切換到寬版
  • 3722閱讀
  • 18回復

[原創]Lin之介紹-暗黑女媧(純淨版)  -5月壓軸 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線tomklo

發帖
icash
只看樓主 正序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2010-05-08
這是暗黑女媧的介紹,讓其他人看暗黑女媧的招式動作
;{C{V{  
本人其他分析:狂化樂雲 http://ibbs.hk/read.php?tid=78595 g"AfI  
                         終極魔人及終極守神 http://ibbs.hk/read.php?tid=95870 Oh85*3  
.6A:t? .  
-{sv3|P>  
NqfDY  
*"bp}3$^^  
Y{:/vOj  
P!& CH4+  
.F$AmVTN  
黑暗女王 uM6!RR!~  

j24  
簡單的動作介紹: KO;61y:  
wg~`Md  
.*ovIU8  

SX <mj  
aC6b})^  
YxqQg  
重點介紹:招式 , 以下比較為 兩個 400攻400防, 血狂5000血, 9@a;1Wr/f  
~O7(0RsCN  
]6[d-$#^ko  
y!D`.'  
NjyIwo0  

<;Z3 5 {  
%>U*A  
hCoL j6Vx  
暗影轟炸                消耗能力                學習點數 M HB]'  
開創角色時             300MP                    50 ZVR 9vw 28  
這招式VS時十分有用,得閒一隻黑天使,得閒3隻.出奇制勝 `ha:Gf  
1.  400攻 打迪下 車手 扣 1/10 (1隻黑天使) , 扣1/8(3隻黑天使) ,5"]K'Vce  
6OW-Dif^AG  
JX<W[P>M  
>o= p5#{  
.v&h>@'m  

nY0UnlB`  
3^UsyZS)  
P&^7wud-sb  
屍囚之路                消耗能力                 學習點數 e[dRHl  
開創角色時              500MP                   100 aM}"DY-_ h  
vj$  6  
A)\DPLAG  
0qUap*fvC  
這算是最實用的招式,可以放一排彊屍,一邊乃守一邊進攻,實用性較佳 1}M.}G2u/  
1.  400攻 打迪下 車手 扣 1/10 meD (ja  
C7_T]e<  
Ax*~[$$~%  
cb,sb^-  
zQ+t@;g1  

F7l:*r,O  
.*7UT~o=CS  
OIT;fKl9  
魔天使之降臨                消耗能力                 學習點數 wdV?& W+  
開創角色時                     350MP                    100 B\&Ka<r  
u\?u4  
eV%bJkt.  
Y6PA\7Y\  
這算是最弱的招式,距離近,但有彈飛 ghj~r  
1.  400攻 打迪下 車手 扣 1/10 (1隻彊屍) \8aF(Y^H  
nv{4 U}&P  
k|C8sSH  
5z>\'a1U  
R u-rp^a  
jdf@lb=5l  

Z!eq/  
格招 cN>i3}fq  
=Q/>g6  
]<LU NxBR  

[wG%@0\  
BUG " ?,6{\y,  
(\>'yW{f  
Cw 5K*  
O3: dOL/C  

D dO '  
遊戲=.= , 請堅持睇到最後.就知誰勝誰負 mhuaXbr  
;VRR=p%,  
5^/[]*  
c10).zZ  
Z?mg1;Q  
;BVhkW A  
j!)p NZW.<  
.x8$PXjPG  
@/FX7O{n:  
d]`,}vi#E9  
J,Ap9HJt  
未來預告:終極魔人(5月9日,終魔降臨) ;P~S/j[ 8  

暗黑女媧
[ tomklo在2010-05-10 12:04重新編輯此帖 ]
再見各IBBS友,升學原因而以不再會回來
離線keroro789123
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2010-05-16
死''很''曬圖喎
放卡倫ac550(正)吾主的魂40
離線tonytonytony
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2010-05-16
是我同你換暗女的
SABER~
離線d523d323
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2010-05-15
好一個介紹。
離線xx1535
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2010-05-15
引用第14樓riverho715於2010-05-15 17:44發表的  :
人地都話明成日同樓主玩,可以唔係正確打 可以玩玩下 
[)n}!5fE  
oW6<7>1M7  
如果真係玩玩下 佢又有咩能力講出果招係勁 \}NWR{=  
.+h pxZ  
你同車手玩玩下 佢普攻都勁啦
離線riverho715
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2010-05-15
引用第12樓andrew28於2010-05-12 22:54發表的  : 6FMW g:{  
屍囚一排好屈=]我同樓主成日玩的...佢上次放左成排,我出一招,破左幾隻,跟住仲有少少殭屍,出完招即奶野
_O9H. _E  
人地都話明成日同樓主玩,可以唔係正式打 可以玩玩下 
[ riverho715在2010-05-21 15:34重新編輯此帖 ]
離線xx1535
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2010-05-15
引用第12樓andrew28於2010-05-12 22:54發表的  : ]pTw]SK  
屍囚一排好屈=]我同樓主成日玩的...佢上次放左成排,我出一招,破左幾隻,跟住仲有少少殭屍,出完招即奶野
U*"cf>dB(  
rGGepd  
想問下你成個場得一條路? 你一定要同佢直打?
離線andrew28
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2010-05-12
有玩FB就ADD我啦,我叫Andrew Tsui ^_^(講低你係乜水~)
離線xx1535
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2010-05-10
魔天使之降臨先係最強 U3+ _'"  
'qF3,R w  
破人招 格人招最勁 TKu68/\)  
BRXb<M^;_  
屍囚之路先係最廢 我頂多都係用佢黎封位 KSB_%OI1  
Yj7= T%5  
完全睇唔到佢有咩作用
離線粉腸
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2010-05-10
上官網睇仲好過 Tb0;Mbr  
死左圖 整整佢 H(G^O&ppdB  
不過唔整都算...............
離線無情
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2010-05-09
多謝曬.. thx
離線riverho715
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2010-05-09
你同u1官網的介紹有咩分別?  這樣就叫分析?
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2010-05-09
分析?
冰の血繼限界!

離線d523d323
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2010-05-09
引用第5樓龍翼87於2010-05-09 08:14發表的 : -{X<*P4p  
整咁多動漫圖出黎關乜事
kmm  
明托
離線龍翼87
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2010-05-09
整咁多動漫圖出黎關乜事
離線gn02975322
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2010-05-08
這算分析?
離線toys01
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2010-05-08
個分析好似未夠完整? cq*=|m0}Z  
分析做得快係好,但係最好要兼顧埋內容 IS BV%^la|  
最好加番文字做描述 } VEq:^o.  
唔係可能會令人睇到一舊雲 Zk&h:c  
分析係做比大家睇, w 5*Z!  
要做到其他人都睇得明先好 Jic}+X*0  
例如動作 {^5?)/<  
雖然係好簡單 G/vC~6x  
但係都唔好簡單到得動畫無介紹 m #f{]+6U  
可以介紹下跳攻範圍大唔大 z% 1{  
或跑速快唔快等 -I": Z2.fR  
而且普攻動畫得第一擊,無之後果幾下... C9qJ P^F  
招式方面似介紹多過分析 3NIUW!gr  
最好加上應用技巧、列明招式優劣之處 |ETiLR=&  
如果可以,最好分享埋連技, ][d,l\gu+s  
等大家玩VS時可以玩得更爽 y:d{jG^  
格招方面得一個破防動畫 ;gMgj$mI  
係代表得一招可以同人格,定係..?? F[saP0 *  
------------------------------------- :~zv t  
總之,多謝樓主既分析 /4$4h;_8  
希望可以做得更好 M\oTZ@  
等大家可以更了解人物的特色同使用技巧 Sw8kIC  
樓主加油,支持分析人物~ WA$ JI@g  
P.S.遊戲最後都無人羸嘅 ^N{ltgQY  
再P.S.終於升四星T_T N8v'70  
原來要夠分再發帖先升到
離線d523d323
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2010-05-08
這是分析來的- -?