切換到寬版
  • 5721閱讀
  • 115回復

全閃卡包6月4日全面更新! [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 80樓  發表於: 2010-06-02
引用第67樓暴走疾風於2010-06-02 20:01發表的  :
真奇怪
為什麼一見到有東西出就說「量產」=[
那X卡alpha出那時
.......

d人好得意的,自己抽中要放的野,不會覺得量產,反而自己無想收的,先會說量產。

佢地量產意思是想收的野鬼咁貴就叫量產,可能佢地覺得講下講下會平d,不過d人成日都話迪倫量產了,但唔知點解還鬼咁貴。
WhatsApp、WeChat:61301310
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 81樓  發表於: 2010-06-02
引用第80樓大俠陳於2010-06-02 21:28發表的  :
d人好得意的,自己抽中要放的野,不會覺得量產,反而自己無想收的,先會說量產。
佢地量產意思是想收的野鬼咁貴就叫量產,可能佢地覺得講下講下會平d,不過d人成日都話迪倫量產了,但唔知點解還鬼咁貴。

又是所謂的掩耳盜鈴?

離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 82樓  發表於: 2010-06-02
引用第79樓最強鬥者於2010-06-02 21:25發表的  :
我明白我自己VS程度未去到好勁,但亦未至於必敗。
買卡?VS技術?外掛?封AC?
.......

人人有你呢個想法,咁u1摺埋lfo佢好過,因為無人買野,邊有收入,免費設計新招比你玩?

u1設計的新招是一個板權,未推出前你公開已經是侵犯了板權,而你bug出來的招,都是u1的財產,在法律上你根本是網上侵權,擁有及佔用別人的財產,u1未必會告你,可能只會不停封你ac。

但你說到玩外掛是所有online game的一大特色,我相信外掛咁麻煩,以後online game 都是以月費制比較安全,比錢任你玩外掛。
[ 大俠陳在2010-06-03 01:53重新編輯此帖 ]
離線555888
發帖
icash
只看該作者 83樓  發表於: 2010-06-02
引用第79樓最強鬥者於2010-06-02 21:25發表的  :
我明白我自己VS程度未去到好勁,但亦未至於必敗。
買卡?VS技術?外掛?封AC?
.......

沒有了外掛,即是整個lfo程式不完美
就像你吃飯一樣,一定要有「匙跟」
有些人則用「筷子」
一定要有工具才能吃,如沒則不能
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 84樓  發表於: 2010-06-02
引用第83樓555888於2010-06-02 21:39發表的  :
有些人則用「筷子」

一個game要有外掛先會完美?咩野理論?
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 85樓  發表於: 2010-06-02
引用第83樓555888於2010-06-02 21:39發表的  :
有些人則用「筷子」

其實第一句我就真的不認同
不是每個game都一定需要用到外掛吧

另外例子應該跟這個沒什麼共同之處吧
因為始終「食飯」不是「外掛」= =

離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 86樓  發表於: 2010-06-02
大家不得不承認:外掛已經係LFO嘅一種遊戲方式
.......

你呢句至小我唔承認,你每天都怕ac比人封,但我唔會囉,根本就唔同,不過你清楚玩得外掛,遇了比人封就得,不過玩到影響到人,設計埋d彈game、bug點、20e呢d就唔係咁好。

你可以講呢句還要大大隻字,我只能說老朱的無能統治下形成的,你的膽越來越大了,你由小老虎長大了,如果你到處咬人,u1就會打老虎,我知你會答我一句:我唔怕。
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 87樓  發表於: 2010-06-02
引用第86樓大俠陳於2010-06-02 21:57發表的  :
你呢句至小我唔承認,你每天都怕ac比人封,但我唔會囉,根本就唔同,不過你清楚玩得外掛,遇了比人封就得,不過玩到影響到人,設計埋d彈game、bug點、20e呢d就唔係咁好。
你可以講呢句還要大大隻字,我只能說老朱的無能統治下形成的,你的膽越來越大了,你由小老虎長大了,如果你到處咬人,u1就會打老虎,我知你會答我一句:我唔怕。

所謂的「外掛」
其實就是玩家內心的邪念而已
如果大家以正常心態去玩lfo的話
「外掛」絕不存在

所以我蠻認同閣下的attitude=]

離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 88樓  發表於: 2010-06-02
引用第87樓暴走疾風於2010-06-02 22:00發表的  :
所謂的「外掛」
其實就是玩家內心的邪念而已
如果大家以正常心態去玩lfo的話
「外掛」絕不存在
.......

其實怪都要怪,u1用埋d治標唔治本方法,小朋友大部份接觸到外掛都頂唔住誘惑嫁啦,到頭來封ac後就討厭u1,什至反u1,悲劇呢幾年不斷重演。

不過連ac都唔封,外掛風氣就會擴散得更快。
離線cyrus9090
發帖
icash
只看該作者 89樓  發表於: 2010-06-02
引用第88樓大俠陳於2010-06-02 22:10發表的  :
其實怪都要怪,u1用埋d治標唔治本方法,小朋友大部份接觸到外掛都頂唔住誘惑嫁啦,到頭來封ac後就討厭u1,什至反u1,悲劇呢幾年不斷重演。
不過連ac都唔封,外掛風氣就會擴散得更快。

其實我想講...
封左ac不是汁得更快嗎??(不要怪我的無知)
MHP3^^
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 90樓  發表於: 2010-06-02
引用第89樓cyrus9090於2010-06-02 22:14發表的  :
其實我想講...
封左ac不是汁得更快嗎??(不要怪我的無知)

何解呢?都是討論者,可能你有高見。
離線1999711
發帖
icash
只看該作者 91樓  發表於: 2010-06-02
引用第90樓大俠陳於2010-06-02 22:17發表的  :

我都覺,佢唔夠詳細
帖子簽名(將在每個帖子下方顯示,字節限制:少於130字節)
離線
發帖
icash
只看該作者 92樓  發表於: 2010-06-02
引用第90樓大俠陳於2010-06-02 22:17發表的  :

其實u1唔搞
黎黎去去都係個三個可能
1.廢事搞
2.無能力搞
3.搞完無人玩 對自己有損失
講真 玩得外掛都預左呢批人唔會點投放金錢
點解唔剷走呢班人 去引真心玩呢隻game既玩家返黎?
歡迎愛樂之人加入IBBS愛樂協會
離線cyrus9090
發帖
icash
只看該作者 93樓  發表於: 2010-06-02

LFO過半人都是玩外掛的,如果封ac封bug佢地就唔玩,就像你所說的
玩完外掛反U1,其實現在已經不多人玩LFO了(相比已前)
那麼玩外掛的走了,而佢地又增加和擴大反U1的風氣,不是更快汁嗎?
p.s. 大俠陳你係咪都用九方架=_=?
仲有topic不是全閃嗎= =?怎麼說到外掛了...
MHP3^^
離線
發帖
icash
只看該作者 94樓  發表於: 2010-06-02
引用第93樓cyrus9090於2010-06-02 22:55發表的  :
LFO過半人都是玩外掛的,如果封ac封bug佢地就唔玩,就像你所說的
玩完外掛反U1,其實現在已經不多人玩LFO了(相比已前)
那麼玩外掛的走了,而佢地又增加和擴大反U1的風氣,不是更快汁嗎?
p.s. 大俠陳你係咪都用九方架=_=?

都係個句
玩得外掛就預左呢批人唔會點投放錢
剷走班人 去引真心玩呢隻game既玩家返黎仲好
歡迎愛樂之人加入IBBS愛樂協會
離線cyrus9090
發帖
icash
只看該作者 95樓  發表於: 2010-06-02
引用第94樓迪於2010-06-02 22:57發表的  :
都係個句
玩得外掛就預左呢批人唔會點投放錢
剷走班人 去引真心玩呢隻game既玩家返黎仲好

敢問有多少真心玩呢隻game的人,預計新玩家都不會多吧(個人意見罷了)
其實我地不斷討論,U1會做野嗎?
MHP3^^
離線wrey2003
發帖
icash
只看該作者 96樓  發表於: 2010-06-02
大俠好激動下......(平時唔多講野)
不過我都比好多招"蒼龍"車死過
下次出
"黃金蒼龍"
大家一定嘔血

唔好話我唔提醒你地

e隻game擺明有
一個招式循環

季係指某一時期

自己係時候就擺返d舊招or少有既招出黎

唔係到時量產左 神仙都救唔到你

叫左大家唔好抄到咁貴嫁啦  (反白)
[ wrey2003在2010-06-02 23:42重新編輯此帖 ]
離線cyrus9090
發帖
icash
只看該作者 97樓  發表於: 2010-06-02
引用第96樓wrey2003於2010-06-02 23:34發表的  :
大俠好激動下......(平時唔多講野)
不過我都比好多招"蒼龍"車死過
下次出
"黃金蒼龍"
大家一定嘔血
.......

話說冇耐之前收左個終魔ac......
MHP3^^
離線無神論乂
發帖
icash
只看該作者 98樓  發表於: 2010-06-03
只好講!!冷得理...係時候放棄lfo !!
交易post都唔推你就知我點解!!
離線強人-ex
發帖
icash
只看該作者 99樓  發表於: 2010-06-03
引用第98樓無神論乂於2010-06-03 00:11發表的  :
只好講!!冷得理...係時候放棄lfo !!

一隻online game玩左5年
都差唔多的了=.=
快速回復
限100 字節

上一個 下一個