切換到寬版
  • 5728閱讀
  • 115回復

全閃卡包6月4日全面更新! [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線無神論乂
發帖
icash
只看該作者 100樓  發表於: 2010-06-03
引用第99樓強人-ex於2010-06-03 00:13發表的  :
一隻online game玩左5年
都差唔多的了=.=

所以話係時候轉game!!
離線強人-ex
發帖
icash
只看該作者 101樓  發表於: 2010-06-03
引用第100樓無神論乂於2010-06-03 00:15發表的  :
所以話係時候轉game!!

d ac你會點-0-
那麼多ac
離線omegah4400
發帖
icash
只看該作者 102樓  發表於: 2010-06-03
引用第101樓強人-ex於2010-06-03 00:16發表的  :
d ac你會點-0-
那麼多ac

佢d ac應該會同lfo共存亡
離線乂百樂乂
發帖
icash
只看該作者 103樓  發表於: 2010-06-03
引用第84樓大俠陳於2010-06-02 21:42發表的  :
一個game要有外掛先會完美?咩野理論?

有 飄流幻境

外掛只係比人用尼掛機 有勁多隻人用~
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 104樓  發表於: 2010-06-03
引用第103樓乂百樂乂於2010-06-03 02:39發表的  :
有 飄流幻境
外掛只係比人用尼掛機 有勁多隻人用~

咁無用的人咪好唔公平,咁就是完美?
你可以用,官方也有權鎖你ac,但你不可以將不合法,說成合法,更加不可以話社會出現不公平的情況就是完美。
WhatsApp、WeChat:61301310
離線心淡★
發帖
icash
只看該作者 105樓  發表於: 2010-06-03
引用第83樓555888於2010-06-02 21:39發表的  :
沒有了外掛,即是整個lfo程式不完美
就像你吃飯一樣,一定要有「匙跟」
有些人則用「筷子」
一定要有工具才能吃,如沒則不能

聽講非洲有d人會用手食,
''一定要有工具才能吃,如沒則不能''?
未必!
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 106樓  發表於: 2010-06-03
引用第88樓大俠陳於2010-06-02 22:10發表的  :
其實怪都要怪,u1用埋d治標唔治本方法,小朋友大部份接觸到外掛都頂唔住誘惑嫁啦,到頭來封ac後就討厭u1,什至反u1,悲劇呢幾年不斷重演。
不過連ac都唔封,外掛風氣就會擴散得更快。

其實發現外掛的那個也要負一些責任
他根本沒理會U1的立場

離線乂百樂乂
發帖
icash
只看該作者 107樓  發表於: 2010-06-03
引用第104樓大俠陳於2010-06-03 02:57發表的  :
咁無用的人咪好唔公平,咁就是完美?
你可以用,官方也有權鎖你ac,但你不可以將不合法,說成合法,更加不可以話社會出現不公平的情況就是完美。

飄流唔同LFO....當時外掛唔更新時 隻GAME即刻冇哂人掛機

外掛衣家再更新番....SEVER即刻紅哂....

冇計...飄流幻境呢類掛機GAME 外掛只係比玩家 可以開幾十隻人仔尼掛機~

唔似LFO甘 20億....BUG故事.....BUG招甘....
離線pango20000
發帖
icash
只看該作者 108樓  發表於: 2010-06-03
引用第93樓cyrus9090於2010-06-02 22:55發表的  :
LFO過半人都是玩外掛的,如果封ac封bug佢地就唔玩,就像你所說的
玩完外掛反U1,其實現在已經不多人玩LFO了(相比已前)
那麼玩外掛的走了,而佢地又增加和擴大反U1的風氣,不是更快汁嗎?
p.s. 大俠陳你係咪都用九方架=_=?
.......

u1會唔會汁左lfo係睇玩家喺lfo用幾多錢
一旦玩家投放既錢少過支出同成本,佢就會汁lfo
玩外掛啲人都唔冇乜用錢落lfo度,佢地又破壞左遊戲平衡,緊係封既
ps:你諗清楚先好講野=3=

引用第83樓555888於2010-06-02 21:39發表的  :

沒有了外掛,即是整個lfo程式不完美
就像你吃飯一樣,一定要有「匙跟」
有些人則用「筷子」
一定要有工具才能吃,如沒則不能

如果lfo封測嗰時啲人係咁用外掛,lfo汁左十世
老實講,我鐘意lfo唔係因為外掛,係因為佢啲招
對lfo同u1黎講,外掛係唔需要既,而且都唔應該有
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 109樓  發表於: 2010-06-03
引用第108樓pango20000於2010-06-03 13:32發表的  :
如果lfo封測嗰時啲人係咁用外掛,lfo汁左十世
老實講,我鐘意lfo唔係因為外掛,係因為佢啲招
對lfo同u1黎講,外掛係唔需要既,而且都唔應該有

說真的
lfo真的是沒必要用外掛= =
真正lfo的人至少有這種心態

離線最強鬥者
發帖
icash
只看該作者 110樓  發表於: 2010-06-03
引用第82樓大俠陳於2010-06-02 21:39發表的 :
人人有你呢個想法,咁u1摺埋lfo佢好過,因為無人買野,邊有收入,免費設計新招比你玩?
u1設計的新招是一個板權,未推出前你公開已經是侵犯了板權,而你bug出來的招,都是u1的財產,在法律上你根本是網上侵權,擁有及佔用別人的財產,u1未必會告你,可能只會不停封你ac。
.......

老實講,破HS、bug點、bug招、21億攻防、掃街我全部同U1講過,Email有,動漫當面都有

出奇就在佢有D掛3.0到而家都係同一方法仲用到,表表者就係個21億攻防,3.0我fd已經用緊,7.0有bug裝,21億就被遺忘

bug裝後我fd搵番21億出黎,結果通街都係。掃街就更搞笑,有成4個版本(今日加一個),全部都係U1自己設計出黎

版權問題,其實您就咁貼招上黎都可以話您侵犯板權,而且我出到嘅招嘅程式同圖片,早就隨更新免費比晒我地dl,我都係就咁貼,又唔係寫話「招式由極限武神設計」

佢咪好似Xα咁,邊日出邊日更新囉,再勁D咪賣完先實裝囉
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 111樓  發表於: 2010-06-03
引用第110樓最強鬥者於2010-06-03 17:43發表的  :
老實講,破HS、bug點、bug招、21億攻防、掃街我全部同U1講過,Email有,動漫當面都有
出奇就在佢有D掛3.0到而家都係同一方法仲用到,表表者就係個21億攻防,3.0我fd已經用緊,7.0有bug裝,21億就被遺忘
.......

咁你即是話好心叫u1封外掛佢又唔理,自己又無理由知道可以免費玩要走去比錢買,寧願比人封ac好過,起碼已經玩過,無咩新鮮感了。

實裝我就覺得早d實裝好d,因為有問題可以早d解決,賣了野先實裝,到時先發現有問題,買了野的人無得玩就會嘈嫁啦。
WhatsApp、WeChat:61301310
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 112樓  發表於: 2010-06-03
引用第111樓大俠陳於2010-06-03 17:53發表的  :
咁你即是話好心叫u1封外掛佢又唔理,自己又無理由知道可以免費玩要走去比錢買,寧願比人封ac好過,起碼已經玩過,無咩新鮮感了。
實裝我就覺得早d實裝好d,因為有問題可以早d解決,賣了野先實裝,到時先發現有問題,買了野的人無得玩就會嘈嫁啦。

講真,我都唔玩,不過有人同我講過,話我ed玩左好多年lfo既玩家,一定有機會會重番lfo,但我堅持講唔會,因為bug周街都係,分分鍾同你vs果個係30e呀21e,一野秒鬼你,你都唔知發生咩事,所以都係啦,唔想玩既就早d轉game,但一定要有決心,無決心你就會重番
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 113樓  發表於: 2010-06-03
引用第111樓大俠陳於2010-06-03 17:53發表的  :

其實「實裝」真的不代表可以bug出來吧=[

講真,我都唔玩,不過有人同我講過,話我ed玩左好多年lfo既玩家,一定有機會會重番lfo,但我堅持講唔會,因為bug周街都係,分分鍾同你vs果個係30e呀21e,一野秒鬼你,你都唔知發生咩事,所以都係啦,唔想玩既就早d轉game,但一定要有決心,無決心你就會重番

但我見到你收開天辟地的= =

離線pango20000
發帖
icash
只看該作者 114樓  發表於: 2010-06-04
引用第112樓火仔於2010-06-03 18:53發表的  :

把口話唔番LFO,但係又收烈焰鳳凰,難道你係想收黎賣??
但係我唔見璇瓏好有市場,次次入親LFO,都唔見個SER超過五個璇瓏!!
我唔信你唔番=3=
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 115樓  發表於: 2010-06-04
引用第114樓pango20000於2010-06-04 12:25發表的  :
把口話唔番LFO,但係又收烈焰鳳凰,難道你係想收黎賣??
但係我唔見璇瓏好有市場,次次入親LFO,都唔見個SER超過五個璇瓏!!
我唔信你唔番=3=

不至這招吧
還有開天=[

快速回復
限100 字節

上一個 下一個