切換到寬版
  • 1715閱讀
  • 12回復

[求助]悟地問題.... [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線云雀

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2010-05-18
新玩悟地//想問,,佢1轉有咩招一定要學,2轉有咩要學....同佢要點屈.....請大家指點迷津,,,,
離線jackychan125
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2010-05-18
1轉必學: g$C-G5/bjD  
真狂(vs實用) EX^}#|e*h  
昇鬼(vs格招good) a(}dF?M=  
虎翔霸(可上下&vs實用) vd>K=! J  
音速刀(起/收手快&good for連技) |X&.+RI  
狂虎斬(vs實用) hT:+x3  
o!.\+[  
2轉:唔清楚 sorry Wr3j8"f/  
fBCW/< Z  
之於點屈 N[e QT  
本人小玩woody u 6&<Bv  
所以我唔多清楚,,
離線spring
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2010-05-18
引用樓主云雀於2010-05-18 17:05發表的 悟地問題.... : % :?_N  
新玩悟地//想問,,佢1轉有咩招一定要學,2轉有咩要學....同佢要點屈.....請大家指點迷津,,,,
rNzsc|a:  
1轉最好學晒 `x;8,7W;B  
2轉我唔知T_T ]8,:E ]`O  
點屈...[sosad]
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2010-05-18
引用第2樓spring於2010-05-18 18:16發表的  :
1轉最好學晒 |_l\.  
2轉我唔知T_T 33d86H% ;  
點屈...[sosad]
mT57NP  
悟地平衡左之後根本想屈都屈唔到=_=
按此進入→LFO資料博物館
為所有lfo玩家回憶而設
離線云雀
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2010-05-18
引用第3樓魔法使命於2010-05-18 18:27發表的  :
悟地平衡左之後根本想屈都屈唔到=_=
N" |^AF  
]ABpOrg  
咁者係..
離線spring
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2010-05-18
引用第4樓云雀於2010-05-18 18:38發表的  :
咁者係..
;VS;),h/  
你升LV咪屈WP囉=_=
離線toys01
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2010-05-18
1轉必學: @)VJ,Ql$Y  
虎翔霸(靈活,可以上下出,又可以代步) o'myo .k{  
音速刀(封位,幾靈活) &[I#5 bGk  
狂虎斬(高防高格招力) \EYhAx`2  
超虎翔霸(高攻) ~,R_  
真狂虎斬(陰濕招,打人背-.-) |\?-k  
-------------------------------------------------------------------------- g_>)Q  
非必學: Ew4DumI  
鬼車我諗好少機會用(硬直唔細),多數用作連技 RZ|s[b U  
昇鬼可用作連技開首/格招(但個人認為硬直太大) @z dm B~C  
真虎翔霸雖則高攻,但MP消耗量亦高 z2! NBOv  
而奥義...建議喺特殊情況下先好學 Podm 3b  
E.G.有多餘學點/用作VS等 4s`*o/it  
=========================================== lDp5aT;DsM  
2轉必學: Dr(.|)hv[&  
基本上異轉係每招都必學 I" sKlMD  
如果少玩連技就唔洗學虎牙截擊 j@UW[,UI  
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++   t]eB3)FX  
至於點屈 1ErH \!  
多數屈真狂打人背 bL *;N3#E  
異轉就屈絕地音速刀/虎煌霸/真虎捕影 `{F8#    
但VS屈得多會令他人不滿 z( 1h^.  
___________________________________________ 7_#v_ A^  
最後祝大家玩悟地愉快+_+
離線強人-ex
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2010-05-19
1轉:昇鬼咪學 * I'O_D  
我發覺vs出多幾次昇鬼仲易輸(個人感覺) %<1fj#X8  
其他學晒 aM?7'8/  
2轉: L$@RSKYp  
乜都學晒 ( }JX ]-  
至於vs..玩技術既就禁真虎真狂 22tY%Y9  
唔玩既就唔禁真狂..真虎~唔洗講啦
離線粉腸
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2010-05-21
異轉我覺得招招都要學 oVC~RKA*  
一轉就唔洗學奧義住 D\* raQ`n  
要成500學點 vNE91  
有多剩點先學
離線云雀
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2010-05-21
唔該哂,,,- -,,,明白啦- -,,,,
離線gn02975322
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2010-05-23
學晒 LA
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2010-05-23
引用第10樓gn02975322於2010-05-23 13:02發表的  : ;N4mR6  
學晒 LA [表情]
x&8?/BR  
學晒要2百幾lv lo
離線粉腸
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2010-05-25
引用第10樓gn02975322於2010-05-23 13:02發表的 : e4?}#6RF  
學晒 LA [表情]
UkeW2l`:  
你一定係感冒
快速回復
限100 字節

上一個 下一個