01-03 17:21發表的 我想問下如果d卡號花左   U1會唔會比番我 :
我sd左信比LFO
.......

www2.u1game.com 打錯哂[email protected]