切換到寬版
  • 2858閱讀
  • 10回復

女媧的勇氣點跳= = [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線kenneth1261

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2010-06-23
— 本帖被 皇道使者 從 LFO遊戲討論區 移動到本區(2010-06-23) —
我搵左好耐都搵唔到點跳,好難跳,一係比人打落街,一係明明跳到唔知點解變左跳落街 ]|,q|c ,  
我用比堤的,點先跳到?
離線腦賤
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2010-06-23
雙開爆關 就得..............
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2010-06-23
引用第1樓腦賤於2010-06-23 12:09發表的  : 1hl]W+9  
=EQJqj1T  
|#{-.r6Y]  
你唔識跳雙開都冇用 /:bKqAz;M  
http://www.ibbs.hk/read.php?tid=11958&keyword=%E5%A5%B3%E5%AA%A7%E7%9A%84%E5%8B%87%E6%B0%A3
離線小銀saki
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2010-06-23
唉... COR;e`%,  
當時就是破女媧就是因為跳... mw_ E&v  
很辛苦....我還被一絛假鎖匙呃了... Mtm/}I  
被怪物炸落街.. # kyl?E  
不果 oBr.S_Qe  
跟你說- -"  >1A*MP4  
燃燒比女媧更更更辛苦! OA[&Za#w  
不但跳要快 拿鎖匙都要快! f\fdg].!  
鎖時一被炸...可大機會掉到bug位去了..
離線淆底3499
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2010-06-23
引用第1樓腦賤於2010-06-23 12:09發表的  : JWROYED  
9GgA6#  
你既回覆同你個名一樣 #]9hTa IR  
9AHSs,.t  
樓主試多幾次先....E D野靠練番黎
離線kelvinpokemo
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2010-06-23
引用第3樓小銀saki於2010-06-23 12:18發表的  : U__(; /1;  
唉... ;heHefbvvd  
當時就是破女媧就是因為跳... xJZ@DR,#  
很辛苦....我還被一絛假鎖匙呃了... }_ mT l@*  
被怪物炸落街.. ?BA^YF  
不果 8|Y.|\  
.......
|=a}iU8  
女媧我用比堤黑旋過= = :_kAl? eJ  
但燃燒真的x街 wsU V;S*X%  
d機械人重生仲要射d波等你跳跳下中招=[

離線放acc的人
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2010-06-23
搵人幫手都得 _c$9eAe  
佢地攞完你去開鎖(個到好似5洗跳) #-% A[7Cdp  
or搵隻風尊幫下手 Va VN  
冇限跳攻- -(個人意見)
離線kenneth1261
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2010-06-24
咁借問聲有冇風尊可以幫一幫我過-3- 7pA /   
同埋我想問燃燒係唔係姐係燃燒的村莊?-3-
離線光之使者
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2010-06-24
其實跳是看經驗 ,  女媧的跳法先是要用招打倒D怪 >``MR%E:<  
在D怪重新復活 / 站在身前跳一個 , 再打怪 , 再跳(小心隻3重冷凍波的怪屈你) L\y;LSTU  
/axIIfx-  
如果是跳方面 , 真的要看經驗 , 有D位要用小跳 , 有D位要用大跳 u7?$b!hG^C  
要靠自己的判斷距離多少 , 每次跳完作小小的調整(即是行番後D或前D , 準備下一次跳) Or !+._3i  
用文字講只有這麼多 8]&i-VFof  
| 9~GM  
http://ibbs.hk/read.php?tid=93482 aW!@f[%~F  
這個有魔仔的大跳教學 , 樓主可以自己看看 JyR/1 W  
引用第3樓小銀saki於2010-06-23 12:18發表的  : R+&jD;U{  
唉... !Hys3AP  
當時就是破女媧就是因為跳... L%>n>w  
很辛苦....我還被一絛假鎖匙呃了... E ;<l(.Ar  
被怪物炸落街.. <7-J0btV  
不果 [HCAmnb  
.......
pv&y91  
綠key和紫鎖 ? 那個我研究了.....打到最盡得1000$的香爐怪= = KiJT!moB  
引用第7樓kenneth1261於2010-06-24 10:56發表的  : e["2QIOe  
咁借問聲有冇風尊可以幫一幫我過-3- _E@ :O+K  
同埋我想問燃燒係唔係姐係燃燒的村莊?-3-
XS$OyW_Q  
不是火燒村莊....是燃燒生命的武者
離線andylkc13
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2010-06-24
路過一問 :>+s0~  
天尊用瞬移過唔過到?
離線小銀saki
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2010-06-25
引用第8樓光之使者於2010-06-24 11:30發表的  : V =-WYu  
其實跳是看經驗 ,  女媧的跳法先是要用招打倒D怪 HQB( *  
在D怪重新復活 / 站在身前跳一個 , 再打怪 , 再跳(小心隻3重冷凍波的怪屈你)
如果是跳方面 , 真的要看經驗 , 有D位要用小跳 , 有D位要用大跳 qM.bF&&Go  
要靠自己的判斷距離多少 , 每次跳完作小小的調整(即是行番後D或前D , 準備下一次跳) _%GG l$kH  
.......
(7r<''  
紫鎖... .B\5OI,]  
"U\4:k`:  
不是炸到最左 就是最右...拿都拿都到 0lv %`,  
真可惡... >$ e9igwe  
最後那第二格....不知怎樣說...次次都死左那個位置...
快速回復
限100 字節

上一個 下一個