切換到寬版
  • 3734閱讀
  • 61回復

大家想不想LFO出回之前的卡包 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線edwinlaw2008

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2010-07-04
現在,有時我玩回一些舊的角色(迪雲/悟地)因為招式的問題令我想玩也玩不到,現在想要舊招也很難,只有兩個方法,1.向D人收(但是D人放得好鬼死貴,但有D招不能沒有)(真昇龍霸/龍光砲/超昇龍霸/真虎翔霸/真狂虎斬/超虎翔霸……等),2:去抽U1卡(必閃除外,有可能10次也不中一次)
從這事反映出,現在U1只走去出X卡X卡,我認為U1應出回LFO遊戲對戰咭包……等等個D,令到我們這些玩家可以有多一個擇選.
可能大家對抽U1卡有不同的睇法,有人可能認為U1卡好易中,但本人認為好難中,請不要太過注重易中/不易中。
[ edwinlaw2008在2010-07-04 16:16重新編輯此帖 ]
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2010-07-04
引用樓主edwinlaw2008於2010-07-04 16:09發表的 大家想不想LFO出回之前的卡包 :
現在,有時我玩回一些舊的角色(迪雲/悟地)因為招式的問題令我想玩也玩不到,現在想要舊招也很難,只有兩個方法,1.向D人收(但是D人放得好鬼死貴,但有D招不能沒有)(真昇龍霸/龍光砲/超昇龍霸/真虎翔霸/真狂虎斬/超虎翔霸……等),2:去抽U1卡(必閃除外,有可能10次也不中一次)
從這事反映出,現在U1只走去出X卡X卡,我認為U1認出回LFO遊戲對戰咭包……等等個D,令到我們這些玩家可以有多一個擇選.
可能大家對抽U1卡有不同的睇法,有人可能認為U1卡好易中,但本人認為好難中,請不要太過注重易中/不易中。

話說好似有復刻版的物體+_+

樓主留言:

復刻版係咩來(第四代LFO遊戲對戰卡復刻版個D?)http://www.littlefighteronline.com/hk/products_tc.php?content=good_news&product_page=10

按此進入→LFO資料博物館
為所有lfo玩家回憶而設
離線ttyyuu
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2010-07-04
引用第1樓魔法使命於2010-07-04 16:15發表的  :
話說好似有復刻版的物體+_+

停產了
離線0987654321
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2010-07-04
引用第2樓ttyyuu於2010-07-04 16:45發表的  :
停產了

動漫不就有了嗎???

樓主留言:

動漫好像也沒有了

離線ttyyuu
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2010-07-04
引用第3樓0987654321於2010-07-04 16:53發表的  :
動漫不就有了嗎???

市面只剩少量
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2010-07-04
等復刻招出現在X卡吧=]

樓主留言:

這個意見也不錯,不過一轉招+二轉招+道具+二轉信物,太多了太亂了,也不太易中

離線a10fc98
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2010-07-04
十卜[樓 主]
十卜[樓 主]

樓主留言:

一句多謝先

離線用咩名好
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2010-07-04
回 樓主(edwinlaw2008) 的帖子
樓主.我想問你一樣野..你e+仲玩吾玩lfo..收lfo D野先??
如果收..你又覺得貴.我可以幫你係u1抽..好易抽姐
不過我會收番小小手續費...

樓主留言:

你(可能)只是一時的好彩

去我POst睇下有咩岩啦..收比堤既招
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2010-07-04
引用第6樓a10fc98於2010-07-04 17:17發表的  :
十卜[樓 主]
十卜[樓 主]

洗唔洗我卜十您=]

樓主留言:

是但你啦

按此進入→LFO資料博物館
為所有lfo玩家回憶而設
離線std的917
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2010-07-04
引用第6樓a10fc98於2010-07-04 17:17發表的  :
十卜[樓 主]
十卜[樓 主]

十卜樓主做咩?_?

樓主留言:

可能係支持我個方案,不過U1都可能睇都唔睇下

離線wayqtwid200
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2010-07-04
e個唔係放野post.用不用十卜- -
離線s023241

發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2010-07-04
十卜[樓 主]
十卜[樓 主]

有咩野好十卜-.-

樓主留言:

可能係支持我個方案,不過U1都可能睇都唔睇下

http://ibbs.hk/?u=6678          
↑↑Cick入去即可獲得LFO閃卡序號一組↑↑
離線☆迪倫★
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2010-07-04
u1網中閃機率唔穩定 要抽到自己岩心水GE招 真係好難~~
如果有返復刻版都唔錯@ @

樓主留言:

我好同意呀,其實我真係好想玩悟地的不過,真係沒招,才發這個post

發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2010-07-04
話事話啦,U1網到抽我不太信任(怕佢人手比你,不是抽),所以我信任實物多,但是U1的角度可能係不能用太多的成本/為了環保(用少一些紙呀就可以用少一些錢/交少一些工廠費……等),但我也是支持實物卡好D!!!
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2010-07-04
引用樓主edwinlaw2008於2010-07-04 16:09發表的 大家想不想LFO出回之前的卡包 :
從這事反映出,現在U1只走去出X卡X卡,我認為U1應出回LFO遊戲對戰咭包……等等個D,令到我們這些玩家可以有多一個擇選.

u1已經將很多珍貴卡量產,如你還覺得貴,應該叫u1將所有卡量產,到時所有卡都去到10元,如果你覺得會展野貴,應該叫u1會展後又將所有野量產到10元吧。

真虎30元都試過啦,只是你錯過了機會。
再平都有人買到,只是你把握唔到機會者。

而且就算是去到10元都不會因為u1賣10元,只是玩家蝕賣。

樓主留言:

又不用去到10元,真虎個d去到50-40hkd到差不多了,10hkd=U1沒收入,U1沒收入我地都沒得玩啦!!!

真虎30元就試過,請問其他招(真昇,大天使,真十,小丹個招),玩家的蝕賣,都可以由U1的產量決定的(例如:U1個招

[ 大俠陳在2010-07-04 19:08重新編輯此帖 ]
WhatsApp、WeChat:61301310
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2010-07-04
引用第14樓大俠陳於2010-07-04 18:57發表的  :
u1已經將很多珍貴卡量產,如你還覺得貴,應該叫u1將所有卡量產,到時所有卡都去到10元,如果你覺得會展野貴,應該叫u1會展後又將所有野量產到10元吧。

叫唔一定會做的

樓主留言:

10hkd又太多低啦,10hkd的話,U1好快頂唔順,U1頂唔順=大家沒得玩,真虎40-50hkd,蒼龍100hkd,這些價才令人接受到,之前蒼龍1000hkd,學電視都要打出來(我接受唔到囉)

離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2010-07-04
引用第15樓0987654321於2010-07-04 18:59發表的  :
叫唔一定會做的

不過佢確是想咁,所以我提議佢咁做。

唔係嘛,人地訓五日街先得到黃金之蒼龍,你想100元!?不過當u1量產,想信會如你所願,不過唔知等幾耐,到時人地都玩厭走人lu。

佢咪係講緊樓主你囉,你是想咁嘛……

樓主留言:

佢is who
U1/我/15樓

佢可以擇選不訓,沒人叫佢為了一招而訓街,但這D就佢的自由

[ 大俠陳在2010-07-04 19:16重新編輯此帖 ]
WhatsApp、WeChat:61301310
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2010-07-04
引用第16樓大俠陳於2010-07-04 19:01發表的  :
不過佢確是想咁,所以我提議佢咁做。
唔係嘛,人地訓五日街先得到黃金之蒼龍,你想100元!?不過當u1量產,想信會如你所願。

係的話你收野咪要平放- -

樓主留言:

佢可以擇選不訓,沒人叫佢為了一招而訓街,但這D就佢的自由

發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2010-07-04
在這post我想舉出LFO招和招之間的價差太遠了,到電腦味一樣又係一招,e方面RFO做得己好,勁招同價,差招同價
離線s023241

發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2010-07-04
引用第18樓edwinlaw2008於2010-07-04 19:20發表的  :
在這post我想舉出LFO招和招之間的價差太遠了,到電腦味一樣又係一招,e方面RFO做得己好,勁招同價,差招同價

咁每隻GAME都唔同架MA-.-

樓主留言:

如果有一隻大家夢想的 game就好了

http://ibbs.hk/?u=6678          
↑↑Cick入去即可獲得LFO閃卡序號一組↑↑
快速回復
限100 字節

上一個 下一個