切換到寬版
  • 6684閱讀
  • 98回復

[推薦]死亡榙唔洗用異都勉強打爆既組合 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線a10fc98

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2010-02-18
w/m ~#`a  
近攻:奧龍 K# dV.  
遠攻:邪鬼 0q ^dpM  
釋:奧龍狂用刀,唔浪費mp係gd既做法。邪鬼用遠攻招! Zf%6U[{ T  
&MsBcP[  
防     9K F`9Y  
前防:龐士 y*Wl(w3  
後防:約翰 O%(k$ fvM  
釋:龐士and約翰在前後方狂用結界! |);-{=.OdQ  
<xeo9'k6&  
附助 ^zr]#`@G  
中附助:撤卡 /K]< 7  
釋:附助 即係前後攻,咁樣可以幚助扣d怪hp! -N[Q*;h|  
`[5QouPV  
加血 "|l-NUe  
前加血:米兒   \aG:l.IM0  
後加血:約翰 zn |/h,.  
釋:米兒在前用加血因為前方係最危險而後方有時係看不到前方hp!   *qm@;!C  
約翰原身係後防,所以就做埋後加血! s8<)lO<SV.  
h&6v&%S/L  
總括說,陣容係 4aQb+t,  
前3後3中1 Z[{: `  
enGjom  
分折: Fv6<Cz6L  
一入到去邪鬼就用遠攻,令龐士、奧龍可以去到最前。撤卡可以去到中間。 JH0L^p   
奧龍狂攻,約翰、龐士狂open結界!令d怪冇得攻,如果d怪真的攻到龐士、奧龍, X %._:st  
米兒就用+hp! X%b.] A  
一入到去升降機,米兒狂用大天使!如果冇mp,撤卡狂用勢凶夾狼!令其他人回mp! q"[8u ]j  
打到去29floor以上,就:  Gp/yr  
icPg<>TQ  
9}2E+  
近攻:奧龍 X4R+Frt8  
遠攻:龐士and撤卡 Mo2b"A;}|  
釋:邪鬼可能mp未回完, 所以冇邪鬼!而且d怪hp唔高,龐士and撤卡也可all ko! 4W''j[Y/  
L4'FL?~I  
加血     ^L1#  
後加血:約翰 HjAQF?;V  
釋:d怪hp唔高,但約翰攻力不高,而米米也存mp! yS[Z%]bvU  
gqRwN p  
到了35floor,d怪勁番d! DEw_dOJ(  
就: NN9` jP2  
e/;chMCq  
2$O @T]  
近攻:奧龍 BEzF'<Z  
遠攻:邪鬼 zU9G: jH  
釋:奧龍狂用刀,唔浪費mp係gd既做法。邪鬼用遠攻招! Q7 Clr{&  
oZV=vg5Dq  
eiaL zI,O  
後防:約翰 >" Z^8J  
釋:龐士存mp so約翰在後方狂用結界! N}3$1=@Y  
bVc;XZwI   
附助 *SX'Or,  
中附助:撤卡 lll]FJ1  
釋:附助 即係前後攻,咁樣可以幚助扣d怪hp! +89s+4Jn  
Uaho.(_GP  
加血   ='0f#>0Q  
後加血:約翰 #~r+   
釋:米米也存mp!   /i]!=~\qFs  
YpT x1c-  
打boss: x^| J-  
米米狂用大天使,龐士狂用結界!邪鬼唯我獨尊!令boss狂彈起,唔好令佢下來! e:Zc-  
基本上其他人唔洗攻左仲死。我個次用撤卡講講下野唔小心用左招! _ s]=g  
令it攻左,仲狂攻us!大部份人only扣半hp因為結界,但我扣了99%hp......... heliL/  
好采約翰用破邪爆列波彈it上去!!邪鬼狂用唯我獨尊,ko左boos win了人塔!
離線。825。
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2010-02-18
開多個話合戰組合 呀笨
假膠 :(
離線a10fc98
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2010-02-18
引用第1樓。825。於2010-02-18 19:39發表的  : 9x,Aqr$t  
開多個話合戰組合 呀笨
~y}M GUEC  
e個係有經驗,個個冇!
離線std的917
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2010-02-18
我快要笑翻了
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2010-02-18
YO... : r:5a(sq  
我每個都黎深入研究研究
wX#=l?,K  
R"!.|fH6  
:Py/d6KK  
近攻:奧龍  :De}5BMy  
遠攻:邪鬼 G#)>D$Ck#  
釋:奧龍狂用刀,唔浪費mp係gd既做法。邪鬼用遠攻招! 
   q*@7A6:FV>  
奧龍狂用刀? YQ 4;X8I`r  
指的是追風刃? Bca\grA  
點唔浪費mp? p{t2pfb  
結論:原來追風刃唔需要用MP出? 8G1Tpn  
zbx,qctYo$  
邪鬼用遠攻? ]Tf.KUm  
邪鬼招鬼哭需要少許時間起手... ):+n!P  
當您面對一班敵人圍攻時您點遠法? qeBfE  
結論:實行起來非常困難... pJVzT,poh  
我唔相信邪鬼只會用1轉打塔... ^;c!)0Q<Z  
而且一定會用到近攻招-唯我黎打塔掛? k:Uyez  
好一個GD... ;6L<Syl5  
,/m<=`*N|  
Io5- [d  
aoco'BR F  
45edyQ  
*r?g&Vw$m  
防   1*[h$Z&H?  
前防:龐士 t\CVL?e`  
後防:約翰 ZdlZ,vK^.  
釋:龐士and約翰在前後方狂用結界!
g/mVd;#o  
我想講龐士是多餘出黎的+_+ =JOupw  
有約翰結界基本上足夠... IcoK22/  
因為都只係1HIT... ^EjZ.#2l;  
>UE_FC*u  
好一個前後方狂用結界... /+"BU-aQk  
係LIFT封位就話姐... HpSgGhL'J&  
出完一個另外一個都唔見左啦=_=" G!8O*4+A  
' ,a'r.HJH  
Od^y&$|_%`  
附助 MH?|>6  
中附助:撤卡 (pH13qU5  
釋:附助 即係前後攻,咁樣可以幚助扣d怪hp!
`T{{wty  
「附助 即係前後攻」您咁講的話... d&(GIH E&d  
即係個個都做得附助啦? +yVz ) X  
根本唔一定要撤卡=_=(撤卡廢的...) u#\=g:  
我敢可以肯定終魔絕對來得比撤卡好!!! 2!-ZNd:(+  
近就係咁魔煉,遠就終吞... |5Mhrb4.  
扣敵人血的效率絕對絕對來得比撤卡更好更快!!!! uz&CUvos  
;f^.7|  
加血 zW!3>(L/  
前加血:  v~?d7p {  
後加血:約翰 IW Lv$bPZ/  
釋:米兒在前用加血因為前方係最危險而後方有時係看不到前方hp!   f&js, NU"  
約翰原身係後防,所以就做埋後加血!
1G=1FGvP  
我想講: sn+i[  
約翰平衡之後是萬能的了!! ]V<[W,*(5  
uwy zxj  
gZM\RJZ_  
總括說,陣容係  <o3e0JCq  
前3後3中1
FaPX[{_E  
根本唔需要咩陣容... iPa!pg4m  
7個人一定LAG死...  ?2 u_E "  
比我我最多2個人夠哂... Cl6y:21]K  
其實得約翰一個就夠哂打塔!!  @%O"P9;s  
`]FA} wC  
{K09U^JU  
@7" xDgA  
eq<xO28z  
分折: .D-}2<z  
一入到去邪鬼就用遠攻,令龐士、奧龍可以去到最前。撤卡可以去到中間。   zM|d9TS  
奧龍狂攻,約翰、龐士狂open結界!令d怪冇得攻,如果d怪真的攻到龐士、奧龍, iJZqAfG{m?  
米兒就用+hp!   ZQD_w#0j  
一入到去升降機,米兒狂用大天使!如果冇mp,撤卡狂用勢凶夾狼!令其他人回mp!  s!9.o_k  
打到去29floor以上,就: 5MQD:K2  
[j?n}D@L  
7;5?2)+=6  
近攻:奧龍 T6Z2 #  
遠攻:龐士and撤卡 Fs|fo-+H}k  
釋:邪鬼可能mp未回完, 所以冇邪鬼!而且d怪hp唔高,龐士and撤卡也可all ko! I+!w9o2nZ  
e/6WhFN #  
加血    n (C*LK  
後加血:約翰 ]-bA{@tP.  
釋:d怪hp唔高,但約翰攻力不高,而米米也存mp! PM=Q\0  
yXh=~:1~  
到了35floor,d怪勁番d! {[jcT>.3j  
就: 9Y&n$svB  
z~L4BY@z  
=IkQ;L&  
近攻:奧龍 ZK27^oG  
遠攻:邪鬼 d8C?m*3 J  
釋:奧龍狂用刀,唔浪費mp係gd既做法。邪鬼用遠攻招! %+L:Gm+^g#  
  SJ6lI66OX  
防    U8c0N<j  
後防:約翰 E=Ah_zKU  
釋:龐士存mp so約翰在後方狂用結界! J*-m!0 5  
L oe!@c  
附助 \wCj$- ;Jt  
中附助:撤卡   >5% o9$|z  
釋:附助 即係前後攻,咁樣可以幚助扣d怪hp! `pn]jpW9  
.6z#o{n  
加血   czi$&(N0w$  
後加血:約翰 Y 1rU  
釋:米米也存mp!   jJQ6]ucwa  
\tye:!a?;@  
好一個中途轉陣... 2IFri|;-eb  
講問上到35樓您點換陣容? _UT>,c;h  
V9`VF O  
05g U~6AF  
  pD9*WKEf*  
打boss: KqP! ={>"  
米米狂用大天使,龐士狂用結界!邪鬼唯我獨尊!令boss狂彈起,唔好令佢下來!  fZ`b~ZBwIj  
基本上其他人唔洗攻左仲死。我個次用撤卡講講下野唔小心用左招! [uT& sZxmg  
令it攻左,仲狂攻us!大部份人only扣半hp因為結界,但我扣了99%hp......... Sqed*  
好采約翰用破邪爆列波彈it上去!!邪鬼狂用唯我獨尊,ko左boos win了人塔! 
S`8 h]vX  
W#P)v{K  
「米米狂用大天使,龐士狂用結界!邪鬼唯我獨尊!令boss狂彈起,唔好令佢下來!」 呢句我笑左... Ett%Y*D+J  
您到底知唔知有閃身呢樣野?? (x@| 6Sb  
隻怪唔會比您屈到死為止嫁傻豬... /1zi(z   
.5p"o-:D  
算吧... }N ]|zCEj  
係您班友-6先嬴姐... G!RbM.6  
絕對黎亂的!!!
  t4GG@`  
================== Fx0E4\-  
算吧啦樓主... ZF_*h`B  
呢張係我的戰績... Pp7}|/  
拍攝日期為2009年5月10日下午5時05分28秒!!
| #D3~au   
所需時間為:1小時56分10秒!!! WogJ~N,d53  
VE+Q Y9(  
X ~*1  
U; JZN  
經過一年... - jfZLO4  
我而家就黎240LV了... &?" (al?  
相信有足夠能力自己一個打嬴死亡塔... \l?\%aqm  
我今晚再放上戰績比大定睇... M/x49qO#  
[ 魔法使命在2010-02-18 23:30重新編輯此帖 ]
按此進入→LFO資料博物館
為所有lfo玩家回憶而設
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2010-02-18
要隻撒卡托撚
冰の血繼限界!

離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2010-02-18
引用第5樓a1994109於2010-02-18 23:36發表的 : ghq[oK  
要隻撒卡托撚
_CN5,mLNRk  
我有同感+_+
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2010-02-18
引用第6樓魔法使命於2010-02-18 23:41發表的  :
我有同感+_+
d#xi_L!  
最易死係佢 C +S  
wg?GEY  
仲話要佢黎附助 Teh _  
04g=bJ  
佢等附助就差唔多
冰の血繼限界!

離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2010-02-18
引用第7樓a1994109於2010-02-18 23:42發表的 :
最易死係佢
仲話要佢黎附助
.......
6?\X)qBI  
由於想推翻佢的論點 x h|NmZg  
所以我先咪話相信有足夠能力自己一個打嬴死亡塔... . _voU^-  
我今晚再放上戰績比大定睇..
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2010-02-18
引用第8樓魔法使命於2010-02-18 23:47發表的  :
由於想推翻佢的論點 sX_6qKUH  
所以我先咪話相信有足夠能力自己一個打嬴死亡塔... . ^q{=mf`  
我今晚再放上戰績比大定睇..
@px 4[  
我又試下打先:X
冰の血繼限界!

離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2010-02-18
引用第9樓a1994109於2010-02-18 23:48發表的 :
我又試下打先:X
U`*L`PM  
大家一齊加油吧=]
離線光之使者
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2010-02-19
引用第4樓魔法使命於2010-02-18 23:16發表的  : {\ 87]xJ  
YO... }3rWmo8V  
我每個都黎深入研究研究

「米米狂用大天使,龐士狂用結界!邪鬼唯我獨尊!令boss狂彈起,唔好令佢下來!」 呢句我笑左... %\uEV  
.......
O7KR~d  
有沒再耐D.......  ~wX4j  
好彩我2張40樓的圖放在垃圾箱沒del~ NEY b-#v  
[p 6#fG *  
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2010-02-19
引用第10樓魔法使命於2010-02-18 23:53發表的  :
大家一齊加油吧=]
^Z 9v_qB  
打完啦囧 圖上傳中-.-
冰の血繼限界!

離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2010-02-19
引用第12樓a1994109於2010-02-19 00:50發表的 :
打完啦囧
qZ39TTQ*p  
結果如何+_+ ^edg@fp  
我仲打緊+_+
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2010-02-19
引用第13樓魔法使命於2010-02-19 00:52發表的  :
結果如何+_+ Xcq 9*!%o  
我仲打緊+_+
n},~2  
=f)S=0UF  
VesO/xG<  
Z {ntF  
Cf_Ik  
aBM'ROQ  
#"M 'Cs  
打漏左個心字-3-
冰の血繼限界!

離線幻扉
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2010-02-19
其實你放出黎係博插定點 J3sO%4sYR  
其實你標題講定  [ 插我吧 ] 咁都應該夠
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2010-02-19
引用第14樓a1994109於2010-02-19 01:01發表的 :
9p!V?cH#8  
SaEe7eHd  
&7 }!U  
OwP9=9};  
.......
vd-`?/,||  
囧.. NQ<~$+{  
我仲未打完+_+ +G&h  
吞天太高攻了+_+ E{r_CR+8  
完全唔夠您快+_+ `n:IXD5'  
老實講我用左太多時間打+_+
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2010-02-19
引用第16樓魔法使命於2010-02-19 01:28發表的  :
囧.. 8Es]WR5 ^  
我仲未打完+_+ _]tR1T5e  
吞天太高攻了+_+ >"F~%D<.  
完全唔夠您快+_+ w;' F;j~  
.......
%_1~z[Dv  
加油啊 我訓先:s
冰の血繼限界!

離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2010-02-19
引用第17樓a1994109於2010-02-19 01:44發表的 :
加油啊 我訓先:s
i x#  
岩岩打完+_+ <.v6w*+{/  
zp9 ?Ia  
 ]_pL79y  
3+$O#>  
iIF'!K=q  
0Gs]>B4r/  
\c\=S  
jF5 JpyOc  
B~ez>/H^  
LtU+w*Gj  
:_H88/?RR  
.iYgRW=T  
Lg nGqIlx  
( 0h]<7  
.=FJ5?:4i%  
W6iIL:sp  
z?aD Oh  
5a ~1RL   
p~b$+8#+  
P}I*SV 0  
fI|1@e1  
#n7{ 3)   
\[&]kPcDl  
QM]^@2rK2  
^v'Lu!\f  
{8MF !CG]  
9x1Dyz 2?F  
q ^gEA5  
W{h7+X]Y  
f1{ckHAY55  
DIRCP=5  
*T lv'E.M  
FdqUv% (Em  
U_~~PCi  
x9e 9$ww}  
#?*jdN:  
#n"/9%35f`  
Pla EI p  
6xe |L  
u& Fm}/x  
l rzW H0Q  
9<ayQ*  
|H4'*NP"  
>gE_?%a[  
'n no)kQ"  
4HJrR^  
m+=!Z|K  
/b|sv$BN  
5-*]PAC  
e'Pa@]VaC  
a? kQ2<@g  
uz#9w\="  
h]#)41y<  
* y B-N;I  
O2e "TH3  
 V("1\  
cjXwOk1:s  
Ydx5kUJV<  
1dcy+ !>  
2&m7pcls  
1#(1Bs6X  
!iw 'tHhR  
S(6ZX>wv:  
#<o#kJL  
ht |r+v-  
40樓之大戰!! E'G>'cW;x  
NP8TF*5V  
`{Jb{L@f  
7yp*I[1Qf>  
:dzU]pk%0  
:m\KQ1sq  
IoA;q)  
g$b*#  
UVK"%kW#(  
同GM一齊雙雙倒地(?) [P/gM3*'  
v(iUo&Ge  
v,&2 !Zv  
見識到咩叫GM神打上身+_+ ho1F8TG=  
w^gh&E  
pQNFH)=nw  
一人打一隻+_+ MQ44uHJ  
5qy}~dQ  
kR|y0V {K*  
+$t%L   
V1.F`3h~  
點解GM仲快過我打死大卡嫁=_=" x8Sq+BY  
G$ FBx  
fR%8?6  
u $#7W>R  
WIN左+_+ 1RA$hW@}  
WIm7p1U#V  
<Xx\F56zp  
成績表+_+ +0Gep}&z.  
Kcl$|T  
合共用左2小時25分+_+
[ 魔法使命在2010-02-19 02:16重新編輯此帖 ]
離線光之使者
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2010-02-19
引用第18樓魔法使命於2010-02-19 01:45發表的  :
岩岩打完+_+
*a!!(cZZ  
.......
)/"7$2Aoy  
影左甘多相都不lag死 !?
快速回復
限100 字節

上一個 下一個