切換到寬版
  • 3193閱讀
  • 27回復

全新GO!智傲金幣系統!VIP服務中巨獎     [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線k-man

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2010-05-07
全新GO!智傲金幣系統!VIP服務中巨獎    

各位有玩過Gameone旗下遊戲的玩家都應該知道什麼是「智傲網上遊戲儲值平台」,它是一套由Gameone自行研發的會員平台,當中包括各位玩家耳熟能詳的點數充值系統、客服系統、商城系統、禮物系統及拍賣系統等等。

今次全新推出的「金幣系統」是Gameone為尊貴會員所特設的系統,為回饋玩家對Gameone的支持及愛戴,玩家透過點數充值系統充值點數卡滿一定點數時或推薦朋友加入時,將有機會自動獲得由平台發出的「金幣」,而會員可透過獲得的「金幣」到「金幣系統」中進行抽獎活動,從而獲得實體獎品 (如VIP演唱會門券、電影戲票換領券、超級市場現金券等等)或珍貴的虛擬道具獎品。

「金幣系統」現已正式推出,首次抽獎活動將定於佛誕期間進行,各位玩家襯著之前的時間充值點數卡來換取「金幣」來進行抽獎啦!

智傲網上遊戲儲值平台網址:https://go.gameone.com
GO!智傲金幣系統:http://lucky.gameone.com

離線少里涼親
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2010-05-07
港服定台服嫁
離線unicorn
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2010-05-07
咪又係呃$ 車~~~~~~~~~~
離線k-man
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2010-05-07
Re:全新GO!智傲金幣系統!VIP服務中巨獎    
引用第1樓少里涼親於2010-05-07 22:42發表的  :
港服定台服嫁

你盲嫁?
自己唔識去睇嫁?
離線outofctrl
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2010-05-07
沒什麼用-_-"
所以沒什麼興趣
離線denny1997
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2010-05-07
玩sd點知抽中勁舞野就好笑=.=
啊~有朋友真好~
離線吉野家
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2010-05-08
Re:全新GO!智傲金幣系統!VIP服務中巨獎    
講真一句 SD已經去到沒路 唔昆埋最尾水錢就笨 而且彈機情況亦非常嚴重 同LFO差5多 但LFO唔洗比Bandai版權費
論武器、招式、奧義(無敵時間過長)夠晒膠 連PSP剛出的鋼彈突擊求生戰都好過佢 地圖太細 包機難發揮遠攻
Wii下個月又出SD鋼彈膠囊戰記 公仔質重數重Q過SDGO 我再冇籍口叫自己比錢留低
扭蛋中A級MS、MA越黎越難 完成戰任跌出既設計圖來來去去都係個幾款 C級機變相成為合體既材料
設計圖、道具重覆又唔可以換G幣 最衰每次G幣跌得勁少 充電又貴 搞到冇心機再升C級機體
最膠就係"終極系統升級" 基本上加錢升Lv PSP既鋼彈突擊求生戰升級系統正過SDGO好多
洗錢玩Online唔緊要 最緊要平衡 S級機體能力太跨 C級機全能力均低 又唔可以加裝武器 沒殺好多選擇
以本人為例 最鍾情於老虎強人等機體 但MS能力限制下 結果要改用ZZ 對戰更加唔洗望老虎強人可以贏高達

總括:SDGO已經老化沒趣 搞到我要玩PSP鋼彈突擊 好心參考下老大Bandai同Namco個新系統啦
[ 吉野家在2010-05-08 10:26重新編輯此帖 ]
本人晚間上1次ibbs,日間忙多數去學開船,想交易就pm我或直接搵阿陳!
離線denny1997
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2010-05-08
Re:Re:全新GO!智傲金幣系統!VIP服務中巨獎    
引用第6樓吉野家於2010-05-08 10:06發表的 Re:全新GO!智傲金幣系統!VIP服務中巨獎     :
講真一句 SD已經去到沒路 唔昆埋最尾水錢就笨 而且彈機情況亦非常嚴重 同LFO差5多 但LFO唔洗比Bandai版權費
論武器、招式、奧義(無敵時間過長)夠晒膠 連PSP剛出的鋼彈突擊求生戰都好過佢 地圖太細 包機難發揮遠攻
Wii下個月又出SD鋼彈膠囊戰記 公仔質重數重Q過SDGO 我再冇籍口叫自己比錢留低
扭蛋中A級MS、MA越黎越難 完成戰任跌出既設計圖來來去去都係個幾款 C級機變相成為合體既材料
設計圖、道具重覆又唔可以換G幣 最衰每次G幣跌得勁少 充電又貴 搞到冇心機再升C級機體
.......

你確定?
我個FD隻強人特二
打4V4
對面三架S一架AS,我地一架BR,一架BS一架S再加多架AS
我個FD隻強人殺第一
同埋C機唔係廢而係勁
你味見過1ON1時D C機點屈分定喇
充電貴?你升到OC3咪唔貴
扭蛋唔係難中
只係你咁岩撞唔中你中
話唔定你同你個FD抽同一部機抽同一時間
你FD中你冇中
設計圖你多都冇用,你都冇料
啊~有朋友真好~
離線k-man
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2010-05-08
Re:Re:Re:全新GO!智傲金幣系統!VIP服務中巨獎    
引用第7樓denny1997於2010-05-08 11:20發表的 Re:Re:全新GO!智傲金幣系統!VIP服務中巨獎     :
你確定?
我個FD隻強人特二
打4V4
對面三架S一架AS,我地一架BR,一架BS一架S再加多架AS
.......

有啲C機好屈
例如C金恩,開左技2 3秒一下倒地炮-  -''
離線outofctrl
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2010-05-08
Re:Re:Re:Re:全新GO!智傲金幣系統!VIP服務中巨獎    
引用第8樓k-man於2010-05-08 12:20發表的 Re:Re:Re:全新GO!智傲金幣系統!VIP服務中巨獎     :
有啲C機好屈

渣古II/渣古II CU都已經好勁
離線denny1997
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2010-05-08
Re:Re:Re:Re:全新GO!智傲金幣系統!VIP服務中巨獎    
引用第8樓k-man於2010-05-08 12:20發表的 Re:Re:Re:全新GO!智傲金幣系統!VIP服務中巨獎     :
有啲C機好屈

係=.=
所以我話C機好勁
強化型吉姆都唔錯
啊~有朋友真好~
離線waynewong
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2010-05-08
抽既我都無興趣=]
☢☣๖ ⊹⊱⋛⋋ۣۜ   ੴ㍿
離線吉野家
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2010-05-08
Re:Re:Re:全新GO!智傲金幣系統!VIP服務中巨獎    
引用第7樓denny1997於2010-05-08 11:20發表的 Re:Re:全新GO!智傲金幣系統!VIP服務中巨獎     :
你確定?
我個FD隻強人特二
打4V4
.......

想起我玩韓版SDGO時 都好似你咁 死跟死追重查埋字典 但隨著港版昆錢變質後 距離韓版越黎越遠 得閒上Youtube睇下惡搞扭蛋機既片
今日既SDGO已經比唔上PSP系統 如果你玩過Gundam vs Gundam Plus同求生戰後之後 你會發覺SDGO好膠 自己買隻黎試試
強人對重裝高達改等A級MS 大家都係高手黎計 強人輸定啦 剩技機槍都掃爆啦 你用老虎勁D都打贏強人啦 大家唔用道具屈機計
廢唔廢 吋唔吋嘴之類既講話 點講都係中傷到我 事實歸事實 岩唔到人 SDGO變左LFO了
本人晚間上1次ibbs,日間忙多數去學開船,想交易就pm我或直接搵阿陳!
離線denny1997
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2010-05-08
引用第12樓吉野家於2010-05-08 20:26發表的 Re:Re:Re:全新GO!智傲金幣系統!VIP服務中巨獎     :
想起我玩韓版SDGO時 都好似你咁 死跟死追重查埋字典 但隨著港版昆錢變質後 距離韓版越黎越遠 得閒上Youtube睇下惡搞扭蛋機既片
今日既SDGO已經比唔上PSP系統 如果你玩過Gundam vs Gundam Plus同求生戰後之後 你會發覺SDGO好膠 自己買隻黎試試
強人對重裝高達改等A級MS 大家都係高手黎計 強人輸定啦 剩技機槍都掃爆啦 你用老虎勁D都打贏強人啦 大家唔用道具屈機計
.......

同埋強人對重裝高達改唔會輸=.=
只係睇技術姐
你強人下下爆大隻野吹你唔漲
況且地圖砲係最易避=.=
話說
我冇死跟死追過
只係見好玩咪玩下
韓版D野出哂,冇新鮮感唔玩
我同你講=.=
GVG仲膠=.=
我上網睇過條片隻突自可以一滴血都唔扣咁殺左命運(?)同自由
啊~有朋友真好~
離線赤紅
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2010-05-08
引用第12樓吉野家於2010-05-08 20:26發表的 Re:Re:Re:全新GO!智傲金幣系統!VIP服務中巨獎     :
強人對重裝高達改等A級MS大家都係高手黎計 強人輸定啦 剩技機槍都掃爆啦 你用老虎勁D都打贏強人啦 大家唔用道具屈機計
.......

你唔曉用強人嗜

A重炮手  係就係高攻高火力輸出  防呢   低到笑  但係二技幫得真係唔多  條Boost又小

A重炮手唔係廢係難用難上手   A重炮手係隊友斬人個時抽水的機體  所以隊友一定要保
離線k-man
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2010-05-08
Re:Re:Re:Re:Re:全新GO!智傲金幣系統!VIP服務中巨獎    
引用第14樓赤紅於2010-05-08 21:07發表的 Re:Re:Re:Re:全新GO!智傲金幣系統!VIP服務中巨獎     :
你唔曉用強人嗜
A重炮手  係就係高攻高火力輸出  防呢   低到笑  但係二技幫得真係唔多  條Boost又小
.......

B先正
有鐵守
離線denny1997
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2010-05-08
Re:Re:Re:Re:Re:Re:全新GO!智傲金幣系統!VIP服務中巨獎    
引用第15樓k-man於2010-05-08 21:09發表的 Re:Re:Re:Re:Re:全新GO!智傲金幣系統!VIP服務中巨獎     :
B先正
有鐵守

強人仲正
遠近都得
仲要有地雷爽歪歪
啊~有朋友真好~
離線赤紅
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2010-05-09
Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:全新GO!智傲金幣系統!VIP服務中巨獎    
引用第16樓denny1997於2010-05-08 21:22發表的 Re:Re:Re:Re:Re:Re:全新GO!智傲金幣系統!VIP服務中巨獎     :
強人仲正
遠近都得
仲要有地雷爽歪歪

飛彈回得好慢

正常人都唔會直沖埋來斬隻強人掛...
離線霍雷2366
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2010-05-09
呃錢VIP巨獎回來了
離線outofctrl
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2010-05-09
Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:全新GO!智傲金幣系統!VIP服務中巨獎    
引用第17樓赤紅於2010-05-09 07:17發表的 Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:全新GO!智傲金幣系統!VIP服務中巨獎     :
飛彈回得好慢
正常人都唔會直沖埋來斬隻強人掛...

四刀→地雷都好好用
快速回復
限100 字節

上一個 下一個